Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 25. října 2004 v 7:28® Lovec
-
DaH: jinak hochu šáteček Ti sedí k Tvé krásné a ještě krásnější tvářičce :o)
- Pondělí 25. října 2004 v 6:57® Lovec
-
Dědek: tak jestli jsem machr, s tím bych těéééééžce polemizoval – jedna ryba a ještě hodně vydřená. Jinak mně mrzí že jsem se nemohl zdržet dýl, asi jsem měl jet sám bez chlapů, chtěl jsem taky vidět kluky, ale viděl jsi to sám, bylo by blbý tam kluky nechat sedět na pařezu i když to nebralo a jet na druhou stranu.
- Pondělí 25. října 2004 v 6:32@ sedum
-
DaH: Žádný ftip! Nebudeš mi to věřit, ale toto je opravdu denní klasika, která je na Svratce 3 úplně normální! Těch okounů je zde opravdu velké množství a když máš vodu přečtenou, tak to jde úplně samo. 150 okounů byl jen hrubý odhad. Jsou dny,kdy je jich ještě více. Je třeba si uvědomit, že to tahám na 0,12 mm vlacec, na marmyšku nebo 000 rotačku. Marmyška jednoznačně vede. Mám je různě upravené a potom je to akční rybařina. Vylovení okouni jsou ale drobečci. V průměru 10 cm. Jinak od 4–20 cm,ale taháš ryby po celý den. Na větší ryby nemám žádný vercajk a tak je ani nezkouším. Silnější vlasec než 0,20mm a rotačku nad vel.1 by Jsi u mne nenašel. Když by si někdo chtěl doopravdy jen pro radost začubat,může přijet.
- Pondělí 25. října 2004 v 0:01® jaryn
-
Michalina: jo používám je taky. Zrovna ted na Křetínce. Mám 4 druhy gumáků podle okolností. Big Mike: Zdarec ty stará štiko. Koupil jsem si neoprény Cormorán. Velká spokojenost. Jsou vyšší než klasický gumový prsačky. Ale měl jsem je zatím 7× takže těřko hodnotit. Jinak mám přes borce z Křetínky kontakt na SIEK-M -Poláci, dělají woblery a zrovna tam přinesli první zásilku z Polska, od 60 do 85,–Kč. Mám katalog „Kolorystyky woblerów“ půjčím ti ho.
- Neděle 24. října 2004 ve 23:32® jaryn
-
Křetínka – ryby =obžaloba, HaD už to popsal. Ale jinak super. Pokec a pití. Dědek chodí pozdě. Tam mají všichni stále žízeň. Jiris byl jsi špatným prorokem
- Neděle 24. října 2004 ve 22:42® pupak
-
DaH – super okoun sezrak bych ho s chuti
)
- Neděle 24. října 2004 ve 22:01® HaD
-
to je ta pětatříca
- Neděle 24. října 2004 ve 21:33@ Big Mike
-
DaH: Jo
)) Ale ne, já už neviděl metrovku ani nevím. Kdysi jsem chytil 93 cm na Vlkově a byla jako prasátko – 7,5 kg. Někde mám fotku, ale nemohu jí za boha najít. A v čb provedení to v tom skeneru v práci nevynikne. Ale já jí najdu, musím, protože tak vykrmenou jsem už dlouho neviděl. Tenhle tejden kluk tady na soutoku dostal asi 5 štik, nej. měla přes 90cm. Ale je tam pořád, je ZTP a jen sedí, chytá a sedí a chytá. Má tam snad i chem. záchod
V létě pod hřbitovem a na zimu se stěhuje na soutok.
- Neděle 24. října 2004 ve 21:31® HaD
-
na Křetínce jsem od čtvrtka do soboty nechal asi 40–60 nástrah, a chytil 3 okouny (20, 35, a 36,5 cm-ten byl vůbec největší ulovený) a jednu štiku 60cm a byl jsem myslím pátý nejúspěšnější z 19
. prostě slaboučký-ryby nezobaly. byli i bezrybkové
- Neděle 24. října 2004 ve 21:26® HaD
-
Big Mike: řekl bych že ta štika byla tak nějak obvykle stavěná. ani hubeňour ani žabařka. nebo myslíš že jo?
- Neděle 24. října 2004 ve 21:23® HaD
-
chose: jen tak dál
- Neděle 24. října 2004 ve 21:22® HaD
-
sedum: to byl ftip? 150 okounů? raď, povídej, podrobnosti!
- Neděle 24. října 2004 ve 21:20® HaD
-
Anonym: taky bych řekl, že se nemusíš skrývat. pokud se tedy za svůj názor nestydíš
- Neděle 24. října 2004 ve 21:17® HaD
-
Tomash: nádhera!
- Neděle 24. října 2004 ve 21:14® HaD
-
Bass: někdy Tě to naučím
- Neděle 24. října 2004 ve 21:13® HaD
-
Dědek: taky jsem Tě rád viděl. To co jsi řekl o M.&T. R. je veliká pravda. dnes už jsem ani na ryby nešel- do tří jme měli „soustředění“ u asi třešňovice?…
- Neděle 24. října 2004 ve 20:59@ Big Mike
-
Pupak: a jak lupeš dravečky ty? Asi koncem týdne mrknu konečně na Lipno, ale prý to nejde ani tam
(
- Neděle 24. října 2004 ve 20:58@ Big Mike
-
Ráno výlov a po 16.00 hod. asi 2 hodky u Lužnice. Dost táhne, tak jsem obešel 3 tišinky. Dal dnes šanci multipickeru s 0,17 vlascem(ani nevím jakým). V první tišince mi to uňafla na Berkley fluo zelený tw. 7cm štika – dle tahu něco okolo míry. Ve druhé již s lankem ani ťuknutí a ve třetí, už bez lanka jeden tlouštík na rotačku – asi 25 cm. Pak už soumrak a návrat. Takže opět nic moc. Tomash: gratulace!!! Na stojáku či tekoucí vodě?. All: jak tak koukám, ty podzimní štiky co chytil DaH a Tomash jsou docela nedokrmený,co? Člověk by čekal na tento čas rybu v 100% formě, se sádlem na zimu a oni jsou dost pohublé. Čím si to vysvětlujete?
