Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 10:03® jiris
-
Bass – teď momentálně nechodím, pořád jsem ve škole
Občas jdu jen o víkendu (nic moc to nejde, občas okoun nebo candík, nic mimořádného
Blank – je prut (ta trubička
a uchycení má skeletor v pohodě, jen si na to musíš zvyknout. Já půjdu asi do 3 metru 8–32 g na řeky na candouše
Ještě nevím, možná do toho 2–12 g a možná koupím nějakou levnou sračku, stejně ho budu mít na kolejích
- Čtvrtek 21. října 2004 v 9:43® Bass
-
MAF: Tak už jsi naplánoval vypravu ? Kdy jim teda provětráme ploutve
jiris: I ty jeden masáku
Chytáš teď něco ? Já mam každý ráno dojem že chodim na Mrtvé moře. DaH: Koukám že jsi si dopřál pěknou hračičku. Co řikáš na to uložení navijáku ? ( neříká se tomu blenk ? )
- Čtvrtek 21. října 2004 v 9:35@ sedum
-
Sleduji radarové snímky z družice NOAA a s tím deštěm to během dne nevypadá moc růžově.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 9:21@ sedum
-
MAF: Počasí o víkendu už je mi ukradené, protože v pátek odjíždím na služební cestu a mám takový pocit, že si hezkého počasí na rybách již neužiji. Dnešek a možná ještě zítřek patří mezi poslední volné dny, které jsem chtěl naplno využít již od ranního kuropění až do západu sluníčka.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 9:17® zedus
-
sedum: Já sem na tom stejně, vzal sem si v práci volno, předpověď počasí byla slibná a pak se zbudím a chčije, ale už jenom trosku takže vklidu vyrazim.
- Čtvrtek 21. října 2004 v 8:54® jiris
-
Mafík – thanx
Bassíku neboj, že byh ti candoše všechny vypráskal. Doma máme jen 500 litrovej mrazák |
- Čtvrtek 21. října 2004 v 8:47® MAF
-
sedum:nezoufej a vydrž,rosničky slibujou na víkend předpisové počasí tak si to vynahradíš
- Čtvrtek 21. října 2004 v 8:15@ sedum
-
Týden jsem se třepal blahem, že půjdu dnes zase po čase na ryby a ranní pohled na zmoklou zahradu a tmavou oblohu mi dal pěknou facku. Chčije a chčije! Včera jsem si leštil veškerý vercajk,mazlíkoval se se třpytkami,marmyškami a gumkami,dělal pořádek v krabičkách a ono je venku takhle!!! Nejsem měkota abych se bál pár kapek, ale jakmile zaprší,voda se tady zakalí a je po všem. Kurňa,jdu se oběsit!
- Čtvrtek 21. října 2004 v 7:52® Lovec
-
DaH: tak tfuj tfuj tfuj. Ať zalovíte!!! v pátk večer cinknu a v sobotu o půl sedmé jsem tam – asi loděnice a pláž, pak Lazinov. čus
- Čtvrtek 21. října 2004 v 7:40® HaD
-
4ALL: tak se mějte, vyrážim NA NĚ! do neděle tu budu sporadicky občas přes gprs
- Čtvrtek 21. října 2004 v 7:37® Dědek
-
Toulovec : tak heslo nedorazilo
Něco jsem udělal blbě, zkusím to znova…
- Čtvrtek 21. října 2004 v 6:43® MAF
-
Karlos:Kámoš byl na Úhlavě a řádil jak černá ruka už jsem to tady psal,včera byla banda na Ohři 8 a údajně to byla báječná rybačka na suchou zelenou jepici vel 0.18!!což tam nebývá obvyklé. Bylo pod mrakem,lehce mrholilo a přesto sbírali. má to logiku. ne nemá
chytali PP i PD od 33 do 40 cm což na Ohři znamená pěkný ryby,lipany lapli jenom dva 33 a 30 a jeden „selátkozní“se s nima vůbec nebavil. Já pojedu o víkendu jen mám dilema jestli mám ject na lipany nebo na candoše když teď ta pěkně jdou,lipany můžu chytat ještě v listopadu,alůe candoši to zabalí a finito. uvidím a co ty jak válíš?
