Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. října 2004 ve 2:16® HaD
-
jaryn, Tomash: kromě lososovitých ryb
- Pondělí 4. října 2004 ve 20:35® jaryn
-
Tomash – můžeš nastražit co chceš, ale musí to mít míru
- Pondělí 4. října 2004 v 19:32® Bass
-
Afterfree: Právě jsem dočetl tvoji příhodu. Jo, fakt paráda !! Něco takového je fakt zážitek, je to něco, proč k tej vodě vlastně lezem, zážitek kterej se ti potom ještě spoustu dalších dní honí hlavou a pokaždé ti přivodí úsměv na rtu. Neřikej že ne ?!? Ale ta poslední věta !! Kámo, to snad nemyslíš vážně !?!?!?! " KDO BY ZABIL BÍLOU ŠTIKU ? " Ty jsi snad do teď chodil k vodě s klapkama na očích ! Pro takové co pěchujou tašky 20-ti cm okounama, popravujou 30-ti cm kapry a mírový candáty by taková štička byla zcela jistě jenom příjemným „dobarvením“ jídejníčku !! Kámo, na nic nečekej a upaluj pro ní. Myslim to vážně !! Než jí nějaký hovado sežere. Ten soukromej rybník je dobrej nápad. Vždyť je to skvost. Prosim tě zachraň jí !!!
- Pondělí 4. října 2004 v 17:12® Tomash
-
Smí se u nás na našich vodách lovit na kapry(jako nástražní ryba). Myslel jsem, že ne,ale dneska jsem otevřel Rybářství a je tam maník, který ulovil mega sumce a jako nástrahu měl kapra!!! Tak nevím…
- Pondělí 4. října 2004 v 17:10® Tomash
-
DaH : Jo. Určitě mám. stačí je jen naskenovat a prosím-tě poslal jsem jeden Boilies našima očima a ten druhý. nemůžu si vzpomenout ne jeho název. Mám jich doma asi deset,tak nevím přesně, který jsem posílal. Stačí, když napíšeš název… Díky. T*
- Pondělí 4. října 2004 v 17:05® pupak
-
Afterfree – tak to uz vim kde to je, rikal jsem si ze to je dobry misto na dravce jezdi tam spousta rybaru, ale tam nikdo nechyta fsichni hazej krmelce na druhou stranu . . .
- Pondělí 4. října 2004 v 16:43® HaD
-
Tomash: nějaký co by se k tomu hodily
- Pondělí 4. října 2004 v 15:42® Tomash
-
DaH : Psal jsem emai, ve kterým se ptám jaké fotky máš na mysli…(poslal jsem jej na chytej)
- Pondělí 4. října 2004 v 15:20® HaD
-
Afterfree: můj rybářskej parťák má malej rybníček-tam by se asi měla dobře
- Pondělí 4. října 2004 ve 14:48® Afterfree
-
Dědek:Jo. Jsem z Prahy,ale Dík.
- Pondělí 4. října 2004 ve 14:42® Dědek
-
Afterfree : kamoš má rybník u Jindř. Hradce, ale to bude asi z ruky, co?
- Pondělí 4. října 2004 ve 14:32® Dědek
-
DaH : SUPPPPPR
- Pondělí 4. října 2004 ve 14:24® Afterfree
-
DaH,doktor:Noo__ můžu to ještě prubnout , ale moc šancí tomu nedávám. Ta tůň je totiž těsně nad vzdutím přehrady,která se na zimu upouští a pak tam není skoro žádná voda a ani ryby. Tak nevím,jestli to stihnu. A to s tím jejím přesídlením do soukromého rybníka?Když jsem jí tenkrát pouštěl , taky mně něco takového napadalo,ale nikoho v mém okolí se soukromím rybníkem neznám a když jí dám do nějakého chovného tak nevím jak by při podzimním výlovu dopadla. Mohl bych se zeptat v naší organizaci,jestli nemají nějaký násadový rybníček. Taky nevím jak jí přepravit, aby to vydržela. Bydlím v paneláku a dát jí do vany-to bych letěl i se štikou.
- Pondělí 4. října 2004 ve 14:11® HaD
-
Dědek, toulovec: už se céda smaží v troubě
- Pondělí 4. října 2004 ve 14:02® HaD
-
Afterfree: taky si myslím, jak doktor. jooo a s tím foťákem mi to nedošlo
- Pondělí 4. října 2004 ve 13:44® doktor
-
Afterfree: To by stálo za to ju ešte lopnúť. Na privlač, dokonca strímer to v pohode rozchodí, o hodinku už papá dalej.
A keby mal niekto sukromný rybník tak by bolo naj ju dať tam kde dostatok rybiek a v prípade ulovenia vrátiť. Predstavte si ju metrovú! - Pondělí 4. října 2004 ve 13:21® jaryn
-
Toulovec – souhlasím s tebou když chce bejt člověk v obraze tak přelouskat vše nové trvá hodinu. Ještě jeden sraz a budou to dvě hodky Afterfree, hezký a závěr jak s Bílé velryby
- Pondělí 4. října 2004 ve 12:55® Afterfree
-
DaH:Vždyť já už ten foťák mám a fotím co se dá,ale letos jsem jí zahlíd jen ve vodě. Přece se ji nebudu kvůli fotce snažit znova chytit. A moje ostatní úlovky (tedy né všechny)jsou ve Fotoalerii.
