Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 4. prosince 2002 v 11:33® MAF
-
Václav:Včera jsem to zhlídnul a musím přiznat,že ve mě vařila krev. Způsob vedení diskuze obou moderátorů byl vyloženě netaktní a zaujatý. Nevím proč ale zdálo se mi,že tito dva pánové pohlíží na posluchače a milovníky této hudby jako na psychicky retardované osoby s manikálně-depresivními povahami,které ústí ve vraždění a ničení všeho co se jim postaví do cesty. A korunu tomu dal „odborník na slovo vzatý“Honza Vedral,měl jsem tu čest číst pár jeho recenzí v časopisu Musiq a musím uznat,že je to opravdový velký inkvizitor v tomto hudebním žánru. Ale sportovně musím uznat,že obhajoba lidí„z oboru“(např. Třískala nebo zpěvák Dementoru)byla velmi slabá a nedostatečná a přímo vybízela k tomu aby byla využita proti nim,což se taky stalo. Určitě je škoda že se tenhle styl hudby neukazuje častěji v médiích,protože není nic snažšího odsoudit něco o čem nevím zhola nic,nebo o čem jsem slyšel jen z doslechu bez možnosti vlastního úsudku.
- Středa 4. prosince 2002 v 9:19
-
BASS: Souhlasim s nazorem Ieraka o te vyrobe gumovych nastrah i o te touze. A nekde jsem slysel nebo cetl, ze se do tech gum blbe shaneji zmekcovadla. Chce to vsechno predem zjistit, abys pak z toho nemel misto radosti spis zbytecne nervy.
- Středa 4. prosince 2002 v 8:26® Lerak
-
BASS: No nevím, v této chvíli bych se do gum asi nepouštěl, ale : sám jsem je kdysi zkoušel odlévat taky – nebylo to vono, chyběly správný materiály. Pak jsem se obul do rotaček, poté do woblerů a ty mě držely dlouho – vlastně ještě přidržují. Teď jsem naplno v mouchách již několik let, ale pár woblerů si za zimu připravím. Ani není tolik třeba, protože mám poměrně velký zásoby vlastnoručně spáchaných ještě z minulých let. Chtěl jsem též napsat článek o jejich výrobě, ale nějak nestíhám. Všechno je to vývoj u každého jednotlivce, ale především touha mít něco, co chybí na trhu, co „chytá“, a pomyšlení že to zvládnu vyrobit taky. V gumách (a perfektních) se mi jeví trh přesycen – a těžko asi budeš napodobovat kvalitu. Nicméně Ti přeji hodně štěstí !
- Středa 4. prosince 2002 v 1:06® Vaclav
-
BASS: Je to určitě zajímavá možnost, jak se zabavit, i když… Výroba smrdí, navíc dnes je toho všude tolik, že jsem si to rozmyslel. Teď mi došlo, že to o té výrobě twisterů Tomáš Rozsypal řekl v rozhovoru pro Chytej. cz, tam někde to bude.
- Úterý 3. prosince 2002 ve 23:58® Bass
-
Všem : Pánové, děkuji za ohlas. Já věděl, že je na vás spolehnutí. Rozhodně se pokusím s někým zkontaktovat. Ještě by mně zajímal váš názor na otázku která se sama od sebe nabízí. Myslíte si, že se vyplatí dát si tu práci a pustit se do samovýroby ? Čeho vůbec docílím ? Ušetřím ? ( O to asi nejde ani ze srandy ! ) Docílím tedy netradyčního tvaru a tím i chodu nástrahy, který mi zvíší frekvenci záběrů ? Lze toho vůbec při dnešním výběru „gum“ dosáhnout ? Co vy na to, to mně opravdu zajímá. Díky
- Úterý 3. prosince 2002 ve 23:40® Bass
-
MAF: Gratuluji jak tobě, tak švárovi. Škoda ale toho krasavce, co ti to za tu chvíli přetahování stačil rozvázat. Ten by bejval osvěžil, viď ?-:) S těma pitlákama na tej Mži je to stejný jako všude jinde. Jak nějakýho chytneš, tak mu musíš okamžitě z toho jeho prutu udělat šálu ! Nic jinýho nepomáhá.-:) A o ryby mít strach nemusíš. Když se z Úteráku, z tekové nudle, nosí padíci, tek proč by neměli bejt tam ? Zkušeňák tvýho formátu tam určitě nějakýho přemluví !!!
