Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 19:04® Chose
-
mirmen-jinak díky za rady.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 18:59® Chose
-
No je jasný že je to spíš pro potěchu než z úspory. Ale je to dobrej pocit chytit rybu na vlastní plandavku. S těma woblerama-musim nejdřív pořádně načíst ten sqělej článek a pak se do toho snad pustím. na těch už by ta úspora měla bejt znatelná. ty w. sou drahý. a někde ho urvat tak se asi dám na potápění. Milky-to je ten co byl na Nově ve zprávách?je fešnej. já měl 12-ti kilovýho kapra. ale nebyl flekatej jako koi,ale bílej jak ten sumík.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 18:26® Milky
-
tady má domeček a kámoše, ale příští rok bude mít asi nové spolubydlící
)
- Čtvrtek 21. října 2004 v 18:23® Milky
-
potvora nechcípla, jen jede na výlet!
- Čtvrtek 21. října 2004 v 18:22® Milky
-
pašák, co říkáte?
- Čtvrtek 21. října 2004 v 18:20® mirmen
-
Milky: na co chcípla , potvora?
- Čtvrtek 21. října 2004 v 18:19® mirmen
-
chose: při cestě z nádraží v HK k bývalému Prioru ( nyní Tesco) je v polovině bloků po pravé straně ulice modelářská prodejna ( vchízí se do ní průchodem a je v I. patře). Na výběr balzové destičky i hranoly ( cenové relace cca 70 – 100 Kč za prkénko 10×2×100 cm – neručím za stávající cenu, údaj z před 2 let).
V Carefouru v HK k sehnání barvy Revell ( balení po 14 gramech, cca 39 Kč / 1 ks). Odstíny od matových po reflex. Pěkné modelářské nože ( rukověť a výměnné čepele) v prodejně modeláře na konečné linky č.7 ( Malšovice, u hospody u Čechů). Cena 170 Kč rukovět a různé typy nožů po cca 45 Kč. Při ceně plandavek v Ryně ( 10 – 15 Kč) je výroba finančně problematická. Vždyť v ceně jsou i kroužky na závěs trojháčku, trojháček a obratlík. Řekl bych, že při vlastní výrobě plandavek se jedná spíš o potěšení než úsporu. - Čtvrtek 21. října 2004 v 18:17® Milky
-
pašák, co říkáte?
- Čtvrtek 21. října 2004 v 17:43® Chose
-
mirmen-já sem kupoval u nás v Jičíně za 19,– jenže došly. tak to zkouším doma. náklady mám asi stejný,ale mám barvu a tvar jakej chci a nevíc mě to celkem baví. takže za dlouhých zimních večerů se nebudu nudit u tv. ješte chci zkusit odlévat jiggové hlavičky a zkusit woblera jako BM. jen nemůžu sehnat balzu. musím říct nějakýmu modelářoj.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 17:39® Chose
-
takže jsem doma. nic jsem neurval,plandy choděj krásně a na kontě mám jedno štíhle a okouna cca 20cm. takže ok. teď musím ještě nadělat nějaké dříví atd.
sedum-buď v klídku,až ty a jiní moráváci budete na jaře tahat první rybky tak já budu ještě prosekávat led a odhrnovat pluhem sníh.
tak mi těch pár dní co mě možná čekaj přej
- Čtvrtek 21. října 2004 v 16:42® Andrea
-
MAF: Mukl??? Jéžiši kriste.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 16:41® Andrea
-
MAF: Dík, o tom u Penny jsem vůbec nevěděla.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 16:08® mirmen
-
to all: pokud jste z okolí HK či máte tam občas cestu, tak lze koupit docela levné plandy v expedici výrobce – tj. firmy RYNA. Mají starší typy se slevou, v cen. relacích 10 – 15 Kč apod. Některé barvy mi sice moc nesedí, ale to lze řešit vlastním nátěrem, eventuálně okem z holografické folie apod. Ty plandy mají jednu výhodu, je dobré jimi prolustrovat neznámý terén dřív, než se nasadí drahé kupované nebo milované vlastnoručně zhotovené
. A na některých prochytávaných vodách jsou často účinné, ryby je už skoro neznají
- Čtvrtek 21. října 2004 v 15:51@ sedum
-
Chose může jít na ryby a my z Moravy,konkrétně z Brna, můžeme tak akorát utřít. Od rána je tady mlha tak velká, že se nedá ani nahodit. Viditelnost taková, že bych měl strach, aby se nějakému kolemjdoucímu nezapíchla plandavka mezi oči. To bych pak splácel do konce života zdravotní pojistku. Kurňa šteluňg,asi se odstěhuji někam na Karibik a budu tam tahat alespoň škeble po celý rok.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 15:19® Chose
-
No já to sleduju a venku není špatně,takže běžím testnout ty plandavky,doufám že jich v tý zasr. zátoce moc neurvu. jinak o weekendu razím naposled s feedrem,pak už to asi nebude ono. je kosa.
