Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 2. října 2004 ve 23:10® jiris
-
pupak – jo už jsem to psal dole
A ty?
- Sobota 2. října 2004 ve 23:09® pupak
-
jiris – cus bzl jsi na nich?
- Sobota 2. října 2004 ve 23:03® jiris
-
Bass – v jak velkým akvárku je ten okiš? Není mu tam těsno, co s ním potom budete dělat?
- Sobota 2. října 2004 ve 22:12® Dědek
-
Tož hošani, mám za sebou oslavu tchýnin narozenin:Přiznávám se svobodně ,su jako puk. Ale co sem měl dělat,rodina to chtěla, tak jsem se ožral. Teda rodina nechtěla, abych se ožral, chtěla oslavu. Tu já zase nemusím, takže jsem se uzavřel do sebe a ptochu to posílil. Zítra chcu jet na ty závody, ale nevím, jestli mi po asi třech litrech burčáku neexploduje břuch.
- Sobota 2. října 2004 ve 21:50® HaD
-
BigMike: tak ať Vám to dobře dopadne. jo a já už jsem v „akvárku“ vyměnil olej
)) takže nou problém. a bude se i fotit
- Sobota 2. října 2004 ve 21:37@ Big Mike
-
Tak je to v loji. BYli jsme s klukem na chir. pohotovosti v Táboře. Na slepák to nevypadá, ale. Zítra ráno kontrola, takže žádnej Orlík, žádný okouni, držím rodinu v optimistické náladě
Asi se za chvilku odplížím na noční přívlač
Klukum z RS brnknu, ať dnes nikam nechodí, že si to bere u vod ynastarost velitel a prima si zachytám
. Jo, co člověk nadělá. DaH, Jaryn: tak ať něco lupnete!!!! Kdybyste lupli nějakou tu „gorilu“ jako Bass, dáme jí u Karvošek do toho akvárka
)))) Já asi mrknu na chvilku po ránu na soutok – co kdyby. Ale ta voda mě odpuzuje, fuj fuj. Tak se mějte.
- Sobota 2. října 2004 ve 20:05® Bass
-
DaH: Jakto že nemůžu přehrát ty videa o těch bassech ?
- Sobota 2. října 2004 v 19:36® Bass
-
Chlapi, kdo jste z okolí Plzně, udělejte si tu chvilku a zajděte se podivat k Frausovi na tu šelmu. Fakt to za to stojí. Kámoš řikal, že ho tam normálně chodí lidi fotit
- Sobota 2. října 2004 v 19:32® Bass
-
jiris: Ten článek jsem ještě nečetl, ale je mi to uplně jasný !! Jako bych tam seděl s váma
- Sobota 2. října 2004 v 19:30® Bass
-
DaH: Pánvičkovej model
Pěkná fotka. Já byl ráno asi na hoďku a hned za rozbřesku přišli Dodovi dva candíci 43 a 40, potom ta moje brutální 12 – ka a dva podobný jako máš na tej fotce. Ale jinak je to pořád slabota. Přibilo strašně vody a to rybám nikdy neprospěje. Aspoň tada co mám vypozorováno, tak okouni to přímo nesnáší. Když jde voda dolu, tak jim je to celkem jedno, ale nahoruje to prostě neskousnou. Podle mě se změní tlak vody a to jim nějak nesvědčí.
- Sobota 2. října 2004 v 18:43® jiris
-
Já dnes štiku cca 60. Nesežral sem jí
Bass – šak v článku máš jak dlouho jsem kecali s Big Míkem
s tebou by to bylo to samí.
- Sobota 2. října 2004 v 18:20® HaD
-
bass: sice není velkej, ale o to hezčí-okoun ve fotogalerii … mrkni na něj
- Sobota 2. října 2004 v 18:13® HaD
-
Milky: až budeš potřebovat rybičky, dej echo-nou problém
- Sobota 2. října 2004 v 17:12® Bass
-
jiris: 38 je krásná ryba. Gratuluji. Je od tebe hezké, že si se na mě těšil, ale nebylo fakt v mejch silách se dostavit. Opravdu bych tě taky moc rád poznal osobně. Něco mi řiká že by jsme si určitě měli co říct, jako když jsem se poprvá sešel s MAFem. Hned víš že je to stejná vlna
- Sobota 2. října 2004 v 15:34@ Big Mike
-
Jiris: jo chemii, tu jsem taky zbožňoval a stačila ta gymplácká pro humanitku
. Jedu do pr…, kluk pořád klempíruje, bolí ho břicho, tak asi pohotovost. . Svítí sluníčko!!!!!
