Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. října 2004 v 19:59® HaD
-
mirmen: jsi dobrej. asi Tě zajedu omrknout
- Neděle 17. října 2004 v 19:56® HaD
-
pupak: sme amatéři
- Neděle 17. října 2004 v 19:51® pupak
-
DaH – tak dneska se smula na Orliku dovrsila . . . ani tuk za celej den . . . mistni prijeli v poledne s okounama od skal a rikali ze to vubec neslo – pak mi jeden ukazal igelitku a v ni bylo 10 okounu 30–40 myslel jsem ze mi picne
) tak jsem odpo dorazil na Kocabu a musel si opravit sebevedomi na potocakach, sli na sucho a behem pul hodky 10 kousku ± 30 . . .
- Neděle 17. října 2004 v 19:46® mirmen
-
Ještě doplním dlužnou informaci. Kromě masivních kapek od RYNY ( hlavně na štiku a rybu nad půl kg) rád chytám na marmyšky od firmy Kostal – pro shlédnutí na : www. kostal. com. pl .
- Neděle 17. října 2004 v 19:44® mirmen
-
DaH: taky od nich něco mám , ale letos mi gumy moc nejdou. Dneska od 9. do 12. hodin na řece, opět s marmyškami osazenými hnojákem. 12 okišů od 15 do 27 cm a jedna kudla asi 42–43 cm. Další štika si s návazcem poradila raz dva, překousla 0,14 colmik jak malinu. Nejvíc mně potěšilo, že jsem dokázal odhadnout vliv větru, slunce a proudění vody a vyhmátl jsem zátočinu, kde byly plotičky. Dravci byli poblíž a měli chuť. Dnes bodovaly červené a reflexně žluté marmyšky. Bílá ani hnědá – nic.
- Neděle 17. října 2004 v 18:19® HaD
-
chose: alespoň jsi si šáhnul
- Neděle 17. října 2004 v 17:51® Chose
-
Zdárek tal jsem doma. dneska sem nezmoknul,ale zato sem ozdobil pár pařezů… poslední plandavka s červenejma pruhama vzala za svý. budu je muset dělat doma na koleně,jinak bych musel vydělávat 16hodin denně
ještě sem elegantně pohřbil pár nepoužitelnejch twistrů. uvláčel sem jednoho okiše tak 15cm. to se asi sv. Petr smiloval,když viděl jak zdobím dno
- Neděle 17. října 2004 ve 14:01® jaryn
-
Čau ptáci tak jsem tady. Je to s váma hrozný Prokousával jsem se tím hodinu. Co vy toho nakecáte, že školníku. Ale Lerak mně zaujal. Mám chatu na Orlíku, co ten tvůj kamoš, jaký má zkušenosti s větrem a počasím. Dej mi vědět. Nejhorší je Big Mike, ten furt žere a chlastá. Jestli jseš tak poživačný i v sexu tak tvoji manželku, no potěš pánbůh. Už jsem s váma stratil dost času. Jdou namočit brodáky a roztočit kličku.
- Neděle 17. října 2004 ve 12:25® jiris
-
zedus – u řeky jsem teď nebyl, ale když jsem jel ve čtvrtek tak byla celkem O. K. Mírně kalnější.
fšeci – pápá
- Neděle 17. října 2004 ve 12:08® HaD
-
jaryn: tak co egypťane!!! dostals kleště?
- Neděle 17. října 2004 ve 12:04® HaD
-
Tomash: to jde. mám zkušenost, že větší štika to ukousne méně často než malá
- Neděle 17. října 2004 ve 12:02® HaD
-
jiris: tak to jde
dneska čisťounká 0. i na záběry
- Neděle 17. října 2004 ve 12:01® HaD
-
mirmen: Berkleyjáky
nebo banja
- Neděle 17. října 2004 v 11:56® Tomash
-
All Neuvěřitelný – dnes při lovu nástražních rybek, mi při vytahování plotice cca 15cm z vody zabrala štika!!! Překlopil jsem překlapěč a nechal ji zažrat… Po 3 minutách vymotávání vlasce z cívky jsem přisekl. Čekal jsem, že mi to zubatá hezky rychle ukousne, ale nestalo se tak! Po cca 20 minutkách jsem vytáhl štiku 67cm na 0,10 mm vlasec. Jsem totálně spokojenej!!!
- Neděle 17. října 2004 v 11:52® zedus
-
jiris: nevíš jak u vás na jihu vypadá morava, u nás celej den pršelo, mám obavy, že to bude pěkná polívka s listím. Nejspíš zajedu někam na stoják.
- Neděle 17. října 2004 v 11:46® Lerak
-
DaH&BigMike : Nebrečte, já si fčera taky vytrpěl dost. Joooo, to zas byla muškařina – voda ze všech stran a cca 4 záběry za 7 hodin. 2 duháčci a 1 okýš šli zpátky a ještě teď suším mouchy a další propriety. Ještě párkrát takový nářez a bude konec P sezony. tak se začnu zase víc věnovat candošum na Lužnici. Jen čekám, kdy trochu opadne voda a vyčistí se. Ale – přijel jsem domů, dal vše sušit a začal vázat další mouchy, protože příště jim to natřu. Howgh!
- Neděle 17. října 2004 v 11:09® jiris
-
jaryn – už ses vrátil? Doufám, že to budeš číst dlouho
- Neděle 17. října 2004 v 10:05® Chose
-
Já včera dopad celkem slušně. Sice sem zmoknul jak slepice,ale s tím se počítalo. vyvláčel jsem na 3cm plandavku stříbrno-červenou 3 okouny. nej nej největší měl 25cm,což je na daněm revíru úspěch. něco jsem urval,možná zubatou,protože sem měl 0,18mm bez čehokoli co by neměla překousnout. Ale spokojenost. bodově 1cm=bod mám něco málo pod šedesát
- Neděle 17. října 2004 v 9:49® jiris
-
Dah – za třicet, takže pořadí našeho virtuálního závodu je ty – one, já druhy a kdo jiný než big majk poslední
- Sobota 16. října 2004 ve 23:07® mirmen
-
DaH: jaký?