- Čtvrtek 21. října 2004 ve 13:33® Vaclav
-
DaH: Potvrzeno, odeslano.
- Čtvrtek 21. října 2004 ve 12:38@ sedum
-
Dědek: To víš, že bych rád. Jsem pro každou srandu. Pracovní harmonogram mám tak nabitý,že pokud bych měl mít ve čtvrtek volno, tak to zjistím až v neděli ráno. To je divočina! Pojedeš Ty a spol. na závody do Jestřabic 13.11.?
- Čtvrtek 21. října 2004 ve 12:10® MAF
-
BASS:Kámo já jsem dovolenou strávil ve státním zařízení co by mukl takže teď mám do příštího roku utrum,jedině že bych šel"za školu"
. tak jestli tam ráno razíte tak levá strana přítoku +levá zátoka vedle přítoku,brali pod skalou když koukáš u přítoku doleva budeš ji mít přímo proti sobě je tam hloubka kolem 3=4metrů,ale bez vázek jenom kamení. Nechte mi tam aspoň dva kousky prosím,potřebuji na vánoce k salátu
)
- Čtvrtek 21. října 2004 v 11:54® Bass
-
MAF: Starouši, právě jsme s Dodem odhlasovali, že ráno jeden na místo činu. Pojeď taky, pacienti počkaj
- Čtvrtek 21. října 2004 v 11:51® Bass
-
MAF: Brachu, sobota neni zrovna nejšťastnější termín. To jsem zrovna na chatě. Vymysli to někdy v tejdnu, ale chce to rychle, než zase zalehnou ! ! ! Jinak Hrachy pomalu klesaji. Ale póóóóómaličku. Asi dostane hrázhej výhružnej dopis
) Ne, fakt je to na h..... . Ryby prostě nejdou
- Čtvrtek 21. října 2004 v 11:42® Dědek
-
jiris: to samé so pro Seduma
- Čtvrtek 21. října 2004 v 11:42® Dědek
-
sedum: příští čtvrtek (snad) razíme s Toulovcem na zubatice. Nepřidáš se?
- Čtvrtek 21. října 2004 v 11:30® MAF
-
sedum:Vyflajzni se na služebku,práce ti neuteče,ale ryby uplavou. ježíš já jsem génius
- Čtvrtek 21. října 2004 v 11:29® MAF
-
BASS:No kámo já to vidím na sobotu,ale porád váham jestli mám jít na lipouše nebo candoše,uvidím dnes kontaktnu spolupachatele a dám ti vědět
Jak vypadá voda na Hrachách je pořád „plno“?Plánuju nějakej výlet na příští čtvrtek když je ten svátek je třeba to svátečně využít a zase chlastat se mi moc nechce
- Čtvrtek 21. října 2004 v 11:12® zedus
-
Tak to je neprd, já sem tady teď chvilku nebyl a když jsem dal reload stránky tak se mi vložil znovu starej příspěvek.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 10:57® zedus
-
sedum: Já sem na tom stejně, vzal sem si v práci volno, předpověď počasí byla slibná a pak se zbudím a chčije, ale už jenom trosku takže vklidu vyrazim.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 10:46® Lovec
-
jiris: hele fešáku nech si toho, nebo ti nabančím. a koukej si taky nainstalovat ICQ!!! kolikrát člověk něco potřebuje a ty nikde!!! :o)))
- Čtvrtek 21. října 2004 v 10:22® jiris
-
toulovec – neraď jo
- Čtvrtek 21. října 2004 v 10:13® Lovec
-
sedum: myslím že můžeš vyrazit, ono to s tím deštěm nebude tak horký, mrkni na radar : www. chmi. cz , myslím že to bude spíš přeháňkový a kalná voda neva, ony si to najdou, někdy jdou líp v kalným než v čistý, kde si to můžou prohlížet
- Čtvrtek 21. října 2004 v 10:05® jiris
-
Bass – ale candíci jdou, venku je pro ně krásně, já ovšem raději zůstanu za oknem
Nevíte někdo o nějakých hezkých rybářských bundách? Včera jsem procházel outdoorové obchůdky a nic moc mě nezaujalo (loop, columbia, atd.) asi půjdu do nějaké muškařské