Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. října 2004 ve 21:05@ Big Mike

DaH + Jaryn: co chystáte na víkend? Řeka, stoják, Orlík, Lipno, Älandy? Už chci vytáhnout po čase rybu, pořád jen a nebo je trhám a vždy ty největší.

Středa 6. října 2004 ve 21:03@ Big Mike

DaH: co takhle někdy kouknout na Lipno? Loďku máš, echolot jistě taky, já dodám tuto místa a jedem? Pořád nemám pozvání od kámoše, tak to musím řešit. Kolik lidí bylo dneska na „stojáku“? Kdybch zítra vyrazil, abych nestál frontu, to nemusím. To tedy ne. Byl stoják ještě zakalen?

Středa 6. října 2004 ve 21:01@ Big Mike

Jo, Overhaule, je to teď fofr. Kdo chvíli stál, již stojí opodál!!!! Zatím sem nekoukl ani do fóra. Už to není o penězích, ale o čase:-)) ) . ALL: už jsem přišel jak zužitkovat každý záběr. Dělám woblery s třaskavou náplní a roznětkami v uchycení trojhářků. Jak se trojhák do něčeho škubne, dojde k výbuchu!!! To ubude v Lužnici vázek:-)) ) Jo, když máte v rodině pyrotechnika, jde to samo. Akorát nevím, až vyplave 100cm candát bez hlavy, co budu preparovat.-))) A ještě abych si pořídil psa na lovení ryb z hladiny. Takže asi tento patent opouštím. Nebo ho prodám?

Středa 6. října 2004 ve 20:57@ Big Mike

Tak mě to v pondělí složilo taky. Akorát jsem od neděle lil rum + fernet, tak jen klouby nešly jak měly a bolelo celé tělo. V outerek jsem byl u paní Valentové v praze na čínské presůře – prý vyléčí vše. Zaběhl jsem do Zlaté rybky, nakoupil pár 2´bandžíků, něco twistrů, pár hlaviček a mazal dom. Nechal jsem tam asi 4.300,– Tedy 4.000,– u Valentový a zbytek za rybářské šprky + 2× kefírové mlíko a 1× Pilsner u Hlavního. Už mě klouby nebolí, ale potřebuji domácí, moravskou, kvalitní slivku. Nemáte někdo nabídku?. Lákel mě dnes DaH na ty candoše, bohužel jsem byl ještě v 17.00 v práci, tak jsem nemohl a zítra asi také ne. Přes týden jsem holt mimo pořadí. I když… Dnes slavíme ženy narozky. Doma ticho – nechápe, že 4.000,– za pokus o uzdravení není zas tak moc. Kdybych hulil, vyblafnu to za chvilku a kdybych si někde nechal, tak taky:-)) ))Mno, zatím moc úlevu nepociťuji, asi to bude chtít jeětě jednou:-)

Středa 6. října 2004 ve 20:50® overhaul

Byl sem nemocnej a nestacim cist uplne se to tady rozjelo pred srazem 2,3 prispevky dene ted. Ale to je dobre

Středa 6. října 2004 ve 20:47® pupak

DaH – drbu na ICQ a snazim se delat:-)) )

Středa 6. října 2004 ve 20:43® HaD
HaD

pupak: jen se nedělej :-D určitě jsi línej psát …

Středa 6. října 2004 ve 20:39® pupak

DaH – cus ted sem sem nakouk . . .

Středa 6. října 2004 ve 20:39® HaD
HaD

jaryn: ráno na hodinku jedu, nechceš taky? je to mazec

Středa 6. října 2004 ve 20:37® jaryn

DaH: ty jseš rozenej Andrsen

Středa 6. října 2004 ve 20:23® HaD
HaD

byl jsem chvíli vláčet na stojáku – vyndal jsem dva candáty-jednoho cca 55cm, jednoho asi 35cm, asi 10 záběrů jsem nesekl a dvě lepší ryby (určitě přes 65–70) mi upadly

Středa 6. října 2004 ve 20:15® HaD
HaD

hej! kde všichni jste? nevymlouvejte se, že na rybách!!! :-)

Středa 6. října 2004 ve 13:14® jarv

jaryn: To se generovalo samo. Tenhle týden řídím, takže nemůžu ani pivko :-((

Středa 6. října 2004 ve 13:11® jaryn

BiG MIke: coje , neodpojili ti internet jseš jako pena, co děcka, už jsou zdraví. Nesmíš je stále krmit buchtičkami se šóóódoó´. Ty jsi po nich taky blil.

Středa 6. října 2004 ve 13:09® jaryn

jarv, toulovec: vy budete asi opilí nebo chcete abysme si početli, početli, početli početli?

Středa 6. října 2004 ve 12:34® jarv

a jak vidíš, tak se jich hned banda odhlásila…

Středa 6. října 2004 ve 12:03® jarv

Toulovec: Protože to tam mám také několikrát, vypadá to tak, že za to může ta aktualizace – pokud si ji pustíš sám :-))

Středa 6. října 2004 v 11:56® Dědek
Dědek

Toulovec : už mi to zase blbne? Jsem fakt v linuxu a nemůžu to zkontrolovat. A nejedná se o vínečko a slivovici, ale o burčák :-)) )

Středa 6. října 2004 v 11:47® Lovec

jééé, proč když dám aktualizovat se mi odeslaná zpráva pošle ještě jednou

Středa 6. října 2004 v 11:44® Lovec

jarv: jen jestli si tam nevylil nějakó tu slivovicu, nebo vínečko a teď mu to neblbne. Víš a před náma dělá vzdělanýho a vymlouvá se na linux

Středa 6. října 2004 v 11:32® Dědek
Dědek

Jarv : tak jo, já to po sobě budu číst :-)

Středa 6. října 2004 v 11:20® jarv

Dědek: Koukám, že zas používáš tu moravskou klávesnici :-)

Středa 6. října 2004 v 11:18® jarv

Středa 6. října 2004 v 11:16® Dědek
Dědek

Jaryn : čteš mi myšlenky, právě jsem se chtěl taky zeptet proč to dneska vázne

Středa 6. října 2004 v 11:15® jarv

Středa 6. října 2004 v 11:11® jaryn

tak to jóóó, to beru

Středa 6. října 2004 v 11:10® jarv

jaryn: . nikdo nepíše, jak vidíš mají všichni móc práce :-)

Středa 6. října 2004 v 10:51® jaryn

all: nemáte co na práci , že je vás 11 připojenejch. Zjišťuji, že když jsem neměl internet měl jsem zase mnohem víc času.

Středa 6. října 2004 v 9:09® Dědek
Dědek

Tak už vím, proč mi to píše blbosti. Teda mimo překlepů. Můžu se totiž připojit ve Win nebo v Linuxu a právě tady se mi odesílají nesmyslné znaky :-( (

Středa 6. října 2004 v 8:50® HaD
HaD

jiris: jaká „jaká“