- Neděle 24. října 2004 v 18:44® Chose
-
Sedum. tak ses toho pěknýho počáska taky nabažil?Už i u vás?
Dneska sem měl zvláštní záběry. splávek jel a jel,nechal sem ho,asi po dvaceti metrech sem zasekl a byl to kapr 48cm. je možný že jenom žužlal rohlík,odjížděl a 0.14mm návazec ani necítil?nebyl to úprk,jenom odjížděl.....
- Neděle 24. října 2004 v 18:41® Chose
-
Anonym-pokud máš pravdu není se za co stydět. a uhádal bys to. myslím že tím bys diskusi na toto téma opravdu rozdmýchal Tomash-tak to je slušný All-já právě přijel od vody a DaH má u nás teď slušnou reklamu.
v triku chytej sem se 35 minut přetahoval s amurem 72cm. kmen 0.16, návazec 0.14. plavaná. na rohlík. chlapi kolem čuměli co se to děje. pak na mě nějakekj přišel,jestli jsem nějakej profík nebo tak něco.říkám ať se připojí na chytej. cz a bude taky.. prostě zážitek kterej se neopakuje. potom ještě 2 kapři 42 a 48 a bylo vymalováno. nevim jestli sem měl kliku,ale bylo to super.
- Neděle 24. října 2004 v 15:47® Tomash
-
chose : Vzala wobler RSP (barva natural plotice) asi 30metrů od břehu. Boj trval neuvěřitelných 50 minut. Dala mi zabrat… Zbytek fotografií a více informací je ve fotogalerii…
- Neděle 24. října 2004 ve 14:54@ sedum
-
Po dlouhém čase nerybaření, jsem byl opět pročeřit vodu na Svratce 3 a provětrat při tom nudící se marmyšky. Včerejší den mi vynahradil to špatné počasí, které tady vládlo. Stalo se Vám někdy, že Jste na každý druhý nához měli nějakou rybičku? Během 4 hodin rybolovu v mrholení jsem za asistence mojí polovičky(sundávala ryby z háčku) vytáhnul okolo 150 okounků od 5–20 cm. Prošel jsem úsek asi 500 m a čubačka docela dobrá. Už Jste vytáhli někdy okouní miminko,které mělo 4 cm? Docela zajímavý pohled.
- Neděle 24. října 2004 v 11:22® anonym
-
Chose – Čekal jsem připomínky tohohle typu, ale mám pro to vysvětlení. Neměl jsem v úmyslu hádat se tady s panem Morpheem, chtěl jsem pouze vyvolat diskusi a to se my, myslím povedlo i bez podpisu…
- Neděle 24. října 2004 v 11:18® Chose
-
Tomash-pěkná. na co to vzala?
- Neděle 24. října 2004 v 11:06® Chose
-
Anonym-nevím,fotku jsem neviděl,ale možná by ses se svou kritikou nemusel skrývat. jestli se neumíš podepsat pod vlastní názor tak seš srab. howgh
- Neděle 24. října 2004 v 10:49® Michalina
-
Ahoj chlapi!! Chci se zeptat: používá někdo z vás na ryby či jinou práci klasický černý gumový broďáky? Dejte vědět. Díky. P.
- Neděle 24. října 2004 v 10:42® anonym
-
Morpheusi, chtěl jsem ti jen napsat že ten tvůj Cejn „Velký“ je pěkná fraška! Za prvé nemá ani pětapadesát(všimněte si poměru velikosti rukou a těla ryby – s nataženýma rukama dopředu ryba sice vypadá větší, ale je na fotce rozmazaná a jsou-li vidět ruce lovce, každej kdo má oči si všimne tý kamufláže)a hlavně – nechápu jak jsi mohl chytat 16. dubna na ocásek z plotičky! Neříká ti něco rybářskej řád? A za třetí – můj táta chytil vloni cejna 65, kterej vážil 3,8 kg a ´řekl bych že by toho tvýho „obra“ sežral. Petrův zdar!
- Neděle 24. října 2004 v 10:33® Tomash
-
All: Konečně jsem chytil pořádnou štiku. Na vlasec 0,22mm jsem skoro hodinu zdolával 94cm dlouhou a téměř 6kg těžkou zubatou. Fotky jsou ve fotogalerii…
- Neděle 24. října 2004 v 9:38® Milky
-
BigMike: Když to čtu, máš sqěle promyšlenou strategii pro nákup věcí z PL. Pošleš tam bratra faráře a budeš požadovat Křesťanské ceny
, liturgickou slevu, popřípadě misonářskou dávku promotion woblíků
) a literatura by byla vyloženě jako nástroj xšíření nové myšlenky.
- Neděle 24. října 2004 v 7:59® Bass
-
Big Mike: Jo, na tom fakt asi něco bude. Plzeň má 4 řeky, na okraji ( směr Klatovy ) přehradu, v blízkém okolí spoustu krásných vod a samozřejmě ten největší skvost jsou Hracholusky. Na nedostatek vody si fakt stěžovat nemůžem. A s těma okounama na řece, to je prostě tak. Oni tam jsou i pořádný selata, ale z tý řeky se vyndá málokdy.