Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. října 2004 v 9:48® HaD
-
Dědek: jo a tady si zaslouží pochvalu někdo jinej. na tomhle brácha nedělal
- Čtvrtek 7. října 2004 v 9:46® Bass
-
Afterfree: Že ryby mění svoji barvu podle prostředí ve kterém žijí je známá věc. Ale proč by na to měla vliv její slepota ? Taky jsem jednou chytil jednookou štiku, ale barvu měla uplně normální. Akorát její útok na nástrahu byl hodně zajímavej. Spíš si myslim, že díky svojí slepotě je vyhladovělá a to by na její barvu mohlo mít vliv spíš než cokoiliv jiného.
- Čtvrtek 7. října 2004 v 9:21® Afterfree
-
Vážení!Všichni jste si mysleli ,že je to ALBÍN. Já si to myslel taky. Ale posuďte to podle fotografie. Mě to připadá ,i podle toho jak zabrala ,že důvod jejího zbarvení je jiný. Já si myslím , že ta štika je SLEPÁ. Už jsem takové ryby chytil. Jednou to byl pstruh , ten byl zase úplně černý a jednou okoun taky tak světle zbarvený. Myslím si , že pokud ryba nevidí , nedokáže přizpůsobit zbarvení svého těla okolnímu prostředí. Ale i takto postižená ryba dokáže pomocí ostatních smyslů lovit potravu. Co Vy na to.
- Čtvrtek 7. října 2004 v 9:19@ sedum
-
BigMike: Brachu, roste Ti konkurence. Udělej si patent nebo nabij samopal. Dědek zakládá s. r. o na výrobu wobleru made in DEDEK.
- Čtvrtek 7. října 2004 v 9:19® Afterfree
-
Tak jsem se na ni včera vypravil. Podmínky pro lov nic moc. Zapadlá čistá voda a hladina plná listí. Dorazil jsem tam až okolo páté odpoledne. Do půl sedmé večer jsem tahal jen samý lupení a štika nikde. Kámoš nachystaný se sudem už začínal být skeptický. Rozhod jsem se zkusit to ještě níž po proudu. Už se chystám nahodit k protějšímu břehu, když zahlédnu něco podlouhlého a světlého asi 1,5m od místa kde stojím. Zkouším to rozpoznat pomocí polarizačních brýlí,ale už je moc šero. Protahuji tedy streamera několikrát okolo , ale žádná odezva. Tak jsem tedy zkrátil šňůru jen na délku prutu a spustil to přímo před ní. Zatřepal jsem streamerem v místě , kde jsem předpokládal ,že má hlavu. Krátký pohyb do strany . A už je tam. Ani se moc nebránila. Pořizuji rychle foto (už jsem musel použít blesk , takže to není nic moc) a šup s ní do sudu , do auta a razíme směr Průhonice. Její vypouštění jsem už nefotil,protože to nebylo úplně legální a nechtěli jsme aby nás v parku někdo viděl.
- Čtvrtek 7. října 2004 v 9:08® HaD
-
Dědek: pěkný
- Čtvrtek 7. října 2004 v 8:36® Dědek
-
Bik Mike : tak se mi nepodařilo fotku vložit, ale mrkni do fotogalerie – ostatní www. chytej. cz
- Čtvrtek 7. října 2004 v 8:30® Dědek
-
Big Mike : tak jsem ho konečně dotvořil
- Čtvrtek 7. října 2004 v 7:35® Dědek
-
DaH : no paráda, zasloužíte s Havlem pochvalu
- Čtvrtek 7. října 2004 v 6:27® Tomash
-
Tak nic. Zjistil jsem, že má fotografie je příliš BIG na to, abych se vám s ní pochlubil v diskuzi… Strčím ji do fotogalerie(tloušť). Jinak Davide jsi fakt pracant a www. chytej. cz je prostě nejlepší rybářský server na světě!!! (já tak rád šplhám… :+D)
- Čtvrtek 7. října 2004 v 6:23® Tomash
-
Já udělal tuto fotografii minulý týden. Líbí?
- Čtvrtek 7. října 2004 v 0:40@ sedum
-
Davide, ty máš narušený spánkový procesory? No, že ještě trápíš v tuto hodinu klávesnici. Normální lidi již v tuto dobu cestují po hvězdách a zažívají imaginární příhody.