- Čtvrtek 21. října 2004 v 6:39® MAF
-
Andrea:Jsou tam dva jeden je ve Žďáru a jeden novej je naproti Penny,ten je docela slušně zásobenej a pan majitel je vášnivej sumcař,letos na Ebru překonal svůj rekord sumíka 231 ukazoval mi fotky je to neskutečný.....-))no jo já vlastně zapomněl,že jsi skoro sousedka
)
- Čtvrtek 21. října 2004 v 6:36® MAF
-
rybička:to víš nám něžným stvořeníčkám nejsou takové citové výlevy cizí
)))
- Čtvrtek 21. října 2004 v 6:35® MAF
-
DaH:Koukni www. braunstar. cz nabizi tam Triline za docela slušný ceny,zhruba o kilo levnější než v šopu,ten vlasec je fakt kvalitní…
- Středa 20. října 2004 ve 23:23® HaD
-
kostnak: hladinovka-pop
- Středa 20. října 2004 ve 23:08® kostnak
-
co je toto a ako sa to vodi? vytiahol som to z vody.
- Středa 20. října 2004 ve 22:04@ Karlos
-
MAF:Co lipani…? All:No pěkně chlapci,pěkně…
- Středa 20. října 2004 ve 20:38® Andrea
-
MAF: Kde je vlastně v Rokycanech ten obchod s rybařinou? V Praze už mám celkem přehled, ale v Rokycanech (ač jsem tam chodila do školy) nevím, nebo jsem zapoměla, kde to tam je.
- Středa 20. října 2004 ve 20:09® Chose
-
Však počkejte až si na příští sezónů koupím celostátní povolenku. to teprv bude koncert. teď je to spíš brnkání na nervy
okénko pro opilce bude jak se opijem z toho štěstí až (možná)začnou brát. ale jen jaryna bych s tím opilstvím nespojoval. fotky ze srazu jsou v tomhle směru docela výmluvný…
- Středa 20. října 2004 v 19:57® HaD
-
jaryn: okénko pro opilce=okénko pro jaryna?
- Středa 20. října 2004 v 19:13® jaryn
-
Big Mike: teď právě neberou a tak se kecá v diskusi a afektovaně prožívájí orgasmus. Taky je poslední dobou na tomto servru víc erotiky než rybaření. Spíš by se to mělo jmenovat šukej než chytej. To se, ale teď ,až se vrátíme z Křetínky,všechno změní. To bude plné okounů a candátů. Budeš ronit slzy že jsi tam nebyl. Pokud ale nebudou brát tak bude tento server něco jako okénko pro opilce.
- Středa 20. října 2004 v 19:06® jaryn
-
Big Mike : souhlas, když neberou, tak každej prut na nic. Ale právě proto je třeba mít nějakej svůj „kocháněk“. Neberou tak se mazlím a kochám
- Středa 20. října 2004 v 18:34@ Big Mike
-
Prut jako prut. Když neberou, tak je vám to na prd! Co jsem začal ultra s plným laminátem 1.80 do 200g, už bych nevzal jinej!!! Utáhne to i čeřínek proti proudu a to jsou úlovky. Někdy se mi i protrhne! Ale teď to nějak nejde, ležej asi u dna a jen koukaj. Jak nemaj kinedryl, tlak s nima cvičí.
- Středa 20. října 2004 v 18:25® Chose
-
oprava ze žárlivosti
- Středa 20. října 2004 v 18:15® Chose
-
DaH-já se taky mazlil,když sem si koupil na jaře ten picker. Toho sem si vážil (vážím) stejně ne´-li víc jak Andrejky. doufám že to nebude číst. to bylo mazlení až záviděla. a když se na něj pověsil první kapřík,to byl orgasmus…
jen nevím jestli mi na něm neurvala očka. ze závisti
- Středa 20. října 2004 v 17:28® HaD
-
Dědek: dvoumetrovka je moc krátká. vem oba a uvidíš. já taky asi budu běhat se dvěma
- Středa 20. října 2004 v 17:27® HaD
-
rybička: kdybys jen věděla o jakou parádičku jde!
- Středa 20. října 2004 v 16:19® Dědek
-
DaH: co doporučuješ na Křetínku, mám si vzít SSGéčko 4–27g nebo St. Croix 4–9g, 2m ?
- Středa 20. října 2004 v 15:16® Rybicka
-
MAF DaH: roztomilý jaxe rozvášnění