Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:33® jiris
jiris

nebo pudu trénovat drifty, abych pupáka přechytal o víc než 4 ryby :-)) )

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:32® jiris
jiris

jaryn – co to je byštýř?

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:32® pupak

jaryn – nebo muze jit delat KECALA do prodany nevesty:-)) )

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:31® pupak

jiris – jen strasej . . . neboj klidek:-)) )

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:31® jaryn

jiris kdyš tě vyhoděj můžeš dělat někde v Jižních Čechách byštýře.

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:29® jiris
jiris

pupak – mi pišem první písemku 25.10 a musím mít z 10 bodu min. 6. Pokud nebudu můžu to rovnou zabalit.

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:28® pupak

jiris – to se ti jen zda az do vanoc je to flakacka pak to zacne:-)) )

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:27® jaryn

Čajda: Příště přivezu Whisky já. Byl jsem s DaH na JordánuKdyž otevřel auto bylo to na blití, bordel, kelímky a mezi tím perla – Smuggler. Navíc když ryby neberou!?!?

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:26® jiris
jiris

pupak – možná tě nevyhoděj, ale chodit x let do prváku nemám zapotřebí.

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:25® jiris
jiris

pupak – chemie, fyzika a matematika to budou teď ryby, který budu nejčastějc chytat. Bohužel......­.............­.............. kecám, plácám blbosti. Ale budu se jim intenzivně věnovat.

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:25® pupak

jiris – prdicky z vejsky te nikdy nevyhodej z ni odejdes z blbosti jako ja:-)) )

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:24® jiris
jiris

pupak – z prvního a „asi“ posledního. Je to v prd.....

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:23® pupak

jiris – nekecej ses vyvalenej z prvniho semestru neee

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:22® jiris
jiris

abych nekecal, zrovna sem přifrčel ze školy.

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:16® jaryn

jiris ty nejen že píšeš, ale taky v noci kecáš!!!!!!!!!­!!!!!!§ Projížděl jsem fórum a jeden se nestačí divit

Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:10® pupak

jiris – sem tu jen jsem psal do otazky . . .

Čtvrtek 30. září 2004 ve 22:53® jiris
jiris

comi – kde v Ostravě učíš?

Čtvrtek 30. září 2004 ve 22:51® jiris
jiris

sakra – zase je vás on-line jak nasran. ch a píšu sem jen já :-((

Čtvrtek 30. září 2004 ve 22:45® jiris
jiris

Big Mike – drátky sou v pohodě. Na menší 5 a míň bych sehnal tenší na ty nad 7 bych je nechal. Už umíš najet na seznam aktuálních článků se dívím, žes to nezapomněl :-))

Čtvrtek 30. září 2004 ve 22:44® jiris
jiris

Dědek – :-)) , ale taky jedinej si měl se srazu chřipku :-)) Jinak většina spala pěkně u ohínku. Sice pochybuji, že se někdo vyspal hodně málinko, viď jaryne :-)) )

Čtvrtek 30. září 2004 ve 22:14® jaryn

Čau dědku konečně jsem pochpil jak zjistit kdo je online a mám z toho radost.

Čtvrtek 30. září 2004 ve 21:31® jaryn

Big Mike: ty jsi hotovej spisovatel avšak rybářská zoufalec. Na Lužnici nechoď tam nic není. Dneska jsem to párkrát prohodil, ale byla to hlavně módní přehlídka. Včerá jsem byl v Praze a koupil si u Cormorána neoprény skoro až ke krku. Dneska mi přišel od Gammarusu Twinpower . Tak jsem to vše vyzkoušel no je to pohádka. Byl jsem spokojen i bez ryb. Ty by spíš rušily celkový dojem. Na zpáteční cestě jsem uřízl stromek doma nato hodil pár svíček amám po vánocích.
Tenhle víkend bychom mohli někam vyrazit.

Čtvrtek 30. září 2004 ve 21:27® Dědek
Dědek

Big Mike : no jo, havran se nezapře (ni ve zlím). Jestli je tady někdo ukecanej, tak vede jednoznačně Jiris. To raději mrznout v autě, než celou noc poslouchat vařvájejícího borca. :-)) )

Čtvrtek 30. září 2004 ve 21:15@ Big Mike

Ješitný odkaz na poslední článek v „Přívlači“ :-)) )) Dle Jirise moc dlouhej.

Čtvrtek 30. září 2004 ve 20:48@ Big Mike

Dědek: díky, díky. Jsem pořád nějak v útlumu. To nejzajímavější ze zbytku srazu mám zatím jen v hlavě:-) Snad někdy příště. Jinak dnes asi hodku do setmění u Lužnice – bez ťuknutí!. Jaryn: mám pro tebe plandu, cos půjčil Jirisovi aby vůbec chytil rybu. Jiris: teď nevím, jestli jsi ty mé silné drátky ve woblerech haněl, či chválil. Mám shánět slabší drát? . DaH: beru jedno vypálené CD...... Dnes jsem si půjčil od kluka Shad rap 5cm půlený, prubnu kopii. Ale spíš se vrhnu na malé propry – to jest zatím pole neorané a mohly by jít na dračku:-) Alespoň od vás když ne od ryb:-)) ) . Jinak jsem zjistil, že nejlépe vypadám v maskáčích a po deliriu:-)) )

