Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. dubna 2016 ve 23:44® kubas
-
Mysak1> Přesně tak, to mi poslal David, když mu Radek vzal jeho nový Certate
.
- Čtvrtek 7. dubna 2016 ve 22:07® dam
-
sethy> nestraním ani jednomu, je mi to fuk
mám sh. i d. spokojenost oboustranná…a některý mám opravdu už několik sezón…Stellu nebo Infinity Q Zaion
a navíc tohle se bude řešit pořád
- Čtvrtek 7. dubna 2016 ve 21:54® Venca Zelenka
-
jepice> Já ti to poslal do osobky, aby zas někdo necamral, že nějaká reklama. Člověče víš, že mě ani nenapadlo to nějak blíže studovat, přečetl jsem, kuknul jsem a bral jsem to jako fakt, krom toho jsem ho měl v ruce a jevil se jako slušná mašinka. Otázka jestli má ruský trh stejné střeva? Podobný údaj tušim mají i některé WFT, by nebylo od věci se na to taky mrknout blíž
Ještě, že některým znás není zdechlo prověřovat, ještě mrknu na googl jestli tam nebudou nějaké rozborky. Nedávno jsem dával do kupy Abučko ambassadeur, no než se našla ta správná rozborka- každý ten model to měl trošku jinak.
- Čtvrtek 7. dubna 2016 ve 20:49® Mysak1
-
kubas> tvl, kde jsi tu fotku vyhrabal??? To jsou bratři Havlíčkovi???
- Čtvrtek 7. dubna 2016 v 19:27® jepice-zruseno
-
Venca Zelenka> Děkuji za osobku, já to ale rozpitvám zde, aby se mohli kolegové pokochat tak, jako já
Podvádní Dragon své zákazníky? Venca Zelenka mi poslal v osobce odkaz na naviják od Dragonu s údajným šnekovým převodem. Dám sem rovnou odkaz na stejný typ, ke kterému jsem následně vygůglil fotky střev http://www.rsp-fishing.cz/…r-ii-fd-1100 Zprvu mi Dragon udělal radost – v popise se píše šnekový převod a je tam i správně nakreslen na obrázku (ten s nápisem HEG). Bohužel mě jisté indície vedou k tomu, že je to podvod. Podle obrázků na těchto stránkách je vidět, že ten naviják šnekový převod neviděl ani z rychlíku. http://salapin.ru/…bum7430.html
- Čtvrtek 7. dubna 2016 v 16:12® kubas
-
sethy> Myslíš, že to ještě platí
?
- Čtvrtek 7. dubna 2016 v 15:04® sethy
-
dam> Dejve, neberu, to v žádném případě. Jen prostě v mém okolí Daiwy odchází rychlostí blesku.
- Čtvrtek 7. dubna 2016 ve 14:58® Venca Zelenka
-
jepice> Poslal jsem ti osobku, co já myslela šnekem
- Čtvrtek 7. dubna 2016 ve 12:32® dam
-
sethy> neber se jako měřítko navijáků
- Čtvrtek 7. dubna 2016 ve 12:32® sethy
-
Draky> Jasně že vadné, šak je to Daiwa
- Čtvrtek 7. dubna 2016 ve 12:05® kubas
-
Draky> Obří candáti? Píšu si
Tento příspěvek byl editován 7.4.2016 12:05:44 uživatelem kubas.!
- Čtvrtek 7. dubna 2016 v 11:14® Draky
-
kubas> Pfffff, tu bych utrápil jak nic na těch obřích candátech.
- Čtvrtek 7. dubna 2016 v 11:08® kubas
-
Draky> Na mikromrdky na okouny a panvickove candáty by ti stačila i Laguna prosímtě
.
- Čtvrtek 7. dubna 2016 v 10:33@ Joza99
-
Draky> děkuju
- Čtvrtek 7. dubna 2016 v 10:32® Draky
-
Joza99> Asi spíš tu 3000.
Nejlepší rozhodně bude zajít si do prodejny i s prutem a vyzkoušet si je.
Tento příspěvek byl editován 7.4.2016 10:34:12 uživatelem Draky. - Čtvrtek 7. dubna 2016 v 9:59@ Joza99
-
Draky> A doporučoval bys mi velikost 2500A nebo 3000 pro prut s odhozem 10–30g?
- Čtvrtek 7. dubna 2016 v 9:12® Draky
-
sethy> A nešlo spíš o nějaký vadný kusy? Osobně ten mag sealed beru jako velkou přednost.
