Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 9. října 2004 v 7:49® doktor
-
Lovíte? Neprší tak idem tuším aj ja skúsiť nejakú metrovku na Malý Dunaj.
Alebo „aspoň“ nejakého pekného zúbka, 2pekní mi tam spadli tak ešte tam snáď nejaký bude.
Som ako rybka, 3hod pospal.
- Sobota 9. října 2004 v 7:45® doktor
-
jaryn: Ako hovríš! U nás je to naozaj kapitálna ryba a už nemusí podariť tak urobiť peknú trofej a tešiť sa! A ak bude šťastie a podarí sa znova tak sa bude oveža žahšie púšťať a v prípade DaH to nebude problém myslím.
- Sobota 9. října 2004 v 1:09® jaryn
-
jiris – no nevim, ale tyjsi taky noční pták
- Sobota 9. října 2004 v 0:25® jiris
-
jaryn – myslíš, že toho candouše chytíš?
89 ca bys dal taky na zeď nebo až od 90
- Sobota 9. října 2004 v 0:20® jaryn
-
Já se z toho zvencnu. Vy tady děláte kvůli štice a svědomí. Jednou vemeš a pak ji máš, jednou nevemeš a je ve vodě. Chyť a pust je stejná kokotina jako ti co sežerou všechno. Já mám doma hlavu 95ky a jsem na ni pyšný. Je fakt, že další , třeba i větší už bych si nenechal dělat. Ale až budu mít candáta přes 90 jde na stěnu.
- Sobota 9. října 2004 v 0:18® doktor
-
Jasné. Jeden 50cm a jeden 62cm a su krásny. Zaujímavé ich pozorovať! A mám tam aj bolena, ten krásny a už aj lovil. Na toho hrdý, môj prvý.
- Sobota 9. října 2004 v 0:02® jiris
-
doktor – to je pravda, když chceš oživit rybu, tak je špatně poslat jí do vody, ale držet ji kolmo ve vodě, aby se sama neobracela břichem vzhůru. Můžeš ji i něčím zapřít a ona to po čase rozdejchá. Štika téměř vždy. U štiky není problém i s přetrženým žaberním obloukem. Takový se u nás chytaj běžně
Máš v tom rybníčku i nějakýho zubáča?
- Pátek 8. října 2004 ve 23:33® Tomash
-
DaH : Blahopřeju ti k tvému parádnímu úlovku!!! Nějak se netrap s tím, že to nevydžela… To už nevrátíš a je to prostě tak, ale kvůli takovýmhle úlovkům chodím k vodě!!! Taky bych chtěl mít takovýho krokodýlka na prutě… Jojo, kdo umí, ten umí, a kdo neumí ten … ČUMÍ ak užívej slávy! Jo a poslal jsem ti new článek o plavaný, který jsem dneska napsal. Přidal jsem k tomu fotky a doufám, že se bude líbit!!! Ještě jednou blahopřeju k mega štice!!!
- Pátek 8. října 2004 ve 22:21® HaD
-
doktor: moc tu vodu neznám, ale tam co jsem chytal je tak max 1,5 metru a je to v okolí přítoku
- Pátek 8. října 2004 ve 22:19® HaD
-
doktor: no, to zase ne, taky mám svý hříchy!!!
- Pátek 8. října 2004 ve 22:14® doktor
-
Viem, ty si pán rybár! Gentleman!
A ešte otázka aká je tam hlboká voda? Výčitky nemaj, možno je to len 5–6 ročná ryba, my teraz napustili štuky ktoré chovali na malom jazere a za 4roky z 10–15cm šťučiek boli aj 95cm,7kg. Krokodíl. - Pátek 8. října 2004 ve 22:08® HaD
-
doktor: já vim, že většina lidí by si jí vzala bez přemýšlení, ale jak jsem se od určitý doby naučil pouštět ryby, tak mě to svědomí trochu hryže.
- Pátek 8. října 2004 ve 22:04® doktor
-
Tak láskavo si ten pocit nekaz ničím!!! Keďže to u nás nie je bežný úlovok asi každý by ju fotil do nekonečna a neviem kožký by ju nakoniec pustili! Ja by ju určite zobral do jazierka a konečne mohol jej nachytať pleskáče a nemusel hodiny trápiť s plotičkami.
Gratulujem! Ďakujem za odp. na osobnú.
- Pátek 8. října 2004 ve 21:59® HaD
-
doktor: každopádně příště si dám velkej pozor, abych ji mohl s klidným svědomím pustit-o štičí maso nestojím a preparát bude
)
- Pátek 8. října 2004 ve 21:57® HaD
-
doktor: díky. pocit mám ještě blbější
v cca 16:00, cca 1,5m, boj-nevím, ale tipuju to na 10–15 minut. Twister byl jen zaháklej v koutku-vůbec nebyl zaseklej a díky tomu jemnýmu cakju nevypadl. Boj byl super, jen jsem čekal, že to každou chvíli uhryzne.
