Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 18. října 2004 ve 20:41® HaD
-
Bass: oba! oba jsou pašáci a doslova jeden větší než ten druhý! :-o
- Pondělí 18. října 2004 ve 20:40® HaD
-
Dědek: jasan. moc rád Vás uvidím
- Pondělí 18. října 2004 ve 20:39® HaD
-
Big Mike: není čas. sory
- Pondělí 18. října 2004 ve 20:37® Dědek
-
Big Mike: To byla jenom řečnická otázka… Pokud chceš radit, tak jen do toho. V době půstu (v zimě) se na to opravdu chystám.
- Pondělí 18. října 2004 ve 20:24@ Big Mike
-
Dědek: za kolik bys je chtěl prodávat? Buďme rádi, že si je uděláme pro sebe a kamarády. Ono není pořád chuť. Mám plánů a není čas. Pokud budeš dělat půlený, tak ti poradím pár fint
- Pondělí 18. října 2004 ve 20:23® Bass
-
Tak už je zváženej. Váha ukázala 1,37 kg !! Je to neuvěřitelný, ale ten před třemi lety měl 1,36 kg. Ale zase 46 cm,tak teď nevim co je víc. Jestli ten delší nebo ten těžší.
- Pondělí 18. října 2004 ve 20:20® Dědek
-
DaH : platí ta Křetínka? Myslíš, že mi amatáři (s Toulovcem) bychom se za váma v sobotu mohli zastavit? Rád poznám nové fajn lidi a rád se přiučím něčemu novému.
- Pondělí 18. října 2004 ve 20:14@ Big Mike
-
Já to říkám také tak: každá minuta či vteřina mimo PS se počítá. Díky za tu sobotu, hlavně na Orlíku bylo fajn, ale… Když už mi leje za krk a pod, chci i něco chytit. No, ráno mrknu k nám na řeku či pískáč, tak uvidím. 2 hodky jim dám šanci
. DaH: nemáš chuť mrknout? Tak od 8 do 10?
- Pondělí 18. října 2004 ve 20:14® Dědek
-
Big Mike : ten jmejl jsem už našel. Mám ho v komplu v práci. No nevím, asi lopatku upravovat nebudu, nechám ho tak, jak je. Spíš si udělám nového. Vždyť ta zubatice na něj zabrala,tak proč to měnit. Co takhle udělat s. r óčko , ty budeš dělat těla, já je budu malovat a o prachy se rozdělíme
- Pondělí 18. října 2004 ve 20:12@ Big Mike
-
Rybička: já dělal v balkově Lhotě(tzv „ražická“) – z Tábora na Písek a pak v Bechyni – prvníto elektrifikované trati u nás. Prima léta. Ale pak mě už nějak nebavily ty kontroly, buzerace pro nic, platové šachy atd. Spíš jsem šel do soukroma – měl jsem pak pro změnu fitko
- Pondělí 18. října 2004 v 17:42® Chose
-
dneska sem nakoupil materiál a zkusím dělat plandavky doma. ze lžiček… nevíte ještě někdo kde sehnat jiggové háčky?mám formu a šlo by odlévat hlavičky k twisterům,jen nemůžu sehnat ty háčky. jinak se všemi poraženými z nedělního rána hluboce soucítím. dopadli sme všichni stejně jak to pozoruju
- Pondělí 18. října 2004 v 15:17® Dědek
-
toulovec: nepojedeš v sobotu za Davidem na Křetínku?
- Pondělí 18. října 2004 ve 14:43® Bass
-
toulovec: Vždyť je ve fotogalerii.
- Pondělí 18. října 2004 ve 14:27® Lovec
-
BASS: nemůžete tu Vaši šelmičku vyfotit, bohužel ji nemůžu vidět osobně, tak alespoň foto
- Pondělí 18. října 2004 ve 13:21® MAF
-
BASS:Zrovna jsem si brácho říkal jak to myslíš,že by důsledek zbytkového alkoholu?
To bude drahý to je jasný
))
- Pondělí 18. října 2004 ve 13:18® Bass
-
MAF: Sorry starouši, ta zpráva byla somozřejmě pro Doda. Jako by sme so o víkendu viděli málo, viď ?
- Pondělí 18. října 2004 ve 12:17® Andrea
-
rybička:Ha,ha,ha. Pěkná fotka, mám takovou podobnou, ale noční.
