Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 16. října 2004 ve 21:12@ Big Mike

Dědek: já ti dám chlastal!!!! Náhodou už od pondělka abstinuji. No, vlastně jsem měl ve středu a ve čtvrtek krapítek vínečka:-) Už jsi předělal tu lopatku?

Sobota 16. října 2004 ve 21:10@ Big Mike

Co jsem obral DaH o čepici a triku, nesetkal jsem se s rybou!!!! Jsem zásadně proti rozšiřování onoho zakletého loga i na samolepky, šátky, podpsrenky, slipy a dámské vložky! Pak už bych se asi vůbec nechytal:-)) )

Sobota 16. října 2004 v 17:30® HaD
HaD

tak odpo přišla malinkatá záplatička za celý den na dešti- dvě štičky. cca 35 a 50 cm . ani nevim jakýho smajlíka bych sem teď měl dát :-D

Sobota 16. října 2004 v 17:13® CeP
CeP

sedum: diky…

Sobota 16. října 2004 v 17:03® Andrea
Andrea

chose: Tak se přijď pochlubit, jak to dopadlo. Já už to balím a mažu z práce dom.

Sobota 16. října 2004 v 15:35® stan

Dnes to zase dobře bralo ve Stromovce ---kapři ,cejni, karasi a štiky.

Sobota 16. října 2004 ve 13:08® Tomash
Tomash

All : Dneska docela pěkně braly štiky, ale samozřejmě fungoval zákon schválnosti… Ve čtvrtek jsem nachytal nástražní rybky(plotice cca 10ks a trvalo mi to asi 2hodiny…) a večer jsem navazoval pruty – na káču. Navázal jsem všechny, protože jsem hodný bratr! No a dneska u vody?! Já chytil dvě kudly 45cm a 49cm a Ondra chytil jednu 59cm s 2,5kg – moc pěkná. Takže jsem myslel, že ho něčím praštím…

Sobota 16. října 2004 ve 12:09® HaD
HaD

tak s BigMikem pěknej výbuch. navštívili jsme pupáka na Orlíku a Mike dostal jednoho okouna a já bezrybka :-D asi to počasí :-D na něco se vymluvit musíme, ne? :-D odpo řeka-uvidíme

Sobota 16. října 2004 v 11:31® Chose
Chose

AAAha tak to jo. tak se fšechno vysvětluje. no nic jedu na ryby,protože kolem oběda jdou u nás nejlíp.

Sobota 16. října 2004 v 11:27® Andrea
Andrea

To jsou prostě turisti, nejsou to stánkaři. Máme obchod v centru Prahy. Dříve tady nakupovala většina rusky mluvících a teď jsou to spíš amíci a jiní. mezi nimi i asiati a arabové atd. Nebo si to prostě vyberou na netu a komunikujeme e-mailem a pak jim to posíláme do zahraničí a oni nám platí kreditkou na dálku.

Sobota 16. října 2004 v 11:23® Chose
Chose

a to je velkoobchod?Nebo si rákosníci kupují lustry do stánků? :-) No já taky někdy musím být aktivní ihned,ale to mi pak zkazí celej den… když mám jet pro amíky na letiště,a pak je provázet podnikem tak musím být ok.

Sobota 16. října 2004 v 11:17® Andrea
Andrea

chose:To já musím být ve střehu hned od příchodu do práce. Když na mě nějaký asiat začne mluvit anglicky a ještě si myslí, že je to srozumitelný a mele pátý přes devátý, tak musím být funkční hned. Ale zlatý asiati.....

Sobota 16. října 2004 v 11:15® Chose
Chose

docela by mě zajímalo kolik lidí si v sobotu dopoledne přijde koupit lustr…

Sobota 16. října 2004 v 11:11® Chose
Chose

Andrea-no tak taky nevstanu pokaždý… ale teď je to dobrý a už sem si zvykl. a v práci taky tak do osmi nežiju,ale spím ve stoje :-)

Sobota 16. října 2004 v 11:10® Chose
Chose

Andrea-fakt nekecám,lidi netušili o co go. prostě na mě čuměli jak puci já navnadil 3 metry od břehu a tahal plotice,kapry kolem 45cm a zase je pouštěl. no prostě pohádka. dědci to začínali balit. chytal jsem na plavačku,posléze feedr. lehký a jemný pruty.. oni všichni kolem 100g,30vlasce,pros­tě zážitek,pro kterej stojí za to chytat. cz :-)

Sobota 16. října 2004 v 10:56® Andrea
Andrea

chose: To seš teda dobrej, asi bych neuměla tak brzy vstávat. Chodím do práce až na desátou, ale zase o to později domů.

