Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:33® jiris
-
nebo pudu trénovat drifty, abych pupáka přechytal o víc než 4 ryby
)
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:32® jiris
-
jaryn – co to je byštýř?
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:32® pupak
-
jaryn – nebo muze jit delat KECALA do prodany nevesty
)
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:31® pupak
-
jiris – jen strasej . . . neboj klidek
)
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:31® jaryn
-
jiris kdyš tě vyhoděj můžeš dělat někde v Jižních Čechách byštýře.
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:29® jiris
-
pupak – mi pišem první písemku 25.10 a musím mít z 10 bodu min. 6. Pokud nebudu můžu to rovnou zabalit.
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:28® pupak
-
jiris – to se ti jen zda az do vanoc je to flakacka pak to zacne
)
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:27® jaryn
-
Čajda: Příště přivezu Whisky já. Byl jsem s DaH na JordánuKdyž otevřel auto bylo to na blití, bordel, kelímky a mezi tím perla – Smuggler. Navíc když ryby neberou!?!?
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:26® jiris
-
pupak – možná tě nevyhoděj, ale chodit x let do prváku nemám zapotřebí.
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:25® jiris
-
pupak – chemie, fyzika a matematika to budou teď ryby, který budu nejčastějc chytat. Bohužel................................. kecám, plácám blbosti. Ale budu se jim intenzivně věnovat.
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:25® pupak
-
jiris – prdicky z vejsky te nikdy nevyhodej z ni odejdes z blbosti jako ja
)
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:24® jiris
-
pupak – z prvního a „asi“ posledního. Je to v prd.....
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:23® pupak
-
jiris – nekecej ses vyvalenej z prvniho semestru neee
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:22® jiris
-
abych nekecal, zrovna sem přifrčel ze školy.
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:16® jaryn
-
jiris ty nejen že píšeš, ale taky v noci kecáš!!!!!!!!!!!!!!!§ Projížděl jsem fórum a jeden se nestačí divit
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 23:10® pupak
-
jiris – sem tu jen jsem psal do otazky . . .
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 22:53® jiris
-
comi – kde v Ostravě učíš?
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 22:51® jiris
-
sakra – zase je vás on-line jak nasran. ch a píšu sem jen já
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 22:45® jiris
-
Big Mike – drátky sou v pohodě. Na menší 5 a míň bych sehnal tenší na ty nad 7 bych je nechal. Už umíš najet na seznam aktuálních článků se dívím, žes to nezapomněl
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 22:44® jiris
-
Dědek –
, ale taky jedinej si měl se srazu chřipku
Jinak většina spala pěkně u ohínku. Sice pochybuji, že se někdo vyspal hodně málinko, viď jaryne
)
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 22:14® jaryn
-
Čau dědku konečně jsem pochpil jak zjistit kdo je online a mám z toho radost.
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 21:31® jaryn
-
Big Mike: ty jsi hotovej spisovatel avšak rybářská zoufalec. Na Lužnici nechoď tam nic není. Dneska jsem to párkrát prohodil, ale byla to hlavně módní přehlídka. Včerá jsem byl v Praze a koupil si u Cormorána neoprény skoro až ke krku. Dneska mi přišel od Gammarusu Twinpower . Tak jsem to vše vyzkoušel no je to pohádka. Byl jsem spokojen i bez ryb. Ty by spíš rušily celkový dojem. Na zpáteční cestě jsem uřízl stromek doma nato hodil pár svíček amám po vánocích.
Tenhle víkend bychom mohli někam vyrazit. - Čtvrtek 30. září 2004 ve 21:27® Dědek
-
Big Mike : no jo, havran se nezapře (ni ve zlím). Jestli je tady někdo ukecanej, tak vede jednoznačně Jiris. To raději mrznout v autě, než celou noc poslouchat vařvájejícího borca.
)
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 21:15@ Big Mike
-
Ješitný odkaz na poslední článek v „Přívlači“
)) Dle Jirise moc dlouhej.
