Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 25. října 2004 v 17:40® HaD
HaD

jaryn: jdeš taky do toho!?

Pondělí 25. října 2004 v 17:40® HaD
HaD

chose: ještě ne. dělám na tom

Pondělí 25. října 2004 v 16:33® jaryn

Táboráci přečtěte si nový článek od K. Melena/Lerak?/Mohli bychom to na příští schůzi zkusit.

Pondělí 25. října 2004 v 16:26® Chose
Chose

Dědek. to je teda morálka,přijít pozdě chlastat. kdyby do práce tak dejme tomu ale přijít pozdě nasávat… :-)

Pondělí 25. října 2004 v 16:07® jaryn

Dědek : k vodě si přišel včas, ale na rum velmi, velmi pozdě

Pondělí 25. října 2004 v 16:03® Chose
Chose

Jak to pozoruju tak úspěšnej weekend. tentokrát sme ty mršky porazili na všech frontách :-) DaH-ty šátky už jsou ke koupi?

Pondělí 25. října 2004 ve 14:31® MAF
MAF

BASS:Počkej jápivo nechlastám já ho UŽÍVÁM a to je velký rozdíl:-)) )))

Pondělí 25. října 2004 ve 13:59

jiris: potřebuju s tebou co nejdříve mluvit a nemůžu se ti dovolat!!! ozvi se!

Pondělí 25. října 2004 ve 13:29® Bass
Bass

MAF: Jak to pvo můžeš chlastat ! ! ! FUJ

Pondělí 25. října 2004 ve 13:26® MAF
MAF

Michalina:Jo taky jsem je používal než jsem z nich dostal artrozu do kyčlí,jsou těžký a tuhý,mám dojem,že jsou vyráběný jako povinné oblečení pro pohyb v jaderném reaktoru:-))

Pondělí 25. října 2004 ve 13:24® MAF
MAF

Teď jsem koukal do diskuze na Janovu otázku tykající se likvidace"ple­velných"ryb,váž­ně by mě zajímalo co kdo z vás udělá když chytne na pstruhovce štiku kolem 30=35 cm a k mimopstruhové vodě kam by se dala vypustit je sakra daleko,aby to milé štíhle přežilo,zabít ji,nebo sežrat?není to škoda takové krásné ryby,nebo ji pustit zpět kde bude decimovat malé (časem i ty velké)lipany a pstruhy?Myslím si že tohle je velmi dobrá otázka do diskuze. díkanec Jane!!

Pondělí 25. října 2004 ve 13:18® MAF
MAF

BASS::-)) )))) vprvaně myslím vorvaně,aby bylo jasno. mám ještě tu jemnou motoriku něja rozhašenou:-)) )

Pondělí 25. října 2004 ve 13:10® MAF
MAF

BASS:Apropo natočil jsi toho vprvaně na video,myslím,že by to tady docela rozvířilo vody:-))

Pondělí 25. října 2004 ve 13:09® MAF
MAF

DaH:Krásný rybky i ta voda vypadá velmi dobře,samo ty taky :-)) )

Pondělí 25. října 2004 ve 13:08® MAF
MAF

BASS:Kámo byl jsem,alůe má návštěva byla težce poznamenaná páteční návštěvou baru,která se protáhla do ranních hodi,brrr ještě teď se mi motá hlava s tý hromady píva. Byl jse na 4 hodinky vyvenčit gumky,ale chyběla mě jistota v nohách,cit v ruce,jiskra v oku,reflexy byly utopený někde na dně 13 půlitru takže jsem se po zbytečném trápení jal hledati houby a vida přinesl jsem domů asi 40 křemenáčů,takže nekonec ok a doma byla pochvala :-)) )ve čtvrtek si to vynahradím už se těším,neboj životosprávu si ohlídám:-))

Pondělí 25. října 2004 v 10:45® Michalina

Dobrý dotaz je ve Fóru – Likvidace plevelných ryb. Na stejné jsem se taky chtěl zeptat. Dělám to stejně. Mrkněte tam. L.

