Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 24. října 2004 v 7:22® Bass
-
jiris: Tak to je docela louže, ale právě takový vody bejvaji podceňovaný a skrejvaji ne jeden poklad
- Neděle 24. října 2004 v 1:11® mirmen
-
BigMike: neznám ceny v polských maloprodejnách, ale pro přiblížení můžeš shlédnout ceny woblerů v polských internetových obchodech. Najeď na www. fishing. pl, poté úplně nahoře, třetí políčko je označené SKLEP. Klikni na něj a do vyhledavače ( szukaj) zadej slovo wobler. Můžeš porovnat provedení a ceny ve zlotých ( 1 euro = cca 4,65 – 4,7 zlotých, tj. 1 zlotý = cca 6,5–7 Kč).
- Sobota 23. října 2004 ve 23:49@ Big Mike
-
Jiris: OK, ale budou lépe vypadat
) Jaká myslíš, že je nejlepší silueta?
) Rozviň therii, ať mám co „ladit“. K těm woblerům v Polsku. Zaúkoloval jsem bratra faráře, tak dovalí ceny, nějaký ryb. časák a přehled tamních knižních titulů o přívlači. Bass: jen závidím vaše vody. Na Lužnici když lupneš okounka přes 30, tak je posvícení. Rekord mám 35, z loňska a jsou to náhody.
- Sobota 23. října 2004 ve 23:27® mirmen
-
otázečka: nevíte, zda někde prodávají saltarello ( rychle potápivé „sbirulino“ k lovu nad kamenitým dnem) a tremarella ( „sbirulino“ ze skla k chytání plachých ryb na malé nástrahy u břehu nebo hladiny) ??Setkal jsem se se sbiry jen od firem MILO a Trabucco na hladinový lov, lov ve středním sloupci a nade dnem, ale to vyhovuje spíš na písáky a rybníky. To saltarello bych chtěl na řeku nad zásypy a pod jezy a tremarella na delší hody k rákosinám, na vedení nástrahy od 0,5 do 1,5 metru.
- Sobota 23. října 2004 ve 22:33® jiris
-
0,6 ha
- Sobota 23. října 2004 ve 22:27® Bass
-
jiris: Ty tam budou, já to cejtim
Kašli na tlouště a opři se do nich. Jak je to jezírko velký ?
- Sobota 23. října 2004 ve 22:18® jiris
-
Bass – hold to je chyba specializace, ale co se dá dělat. Kvůli tomu přece nebudeš chytat okouny s 0,22 a kevlarem
Jo okouni přes kilo tam sou, ale já se zastavil asi na 38
Já tam radši muškařím jelčáky.
- Sobota 23. října 2004 ve 22:13® Chose
-
Koukám že měl toulovec úspěšnej den. congratulations
- Sobota 23. října 2004 ve 21:56® Bass
-
jiris: Tak přesně tohle jsem měl na mysli. To je prostě paráda. Jestli jsou v tom vašem lomu taková hejna, tak by tam ale mohli bejt i frajeři přez kilo !!! Na to bych se mrknul, to nechce podceňovat
) A ty zubajdy ? Ta m je problém jenom v tom, že pokaždá když přijde, tak tak mám 0,18 – ku vlasec. Je to nepřipravenost ?!? Já jdu prostě na Bassy, tak co mám dělat ! ! !
- Sobota 23. října 2004 ve 21:34® jiris
-
dědek – nevím, v Polsku sem nebyl, ale asi budou levnější. Big Mike – účinnost v 3D očích byc moc neviděl
Hlavní je silueta a pak až detaily
- Sobota 23. října 2004 ve 21:20@ Big Mike
-
Dědek: jo, já muším ještě doma zařezávat, nejsem volný jak vy. Ale závidím vám to tam. Já musel dnes dopoledne do práce a odpol síct zahradu. Pak lehce houby(rostou) a byla skoro tma. Ale zítra mrknu asi na řeku. Tu lopatku prubni prodloužit ve stejném sklonu, nic za to nedáš.
- Sobota 23. října 2004 ve 21:17@ Big Mike
-
Hoši, co říkáte dát do woblerů 3D očka, jako s nima dělají strímry a pod?
- Sobota 23. října 2004 ve 21:15® Dědek
-
Big Mike: škoda, že jsi nepřijel. Nikdo tady nechlastal, Jaryn mi nabýd akorád prázdnou placatici
( Ostatně, já mu nenabíd nic
)
- Sobota 23. října 2004 ve 21:15@ Big Mike
-
Jiris: tak študuju toho Szymańského a je to počteníčko. Asi pojedu do Polska
Mám kolegu v práci faráře – Poláka a tak by nebyl asi problém. Jak jsou drahé woblery v Polsku – přepočet na naše?
