Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 23:06® jiris
-
Čajda – spíš bych řekl, že ten prut má ačkovou akci, a je trošku pomalejší. Ale to je na gumky v pohodě.
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 21:25® Čajda
-
Jiris:teď mě napadlo,že mi není úplně jasná akce toho prutu. Tam píšou lehká až střední,znamená to něco mezi A a B,nebo co to znamená?
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 21:09® Čajda
-
Mám 30tku, bohužel nevím co je za značku,ale rozhodně to není žádná suprovka,ale jsem na něj zvyklej. A 18tky vlasce se tam vejde dost. Možná napřesrok dojde na naviják mám velký výdaje i mimo ryby.
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 21:05@ Big Mike
-
Jasně že mám na konci lanko. Tuhle mi odešlo to dlouhé od zadní brzdy na biku, tak jsem ho přiletoval na pořádný dva trojháky, na druhej konec dal pořádnou karabinku a celých 130cm lanka vážu teprve na ten korastrong. Jinak si chodím do Makra pro mrtvé makrely. A kyž nemaj, u sousedů maj malý kačátka. Když ho nabodneš, dáš do igeliťáku, necháš pár dní na sluníčku, máš pak šanci i na pěkného úhoře či vousatého. Jinak asi na jaře půjdu do ještě lehčího prutu!!!! Počítám asi fakt okolo těch 100g. Máš nějakej typ? A Reexika asi už taky vyměním, poslední dobou už má asi 6 kus, pořád se uvnitř něco láme. Ale znáš to, když ti něco „padne“ do ruky a má to v rodině tradici, držíš se toho zuby nechty!
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 21:05® jiris
-
Já vím, že tady ta řeč stojí
Deset lidí on-line a nikdo ani muk. Co ten navijáček? Jakej tam chceš dát?
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 21:02® Čajda
-
Jiriš:Já to napsal jenom aby řeč nestálai já myslím že to tak dopadne. Ale není tö zas tak špatnej prut(odchytal jsem s ním celej sraz),ale ta váha. V neděli jsem myslel,že mi upadla ruka.
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 21:01® jiris
-
Čajda – co tam dáš za navijáček, chtělo by to nějakou novou mašinku ne! Myslím, že nějaká okuma cca -+ 15 stovek, by tomu slušela.
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:57® jiris
-
Čajda – nepočítej s tím, že ten teleskop už někdy vezmeš do ruky
Až budeš chytat s tím novým proutkem tak uvidíš
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:56® jiris
-
Ta gramáž je myslím celkem přehnaná!! Myslím, že na štiky by mělo 100 g stačit, obvzláště, když je to ultralight!! Nebojíš se, že ten 0,3 corstrong nepřekousne. Máš tam řetízek nebo lanko? To o té štice, taky mi kdosi psal, že ji chytili do čeřínku, ale nevěřil sem tomu. To je prasečina dávat rybky kačenám!
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:53® Čajda
-
Jiris:3–15g,2,44-chci ho zkusit na stojáku i na řece,tak uvidíme. Mám ještě teleskop 3m,5–30g tak to budu kombinovat.
A s tím chycením už je stejně pozdě,vláčka mě strašně bere už několik let,ale cajk jsem tomu nikdy moc neměl,páč nebylo zy co. - Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:50@ Big Mike
-
Jiris: jo, platím každou minutku tu prožitou, tak nemám moc času. A přes den fachám a ne jako nějaký lehkoživka pospávat na VŠ
)
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:48@ Big Mike
-
Jiris: už se těším na tu masařinu na Orlíku. Co já mám zprávy, tak tu štiku chytili ve strouze, utekla jim z výlovu. Když nic nechytili na pískáči, šli čeřínkovat do stoky aby měli pár kilo malejch rybiček pro kačeny a přitom padli na tu metrovku. Byla tam už dlouho, proto byla tak vyhublá. Jinak po té knize ještě kouknu, napiš mi přesný název. Mám na ultralajt spešl prut, na jaře rušil kámoš ryb. prodejnu, tak jsem koupil celolaminát, 180cm, 200g. Můžu se do toho opřít a když tam dám šokový návazec z korastrongu 0.30, lítá to fakt daleko. A i špiška je citlivá. Jak zatnu kamen či pařez, trošku se ohne.
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:48® jiris
-
tady chcípl pes
nikdo se mnou nemluví ať už radši začne ta redakce nebo jak se to vlastně jmenuje. Ještě tady dostanu schýzu. Vykládat si sám ze sebou.
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:45® jiris
-
mirmen – jak jde vláčka, co u vás dělaj dravci?
