Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 4. října 2004 v 7:12® Lovec

DaH: Já by som si tiež pital jedno CD s fotkama zo srazu hej??? Taky Ti dám krabku CD jako dědek. :o)))

Pondělí 4. října 2004 v 7:11® Lovec

ALL: tak mě pěkně začínáte srát!!! Před srazem mi na přečtení víkendového provozu tady stačilo tak deset minut a dneska poctivá hoďka!! Jak myslíte že mám živit rodinu, když tu musím trávit takový hrozný šichty??? Nemáte se mnou soucit??? Než se člověk pročte nejnovějšími odpověďmi na foru, přelouská 10 stránek víkendové diskuse, to je fuška!!! Ještě že nepřibyl žádný nový článek. :o)

Neděle 3. října 2004 ve 22:50@ Big Mike

ALL: A propó, jedu v úterý do Prahy na lámání kolem. Máte někdo typ na nějaký prima rybářský obchod? A v které části a ulici? Jedu také na Spořilov, je tam něco, když už tam budu obcházet? Díky

Neděle 3. října 2004 ve 22:14@ Big Mike

Těžko říct, neměl jsem jich zatím moc na prutě a když, tak jsem to urval:-)) ) Co já vím? Míráky vytáhnu, takže tento tak 120 – 130 cm a více? Jak jsem tuhle hlásil, že ho někdo vytáhl pod Špačkárnou, tak to byl kec, jak jsem po měsíci zjistil. Takže asi je jich tam víc. A teď, jak se zvedla voda, najeli asi na soutok, kde je při malé vodě malá voda:-) Každopádně bych radši vytáhl candátka přes 60cm. Ale kde je jim teď v té vodě konec.

Neděle 3. října 2004 ve 22:09® HaD
HaD

Big Mike: jak myslíš, že je velkej?

Neděle 3. října 2004 ve 21:58@ Big Mike

DaH:-)) )))) Když stojíš na špičce ostrova, okolo se valí voda, tak nevíš jakou stranou se dát:-) Nešlo dělat nic, než čekat, kdy dojde celá cívka a to jsem nachtěl. A v tom proudu, do kterého to vzal bych s tou sestavou neobrátil ani mírového. Nu, příště to bude jinak, veme to proti proudu:-)

Neděle 3. října 2004 ve 21:57® jaryn

DaH – Tam s ním může jít až do…, co vím samej keř a strom

Neděle 3. října 2004 ve 21:56® jaryn

Big Mike – jak se říká na posranýho i hajzl spadne. Hlavně aby kluci byli zdraví. Ten sumík na tebe počká.

Neděle 3. října 2004 ve 21:53® HaD
HaD

BigMike: a je nutný ho tak brzdit? co jít s ním?

Neděle 3. října 2004 ve 21:39@ Big Mike

Jaryn: den blbec. S prvním klukem na kontrolu – OK a vzalo to druhého. Takže až v 17.00 u Lužnice – Špačkárna a jen na skok. Na první nához tlouštík okolo 40 cm. Pak jen veverky, motanice apod. Krátce po 18.30 jsem nasadil Berkley twistr fluo žlutý 3´. Posadil ho na dno a když jsem ho přizvedl, kopnutí do prutu jak od koně. Dost utáhlá brzda proklouzla, dole to začalo kopat a věděl jsem, že je tam vousatej. Natáhl to dolů proudem a fajrlajna 0,12 mm šedé barvy pozvolna opouštěla mojí Ticu. Neviděl jsem jiné východisko než rukou trošinku přibrzdit cívčičku, jen to prásklo a bolo vymalováno. Každej rok na tuto barvu tw. v tomhle úseku jednoho nebo dva urvu. Ještě jsem ho ani jednou nezastavil. Když bych chodil s těžším cajkem – neveme. Ale po čase zase pěkná ryba na prutě. Už jsem nenavazoval a brodil dom:-)

Neděle 3. října 2004 v 18:22® jaryn

Dneska s DaH na Orlíku na okounech. 2 štiky, jedna 62cm. DaH byl jak veverka, která si dělá zásoby na zimu a schovával si na dně twistry.

Neděle 3. října 2004 v 17:55® HaD
HaD

jiris, bass: jo je celkem dobrej. mám od něj canďoura

Neděle 3. října 2004 v 15:57® jiris
jiris

Bass – až by ryba uhynula (až bude přes 5O :-) tak ji hodíš do sáčku do koše, ten zabalíš do novin. Ploutve dáš kělu ryby a zamrazíš, nekucháš !! a potom bys mi ji nějak poslal a já mu ji dám.

