Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 15. září 2015 ve 14:57® jepice-zruseno

Miluju Hammerky. nikdy nevíš, co si koupíš :-D

foto/diskuze/privlac/2015/th-img115738.jpgfoto/diskuze/privlac/2015/th-img115739.jpg
Pátek 11. září 2015 ve 21:48® sethy
sethy

Zdar bando. Žiju a po dlouhé době vyrážím zítra na ryby. Kdyby někdo jel zítra kolem té velké placky začínající na K, tak zavolejte, budu tam :-)

Pátek 11. září 2015 v 9:24® Emkos

Zdravím všechny. prosím vás mám na vás dotaz. Již dlouhou dobu sháním 2 knihy od Václava Fikara a to: „Přívlač na mimopstruhových vodách“ a „Štika královna českých vod“ bohužel jsou tyto knihy beznadějně vyprodané tak mi nezbývá než se vás zeptat zda-li tyto knihy někdo vlastníte jestli by jste nebyli tak hodní a nezapůjčily by jste mi ji pouze k přečtení.. obvolával jsem již spoustu antikvariátů a nic. kontaktoval jsem i p.Fikara ale ten mi nemůže pomoci, sám vlastní pouze 1 výtisk. Kdyby byl náhodou někdo té dobroty tak mi prosím napište.. Děkuji všem s pozdravem Robin Janeček

Čtvrtek 10. září 2015 v 11:50@ Palivec

David H.> Nejspíš od tebe chce mít zase chvíli pokoj. Láska v tom být vůbec nemusí. Tedy ne k tobě, LOL.

Čtvrtek 10. září 2015 v 10:23® Klobasa
Klobasa

David H.> V Dunaji žádný přece nejsou;-) Velká voda velké ryby, ale muší se jít trochu tomu štěstíčku naproti-tzn. tutově dovezeš hezké fotky štik i ostnoploutvých a tátovi i nějakou tu rybku na vánoce;-)

Středa 9. září 2015 v 18:31® HaD
HaD

Scanix> Kdyby tak byla trefa do candátů :-)

Středa 9. září 2015 v 15:31® Scanix
Scanix

David H.> no tak to te Pavla ma asi opravdu rada :-) Koukej si to uzit a neco privez, hlavne at vam to vse klapne ;-)

Středa 9. září 2015 ve 14:10® HaD
HaD

Scanix> já doufám, že něco dovezu za týden – kamarádi, co jsem s nima byl v Kazachstánu, mě ukecali na výlet na Dunaj. Sice je to dálka jako prase, ale zase to lákadlo ve formě „panku u vody“ (plavba a život na voru apod. ) … :-) Moje drahá choť mi řekla, že to nemůžu odmítnout, tak jedu :-)

Středa 9. září 2015 v 10:04® Scanix
Scanix

Venca Zelenka> to mas jeste dobry, dravec roku, ha, to jsem si odbyl asi v itosce, i kdyz to ani tam zadna monstra nebyly

Úterý 8. září 2015 ve 21:45® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Venca Zelenka> Myslíš ty průzkumníky do pařezů :-) Jo, tady to tak nějak funguje, poslední 3 roky se mi podaří dravec roku v posledním měsíci roku :-) Hold mě napínají do poslední chvíle :-)

Úterý 8. září 2015 ve 20:41® bruny

Paliwec> díky za radu, jenom co je to na tom obrázku?

Úterý 8. září 2015 ve 13:52® Scanix
Scanix

Venca Zelenka> brecim, ze se nedostanu k vode, konecne bude sance vyzkouset i ty tvoje tvorby, co mi na jare dal Prutos, ale nestiham, kdyz prijdu domu, je pomalu uz tma a kdo by do te kosy na noc chodil ;-) Kdepak, co nepochytam v lete, to uz na podzim nechytim. Nerikej mi, ze u vas na rece se na podzim nejak ty ryby rozkousou, tady tedy nikdy, spis naopak, stojaky neresim, ty rozumne jsou pro me na tu chvili mimo dostrel, bych samotny cas lov stravil jen castou tam a zpet a na vic by nezbyl cas, to vis, vice jak 2–3h tezko urvu ;-)

Úterý 8. září 2015 ve 13:44® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Scanix> Konečně to začlo trošku slušně brať a ty bečíš :-)

Úterý 8. září 2015 ve 13:42® troutkiller

Scanix> Tebe?To je zhola nemožné:-)) ))

Úterý 8. září 2015 ve 13:24® Scanix
Scanix

Kurna vice jak tyden ze zari pryc a ja to s rybama nejak porad nerozjel, obavam se, ze to ale lepsi nebude. Tak snad me nekdo zastoupi ;-)

Úterý 8. září 2015 v 8:42@ Paliwec

bruny> Koukni se okolo, některým se z toho i hlava točí. Zásadně používat obratlík, trojitý je přece jen lepší jako jednoduchý.