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:44® jiris
-
Čajda – a teď sis pod sebou podřezal větev. Jedním nevinným proutkem to vždycky začne. Pak příjde první dravec. Pak další, další a další. Na rybách nebudeš trávit dny, ale týdny. Propadneš lovu úplně a přívlač bude tvůj život
Ne je to dobrá koupě, taky jsem se na to v časáku díval. Jakej si vzal délka a gramáž? Dědek říkal, že je to žvejka, ale ten neví co je dobrý
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:41® jiris
-
Majk – a jako nástrahu bych poradil teď na podzim uzenou makrelu kvůli vonným esencím. To bude zaručeně fungovat. Zeptáš se davida na nějakej systém na mrtvý rybky. On ti poradí, vyzná se v tom. Teď nedávno tady byly fotky pěkné štiky, kterou chytil na uzenýho sledě
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:41® Čajda
-
Jiris:Už jsem ho objednal u Brausteina. Potvrdili mi objednáku do 4 prac. dnů. Stojí 1830,– i s poštovným. Za týden ho určtě pudu vyzkoušet.
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:39® jiris
-
Majk – k mejlu. Podle mě je ta knížka daleko lepší než Kolend. cz. Je tam dost věcí, které se mi v praxi osvědčily a které jsou úplně stejné
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:37® jiris
-
Big Mike – takovej jo bych fakt nechtěl, ale někdo to dělat musí. Kniha jde u nás koupit a neříkej, že ji u vás nemají? Ta musí být v každém 30témšestém knihkupectví.
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:36® jiris
-
Big Mike – 0,30 vlasec na štiku je málo. Já osobně upřednostňuji min. 0,45 na lehkou přívlač a na položenou nejdu pod 0,50! Jedinou nevýhodou těchto průměrů je, že se ti zkrátí o pár metrů délka náhozů. Ale co by jsme proi pár kg filet neudělali, že.
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:34@ Big Mike
-
Tak jo, ale až o víkendu, zítra mám ještě povinnosti. Řečním na kámoše, v neděli se zabil v autě
(
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:33@ Big Mike
-
Jiris. dala by se u vás ta knížkaod Szymanského sehnat? Tady jsem jí snad neviděl. A nebo blbě koukám. Víš, trošku se zajímám o přívlač a do začátků by mi to bodlo. Hele, na co se dá chytit metrová štika? Mám doma plandavku a jednu rotačku značky Znak – bude to stačit?.-))) A Saturnu z roku 1962, to prý byly moc kvalitní, tak mi jednu děda odkázal. Ale 0,30, nebude to slabý?
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:31® jiris
-
Big Mike – dáme sranda match, kdo s koho. Já na ně asi zítra taky skočím. Už mám v mrazáku zase místo
na nějakýho pořádnýho kaprouna. Cm – bod. A hlídej davida, aby nepodváděl jo
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:30@ Big Mike
-
Lerak: až pojedeš někam k nám nad Roudnou či okolo Plané, dej vědít. Ty uplakané dny také zbožňuji.
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:29@ Big Mike
-
DaH: jsem pro, udej termín. Má být celej víken asi stejně – Lerakovo „dušičkový počasí“, mrholení a pod. Candáti a okasové budou při chuti, cítím to v kostech.
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:28® jiris
-
Big Majk a MR. Sumčín po čem zase brouzdáte? že už by jste tu ester nechali na pokoji
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:24® jiris
-
Čajda – už jsi se rozhodl jakej si koupíš vláčák? Na jaký fishle ho vlastně chceš? Asi univerzál na vše, že?
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:23® Tomash
-
Podzimní ráno… PS: Ani jednu fotku jsem nevytvořil!
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:20® Tomash
-
All : Z dnešního vláčení mám smíšený pocity. Nejdřív jsem chytil dva mini okounky(do 20cm), pak jedno štíhle 45cm, ale pak to přišlo – prudký drbanec a rána do prutu!!! Zajásal jsem a začal zdolávat. Ryba měla ze začátku navrch, ale po cca 10minutách ji navádím ke břehu ááááááá je to kapr 63cm chycený za ocasní ploutev!!! Ze začátku zklamání, ale pak jsem se musel smát… Na rotačku Meps Black fury3 je to prozatím můj největší úlovek. A navíc se kámoš pěkně klepal, když jsem mu líčil, jakou mám na prutě štiku… PS: Kaproše jsem pustil zpět-dravci si to zaslouží!!!
- Čtvrtek 14. října 2004 ve 20:14® jiris
-
Kde se fšichni flákáte flákači???