Neděle 3. října 2004 v 15:55® jiris
jiris

jaryn – o. k. – co bys potřeboval :-) Za chvíli jedu. Bass – řek bych, že celej by se dal do 2 500 udělat práce nádhera dah potvrdí. jaryn – jo je to jasan :-)

Neděle 3. října 2004 v 15:49® jaryn

Halóóó je tam školník? Koupil jsem si pastelky a potřeboval bych k tomu ořezávátko

Neděle 3. října 2004 v 15:11® jaryn

Bass – vím o výborném preparátorovi -p. Jasinsky, ale nevím co by to stálo. Určitě přes 1.000,–

Neděle 3. října 2004 ve 14:16® Bass
Bass

jiris: A dělá to pořádně ? Co by to stálo ?

Neděle 3. října 2004 ve 13:25® Dědek
Dědek

Tak jsem se byl podívat na MČR ve vláčce a musím konstatovat, že jsem dost zklamanej. Čekal jsem supr nástrahy, neznámé montáže a božské vedení nástrah, ale nic takového se nekonalo. Nástrahy mám podobné a vedení řek bych stejné. Vydržel jsem jenom jedno kolo a byl asi na šesti úsecích. Za celou dobu jsem viděl 3 pruhovance, jednoho tlouště a štičku tak 25.

Neděle 3. října 2004 v 11:49® jiris
jiris

Bass – až ti zdechne, tak ho ještě čerstvího celýho nevykuchanýho zamraž, kámoš by ho celýho vypreparoval. To s tím výpadkem proudu se dá nějakou baterkou ošetřit. Používají to chovatelé terčovců a jiných akvarijních oblud.

Sobota 2. října 2004 ve 23:56® Bass
Bass

jiris: Ty máš nějakej nápad co s ním ?? Tohle je můj sedmej přez 40 cm a doposud jsem všem dal svobodu. Až na ty poslední dva. Toho 42cm z 13.9. jsem původně taky do toho akvárka chtěl dát, ale nepřežil dopravu. Byl jsem z toho fakt špatnej, ale úmysl byl jenom ten nejčistější. Chtěl jsem ho jenom ukázat zákazníkům v krámu, nic víc. No a teď je tam tenhle.

Sobota 2. října 2004 ve 23:48® Bass
Bass

jiris: To akvárko má tak 250 L, bych řekl ( mohu to ale zjistit přesně ). Normálně by se to dalo aspoň přibližně spočítat v hlavě, ale opravdu si to netrofnu. Má totiž takovej zvláštní tvar, tak že fakt jenom odhaduju. Dlouhou dobu tam byl krásnej sumeček. Dorostl tam z malýho prcka, do velikosti 55 cm !! Opravdu tam vypadal spokojeně, ale život ho stál jeden víkendovej výpadek proudu, kdy přestalo jít filtrování a v pondělí ráno když se otevřel krám už bylo na úmělý dýchání pozdě. Přál bych mu aby tam vydržel co nejdýl, ale z něčeho takovýho mám strach. Co si ale budem povídat. Při téhle velikosti je to zcela jistě ryba na sklonku života, tak že snad tam v poklidu dožije.

Sobota 2. října 2004 ve 23:35® doktor

Práve čítal, ďakujem.

Sobota 2. října 2004 ve 23:27® jiris
jiris

též brou všem.

Sobota 2. října 2004 ve 23:24® jaryn

jiris – za osmičku z druhý ruky, zejtra vyrážím s DaH znova na Orlík tak pánové brou…

Sobota 2. října 2004 ve 23:21® jiris
jiris

jaryn – sou parchanti, až budu školník, taky koupím loďku :-) zakolik byla?

Sobota 2. října 2004 ve 23:19® jaryn

dneska dopoledne Orlík, ukradli mi lod a okoun 32cm, večer Jordán , kamoš bolen 60cm, hlavně, že jsem zdravej

Sobota 2. října 2004 ve 23:18® jiris
jiris

doktor – máš zprávu.

Sobota 2. října 2004 ve 23:16® jiris
jiris

pupak – na to kašli, stejně sem kecal, školník uzw. Jakej?

Sobota 2. října 2004 ve 23:12® pupak

sem zapomek napsat jiris

Sobota 2. října 2004 ve 23:12® pupak

koupil jsem si v patek boat . . .