Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. října 2004 ve 20:14@ Karlos

MAF:Koukej mě poslat taky nějaké fotky,myslím z ryb.

Úterý 12. října 2004 v 19:43® Dědek
Dědek

Doktor,morphe­us,DaH,Jiris a všichni ostatní borci na candoše : poraďte. Mám mírnou řeku, širokou asi 30m, levý břeh je mělký s rákosím asi 10m, potom se to propadá na dno do asi 4m a pozvolna se zvedá k pravámu břehu, které je mírně zarostlé křovím a u břehu je asi 1,5m. V kterých místech mám hledat candoše. Vím, že tam jsou pěkné kousky, ale zatím jsem vytáhl akorát jedno mimino.

Úterý 12. října 2004 v 19:04® Tomash
Tomash

DaH : Jo,jasně díky…

Úterý 12. října 2004 v 17:07® HaD
HaD

Vydra in: čoko je lepčí :-D

Úterý 12. října 2004 v 15:14

DaH/ koukám tady se taky fandí o´sulldovi :-)) ) mi nejde icq v práci, měli by ten šrot odvézt :-((

Úterý 12. října 2004 v 15:02

DaH/ dyt si říkal , že máš bonbónky :-)) ) já mandle v karamelu, mnam :-)

Úterý 12. října 2004 ve 14:54® HaD
HaD

Vydra in: jo, ještě mám plnej žaludek oříšků v čokoládě z včerejší noci plné obžerství :-O

Úterý 12. října 2004 ve 14:37

Ahoj Toulavče, jdem dnes na roudnici, nechceš se připojit? DaH/ jseš napapanej? :-) Ahoj všichni

Úterý 12. října 2004 ve 13:29® HaD
HaD

toulovec: určitě. budu někde plandat s TR, MR, AZ a spol. no prostě půlka kluků z ligy neboli „Bratrstvo Křetínských ježatců“ :-D

Úterý 12. října 2004 v 11:53® Andrea
Andrea

Tak se mi taťka vrátil ze Slovenska a ryby mu moc nebrali. Ale chytil jednu parmu a parmu už nechytil pár let, takže má obrovskou radost a zážitek z boje. Chytil ji poblíž Piešťan ve Váhu.

Úterý 12. října 2004 v 11:37® Lovec

DaH: dobrá, někde se slezem a dáme řeč. Většinou za rozednění v sobotu a neděli bývám tam. Pošlu ti pak SMS kde se slezem. Nejradši chodíme Lazinov na silnici, pláž, pod most, nebo loděnici. V neděli byla voda tak 1,5 m pod max a konečně něco žralo, jinak okouni zatím nic moc

Úterý 12. října 2004 v 11:10® MAF
MAF

DaH:Jo ten kluk s drdůlkem má v hlavě komp a v ruce snad nějaký laserový navádění či co jinak to není možný.-)

Úterý 12. října 2004 v 11:09® MAF
MAF

BASS:Jejda takové vřelé přivítání fakt jsem v rozpacích:-) ,člověče Ejpovice teď jedou,všechny záběry Rh kombinace 7 cm a k tomu 7 gramů,všechny záběry než zaleze slunce pak je ticho po pěšině. Chodím tam odpoledne ráno je tam tlačenka jako vždy a já se teď nesmím nikde tlačit ,abych zas do někoho nestrčil.-)). Jo trénuj brachu myslím,že budeš mít při naší odvetě starosti:-))

Úterý 12. října 2004 v 9:55® Dědek
Dědek

DaH : tak tobychom se mohli dostavit v hojnějším počtu. Toulovec to má stejně daleko jako já.

Úterý 12. října 2004 v 9:25® HaD
HaD

MAF: na Suliho jsem taky čučel jak zjara. ty jo to byl nášup :-) i když hrál s legolasem :-)

Úterý 12. října 2004 v 9:24® HaD
HaD

toulovec: 21.-24. 10 jsem na Křetínce

Úterý 12. října 2004 v 9:22® HaD
HaD

Tomash: vždyť jsem jí psal-klikni na ten podtrženej text!