- Pondělí 18. října 2004 ve 12:07® Bass
-
MAF: Tak jak o víkendu ? Nachytal si ? Jo Dodo opravdu začíná vystrkovat růžky. V neděli zase nachytal a já h.....
Dneska ráno mi volal Radek, že hned jak přišel do práce, tak krmil " šelmu " Prej tam napraskal 14 plotiček ! ! ! ! Strašný jatka.
- Pondělí 18. října 2004 v 10:49® Lovec
-
Lerak: no nevím nevím, nechci s tebou polemizovat, ale v sobotu byl hezky zkurvenej den na rybách – ani ťuk, chcalo mi za krk, trhal jsem jak o závod ......... já nevím co všechno ještě. Dneska jsem sice v práci, hov… dělám, hrabu se na netu, a s těma rybama mám větší kontakt než v sobotu – tak já nevím, ale možná máš pravdu :o))))))
- Pondělí 18. října 2004 v 10:16® HaD
-
Lerak: to je fajn heslo!!! hodně výstižný!!! to si musím pamatovat
- Pondělí 18. října 2004 v 10:00® Lerak
-
4ALL : moje heslo zní : " I ten nejzkurvenější den na rybách je lepší, než ten nejlepší den v práci !" Podle toho beru i všechny neúspěchy u vody…
- Pondělí 18. října 2004 v 9:13® HaD
-
Lerak:
tak to mě „těší“, že v tom s BigMikem a pupákem nejsme sami
- Pondělí 18. října 2004 v 9:12® HaD
-
rybička: a je to
- Pondělí 18. října 2004 v 9:09® Rybicka
-
morpheus:
- Pondělí 18. října 2004 v 8:03® pupak
-
toulovec – dekuji ti nacelniku umis cloveka vzdy podrzet
)
- Pondělí 18. října 2004 v 7:54® Lovec
-
pupák: ale v tvým případě to není tím, že by ryby nebraly, ale je to rukama :o)
- Pondělí 18. října 2004 v 7:33® Lerak
-
Jaryn&DaH : Je třeba si ty neúspěchy nějak „vědecky“ zdůvodnit
) Já byl mouchovat na stojáku – ráno při rozednění bylo vidět pstruží aktivitu, která však rychle ustala. Není vždy snadné trefit tu správnou nástrahu. S kámošem jsme vsadili na minilury a… bída. Pak začalo pršet a nepomohla žádná změna na pakoše,bobiny,strímry… Prostě výprask ! Během dne se pak poměrně rapidně 2× změnil tlak (pokud jste si všimli) a to moc rybám nesvědčí. Stejná byla asi situace na Orlasu. Tam, asi kdo byl ve správnou dobu (při rozednění – to na okýše platí) na správném místě a se správnou nástrahou možná ráno něco vydloubl. Pak už to však byla asi marná snaha. Lepší to nebylo ani v neděli (nebyl jsem, ale mám z Orlasu čerstvé zprávy).Říkám – je třeba si to zdůvodnit a neklesat na mysli. Stejně tam na nás čekají – zítra, za týden nebo příští rok…
) Jo, a kdo to neví, tak rostou hříbky, křemenáče, suchohříbky a v lese je taky hezky jako u vody. Včera odpoledne jsem vyměnil košík a prostor a bylo to taky pěkný.
- Pondělí 18. října 2004 v 7:16® pupak
-
toulovec – nic si z toho nedelej ja jel masarit na Orlik a za 3 dny jeden okoun a jedna sticka
((
- Pondělí 18. října 2004 v 6:51® Lovec
-
mirmen: hochu zlatej myslím že se s DaHem spojíme a musíš nám dát průpravu v marmyši, jinak umřeme jako zatracení bezrybkové :o)))
- Pondělí 18. října 2004 v 6:48® Lovec
-
DaH, Dědek: Tak jsem o víkendu na Křetíně dopadl jak sedláci u Chlumce. Mám pocit že budu muset přesedlat na jinýho koníčka – asi začnu včelařit. Ve dvou lidech jsme v sobotu ani v neděli ráno neměli ani záběr!!!! Jdu se picnout. Takový krásný gumy jsem jim tam dával (a kolik jsem jim jich tam nechal – hanba) a ony ty potvůrky šupinatý na nás serou. Proboha kdo vymyslel pořekadlo že září říjen jsou okounové měsíce???? vždyť snad nežerou!!! béééééééééé mamíííííííííí