- Sobota 2. října 2004 ve 14:44® Milky
-
Taxem si myslel, že načeřínkuju nějaký rybky a vono vohno.
- Sobota 2. října 2004 ve 13:56® jiris
-
Big Meku – tak ať ňakého vokišáká chytíš
Já na ně jdu až k víčeru. Neb teď idu na doučko chemíé.
- Sobota 2. října 2004 ve 13:35@ Big Mike
-
Tak už jsem trošku střízliv. Flaša balantýnky a když jsem koukal na dno, sáhl jsem pro vodku – fuj! Ve 3 ráno, 3 km na kole s baterkou v ruce. A to ráno, uf uf. Jaryn,DaH: tak sakra řekněte, kde mám v kolik bejt, co sebou, na jak dlouho(kluk je špatenka, tak aby rodina věděla kde a jak dlouho budu), koho beru, jestli břeh s broďákama, nebo loďka. Nevím na čem jsem. Jestli mám jít dřív spát nebo zajít na 2 orošený. Mrknu se večer, tak snad už něco konkrétního zvím. . U nás prší, oslava kluka 11. narozenin asi bude u pánvičky a ne u grilu na zahradě. Ale láká mě i Vlkov, asi se"zagumuju" a vyrazím gumovat i okase z pařezů. A nebo jsem totál vygumovanej, že ty gumy rvu na těch pařezech? A fčera zgumovanej. Kdepak, čeština je krásnej jazyk.
- Sobota 2. října 2004 ve 12:06® jiris
-
Bass – teoreticky bych se s tebou neměl bavit a dělat uraženýho žes nedojel na sraz. Dost si mě tím naštval. Těšil jsem se na tebe. Ale určitě jsi proto měl pádný důvod, že jsi nepřijel. A s tím fušováním do řemesla, taky ti do toho občas dělám, minule jsem myslel, že to je malej candík a to byl 38 vokoun
- Sobota 2. října 2004 v 11:18® HaD
-
jaryn: tak na Orlíku celkem dobrý…9 okounů a jedna štička cca 50 cm. okouni 2× cca 28cm a pak vesměs do 20cm. Chce to odjezd nejdéle v 5:45 z Tábora.
- Sobota 2. října 2004 v 10:48® jiris
-
Bass – to já jsem dnes nezavadil o rybičku. (6–00 – 8–00) Hold teď berou tobě
- Sobota 2. října 2004 v 9:07® Bass
-
jiris: Kamaráde, začínám ti statečně dělat do řemesla !! Myslim že už nebudeš mít klidný spaní. Včera candát 46 cm a dneska 12 kg !!! Teda cm, sorry !!
- Sobota 2. října 2004 v 9:02® Bass
-
DaH: Tak to už jsem teď klidnější
) Jenom aby to netrvalo moc dlouho !!
- Sobota 2. října 2004 v 9:01® Bass
-
morpheus: Přesně tak. Já jsem to spal stručně, protože jsem to posílal DaH na mail, ale on to tam prostě napálil jak jsem to napsal jájemu.
- Pátek 1. října 2004 ve 22:24® Dědek
-
Tak já musím končit. Starší dcera má 17-náct a já funguju jako taxikář. Teď jí nusím vyzvednout ve štatlu (ve středu města ), aby chuděra nemusla domu šalinóu ( tramvají ). Jo, „děti“ jsou naše všechno.
- Pátek 1. října 2004 ve 22:19® jiris
-
Dah – máš odpověď ve fóru na sumčína
- Pátek 1. října 2004 ve 22:16® HaD
-
gůd najt, musím se na ně vyspat, abych měl sílu je tahat
- Pátek 1. října 2004 ve 22:15® HaD
-
)
- Pátek 1. října 2004 ve 22:15® jiris
-
DaH – ten tvůj okoun nebude mít ani voko, možná skleněný jak bude starej. No prostě to bude dědek
- Pátek 1. října 2004 ve 22:13® HaD
-
jiris: no ten muj okoun už nebude mít ani pruhy a voko bude mít jak tácek pod půlitr