- Pátek 8. října 2004 ve 21:52® doktor
-
DaH: Kožko bolo hodín? V akej hĺbke? Tak na to náradie to musí byť zážitok! Ako dlho ste bojovali? Twister trčal z tlamy?
- Pátek 8. října 2004 ve 21:47® doktor
-
Dah: Gratulujem ešte raz, prvý krát v osobnej, je krásna! jiris:Čo sa týka oživovania tak tiež mám skúsenosť. V mojom jazierku mi na jar chodili šťuky úplne k brehu do 20cm vody a samozrejme mi 4ks také 60cm mačky vytiahli. Dve zožrali, jednu zachránila mama tá bola čerstvo vybraná. Ale ja jednu našiel v tulipánoch 20m od jazierka, celá oblepená zemou, nedýchala, žiabre úplne fialové. Zúril, nešťastný ale zobral do pivnice, osprchoval a všimol, že pohla žiabrami. Stále bola úplne blatová a nešlo to vôbec umyť, držalo to v slize, musel by ju okefovať. Tak ju vložil do jazera kde klesla na dno a prekotila sa. Tak som ju postavil na brucho a aby sa neprekacovala oprel ju o košík s leknom, o 3hod tam nebola a na druhý deň to bola najčistejšia, najkrajšia štuka v jazierku. Doteraz sa jej dobre darí, priberá a je to naj žrút, vždy keď im hádžem rybky tak chytí najviac, poznám ju vďaka svetlej škvrne nad pravým okom. Vonku musela byť min. pol hod, ale asi viac.
- Pátek 8. října 2004 ve 21:41® HaD
-
Vydra: už jsi zaregistrován Jméno: „Láďa-vydra“
- Pátek 8. října 2004 ve 21:32® HaD
-
jiris: mno, nemám zrovna dobrej pocit. ale už je to tak. dva dny jsem tam jezdil hlavně kvůli focení a nějak jsem to, když už bylo co fotit, přepískl. pupák snad odpustí
- Pátek 8. října 2004 ve 21:17® jiris
-
DaH – teď tě pupak u kamenuje, zabít rybu kvůli preparátu.
- Pátek 8. října 2004 ve 21:15® jiris
-
DaH – já sem letos štiku 80 oživoval kolem , nekecám 20 minut a potom v klidu odplula. Mrtvou sem ji ani já ani nikdo jinej nenašli.
Maso bude, ale nebudeš ho mít ty
S preparátu se dají normálně dělat řízky
- Pátek 8. října 2004 ve 21:13® Milky
-
DaH: Gratuluju! Opravdu velmi krásný úspěch. Už vím, proč jsi mě nechtěl vzít s sebou :/
Doufám, že jí ráno jdeš pusit
)
- Pátek 8. října 2004 ve 21:13® HaD
-
jiris: ona už po tom souboji s ultralajtem byla celkem hodně utahaná a pózovala jak modelka
- Pátek 8. října 2004 ve 21:12® HaD
-
jiris: člověče, když jsme asi po půl hodině dofotili a opadlo „vzrušení“, napadlo mě, že bych jí vlastně mohl pustit (ryby jím málokdy a štiky zásadně ne). Zkoušel jsem jí tedy rozdejchat, ale vypadalo to s ní bledě a tak jsem neriskoval, že se někde otočí. Ale maso nebude, řekl jsem si, že když už jsem jí tím focením odsoudil ke smrti, tak jí nechám vypreparovat celou. Maso je pomíjivé, tohle bude pěkný, i když to zase bude stát korunky
- Pátek 8. října 2004 ve 21:11® jiris
-
Sem si všim, ale není tam co se s ní stalo
Jestli tam má cenu pro ňu jet, abych ju sežral
- Pátek 8. října 2004 ve 21:08® HaD
-
bližší info o štice je ve fotogalerii
- Pátek 8. října 2004 ve 21:08® jiris
-
Jinak je „celkem“ pěkná
- Pátek 8. října 2004 ve 21:07® jiris
-
DaH – kilnul si jí? Na co jsi ji vlastně dostal. Kolik používáš trojháčku při lovu štika na plotici. Dva nebo tři
))
- Pátek 8. října 2004 ve 21:07@ Big Mike
-
DaH: gratulace k té štice. Na co?. Zítra má lejt, tak asi půjdu na řeku a možná, dle pocitu bych mrknul na Nadýmač či ze zoufalství na Roudnou. Ale nejspíš asi dodělám pokladní deník rybářům, mám v tom trošku hokej
Něco málo woblerků(Jiris: koupil jsem slabší drát0,8mm) a den bude v háji.
- Pátek 8. října 2004 ve 21:04® HaD
-
a ještě jedna
. toť vše z cca 100 fotek