- Úterý 3. prosince 2002 ve 22:07@ Hecht
-
můžu ještě poslat článek za wobblery? děkuju
- Úterý 3. prosince 2002 ve 20:55® Vaclav
-
MAF: Ten pořad mne docela nemile zaskočil v tom smyslu, jakým způsobem byl vedený a jak se tam s tímto stylem nakládalo a kam to všechno bylo směřované. Byl jsem z toho dost rozčarovaný. Co ty?
- Úterý 3. prosince 2002 v 15:48® MAF
-
Václav:Ne neboj nezapomněl,jen jsem to nějak časově nestíhal. Ale teď už bude času dost tak se do toho zakousnu,získal jsem spoustu informací a podnětů tak to nějak začnu sumírovat a dávat do kupy. Junior chytil 8. září (akorát na den jeho narozenin)u nás na potoce!kapra 51 cm na šestnáctku šňůru,chytal jelce na hnojáky a ono se spletla taková ryby. sednul jsem si tam na břeh a jenom se díval jak to zvládne,musím uznat že si počínal jako starej mazák
Taky si ho nesl celou cestu domů a všem kolemjdoucím ho ukazoval.-)
- Úterý 3. prosince 2002 ve 14:49® Vaclav
-
MAF: Už jsem myslel, že jsi na mne zapomněl, už jsem to chtěl pomalu urgovat, fakt se na to těším. Ten kapřík je v této době určitě skvělej, já takového nechytil za celou sezónu. BASS: Ty twistery si skutečně odlévají bratři Rozsypalové, kontakt na Tomáše je v tiráži časopisu Kajman (mobil ti dát nemohu, i když ho mám, nevím, co by na to Tomáš říkal). Twistery odlévá také pan Vyhlídka z Ústí nad Labem, svého času jsem ho pozval k sobě do Chebu, kde mi vysvětloval technologii, protože jsem měl zájem si je také vyrábět (nakonec k tomu ale nedošlo). Kontakt na něj býval v Rybářství vzadu v té řádkové inzerci.
- Úterý 3. prosince 2002 ve 13:51
-
BASS> Taky jsem cetl v Kajmanovi, ze si je vyrabi T. Rozsypal.
- Úterý 3. prosince 2002 ve 12:05® MAF
-
BASS:No nechci se chlubit
ale ten lipan byl nakonec opravdu drahej a aby toho nebylo málo tak švára platil duháka a sivena čili to byl celkem večer v naší „režii“
jenom potočák nám uniknul,ale kdybych měl jenom kousek víc štěstíčka tak jsem ho měl. V květnu mi utekl asi po 10 minutovým přetahování potočák kolem 53 cm,kvůli mojí pitomosti. rozvázal se mi uzlík na jigové hlavičce,chvilku před tím záběrem jsem „visel“a dostával jsem banjo z vázky tím že jsem ho „vycukával“a holt se uzlík na „šestnátce“sešoupnul a neštěstí bylo na světe. nevadí od tý doby po každá vázce kontroluji stav „zařízení“což jsem před tím nedělal. všechno špatný je k něčemu dobrý
. Jinak o tý pstruhový Mži jsem slyšel i o tom „kosáku“prej je tam ryb dost,ale většinou v menším provedení a údajně je tam i dost pytláků z řad chatařů tak nevím . Ptáš se na výrobu twisterů?Pokud se nemýlím tak v jednom letošním Kajmanovi psal Tomáš Rozsypal že si je vyrábí,tak to zkus přímo u něj,určitě budou mít v redakci na něj kontakt. Nezoufej ještě je pořád čas něco lapit ,třeba ten „dvoukiláček“čeká na poslední den v roce aby se spolu s tebou rozloučil se starým rokem.