- Pondělí 4. října 2004 ve 12:41® HaD
-
Afterfree: tak si koukej pořídit foťák!!! to se nesmí opakovat. nebo mi brnkni a to si přijedu vyfotit. kdykoliv, kamkoliv!
- Pondělí 4. října 2004 v 11:46® Afterfree
-
Zajímavá příhoda. Když mam na ryby málo času , chodím na jeden menší potok blízko mého bydliště pobavit se s mušákem lovem bílé ryby , tlouštíků a okounků. Loni při jedné takové vycházce jsem v okouní tůni neměl ani záběr. Zkoušel jsem všechny doposud úspěšné mušky a nic. Nakonec jsem navázal menšího streamera a znovu prochytával celou tůň. Až na jejím konci v hloubce pod podemletým břehem dostávám záběr a zasekávám. Tohle ovšem není okoun?Žádné cukání , jen tah dolů po proudu. Štika! A já tam mám jen 16ku bez lanka! Teď si asi mnozí z vás říkáte nic zajímavého . To semi už stalo taky. Ale to není všechno. Začal jsem si s ní doslova hrát. Chci alespoň vidět , kdo mi tu vychytal všechny okounky. Konečně se nechává pomalu přitáhnout ke břehu a já ji poprvé spatřím. Není nijak velká ,tak okolo míry,ale jakou to má barvu?Vždyť ona je úplně bílá. Ano je to Albín. Bohužel nemám foťák a tak ji odháčkuji a pustím zpátky do tůně. Letos jsem měl na ryby ještě méně času než loni a tak jsem se k potoku dostal až teď na podzim.
V okouní tůni jsem opět bez záběru. Asi to bude chvíli trvat než se tu zas usadí hejno větších okounků. Už ,už se chystám jít dál , když zahlédnu pohyb pod hladinou a tůní se mihne nezvyke světlé tělo větší ryby. Ano! Je to ona. Přežila tu celý rok. Není o mnoho větší než loni , ale to při jejím zbarvení a množství dostupné potravy není ni divného. A možná , že právě její bílý kabát jí zachránil před pánvičkou některého rybáře. Vždyť, kdo by zabil Bílou Štiku. - Pondělí 4. října 2004 v 10:05® HaD
-
ALL: výsledky již byly publikovány!
- Pondělí 4. října 2004 v 9:18® Vaclav
-
DaH: Ty uz to vis? No ty jsi zpravodajec… Ja ted dorazil do prace, uz volala regionalni televize, ozval se Sportovni Rybolov, deniky Bohemia… Myslim, ze jsme si to letos opravdu zaslouzili, chytali jsme velmi dobre a vyrovnane, a bracha, ktery vyhral i jednotlivce, byl vyborny. V nedeli jsme s klukama z vychodnich a strednich Cech svedli paradni souboj o zlato, pekne a zaroven trochu pikantni bylo, ze nas nedelni los svedl s Vychodocechy vedle sebe, takze jsme se mohli v boji o titul vzajemne sledovat a nervovat se…
- Pondělí 4. října 2004 v 9:14® Lovec
-
Dah: neblbni, Jiris je ještě student :o))
- Pondělí 4. října 2004 v 9:12® HaD
-
dnes během dne budou výsledky z mistrovství republiky v přívlači
- Pondělí 4. října 2004 v 9:10® Lovec
-
Dah: neblbni, Jiris je ještě student :o))
- Pondělí 4. října 2004 v 9:09® HaD
-
Václav: gratuluji k vítězství!!!
- Pondělí 4. října 2004 v 9:08® HaD
-
Toulovec: co takhle omezit množství příspěvků. nebo přidělovat možnost psát…či diskusi zpoplatnit?
))
- Pondělí 4. října 2004 v 9:08® HaD
-
BigMike: rád chodím k Tomimu-hooodně dobře vybavenej krám!
- Pondělí 4. října 2004 v 8:14® Dědek
-
Toulovec : nevíš, proč jsem si myslel, že jsi z Olomouce? Až teď jsem se pořádně podíval na navštívenku. Necháme to na nějakou sobotu. Můžeme zkusit Dalas, ale když není loďka ,tak je to dost fuška. No kdyby jsi chtěl přijet k nám, vezmu tě na štiky.Údajně tam jsou i parádní candoši, ale já tahám pouze zubatice. Zítra na ně razím, tak podám reference
Můj tel 602 580 141
- Pondělí 4. října 2004 v 7:19® Lovec
-
Dědek: Zapřemýšlím, nabídka je to lákavá, jen to mám na odpolední rybačku trošičku z ruky, když tak telefon mám v kartě.