Byl jsem při bádání, jak udělat bestii oblíbenou rybami, která zkrucuje vlasec extrémně, pojmenovanou devon. I protiběžné lopatky z Ruska se zkoušely. Hiovno hovno zlatá rybko, vlásec to kroutí furt.

foto/diskuze/privlac/2015/th-img115635.jpg
Neděle 6. září 2015 ve 13:21® bruny

jepice> dík za radu

Neděle 6. září 2015 v 7:07® jepice-zruseno

bruny> To je úplně normální. Můžeš zkusit různé třpytky, některé kroutí vlasec více a jiné méně. Já chytám na třpytky rád a často a můžu říct, že za nové vlasce utratím podobně peněz, jako za nástrahy. Osvědčilo se mi používat ty nejobyčejnější tvrdší vlasce. Pokud se mi vlasec zkroutí, vytáhnu ho kus z prutu navolno bez nástrahy, buď po louce nebo ještě lépe v řece po vodě a smotám přes prsty zpět do navijáku (někdy postup opakuji), pak navážu nástrahu a chytám dál.

Sobota 5. září 2015 ve 20:08® bruny

Ahoj lidi, chci se zeptat, při vláčení s třpytkou se mi kroutí a různě motá vlasec, poradíte mi něco jak tomu předejít nebo jak ho potom napravit.

Pátek 4. září 2015 v 6:02® troutkiller

skwor> Já sem dal 3 vycházky a lapnul jedno Céčko:-(( Víc se pro horko a nedostatek vody nedalo.

Pátek 4. září 2015 v 6:00® troutkiller

David H.> Bohužel viděl,většinu na vlastní oči:-((

Čtvrtek 3. září 2015 v 16:34® kubas
kubas

Scanix> Je to tak, vývoj nezastavíš, nedá se nic dělat :-) .

Čtvrtek 3. září 2015 v 16:24® skwor
skwor

troutkiller> Taky jsem čekal trochu víc deště, snad se to ještě rozprší, protože jinak nevím. Já dneska vyjel dál od domova s těžší vláčkou a nakonec i dvakrát brzdu slyšel.

foto/diskuze/privlac/2015/th-img115586.jpgfoto/diskuze/privlac/2015/th-img115587.jpg
Čtvrtek 3. září 2015 v 15:39® Klobasa
Klobasa

Scanix> Pane profesore, nemalujte čerta na zeď…8-( Jinak loňský podzim, kolem 24.října na srazu v Jestřabicích byl celý víkend vyloženě letní. Nevím sice kde jsi se flákal, ale naměřil jsem tam 27. stupňů celsia, na slunci bylo i víc a někteří jedinci jako já nebo jistý p.Havlíček se i koupali v přehradě. Je faktem, že na Jižní Moravě je vždy o něco tepleji než v Čechách. Předpokládám že letos to nebude jiné, teprve až teď vypukne ta pravá vláčecí a dravcová sezóna;-)

Čtvrtek 3. září 2015 ve 12:54® Scanix
Scanix

troutkiller> rikal jsem, ze specialne ty budes zklamany, neda se nic delat, nejsou vychazky, nejsou ryby, neni nic fotogenickeho ;-)

Čtvrtek 3. září 2015 ve 12:52® HaD
HaD

troutkiller> viděl si fotky? : http://www.chytej.cz/…iry-nasucho/

Čtvrtek 3. září 2015 ve 12:09® troutkiller

skwor>Zdar lovče:-) Tak sem byl kolem žumpy na biku a mám velké obavy z toho kam na podzim vyrazim na Okyše.Všechny moje zátoky jsou bez vody:-((

Čtvrtek 3. září 2015 ve 12:07® troutkiller

Scanix> Kámo tak srpen velká mizérie:-) Těšim se na to celej měsíc a vono skoro nic:-((

Čtvrtek 3. září 2015 v 9:51® Scanix
Scanix

kubas> njn, skoncime tam vsichni :-)

Středa 2. září 2015 ve 22:36® kubas
kubas

Scanix> No už by ses měl dát pomalu na kaprařinu, ty úlovky jsou rok od roku horší :-)) .