Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. října 2004 v 8:48® jiris
jiris

Dah – jaká?

Středa 6. října 2004 v 8:33® HaD
HaD

Tomash: jojo

Středa 6. října 2004 v 6:57® Tomash
Tomash

Morpheus : Toho cejna si chytil 16.4. to už se smí chytat na ocásek z rybky???

Úterý 5. října 2004 ve 23:17® Tomash
Tomash

DaH : Doufám, že nejsem dotěrnej, ale došli ti ty fotky???

Úterý 5. října 2004 ve 22:12® Tomash
Tomash

Morpheus : Teď jsem se juknul na mrk. cz na Nej,nej a nestačil jsem se divit! Nevím, proč nejsi upřímnej, ale lakuješ buď mě a rybáře na chytej. cz, anebo rybáře na mrku, anebo jsem to špatně pochopil,ale mně si psal, že toho cejna jsi chytil na ocásek z rybičky na těžko a na mrku, že na plavačku. Tak nevím. Každopádně tady to je www. mrk. cz

Úterý 5. října 2004 ve 21:53® Tomash
Tomash

DaH : Doufám, že nejsem dotěrnej, ale došli ti ty fotky???

Úterý 5. října 2004 ve 21:39® HaD
HaD

Chose: jo, ubral jsem ty k předmětu-stejně skoro nebyly využívány a neměly moc logiku

Úterý 5. října 2004 ve 21:14® Chose
Chose

DaH-nejni jich drobátko míň co do počtu? jinak to celkem ujde :-)

Úterý 5. října 2004 ve 21:12® doktor

DaH: Pekné ale nemáš ešte nejaké rybyčky? Rád by bol nejaká trofejna.:-)

Úterý 5. října 2004 ve 20:12® HaD
HaD

ALL: co říkáte na nové smajlíčky a ikonkám? :-D

Úterý 5. října 2004 v 17:40® Tomash
Tomash

DaH : O. K. Tak ti to posílám na chytej. Díky.

Úterý 5. října 2004 v 16:18® jaryn

all- tak jsem procházel ankety a nevěřil očím co jich tam je a je to zajímavé i když časově náročné

Úterý 5. října 2004 v 16:12® Hampy

Doktor: Zdravím, Samozřejmě trofej 150 cm sumce bych asi svěřil odborníkovi. tak velkou lahev a tolik formalínu by se asi těžko shánělo :-) Ten koncentrát co používám já má 40%, ale 37% by určitě taky stačilo – není to zas až takový rozdíl. To tmavnutí mě ale překvapilo! Já používám právě tento postup proto, že nezpůsobuje tmavnutí ani vyšisování preparované hlavy! Ještě se mi nestalo že by ta trofej byla moc tmavá

Úterý 5. října 2004 v 16:11® Chose
Chose

jaryn-buď rád že tam nedal jednou za uherskej rok :-)

Úterý 5. října 2004 v 15:52® jaryn

DaH: proč je vtý anketě termín 1×za rok. To už snad ani není rybář,ale náhodný zbloudilec

Úterý 5. října 2004 v 15:50® Chose
Chose

Hampy,All-formaldehydu mám v práci celkem dost,kdyby měl někdo zájem,mohl bych ho trochu vypůjčit…

Úterý 5. října 2004 ve 12:29® Milky
Milky

toulavec: Já můžu každej den! Vyřešil jsem to doma docela kulišácky. Partnerka kouří, já chytám (… ne, chodím) na ryby. Já jí nebudu kecat do kouření a rozmlouvat jí ho a ona mi nebude recipročně to samé dělat s rybařením. Takže shrnu-li to, můžu 24×7 !!! :-))

Úterý 5. října 2004 v 11:50® Lovec

tak jsem koukal do výsledků ankety jak často se kdo dostaneme na ryby: Kdo jste ten hajzlík kterej může každej den ??????????? :o(

Úterý 5. října 2004 v 11:09® doktor

Afterfree: Ak ju chytíš = zachrániš nezabudni nafotiť! Štuku albína tuším ešte ani nevidel. Tam sa bude dať sledovať?

Úterý 5. října 2004 v 11:05® doktor

DaH: Paráda! Ja mal taký deň a miesto v lete, hov. ti. Škoda, že nemal aj druhú udičku.

Úterý 5. října 2004 v 11:03® doktor

Hampy: Neviem aké hlavy si robil ale skús ponoriť hlavu 150cm sumca do odrezanej flaše a spotrebuj iba jednu flašu formalínu. :-) A nepovedal si koncentráciu. V SR formalín kludne kúpiš v lekárni v ČR nie? Max. 37% a ten môžeš riediť vodou alebo alkoholom. Ale treba rátať s tým, že po máčaní iba vo formalíne preparát stmavne.