Pondělí 25. října 2004 v 10:45® pupak

pejik – zkus se kouknout na www. spinfly. cz, prodava se tam Hard Mono navazcovej silon na stiky

Pondělí 25. října 2004 v 10:35® pejik

Ahojky a přeji všem krátký týden. Již delší dobu serfuju na tomto serveru a líbí se mi. Zadal jsem si už dříve heslo a přezdívku, ale nějak se mi to nevede s přihlášením. Doufám že Vás nebudu nudit svými úvahami. Snad jen v krátkosti, rybařinu provozuji už 25 let, jsem předsedou jedné rybářské organizace a  mám strach že rybařina je můj život, možná i prokletí. Celý roky čekám na tu svojí nej..... Mám už spoustu pěknej kousků a včera jsem přišel o tu svojí vysněnou metrovku. Hezky se podívala, pozdravila a ukousla všechno co jí stalo v cestě. Nepoužívam lanka, jenom obyčejnej jednoháček. Dovolím se s Vámi poradit. Existuje nějaká mikro( nebo snad skoro neviditelná šnůra, která odolá zoubkům) Wolframy mám za sebou, stejně tak různé typy kevlarů? Jenom jedno vím, při čemkoliv silnějším než vlasec 0.25 si o záberu vetší štiky můžete dát pouze zdát i když Vaše příspěvky mnohdy ukazují na něco jiného.

Pondělí 25. října 2004 v 10:22® HaD
HaD

4ALL: viděli jste toho sumce chycenýho minulý týden na přívlač v galerce? moc pěkný

Pondělí 25. října 2004 v 10:16® HaD
HaD

jo a tady je ten větší:

Pondělí 25. října 2004 v 9:32® HaD
HaD

Bass: pokřtil, štikou 60cm :-) ale před tím utrhl asi 20 berklyjáků :-D

Pondělí 25. října 2004 v 9:13® Bass
Bass

MAF: Já jsem se dneska nějak nemoh odlepit od peřiny ( asi to bude tim, že byl včera kulec :-( ..... ), tak mám černej puntík za docházku, ale před chvilkou mi volal Dodo, že chytil 2 tarpony a 6 bassíků. Vypadá to že Hrachy opět začínaji nastavovat přívětivou tvář.

Pondělí 25. října 2004 v 9:07® Bass
Bass

jiris: Co ta tvoje louže ? Otevřela svoji náruč ?

Pondělí 25. října 2004 v 9:06® Bass
Bass

MAF: Tak co víkend ? Byl si ?

Pondělí 25. října 2004 v 9:05® Bass
Bass

DaH: Koukám že si pokřtil Skeletora :-)

Pondělí 25. října 2004 v 9:02® Bass
Bass

DaH: Jestli máš s tim učením na mysli tu štiku, tak máš u mě slíbeno pět ran do klobouku ! Protože já už jsem na to pomalu přestával myslet a ty si mi to tim teď zase připoměl a opět se mi velmi těžce přitížilo :-)) ) Nechápu jak můžeš mít takovou kliku a tu bestii vyndat :-))

Pondělí 25. října 2004 v 8:10® Dědek
Dědek

POZOR VŠEM : na MRKu vystupuje někdo s přezdívlou DĚDEK – NEJSEM to já , jedná se o náhodu a jeho názory nejsou moje !!! (ikdyž s některýma souhlasím). Než jsem na MRK zanevřel, používal jsem @dědek.

Pondělí 25. října 2004 v 8:10® pupak

toulovec – umis H . . . O chcihi:-)) ))

Pondělí 25. října 2004 v 8:07® Dědek
Dědek

toulovec: no jasně

Pondělí 25. října 2004 v 8:02® Dědek
Dědek

jaryn: nepřišel jsem pozdě, od 6,30 jsme chytali s Toulovcem. Až když odjel,tak jsem se přesunul za váma.