- Sobota 16. října 2004 ve 23:05® HaD
-
mirmen: chytám na dvoupalcáky
- Sobota 16. října 2004 ve 22:40® mirmen
-
DaH: vyhledával jsem shromaždiště potěru a menších rybek. Při hmotnosti myrmyšek 1,5 gramu + hmotnost půlky hnojáčka jsem házel jen asi 15 – 20 metrů a vodil z hloubky cca 4 metrů ke břehu nebo podél břehu. vyhořel jsem předevčírem na gumy a rotačky, kdy jsem během několika hodin na písníku ( a cca 1,5 kilometru prochytaného příbřeží) neměl jediný záběr. Na řece jsem pak měl jednoho okiše cca 25 cm a jednu kudlu do 45 cm. Na klasickou vláčku se mi letos moc nedaří, marmyšky jednoznačně vedou ( sice malé ryby, zato někdy i několik desítek za vycházku). Snad zítra pochodíte. Možná by stálo za úvahu chytat na 3–4 gr jigy, menší twistery , případně „dochucené“ připíchnutým hnojákem nebo červem.
- Sobota 16. října 2004 ve 22:31® HaD
-
mirmen: to je slušný. já těžce vyhořel. uvidím ráno, znova vyrážím za pupákem
- Sobota 16. října 2004 ve 22:18® mirmen
-
DaH: ahoj,dostal jsem majla a v noci sesmolím odpověď ( nejdýl zejtra). Trochu víc práce, vedlejšák atd. Dneska v dešti na marmyšku 9 okounků ( 3 mezi 30–32 cm) a 3 vypasení ježdíci.Červi na marmyšce vůbec nebodovali, jen hnojáčci. Experimentoval jsem , na vláčku nasadil medium heavy feeder !!! osazený špičkou3/4 oz ( Milo, na stojáky). Kmen 0,14 tubertini feeder, návazce 0,12. Zkoušel jsem, jak bude fungovat signalizace přes jemnou chvějivou špičku, navíc na řece. Překvapila mne spolehlivost, proměnil jsem cca 90–95 % záběrů, jen dva záseky naprázdno. Stačí jen popotáhnout o 30 cm, špička se při tahu ohne o 10–15 cm a okamžitě se začína vracet. Jakmile se nevrací, je marmyška v tlamce nebo ve vázce.
- Sobota 16. října 2004 ve 22:11® HaD
-
jiris: ta kolik bodů máš? já asi 85. ale zaslouženejch. BM 18
- Sobota 16. října 2004 ve 22:05® HaD
-
jsem tu
- Sobota 16. října 2004 ve 21:42@ Big Mike
-
Dopitej čaj s rumem, sežraná polovina ledničky, načnuté Svëtovavřinecké, prolítlé stránky IFBB, iVelo, Informační server přátel zbraní, Rande i Seznamka a tady nikde nikdo. Kruci, jdu se věnovat „rodině“ Právě pěje sir Eltonic Johnic a holky ho žerou. A mě ani rybka nezobne!
Mějte se a hezké sny. Zítra, zítra jim natrhnu prdízny, tedy, ehm, mno – řitní otvory. Pokud nějakou vytáhnu
- Sobota 16. října 2004 ve 21:23@ Big Mike
-
Halóóóóóóóóóó, je tu někdóóóóóóo? Bojim, bojim.
- Sobota 16. října 2004 ve 21:17@ Big Mike
-
Dědek: to mně jeden prut stačí!!!! Dle rybářského řádu můžeš chytat vláčkou jen na jeden!!!
Ale vážně, už 2 rokem mám na přívlač pořád stejnej prut a ani nikterak po jiném netoužím – prostý jihočeský člověk!!§ Dnes mi při tom rvaní prutů rybama do vody, DaH půjčil svůj Conolon a popravdě přiznám, pro ty moje pracky byl až moc jemnej. Jsem zvyklejší na tvrdší prut. A žena taky
) Ale vážně, neříkám, že bych ho neuživil, ale na to moje chytání(viz níže) by mi stačil dneska i lískovej prut. . Doufám, že Pupák&comp. odpoledne bodovali!
- Sobota 16. října 2004 ve 21:12@ Big Mike
-
To se někdy povede den. Kdybych ráno vstal, oblekl se, šel se osprchovat či na sebe vylil 3–4 kýble vody a hned se šel sušit, ušetřil bych si denJ Orlík, Lužnice, pískovny, Lužnice, Nežárka – 2 lehce postižení chlapi na cestách za šupinatci! Do toho přidejte prima počasí, nepřeberné množství prima nezáběrů a výsledný koktejl je na světě! Nutno však dodat, že David oproti mně bodoval, 2 štičky se počítají, snad pár záběrů k tomu. To já měl úspěšnost ještě lepší – 100%!!!!! Jeden záběr – jeden okounek 18 cm zdolán!!!!! A pak už nic, dlouho nic, až se ukázalo, že už ani nic nebude. Když jsem ucítil déšť stékající mi po holé kůži zad, našel holinku zabořenou někde v travinách, vyždímal flees ponožku, vylil potěr z boty, došlo mi, že v 17.00 je již nejvyšší čas ukončit dnešní galapředstavení. Již nikdy více!!! A proto ráno opět vstávám v 4.45 a pokusím se přepsat dějiny. Zítra doufám v 2 záběry a snad prý nemá pršet.