Úterý 5. října 2004 v 10:56® doktor

Afterfree: Super, snaž sa lebo ako pov. BASS niekto ju kludne zožere! U nás mali pekného KOI kapra taký 60cm, že sa bude púšťať ak sa chytí a zožrali ho!

Úterý 5. října 2004 v 10:18® Afterfree
Afterfree

Tak už mam nový bydlení pro bílou štiku. Kámoš dělá v Průhonickém parku a slíbil mi , že mi ji pomůže propašovat do jednoho ze zámeckých rybníčků. Tam jí snad bude dobře. Slíbil mi i odvoz. Má auto s vozíkem a velký barel na vodu. Ještě jí ale musím chytit.

Úterý 5. října 2004 v 9:20® HaD
HaD

Za rytíři našich vod

Úterý 5. října 2004 v 9:01® Bass
Bass

Sorry za tu skomoleninu jména. Mám ještě zmrzlé ruce. Akorát jsem totiž dorazil z ryb.

Úterý 5. října 2004 v 8:59® Bass
Bass

joros: To je dobrá cena. Kolega dal za 40 cm 1500,–

Úterý 5. října 2004 v 7:15® Hampy

Zdravím všechny rybáře! Chtěl bych se se šemi podělit o návod na nejjednodušší preparaci rybích hlaviček :-) Stačí si opatřit (to je nejtěžší část) od nějakého vykutáleného známého lahev FORMALDEHYDU (neprodává se – je to moc a moc jedovatý!!!), ten se nalije do větší sklenice nebo uříznuté plastové lahve a do něj se potopí hlava onoho kapitálního úlovku. Pozor! Mezi čelisti doporučuji vložit cokoli, co je udrží roztažené, protože po vyndání už s nimi nikdo (ani opravdový pánbů) nehne. Po vyndání takto zakonzervované trofeje ji nechte alespoň 3 dny vyschnout někde venku (odpařený formaldehyd vám v bytě může rozleptat sliznici…) a pak už jen stačí sehnat malé kulaté prkénko, kladivo, hřebík a kousek vlasce (který by měl každý rybář někde najít :-) a trofej je hotová!!! ***přijde-li vaše pokožka do styku s formaldehydem, opláchněte zasažené místo vodou! Ale nemějte strach to zkusit, já už to dělal mockrát a jsem ještě stále mezi živými. Díky a Petrův zdar

Úterý 5. října 2004 v 7:01® jiris
jiris

Bass- preparát je za 1 100/-

Úterý 5. října 2004 v 6:47® Tomash
Tomash

DaH : Tak to se máš,alespoň jsi viděl, co zdoláváš! Já kolikrát ani nevím, co táhnu a ryba mi přervává i 0,25 mm! Není to kvůli tomu, že bych neuměl pracovat s brzdou navijáku – to ne. Prostě to nějak přebrousí a já vím prd, jestli jsem táhnul sumce nebo Lochnesku! :-D K těm mým článkům a fotkám – určitě mám, stačí je jen naskenovat a prosím-tě poslal jsem jeden Boilies našima očima a ten druhý. nemůžu si vzpomenout na název článku. Mám jich doma asi deset,tak nevím přesně, který jsem posílal. Stačí, když napíšeš název, abych věděl, jaký fotky mám skenovat… Díky. T*

Úterý 5. října 2004 ve 2:23® HaD
HaD

ALL: tak jsem měl včera celkem hustej zážitek. Okolo šestý jsem se vydal na řeku, tedy spíš říčku. Voda valí jak o závod (už pouštějí rybníky). Našel jsem malou tišinku cca 5×5 m. Chci se pokusit o candáta. Dávám třípalcovýho twistra, prut UL 0–15g, vlasec tuším 0,16. Poprvé nahazuji na rozhraní, nechám dopadnout na dno (cca 1,5m hloubka) otočím dvakrát kličkou, klep a tah a stříkanec ocasem na hladině. Čekám velkýho candáta, ale asi po 2 minutách tuším spíše sumce, což se potvrzuje, když mi zamává ocasem (cca metrovka) a po dalších cca 2 minutách přebrušuje kartáčem vlasec. Vcelku roztřesen (na takový cajk je to adrenalin) navazuji. Dva náho zy nic. Zvoní mi mobil a někdo „otravuje“ Přitom jen tak ledabyle popotahuju twistra po dně a buch. Je tam další. Ukončuju hovor a zdolávám. Asi po 5 minutách ho zahlédnu. Je lepší-cca 120–130 a opět ho utrhnu. Navazování, 3–5 náhozů a opět telefon. A opět ledabylé potahování a do třetice je tam další!!! Trvá to cca 30 vteřina je ve vázce........­....... Pak jsem nasadil vlasec 0,18 a další záběr jsem neudělal. Toť vše.