Úterý 12. října 2004 v 9:12® Bass
Bass

MAF: Jo kulec jsem samozřejmě sledoval. Hunterovi jsem to docela přál, škoda. Ale Ronny hraje taky můj styl, tak že pohoda :-)) Teď akorát čumim na Eurosportu na opakování finále :-O S těma Ejpovicema jsi mě docela dostal. V " Krakonošovo" zatim nic moc. Dneska už se ale něco dělo, ale kosa jak na zastávce :-) Tak jdu sledovat ať něco pochytim !!

Úterý 12. října 2004 v 9:06® Bass
Bass

MAF: Ještě jednou tě tu vítám !!

Úterý 12. října 2004 v 8:26® MAF
MAF

DaH. Díkanec za přivítání koukám,že jsi to tady fakt rozjel,je to príma a držím všechny okončetiny,aby to šlapalo i nadále.

Úterý 12. října 2004 v 8:25® MAF
MAF

Toulovec:Kámo děvčica fakt nejsem a je to asi lepší,bejt baba tak bych asi zůstal se svým zjevem a zvyky navždy sám:-))

Úterý 12. října 2004 v 8:23® MAF
MAF

Lerak:No chlape o Vlatvě jsem slyšel že je totálně vyzobaná jak od kormoránů tak od rybářů,mluvím o Vltavě u Lenory,u Vyššího Brodu,já letos zatím největšího 42cm na zelenýho prokouše velikosti 18 na Úhlavě ale doufám,že to teprve přijde teď nadchází jejich hlavní čas. sice nás bude zíbst,ale ty potvůrky to vůbec nezajímá.-))

Úterý 12. října 2004 v 8:21® MAF
MAF

BASS:Nazdar brácho jo konečně to vypadá,že už to pojede zase ve starejch kolejích,teď když jsem „čistej“:-) Sledoval jsi pana mistra OŚullivana?to byl koncert nechápu ,vyběhnul s Hunterem jak s malým klukem. V sobotu jsem byl na Ejpovicích tak pošlu fotky docela dobrá chytačka,sice vše /candoši a štiky/do 60cm ale bylo toho docela dost,bobkaři s rybkama šíleli když nás viděli:-))

Úterý 12. října 2004 v 8:13® Dědek
Dědek

Toulovec : jo, to by šlo. Ale je to ještě daleko,budeme se muset domluvit začátkem toho týdne. Já budu asi muset 29.10. do hokny :-((

Úterý 12. října 2004 v 7:03® Lovec

DaH: No u tebe ten náš vztah ještě přehodnotím, – ty jsi mi byla vždycky sympatická :o)))

jinak šátek musí být jak jsme plánovali s pupákem – podkladová barva je ukradená, ale hlavně logo chytej. CZ a ty kostřičky – to půjde na dračku Kua chlapi dovedete si mě představit až na jaře vyrazím s novým mušákem a apartní šáteček, to bude podívaná pro bohy :o)) uáááááááááá

Úterý 12. října 2004 v 6:57® Lovec

Dědek: ten prodlouženej víkend bychom s kámošem asi vyrazili. Přemýšlíme o ubytování a že bychom jeden den vyrazili s tebou na tu dyji a druhej den na Dalas – naskytla se nám tam loď, tak uvidíme. Zatím připravuju doma půdu pod nohama – aby manželku neranilo, nebo aby mi nezabalila čemodan.

Úterý 12. října 2004 v 6:54® Lovec

Rybička – no styl nemůžu prozradit, to by jste pak byli takoví frajeři fšici :o)) No hlavně je důležitý to tahat procítěně :o))

Úterý 12. října 2004 v 6:46® Lovec

hm tak předchozí věta sem nepatří

Úterý 12. října 2004 v 6:25® Lovec

DaH: Koukám že máš na všechno pádný a logický argument, vzdávám boj, vyhrál jsi :o))

Úterý 12. října 2004 v 6:23® Tomash
Tomash

DaH : Nebuď hamoun a prozraď tu novou adresu na snajlíky. Prosím, prosím…