Sobota 16. října 2004 v 10:55® Andrea
Andrea

chose: Takže tričko a čepice u vody zapůsobí? Asi budu muset to tričko koupit tátovi, sice neumí s internetem, ale články, co mu tisknu se mu líbí, myslím, že kdyby měl doma počítač, tak by tady byl docela častým hostem.

Sobota 16. října 2004 v 10:52® Chose
Chose

Andrea-no já sem půl roku zkoušel „výhody“ nepřetržitého provozu,až sem se na to vykašlal. teď jedu od pondělí do pátku 5:45 – 14:15 a pohoda :-)

Sobota 16. října 2004 v 10:50® Chose
Chose

Na druhou stranu jsem rád,že mě nikdo neviděl,když sem s logem chytej na čepici a triku zdolával olšovou větev :-) ,při lovu plandavkou :-)

Sobota 16. října 2004 v 10:49® Andrea
Andrea

Ach jo, já chci taky někam ven. Je mi jedno, že prší. Zase trčím v práci. Užijte si to, ať jste kdekoli a já jdu věšet. lustr a přeceňovat. Asi bych měla změnit práci, už 5 let dělám o víkendech a nějak se mi to zajídá.

Sobota 16. října 2004 v 10:48® Chose
Chose

dědek-v jednotě je síla. ty samolepky by mohly dost dobře působit na kýblu s krmením. profesionálně,e­fektně… :-) Jako čepice a třičko. přišel sem k vodě a chlapi čuměli co se bude dít… a zrovna to na masňáky tak pěkně šlo… kapříci,ploťky… super rybačka.

Sobota 16. října 2004 v 1:07® Dědek
Dědek

Jiris: psal jsi, že pošleš na mejla telefon. Nic tam není. Zítra, vlastně už dneska, odpoledne jdu škádlit candoše na Dyji7. Pokud chceš vzít, tak dej vědět 602 580 141.

Sobota 16. října 2004 v 0:02® Dědek
Dědek

DaH : já myslím, že logo je jasné. Je na netu, tričkách i čepicích. Zachovejme jednotu. Co se týká podkladu, tak bych udělal výřez loga z netu včetně té krásné fotky. A velikost 7,5×4 cm. Stejně tak bych udělal samolepky, ale větší. Klidně si jí nalepím na auto, kufr s krámama, kbelík na žrádlo nebo na termosku. Pokud jde o počáteční kapitál, tak se tady (pokud bude potřeba) určitě složíme.

Pátek 15. října 2004 ve 23:42® Dědek
Dědek

Tak sakra kde se všichni flákáte? Neříkejte že na rybách a nebo spíte. Snad jen Big Mike má omluvenku – určitě zase chlastá :-)) )

Pátek 15. října 2004 ve 23:40® Dědek
Dědek

Čajda : na ten prut jsem zkoušel šimáňo 1000 Catana a pokud pominu bojovku, tak je dle mého supr v poměru cena-užitná hodnota. A když ti Jiris psal, že prvním prutem to teprve začíná, tak to můžu potvrdit. Stačí s ním odchytat 50hodin na různé vodě a sám přijdeš na to, že jeden rozhodně nestačí :-)) )

Pátek 15. října 2004 ve 23:35® Dědek
Dědek

Jiris : jseš v týdnu někdy doma? Wejkendy začínají být hrozně přecpaný. Zajdem na ty candoše a předvedeš, co v tobě je :-)

Pátek 15. října 2004 ve 23:34® Dědek
Dědek

Tak tady dva dny nejsem a abych potom hodinu čet všechny příspěvky. Davide, nemohl bys dělat pravideln denní výcuc :-)) )

Pátek 15. října 2004 ve 22:13@ Big Mike

Jiris: konečně jsem objevil naši již vylepšenou fotku ze srazu – móc nám to tam sluší:-) Ještě kdyby někdo nahrál naše večerní debaty, to by vydalo na knihu:-) Rady a typy od 2 vyder. Jdu chrnět, ráno se udeří! No, já tak hlavou párkrát o furto, až se tu budu před 5 potácet. Dobrou. PS: beru ten ultralajt 1–200g s tou saturnou – nasadím na to smáčky a bude to přímo pogrom na okase!!!! Celkem bude sexteta – na každém ramínku trojháků(spíš kotev) bude viset jeden okoun, cirka 37,5 až 45,2 cm.!!!!

Pátek 15. října 2004 ve 22:01@ Big Mike

S DaH za Pupakem na Orlík:-) Ale dost mě straší to počasí. Pokud bude lejt, bude to zábava, ale to jsme vlastně šecí lehce hnutý,co?. Už fakt nevím, kde to prubnout. Asi bych jel na hlubší místa na Lužnici, tedy v neděli určitě. Pokud nebudu mít nachytáno na tejden dopředu z Orlíka:-)

Pátek 15. října 2004 ve 21:46® jiris
jiris

Fšeci – kam se zítra chystáte? Stojka nebo řeka?