Čtvrtek 30. září 2004 ve 20:45® jiris
jiris

Bass – kdyby Hrachy nebyly přes téměř celou republiku, tak už jsem tam :-))

Čtvrtek 30. září 2004 ve 20:44® Dědek
Dědek

DaH : jo, dik Sedum : nepojedu, povolenka je dost drahá a pokud je sezona, raději vláčím na revíru. A na kapříky jedu příští týden na tři dny do Luhačovic. Bude to supr jízda, máme zarezervované dva apartmány a jedeme bez bab. Prostě jenom chytačka, pívečko, jídélko, postýlka, chytačka a pořád do kola. Už si cvrkám do gatí!. Smajlíky ještě nemám, ale zítra se do toho pořádně obuju. Dík za info

Čtvrtek 30. září 2004 ve 20:42@ Big Mike

Podrobnosti se s počtem vypitého alkeholu začaly stávat nepodstatnými, jak čas kráčel, začaly se sem tam někomu kližit očka a tak se stalo, že k ránu jsem u soudku piva zůstal s Jirisem, který svým hlasem a charakteristickým přízvukem dokázal sem tam i zbudit některého z odpadlíků. Již nevím koho z nás dvou napadlo projít vůkol rybníka, ve svitu měsíce si vytipovat tutové fleky na u dna ležící metrové candáty. Moc si již z onoho výletu nepamatuji, sem tam jsem klopýtl, sem tam zabrodil nad kotníky polobotek do mokřadu, občas převážila na jedné či druhé straně přitažlivost zemská. Každopádně jsme dorazili v pořádku a zalehli kam se v típí dalo. Já osobně dal dohromady 4 židle a se vzpomínkou na časy dávno minulé zalehl. Spíš tedy omdlel, protože být pod 4 promile, nemohl bych se na těch židlích ani udržet. Nevím jak jsem se tam držel, ale spadl jsem z nich až ráno. To již byla podstatná část večerních „odpadlíků“ na nohách a někteří i u vody. Ještě jsem se dotáhl na DaH lehátku. Už ani nevím v kolik, vydrápal jsem se na světlo boží a snad i přiotráven a vyuzen zplodinami z nočního čmoudění krbu uprostřed típí vypadal pro všechny jak démon těžkého alkoholika.

Čtvrtek 30. září 2004 ve 20:41@ Big Mike

Část druhá:. Bratr DaH, Havel – zvaný tak dle svého lidského přístupu k pravdě a lásce či možná dle účesu zavelel k bičování vody. Povolenky že budou v cuku letu. Mírné rozpaky nad kdesi a kdysi vyčtenou cenou povolenky vzaly za své, když byla oznámena daleko lepší cenová relace. Chyť a pusť + 100,– CZK za každou ponechanou rybu k snědku. Rychle převléci do bojového a za chvíli už bičujeme svorně H2O. Někdo přívlačí, někdo mušákem. První rybu zapnul Jaryn – pěkného potočáka a jak říká, prvního v životě. Já ho poprvé v životě i vidím. Začínám na woblery. 5 záběrů, vždy se ryba vypnula. Do soumraku jsem chytil asi 3 duháky a 3 siveny. Siveny poprvé v životě. Krásně vybarvení, okolo 35 cm – nádhera. Po soumraku jsme se přestěhovali do „chatrče – teepee“ a začala dlouhá noc. Pivo teklo proudem, masíčko se peklo skoro samo, burčák náležitě ředil obsah žaludku a kolkolem putující Magister plnil stejnou funkci. Probíralo se mnohé, od lovu nástražních rybiček až po pouštění 3000 mm sumců zpět do řeky Pádu. A mnoho jiného

Čtvrtek 30. září 2004 ve 20:40

Část první:. Big Mike story. Kde začít, U nápadu se sejít, nebo již pokročit v prostoru a času? Spíš to druhé, známe své lidi a začít někdy na jaře výzvou k setkání, bylo by to na román. Prostě a jasně – blížil se sraz a došlo mi, že bych se mohl zúčastnit. Kontakt na DaH a odvoz + přívoz zajištěn. Ale když jsem začal balit, došlo mi, že s tím vším se někomu cpát do auta nelze. Rozhodnuto, beru vlastní autíčko, při nepřízni počasí a línosti stavět stan, v něm mohu i přespat. Pátek 24.9. 15.00 a vy­rážím z Tábora. Vezu ještě trasou spolupracovnici. Při „vyklopení“ u nich doma jsem pozván na švestkové knedlíky, štrůdl a kafčo – mírné zpoždění. Po lehkých peripetiích cestou (objížďky a neukáznění řidiči řítící se v protisměru) konečně stojím na břehu Piláku. Pár postaviček na břehu, pár boautů s bičíkama mě utvrzuje v tom, že jsem asi trefil. Sléjzám strání dolů, pár slov a vím, že jsem mezi svými. Lehká obhlídka terénu, „chatrče“ a zjištění, že DaH vyrazil opět na cesty, tentokráte dovézt Jirise a spol po rozpadnutí jejich obstarožní škodověnky.