- Čtvrtek 7. října 2004 v 0:22@ sedum
-
Dah> máš to Davide opravdu dobrý!!! Je vidět, že Jsi neusnul na vavřínech slávy
- Čtvrtek 7. října 2004 v 0:15® HaD
-
revoke: jsem totál grogy
- Čtvrtek 7. října 2004 v 0:14® HaD
-
zkusíme to se @
- Čtvrtek 7. října 2004 v 0:13® revoke
-
musíš přepsat ručně.. však pouvažuj a lehce změníš roboti jsou dobří
- Čtvrtek 7. října 2004 v 0:12® HaD
-
revoke: to ale nefunguje, ne?
- Čtvrtek 7. října 2004 v 0:11® revoke
-
jo a misto @ jsem si dovolil dat do mailu [zavinac] aby vam nechodili spamy od robotu
- Čtvrtek 7. října 2004 v 0:11® HaD
-
revoke: maj sa, díky
- Čtvrtek 7. října 2004 v 0:07® HaD
-
sedum: vypiš si e-mail. bude si Ti automaticky vyplňovat
- Čtvrtek 7. října 2004 v 0:05® HaD
-
sedum: pouvažuju…
- Čtvrtek 7. října 2004 v 0:04@ sedum
-
DaH: nechceš svých pár pěkných uměleckých fotek hodit do sekce Downloads aby si je mohli lidi stáhnout jako wallpapery (tapety) na PC? Máš opravdu krásné fota s krásným pozadím a je škoda je nevyžít. Sám si je stahuji a dělám si z nich takovou malou fotogalerii,která se mi na pozadí po určitém čase objevuje.
- Středa 6. října 2004 ve 23:51® HaD
-
TUHLE FOTKU JSEM UDĚLAL PŘEDEVČÍREM. PĚKNÁ, NE?
- Středa 6. října 2004 ve 23:48® HaD
-
ALL: DISKUSE BYLA VYLEPŠENA!!! MŮŽETE PŘÍMO VKLÁDAT FOTOGRAFIE, AUTOMATICKY SE VÁM VYPISUJE JMÉNO I MAIL A NOVÉ PŘÍPSĚVKY JSOU ZVÝRAZNĚNY!!!
- Středa 6. října 2004 ve 23:48@ sedum
-
Třepal jsem se na dnešní ráno jako malý kluk a totál výbuch. Těšil jsem se na ranní vláčku zaměřenou na štiky a na vyzkoušení BigMikových woblerů a spec. koupených gum. Dvoukilometová procházka kolem břehu Svratky za Olympií trvající celé dopolene byla naprosto bez ťuknutí!!! Zkoušel jsem úplně vše. Woblery,rotačky,gumy,marmyšky. Všechny velikosti. S lankem,bez lanka. Všechno co jsem měl a vůbec nic. Nešly dokonce ani moje oblíbené rotačky 00 !!! Vyměnil jsem i vlasec z 0,18 mm na 0,12 mm a taky nic. Zaplať pánbůh, že jsem měl s sebou vyprošťovač nástrah, jinak už bych si hodil mašli na první olši. Nadrženost jako polární motýl do ryb vzala za své. Nafackoval jsem si a šel jsem se vyplakat domů.
- Středa 6. října 2004 ve 21:54@ Big Mike
-
Jsem zmrd
) Už můžu?. Dědek: zrovna jsem se chtěl optat, co a jak. Mejla máš? Mikuc@volny. cz
- Středa 6. října 2004 ve 21:31® Dědek
-
DaH : jak tak kokám, tak taky začínáš používat moravskou klávesnici
)
- Středa 6. října 2004 ve 21:29® Dědek
-
Big Mike : tak jsem právě dodělal tvojeho woblera co jsi mi dal na srazu a doufám, že se nemusím za nic stydět. Zítra připnu trojháčky, vyfotím, pošlu a chci slzšet jenom samou chválu
- Středa 6. října 2004 ve 21:24® jaryn
-
DaH :Kam a kdy?
- Středa 6. října 2004 ve 21:14® HaD
-
BM: lidí jak s. ek – budeš stát frontu