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 20:48@ Big Mike
-
Dědek: díky, díky. Jsem pořád nějak v útlumu. To nejzajímavější ze zbytku srazu mám zatím jen v hlavě
Snad někdy příště. Jinak dnes asi hodku do setmění u Lužnice – bez ťuknutí!. Jaryn: mám pro tebe plandu, cos půjčil Jirisovi aby vůbec chytil rybu. Jiris: teď nevím, jestli jsi ty mé silné drátky ve woblerech haněl, či chválil. Mám shánět slabší drát? . DaH: beru jedno vypálené CD...... Dnes jsem si půjčil od kluka Shad rap 5cm půlený, prubnu kopii. Ale spíš se vrhnu na malé propry – to jest zatím pole neorané a mohly by jít na dračku
Alespoň od vás když ne od ryb
) . Jinak jsem zjistil, že nejlépe vypadám v maskáčích a po deliriu
)
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 20:45® jiris
-
Bass – kdyby Hrachy nebyly přes téměř celou republiku, tak už jsem tam
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 20:44® Dědek
-
DaH : jo, dik Sedum : nepojedu, povolenka je dost drahá a pokud je sezona, raději vláčím na revíru. A na kapříky jedu příští týden na tři dny do Luhačovic. Bude to supr jízda, máme zarezervované dva apartmány a jedeme bez bab. Prostě jenom chytačka, pívečko, jídélko, postýlka, chytačka a pořád do kola. Už si cvrkám do gatí!. Smajlíky ještě nemám, ale zítra se do toho pořádně obuju. Dík za info
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 20:42@ Big Mike
-
Podrobnosti se s počtem vypitého alkeholu začaly stávat nepodstatnými, jak čas kráčel, začaly se sem tam někomu kližit očka a tak se stalo, že k ránu jsem u soudku piva zůstal s Jirisem, který svým hlasem a charakteristickým přízvukem dokázal sem tam i zbudit některého z odpadlíků. Již nevím koho z nás dvou napadlo projít vůkol rybníka, ve svitu měsíce si vytipovat tutové fleky na u dna ležící metrové candáty. Moc si již z onoho výletu nepamatuji, sem tam jsem klopýtl, sem tam zabrodil nad kotníky polobotek do mokřadu, občas převážila na jedné či druhé straně přitažlivost zemská. Každopádně jsme dorazili v pořádku a zalehli kam se v típí dalo. Já osobně dal dohromady 4 židle a se vzpomínkou na časy dávno minulé zalehl. Spíš tedy omdlel, protože být pod 4 promile, nemohl bych se na těch židlích ani udržet. Nevím jak jsem se tam držel, ale spadl jsem z nich až ráno. To již byla podstatná část večerních „odpadlíků“ na nohách a někteří i u vody. Ještě jsem se dotáhl na DaH lehátku. Už ani nevím v kolik, vydrápal jsem se na světlo boží a snad i přiotráven a vyuzen zplodinami z nočního čmoudění krbu uprostřed típí vypadal pro všechny jak démon těžkého alkoholika.
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 20:41@ Big Mike
-
Část druhá:. Bratr DaH, Havel – zvaný tak dle svého lidského přístupu k pravdě a lásce či možná dle účesu zavelel k bičování vody. Povolenky že budou v cuku letu. Mírné rozpaky nad kdesi a kdysi vyčtenou cenou povolenky vzaly za své, když byla oznámena daleko lepší cenová relace. Chyť a pusť + 100,– CZK za každou ponechanou rybu k snědku. Rychle převléci do bojového a za chvíli už bičujeme svorně H2O. Někdo přívlačí, někdo mušákem. První rybu zapnul Jaryn – pěkného potočáka a jak říká, prvního v životě. Já ho poprvé v životě i vidím. Začínám na woblery. 5 záběrů, vždy se ryba vypnula. Do soumraku jsem chytil asi 3 duháky a 3 siveny. Siveny poprvé v životě. Krásně vybarvení, okolo 35 cm – nádhera. Po soumraku jsme se přestěhovali do „chatrče – teepee“ a začala dlouhá noc. Pivo teklo proudem, masíčko se peklo skoro samo, burčák náležitě ředil obsah žaludku a kolkolem putující Magister plnil stejnou funkci. Probíralo se mnohé, od lovu nástražních rybiček až po pouštění 3000 mm sumců zpět do řeky Pádu. A mnoho jiného
- Čtvrtek 30. září 2004 ve 20:40
-
Část první:. Big Mike story. Kde začít, U nápadu se sejít, nebo již pokročit v prostoru a času? Spíš to druhé, známe své lidi a začít někdy na jaře výzvou k setkání, bylo by to na román. Prostě a jasně – blížil se sraz a došlo mi, že bych se mohl zúčastnit. Kontakt na DaH a odvoz + přívoz zajištěn. Ale když jsem začal balit, došlo mi, že s tím vším se někomu cpát do auta nelze. Rozhodnuto, beru vlastní autíčko, při nepřízni počasí a línosti stavět stan, v něm mohu i přespat. Pátek 24.9. 15.00 a vyrážím z Tábora. Vezu ještě trasou spolupracovnici. Při „vyklopení“ u nich doma jsem pozván na švestkové knedlíky, štrůdl a kafčo – mírné zpoždění. Po lehkých peripetiích cestou (objížďky a neukáznění řidiči řítící se v protisměru) konečně stojím na břehu Piláku. Pár postaviček na břehu, pár boautů s bičíkama mě utvrzuje v tom, že jsem asi trefil. Sléjzám strání dolů, pár slov a vím, že jsem mezi svými. Lehká obhlídka terénu, „chatrče“ a zjištění, že DaH vyrazil opět na cesty, tentokráte dovézt Jirise a spol po rozpadnutí jejich obstarožní škodověnky.