- Úterý 3. prosince 2002 v 11:55® MAF
-
Václav:Koukám,že máš na Ježíška podobné požadavky jako já
,(pssst je to tajemství)mě přinese cd Thorazine a Wicked Innocence už teď se na to táááákhle těším.-). Jinak ten pořad jsem si nahrál a dnes na něj kouknu jsem zvědavej o četm tam diskutovali,je dobře že se i tenhle okrajový styl muziky dostal do televize. Jinak sezona skončila takže doufám,že konečně dostojím svých slibů Tobě daných
. Mladej byl v neděli s plavačákem na rybníku a přihasil se domů s kapříkem 45 cm ani ne za hodinku,což mě docela překvapilo. nevím po kom ten kluk je
)
- Pondělí 2. prosince 2002 ve 23:39@ Karlos
-
Bass:Myslím že o tom psal Tomáš R. v nějakém článečku,Václav bude vědět víc.
- Pondělí 2. prosince 2002 ve 23:30® Bass
-
Všem : Tak poradí mi někdo s těma twisterama ? Neřikejte že jste to ještě nikdo nepokoušel, nebo jste si ani s tou myšlenkou nezahrával ?? Mně zajímá především z čeho udělat formu, co bude nejlepší materiál na model, jak nejlépe vyřešit dvou a výcebarevné lití, z čeho vůbec lít , atd. atd......
- Pondělí 2. prosince 2002 ve 23:21® Bass
-
MAF: Jsem rád že si žranici přežil, ale já jsem hlavně čekal, že napíšeš, jak jsi dopadnul s tim lipanem. Myslim že to byl lipan, u čeho jsi si nebyl tak jistej výhrou, ne ? S tou Mží jsem měl hlavně na mysli pstruhovou část. To znamená od Stříbra, proti proudu, až skoro k Tachovu. Jsou tam opravdu krásný místa. Třeba soutok s Kosákem ( Kosí potok ), je obzvláště pro muškaře, velice zajímavá partie. Takovejch míst je tam ale celá spousta. Rozhodně by si se tam měl někdy vypravit !.-) Sezona se nám brachu kvapem řítí do finále a brzy budeme bylancovat. Já jenom proboha doufám, že nás ty deště teď už v klidu nechaji dochytat. Člověk se celí léto těší na podzim, že si pořádně zachytá, ale že to bude takováhle mizerie, to bych teda nikdy nečekal. Už to vypadá tak, že ten dvoukylák bude muset počkat na příští rok !!
- Pondělí 2. prosince 2002 v 19:26® Vaclav
-
MAF: Díky za upozornění. Teď právě chrochtám nad alby mých zamilovaných Kreator – „Outcast“ a „Violent Revolution“. A Ježíšek mi přinese alba vynikajících mystických Root „Black Sael“ a „The Book“, takže zimu přečkám s touto výbornou tvrdou muzikou (i když poslouchám i folk, blues, vybranou filmovou a scénickou hudbu /např. Morricone/ a vybranou klasiku, třeba Smetanu). Jinak v neděli jsem vyrazil s plavačkovým prutem a hnojáčky na Ohři. Nechal jsem je šoulat po dně a docela si zachytal. Bylo to fakt pestré: hlavně okouni 15 až sotva 25 cm, ale i tři cejni kolem 25 cm, nějaké plotice, menší tloušti (do 30 cm) a dva boleni (43 a 47 cm)!!! A k tomu mi to ještě ve finále ukousla štika, ani nevím, jak byla velká – jen to vzala a rozjela se v klidu s žížalou. Za tři vteřiny se splávek vynořil – bylo to ukouslé!
- Pondělí 2. prosince 2002 v 10:26® MAF
-
Václav:Nezapomeň dnes ve 23:45 na ČT1 pořad „Ladí neladí“a Hypnos osobně!!
- Pondělí 2. prosince 2002 v 10:25® MAF
-
BASS:Zdravím tě chlape,tak a je to za náma a 4 a půl měsíce čekání před náma,co se dá dělat musíme ty chudinky taky nechat odpočinout to je bez debat
. Musím ti říct,že rozloučení se sezonou bylo fakt náročný,včera jsem celej den nestál za nic,byljsem z toho volajaký špatný
. Na štice jsem nebyl protože lilo jako z konve tak jsem seděl doma a prosil všechny možný temný síly aby s tím počasím něco udělaly
. Na Mži jsem byl jenom jednou kousek od Touškova,je to mimopstruhovka ale jsou tam slušní lipani takže tam budu muset příští rok vyrazit s juniorem,kterej se do muškaření chce taky pustit. Na Hrachy se chci letos ještě alespoň jednou vypravit tak dej vědět až se drobet „znormalizuje“prosím.
