Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 19. října 2004 ve 12:48® Bass
Bass

Lerak: Podrobnosti nemám. Před chvílí jsem to našel na netu a hned mi to padlo do oka.

Úterý 19. října 2004 ve 12:47® Dědek
Dědek

Bass: kdes to sehnal?

Úterý 19. října 2004 ve 12:40® HaD
HaD

MAF: jasný. nemyslím to až tak vážně. jen zamyšlení. napadlo mě třeba když jsme chytili sumce a on nám pak vyblil kapra cca 2,5 kg, tak jestli ta jeho váha je oněch 40 kg (váženo po blití) nebo 42,5 (původní)…

Úterý 19. října 2004 ve 12:33® Lerak

Bass : co je to za novinku, jak se to hýbe…? Máš nějaké podrobnosti ? Dík !

Úterý 19. října 2004 ve 12:15® Bass
Bass

Znáte tohle ? To vypadá zajímavě ! ! ! !

Úterý 19. října 2004 v 11:40® MAF
MAF

DaH:No myslím,že je rozdíl když máš na prutu rybu,která váží kilo a půl a dvě kila co do zážitku ze zdolávání určitě…

Úterý 19. října 2004 v 11:11® HaD
HaD

Bass: mno, ještě jsem přemýšlel o té váze. ono je to trochu těžký. já taky ráno vážim před WC asi o dvě kila více než potom no a teď babo raď. kdy jsem víc, ráno nebo večer?

Úterý 19. října 2004 v 11:07® HaD
HaD

Bass: jdu na to

Úterý 19. října 2004 v 9:59® MAF
MAF

BASS:Já bych jednoznačně preferoval váhu,čekám,že ho Radek vykrmí do těch dvou kil během několika málo dnů:-)) Koukni na stránky Berkley,je to nějaká nová technologie,koukal jsem na to včera má tam model,který vypadá jako banja od relaxu akorát,že smrdí tedy chci říct,voní:-))

Úterý 19. října 2004 v 9:31® Bass
Bass

DaH: Dopíšeš tu váhu do galerie ?

Úterý 19. října 2004 v 9:26® Bass
Bass

MAF: To vůbec nevim o čem mluvíš :-O Pošli foto, víš že já jsem pro každou bejkárnu :-)) Co řikáš na váhu ? Tvůj názor mě obzvláště zajímá. Co je víc ? Váha nebo dýlka ??

Úterý 19. října 2004 v 9:01® HaD
HaD

toulovec: okouni pudó!!! uvidíš! :-D

Úterý 19. října 2004 v 8:48® MAF
MAF

BASS:Chlape nezkoušel jsi chytat na ty nový Gulpy od Berkleye,koukal jsem že je má v Rokycanech v krámu tak nevím jestli je koupit či zůstat u osvědčené klasiky.

Úterý 19. října 2004 v 8:47® MAF
MAF

Karlos+Lerak:Tak chlapci jestli chcete lipany"jak nohy"vyražte na Úhlavu,kámoš v neděli přivezl 3 kousky ve velikosti 40,42 a 47 cm!!!to jsou už slušný ryby ne?Chytal desítku vlasec a Úhlavskou klasiku"Zlatý oko a žížalka temně nachová"vše velikost 18. voda byla pěkně přikalená tak to šlo prej samo…:-))

Úterý 19. října 2004 v 7:27® Dědek
Dědek

toulovec: dáme si sraz v Letovicích, na Křetínce jsem nikdy nebyl,takže bych mohl bloudit. V sobotu v kolik?Na tá křižovatce, co se odbočuje na Křetinku?

Úterý 19. října 2004 v 6:27® Lovec

Dědek: já určitě jedu, jsem tam každý víkend. Asi bych na tebe počkal buď v Letovicích, nebo se sejdeme přímo u přehrady. Okouni stejně nejdou, tak to pojmeme jako exkursi a spíš Ti to tam ukážu kde je dobrej přístup, kde je jakej terén. Začneme na pláži, loděnici a pak můžeme přejet do Lazinova, po silnici dojdem na čínu abys viděl i druhou stranu. David a ti ostatní opilci nám to tam testnou a David nám pak v sobotu ráno dá echo jak to kde šlo abychom zachytali. Booože to jsem to krásně vymyslel :o)))

Úterý 19. října 2004 v 0:26® jaryn

CHose – dělá je M-ART, příští týden tam jedu, pošli tel.č . zjistím ti co , zakolik

Pondělí 18. října 2004 ve 22:05® Dědek
Dědek

pupak: dík. Jo Merlin tady má dvě prodejny , už tam valím :-) Ach jo, zase budu utrácet…

Pondělí 18. října 2004 ve 21:50® pupak

Dědek – v Merlinu na Smichove v Praglu vzhledem tomu ze Merlin jsou Brnaci tak bys to mel mit taky v Brne.

Pondělí 18. října 2004 ve 21:45® Dědek
Dědek

pupak: mám toho prvního a na srazu dost bodoval. Potom se mi líbí třetí. Kde to prodávají?

Pondělí 18. října 2004 ve 21:43® pupak

ig Mike – ok tvar si pamatuju . . . tak to nezvoram:-)) )

Pondělí 18. října 2004 ve 21:41@ Big Mike

Pupak: z těhle nic, počkám na ten „můj“ tvar, barva jako tahle 2. z leva. Díky.

Pondělí 18. října 2004 ve 21:38® Dědek
Dědek

sedum: vše je ve hvězdách… Já pojedu,aspoň doufám, domluvím se ještě s Toulovcem a uvidíme. Je na tebe nějakej tel.?,popřípadě tě můžu vzít.

Pondělí 18. října 2004 ve 21:36® pupak

Big Mike – koukni na ty gumy, presne ty co jsi chtel tak rikali ze nemaj, ale jsou objednany a pujdu tam koncem tejdne.

Pondělí 18. října 2004 ve 21:25@ sedum

Dědek: Je vidět, že neustále sonduješ, kdo je kdy připojen! To víš že mne to láká, ale v současné době nedokáži říci co bude za pět minut a natož v sobotu! Pakliže čas bude, osedlám oře a pojedu se podívat na svá místa na Křetínce a hlavně za Vámi. Jinak díky za vzpomenutí! To potěší.

Pondělí 18. října 2004 ve 21:19® Dědek
Dědek

Sedum : jak tak koukám, tak jsi taky připojenej a jsi od nás. Nechceš příští sobotu zajet na Křetínku na okouny?Aspoň nás tam bude víc. A „Stará vidra“ určitě pojede taky.

Pondělí 18. října 2004 ve 21:09® Dědek
Dědek

DaH : už se těším. V sobotu ráno tam jsem, ještě se domluvím s Toulovcem, ale určitě přijedu. Teda pokud rodina nerozhodne jinak :-)

Pondělí 18. října 2004 ve 20:50® HaD
HaD

Dědek: většinou lze ze břehu, ale když je budeš mít nic nepokazíš. místy míň urveš :-D

Pondělí 18. října 2004 ve 20:46® Dědek
Dědek

DaH : nikdy jsem tam nechytal. Mám si vzít prsačky nebo se chytá ze břehu?

Pondělí 18. října 2004 ve 20:46® Čajda

Dědek:Dík za radu,letos už to dotáhnu s tím co mám (Silstar FRB 30 nebo SPRO 30) a příští rok uvidíme.