- Sobota 23. října 2004 ve 21:13® Dědek
-
DaH : byl jsem na Křetínce poprvé a šlo to stejně blbě, jako jinde. Ale jsem spokojenej. Zase jsem (díky tobě) poznal nové, příjemné,skromné a stejně naladěné borce, kteří umějí a nedávají to znát. Už vím, kdo je M+T. R. – PÁNI rybáři a supr lidi. Dík
- Sobota 23. října 2004 ve 21:12@ Big Mike
-
Tak dnes výlov(byl jsem v práci) a kapříci letos moc nepapali – hodně maličtí. Ráno lovíme další rybník, tak jsem zvědav, ale asi to nebude nic moc. K1 – K2 – bída. Třetí rybník necháme na jaro. Snad se zítra k večeru dostanu – chci prubnout peří. strímty a tak. Kdysi jsem něco někde dostal, tak už teď prubnu vše možné.
- Sobota 23. října 2004 ve 21:10@ Big Mike
-
hmmm, ještě chceta příští rok dělat na Křetínce sraz?
Asi pojedu bez prutů, nechám se dovézt, bulu slopat a pak se nechám bez jediné utržené nástrahy odvézt!!!
- Sobota 23. října 2004 ve 21:04® Dědek
-
jiris: jak to říct slušně? Ale nabyl jsem bezrybka, ikdyž bych asi umřel hlady._)
- Sobota 23. října 2004 ve 21:03® Dědek
-
Toulovec : dneska to byl teda fofr -šup sem, šup tam a honem ven
Ale ukázal jsi, že umíš. Není důležité, jak dlouho jsi u vody, ale jak dopadneš. A ty máš slušné výsledky : asi za hoďku pruhatec 32, asi 15 vytažených ( upozorňuji, že ne utržených, jako mi všichni ostatní ) gum a jedna namočená prď
)
- Sobota 23. října 2004 ve 20:33® jiris
-
Bass – to je zvláštní asi velký zubejdy nechcou k tobě do náruče
Nevím čím to je, že se vždycky odporoučí. Snad to příjde neboj. Nebo si dej na pc nějakej trenažer jak to dělám já (lov velkých ryb) a v praxi budeš připraven
- Sobota 23. října 2004 ve 20:29® jiris
-
Dědek – jak ste dopadli na Křetínce?
- Sobota 23. října 2004 ve 20:28® jiris
-
Bass – znám, u nás takto loví na lomu, ale to sem tam zažil hodně málo. Srkance od okounů jak od bolenů
Naháněli rybky ke skalnatejm stěnám a ať si tam loupnul cokoliv byl tam a samo lepší kousky
- Sobota 23. října 2004 v 18:43® Bass
-
jiris: Zapoměl jsem ti odpovědět na ty okouny. To víš, když loví na hladině, tak je to ideální stav. Už jen pro to že si zachytáš na popíka, ale hlavně je to známka toho, že je chytla žravá a to jsou potom žně. Znáš to když maji žravou ? To se vrhaji upně na všechno jak magoři.
- Sobota 23. října 2004 v 18:37® Bass
-
jiris: Chytám na něj skoro pořád. Jak už jsem jednou psal, dokud nezamrzne voda. Moje hlavní partie jsou teda gumy, ale ať už to na ně bere, nebo ne, vždycky si tu chvilku udělám a párkrát ho tam pošlu. … Kámo, kdyby si viděl tu šelmu, co mi to urazila v pátek. Mě fakt snad neni souzeno si vyndat nějakýho macka. To byla moje tak osmá metrovka na prutu a ani jednu jsem si nepochoval.
- Sobota 23. října 2004 ve 13:58® Milky
-
Chose: Já to pochopil, ale on vypadá jak z pohádky, nebo jak když projde pořadem Vypadáš sqěle. Těžkej blonďák
- Pátek 22. října 2004 ve 22:00® jiris
-
Bass – do jakého měsíce chytáš na popa? U vás okouni loví na hladině?
- Pátek 22. října 2004 v 19:21® mirmen
-
Dneska jsem zkoušel sbirolino v kombinaci s marmyškou, cikádou, woblerkem , zonkrem a twistrem. Jediní 2 okounci cca 18–20 cm na marmyšku, na twistra dvakrát kousnutí – bez záseku. Vše na stojáku, nádherný den, odpoledne 2 hoďky v triku, jen ty ryby na mne s..... .
- Pátek 22. října 2004 v 17:41® Chose
-
BM-jo fotky by byly super. je to lepší. ne že bych zpochybňoval tvoje kreslířské dovednosi,ale foto je foto. Milky. nepsal sem falešnej,ale fešnej,tzn. že je to pěknej kousek,macek,paráda
jak to tak pozoruju tak DaH pochytil. cz můj styl nahoď a urvi
ale já na sobě pracuju,například včera sem zvítězil nad tou zátokou 2:0 . krabička plná a já spokojenej. dokonalost sama
- Pátek 22. října 2004 v 15:02® MAF
-
4ALL:Sakra tady je hukot že mi z toho.......
- Pátek 22. října 2004 v 11:12® MAF
-
BASS:Já to tušil,řekni mi jak to děláš to je taky nějaký dar