- Pondělí 2. prosince 2002 v 8:13
-
Vcera jsem si pekne zachytal cejny na zizaly. Kolem 30 centimetru, ale docela dost jich bylo. I par okounu. Skoda, ze sezona uz skoro konci.
- Neděle 1. prosince 2002 v 8:12® filip
-
V pondělí dopoledne rozesíláme další várku wobblerů v rámci naší měsíční akce. Snad se vám trefíme do vkusu.
- Sobota 30. listopadu 2002 v 8:52@ Hecht
-
Zdravím dobrej server, jsem tu dnes poprvý. Od kamaráda jsem dostal adresu, doslova hltám některý články. pošlu to dál, je to nadupaný. zdravím.
- Pátek 29. listopadu 2002 ve 22:54® Vaclav
-
Jakub: Ano, v noci z pátku na sobotu tam neznámý pachatel odcizil autorádio z auta Tomáše Kepra. Bylo to nepříjemné, ale jako pořadatelé jsme mu hned v sobotu ráno zajistili zasklení.
- Pátek 29. listopadu 2002 ve 21:56@ Karlos
-
Václav:Jo ,máš pravdu . Tenhle podzim je pro nás tragedie. Na Nechranky se chystáme příští víkend,podle vody a počasí, samozřejmě.
- Pátek 29. listopadu 2002 ve 20:21® Jakub
-
Václav: V novým Rybářství jsem četl o mistrovství v přívlači, že tam vykradli auto jihočechům. Je to pravda?
- Pátek 29. listopadu 2002 ve 20:06® Vaclav
-
Karlos: Pokud bys náhodou chtěl o víkendu zamířit na Nechranice, tak tady je přehled zpráv z horního roku Ohře. Od rána zde prší, řeka je asi o půl metru zvedlá stejně jako před týdnem. Pršet má v této oblasti i zítra. Inu, jak už jsem dříve řekl: Způsob tohoto podzimu zdá se mi poněkud nešťastným. Snad ale o víkendu nachytám nějaké okounky a cejny jako před týdnem. V těch ouplavech to celkem šlo, i když řeka byla kalná.
- Pátek 29. listopadu 2002 ve 12:11® Bass
-
MAF: Věř tomu, že revíry v okolí 100 km mám opravdu v malíčku. Ještě nedavno jsem byl jeden z těch šťastnějších, co se ráno probudí a má vyděláno, takže jsem neměl nic jinýho na práci než chodit na ryby. A dokonce i v zimě když nebylo co dělat, tak jsem vzal psa, sednul sem do toho mího tanku a jezdil sem po revírech a očumoval. Třeba Mži mám prošlou od Tachova až do Plzně pěšky a to hned několikrát. A stojatý vody v okolí to samí. Časy se ale pohnuli a i já už teď musim vyvijet nějakou činost. Na ryby si ale udělám čas kdykoli mně napadne, o to se připravit nenechám. Tak že jak vidíš,můžu ti podat podrobný zprávy o každej louži.
Jinak na Hrachách je to pořád stejný. Guláš a spousta vody ! Ale slyšel sem, že nachytaly pěkný okouny i v tom bahně, tak nevym. V sobotu musim do DDR ( tam jezdim obzvláště rád !! ), tak že se na ně dostanu až v neděli, tak potom podám důkladnou zprávu, jo ? Přeju pěknej výkend a nandej jim to!
- Čtvrtek 28. listopadu 2002 ve 22:37® filip
-
Jan K.: Nemáte za co děkovat, poslal jste přece článek.
- Čtvrtek 28. listopadu 2002 ve 21:39@ Karlos
-
MAF:Nejlepší to bude metrem na I. P. Pavlova a tramvají dolů na Palackého náměstí,číslo ti ale neřeknu,jezdí jich tam víc.
- Čtvrtek 28. listopadu 2002 ve 20:25
-
Děkuji vašemu serveru za wobblery. Takové Salmo jsem si už přes rok přál, ale nikde jsem na něj nenatrefil. Děkuji.