- Čtvrtek 7. dubna 2016 v 9:01® sethy
-
Draky> mag sealed jooo to je to co se jim v těch Certatech podělalo, už vím
- Čtvrtek 7. dubna 2016 v 7:44® jepice-zruseno
-
Venca Zelenka> Navijáky se šnekem? v současné době je vyrábí snad jenom DAM: http://www.damialba.cz/…_4000_fd.htm a http://www.tropicliberec.cz/…etro-400-fd/
To co popisuješ šnekovej převod nemá. Jestli se tím nemyslí tedy systém zdvihu cívky jako má např. RedArc. Já mám dva navijáky se šnekem, jeden už nejméně deset let: Shakespeare President II z bazáče za 260 Kč, a vloni jsem koupil od pána za 500 Kč Abu Cardinal 3. Ten druhý jmenovaný vyfrknou občas v menší sérii v Japonsku(kam se odstěhovaly nástroje ze Švédska) a dají se na to tím pádem dokoupit nové plastové i hliníkové cívky a náhradní i „tuningové“ díly. Na Shakespearovi je vidět, jak vypadá šnek a příslušné ozubené kolo.
- Čtvrtek 7. dubna 2016 v 7:35® Draky
-
Joza99> Já používám Daiwa Freams 2500a, ale zatím jsem s ním odchytal jednu sezónu, takže na hodnocení je trochu brzo.
Jinak spokojenost veliká, krásnej hladkej chod a hodně citlivá brzda, navíc je to myslím nejlevnější řada, která už má mag sealed.
- Čtvrtek 7. dubna 2016 v 7:32@ Joza99
-
Venca Zelenka> střední přívlač sem myslel gramáž 10–30g
jinak díky.
- Středa 6. dubna 2016 ve 22:17® Venca Zelenka
-
To se asi neptáš toho pravého, já se spokojím z ledasčím
Obecně mám radši navijáky kovové se šnekem, křížovým vinutím,dobrou brzdou. Docela jsem si zvykl na ryobiky, ikdyž mě v některých věcech serou, Tica taky není špatná v poměru cena výdrž, není to bůhví jaký hladký chod, ale neskutečný držák, u Dragonu se dá taky vybrat slušný kolovrátek, tam se mi hodně líbil fishmaker II, na lehčí vláčku bych se nebál nějakého Spročka, bavíme se o lehké a střední přívlači a střední cenové třídě. Těch slušných kolovrátku kolem 3tis. je celářada, bude to spíš o tom co ti sedne.
- Středa 6. dubna 2016 ve 22:15® BigMike
-
sethy> že bych koupil Twin a vyvedl tě z omylu?:)))) Tuhle mi říkal jeden zbrojař, že jsem na zralej na exorcistu, věci mi umírají pod rukama.)
- Středa 6. dubna 2016 ve 21:43® sethy
-
BigMike> dvou kamarádům odešel Cerate během chvíle (stejná vada, nepamatuju se co). Levnější modely ani nekomentuju.
S shimem ve stejné ceně jak Certate (twin +) jsem nikdy neměl problém.
Aspiry mám od 2010 a jak nové. Twiny v mém okolí taky slouží všechny a že dostávají sakra zápřah. Ale o Daiwách v mém okolí tohle vážně říct nemůžu - Středa 6. dubna 2016 ve 21:39® sethy
-
Joza99> Wobler i kopyto může mít 2cm i 30cm (1g i 300g).
Tento příspěvek byl editován 6.4.2016 21:40:48 uživatelem sethy.
Tak za mě Daiwa žádná. Ale někdo určitě poradí. - Středa 6. dubna 2016 ve 21:38@ Joza99
-
Venca Zelenka> A jaký naviják by jste mi teda doporučil?
- Středa 6. dubna 2016 ve 20:54® Venca Zelenka
-
BigMike> Já to říkám furt, tobě do ruky jedině kladku z trojky nerezu
- Středa 6. dubna 2016 v 19:55® BigMike
-
sethy> asi to zakřiknu, ale koupil jsem si předloni k vánocům Caldii a světe div se, přežila sezónu:) U mě je to zázrak, takže Daiwa:)) A vlastně mám i nějakým nedopatřením i dobrý Daiwa prut, ten se zdá zatím také bez problémů:)))
Jinak Shimano, Penn, Ryobi a jiné nedožily v pořádku 2. sezóny:(
Tento příspěvek byl editován 6.4.2016 19:56:18 uživatelem BigMike. - Středa 6. dubna 2016 v 16:26@ Joza99
-
sethy> Woblery a nějaký kopyta,naviják od Daiwy chci protože mi to každej doporučil a tak mě jen zajímá jakej by jste mi doporučili?
- Středa 6. dubna 2016 v 15:15® sethy
-
Joza99> Co je pro tebe střední přívlač? Proč zrovna Daiwa? To ta reklamní masáž vážně tak funguje