Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 6. října 2004 ve 21:05@ Big Mike
-
DaH + Jaryn: co chystáte na víkend? Řeka, stoják, Orlík, Lipno, Älandy? Už chci vytáhnout po čase rybu, pořád jen a nebo je trhám a vždy ty největší.
- Středa 6. října 2004 ve 21:03@ Big Mike
-
DaH: co takhle někdy kouknout na Lipno? Loďku máš, echolot jistě taky, já dodám tuto místa a jedem? Pořád nemám pozvání od kámoše, tak to musím řešit. Kolik lidí bylo dneska na „stojáku“? Kdybch zítra vyrazil, abych nestál frontu, to nemusím. To tedy ne. Byl stoják ještě zakalen?
- Středa 6. října 2004 ve 21:01@ Big Mike
-
Jo, Overhaule, je to teď fofr. Kdo chvíli stál, již stojí opodál!!!! Zatím sem nekoukl ani do fóra. Už to není o penězích, ale o čase
) . ALL: už jsem přišel jak zužitkovat každý záběr. Dělám woblery s třaskavou náplní a roznětkami v uchycení trojhářků. Jak se trojhák do něčeho škubne, dojde k výbuchu!!! To ubude v Lužnici vázek
) Jo, když máte v rodině pyrotechnika, jde to samo. Akorát nevím, až vyplave 100cm candát bez hlavy, co budu preparovat.-))) A ještě abych si pořídil psa na lovení ryb z hladiny. Takže asi tento patent opouštím. Nebo ho prodám?
- Středa 6. října 2004 ve 20:57@ Big Mike
-
Tak mě to v pondělí složilo taky. Akorát jsem od neděle lil rum + fernet, tak jen klouby nešly jak měly a bolelo celé tělo. V outerek jsem byl u paní Valentové v praze na čínské presůře – prý vyléčí vše. Zaběhl jsem do Zlaté rybky, nakoupil pár 2´bandžíků, něco twistrů, pár hlaviček a mazal dom. Nechal jsem tam asi 4.300,– Tedy 4.000,– u Valentový a zbytek za rybářské šprky + 2× kefírové mlíko a 1× Pilsner u Hlavního. Už mě klouby nebolí, ale potřebuji domácí, moravskou, kvalitní slivku. Nemáte někdo nabídku?. Lákel mě dnes DaH na ty candoše, bohužel jsem byl ještě v 17.00 v práci, tak jsem nemohl a zítra asi také ne. Přes týden jsem holt mimo pořadí. I když… Dnes slavíme ženy narozky. Doma ticho – nechápe, že 4.000,– za pokus o uzdravení není zas tak moc. Kdybych hulil, vyblafnu to za chvilku a kdybych si někde nechal, tak taky
))Mno, zatím moc úlevu nepociťuji, asi to bude chtít jeětě jednou
- Středa 6. října 2004 ve 20:50® overhaul
-
Byl sem nemocnej a nestacim cist uplne se to tady rozjelo pred srazem 2,3 prispevky dene ted. Ale to je dobre
- Středa 6. října 2004 ve 20:47® pupak
-
DaH – drbu na ICQ a snazim se delat
)
- Středa 6. října 2004 ve 20:43® HaD
-
pupak: jen se nedělej
určitě jsi línej psát …
- Středa 6. října 2004 ve 20:39® pupak
-
DaH – cus ted sem sem nakouk . . .
- Středa 6. října 2004 ve 20:39® HaD
-
jaryn: ráno na hodinku jedu, nechceš taky? je to mazec
- Středa 6. října 2004 ve 20:37® jaryn
-
DaH: ty jseš rozenej Andrsen
- Středa 6. října 2004 ve 20:23® HaD
-
byl jsem chvíli vláčet na stojáku – vyndal jsem dva candáty-jednoho cca 55cm, jednoho asi 35cm, asi 10 záběrů jsem nesekl a dvě lepší ryby (určitě přes 65–70) mi upadly
- Středa 6. října 2004 ve 20:15® HaD
-
hej! kde všichni jste? nevymlouvejte se, že na rybách!!!
- Středa 6. října 2004 ve 13:14® jarv
-
jaryn: To se generovalo samo. Tenhle týden řídím, takže nemůžu ani pivko
- Středa 6. října 2004 ve 13:11® jaryn
-
BiG MIke: coje , neodpojili ti internet jseš jako pena, co děcka, už jsou zdraví. Nesmíš je stále krmit buchtičkami se šóóódoó´. Ty jsi po nich taky blil.
- Středa 6. října 2004 ve 13:09® jaryn
-
jarv, toulovec: vy budete asi opilí nebo chcete abysme si početli, početli, početli početli?
- Středa 6. října 2004 ve 12:34® jarv
-
a jak vidíš, tak se jich hned banda odhlásila…
- Středa 6. října 2004 ve 12:03® jarv
-
Toulovec: Protože to tam mám také několikrát, vypadá to tak, že za to může ta aktualizace – pokud si ji pustíš sám
- Středa 6. října 2004 v 11:56® Dědek
-
Toulovec : už mi to zase blbne? Jsem fakt v linuxu a nemůžu to zkontrolovat. A nejedná se o vínečko a slivovici, ale o burčák
)
- Středa 6. října 2004 v 11:47® Lovec
-
jééé, proč když dám aktualizovat se mi odeslaná zpráva pošle ještě jednou
- Středa 6. října 2004 v 11:44® Lovec
-
jarv: jen jestli si tam nevylil nějakó tu slivovicu, nebo vínečko a teď mu to neblbne. Víš a před náma dělá vzdělanýho a vymlouvá se na linux
- Středa 6. října 2004 v 11:32® Dědek
-
Jarv : tak jo, já to po sobě budu číst
- Středa 6. října 2004 v 11:20® jarv
-
Dědek: Koukám, že zas používáš tu moravskou klávesnici
- Středa 6. října 2004 v 11:18® jarv
-
- Středa 6. října 2004 v 11:16® Dědek
-
Jaryn : čteš mi myšlenky, právě jsem se chtěl taky zeptet proč to dneska vázne
- Středa 6. října 2004 v 11:15® jarv
-
- Středa 6. října 2004 v 11:11® jaryn
-
tak to jóóó, to beru
- Středa 6. října 2004 v 11:10® jarv
-
jaryn: . nikdo nepíše, jak vidíš mají všichni móc práce
- Středa 6. října 2004 v 10:51® jaryn
-
all: nemáte co na práci , že je vás 11 připojenejch. Zjišťuji, že když jsem neměl internet měl jsem zase mnohem víc času.
- Středa 6. října 2004 v 9:09® Dědek
-
Tak už vím, proč mi to píše blbosti. Teda mimo překlepů. Můžu se totiž připojit ve Win nebo v Linuxu a právě tady se mi odesílají nesmyslné znaky
(
- Středa 6. října 2004 v 8:50® HaD
-
jiris: jaká „jaká“