Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 15. června 2015 ve 20:47® BigMike
-
Nils Master> vláčí se všude od ledna, vybraní jedinci včetně vedoucího RS v kraji tomu říkají „muškaření“! Když jim to zákon prý umožňuje. No, byly také podniknuty jisté kroky, stěžují si z celé republiky, už to má rada na jednání – jsem zvědav. No, v Čel. prý šlo o woblera! Ale nikdo to asi neřešil. Ten samý den jsem napsal do ČB na inspekci život. prostředí stížnost na majitele mlýna Beneš – MVE jela, přes jez nic, tak jsem zvědav na rezumé.
- Pondělí 15. června 2015 ve 20:39® pemalda
-
Tak ať se daří kolegové
- Pondělí 15. června 2015 v 19:01® Nils Master
-
David H.> fotka z místa, kde se vláčí už od května
…
- Pondělí 15. června 2015 v 18:48® Scanix
-
Tak bando, preju vsem zitra paradni zahajeni a pak jeste lepsi zbytek sezony, zlomte prut
- Pondělí 15. června 2015 v 18:32® Petula
-
David H.> tak to ať se nám daří,já otestuji chuťové buňky sumců.
- Pondělí 15. června 2015 v 18:11® HaD
-
Petula> já budu hledat čistou a štiky
Na to se dlouho hodně těším!
- Pondělí 15. června 2015 v 17:58® Petula
-
David H.> Snad bys sumcem nepohrdl
,má to svou výhodu taková kávička,má být zataženo,takže je můžeš zkoušet s relativní šancí i přes den.
- Pondělí 15. června 2015 v 17:25® wopen
-
Tak jsem taky chtěl jet na Lužnici, ale to je děs, kakao z polí udělalo svoje:( Jak v Táboře, tak i výše proti proudu to je hnus, tak na sumce a to ani skoro voda nepřibyla, tak málo vody jsem na zahájenou snad neviděl. Asi bude jistější nějaký rybník nebo pískovna. Tak, ať Vám to kouše a kdyby ne, tak se s některými sejdeme na kafíčku:)))))
- Pondělí 15. června 2015 v 16:45® Draky
-
Kralu021> To víš, štěstí přeje vybaveným.
- Pondělí 15. června 2015 v 16:42® Pecky
-
Chlapi, nevíte někdo jak vypadá Jizera, jestli je hodně zkalená? díky..
- Pondělí 15. června 2015 v 16:33® skwor
-
jepice> Celou zimu jsem rybářské nákupy skladoval do jedné igelitky a dneska přišel čas to rozházet do krabic. No a třeba u gum už ten skladovací prostor povážlivě ubývá. Naopak woblerů sebou nosím jenom jednu krabici, co které vybírám osazenstvo podle toho, kam jedu.
- Pondělí 15. června 2015 v 16:20® HaD
-
pemalda> Já barevný už vyhledávám – ono dobře vidět dráhu letu, pozici nástrahy apod. Má obrovskou cenu!
- Pondělí 15. června 2015 v 15:47® HaD
-
Tady u nás je to snad jen na sumce – plná řeka kávičky
)
- Pondělí 15. června 2015 v 15:41® Kralu021
-
Draky> máš toho skoro víc jak u nás v Rybářským krámě
- Pondělí 15. června 2015 v 15:04® jepice-zruseno
-
skwor> Co na tom dáváte dohromady? Já mám pořád stejný krabice, jenom do nich průběžně dosejpám. Zejtra si vezmu to stejný, co jsem měl před tejdnem na Štěchovický.
- Pondělí 15. června 2015 ve 12:25® skwor
-
Draky> Po dvou hodinách se mi to taky povedlo dát dohromady
- Pondělí 15. června 2015 ve 12:09® Draky
-
Už jenom nahodit.
- Pondělí 15. června 2015 v 8:19® skwor
-
pemalda> Ty lanka už jsem viděl, to bych docela vyzkoušel.
Tak já se dneska do těch příprav pustím taky. Hezkou zahájenou přeji.
- Neděle 14. června 2015 ve 22:35® pemalda
-
jepice> A to motání trojháčků je s tím téměř nemožné.
- Neděle 14. června 2015 ve 22:31® pemalda
-
jepice> Naopak.Známý od kterého to mám to zkoušel na pstruhovce s malinkejma vobama a nemá to naprosto žádný špatný vliv na chod.Až to otestuju osobně,tak dám vědět.
- Neděle 14. června 2015 ve 22:23® pemalda
-
BigMike>
jepice> Tak s tou šňůrou jste mě uklidnili.Trochu jsem z té barvy měl obavy.
- Neděle 14. června 2015 ve 22:22® jepice-zruseno
-
pemalda> Ten drátek vypadá pěkně, myslím, že se to nebude tolik motat kolem trojháčků. Ale zajímalo by mě, jestli to u klasickýho woblera nekazí chod nástrahy.
- Neděle 14. června 2015 ve 22:19® jepice-zruseno
-
pemalda> Podle mě to je u šňůry jedno, měl jsem taky takovou barvu.
- Neděle 14. června 2015 ve 22:08® jepice-zruseno
-
BigMike> Podle mě je to jenom kopie Rapaly. Co jsem měl rapaly, tak třeba u plastovýho husky jerka se po štičích zubech nezačala loupat barva a i bublinky v plastu napovídají, že to asi Rapala nebude.
- Neděle 14. června 2015 ve 22:03® pemalda
-
BigMike> Jo skoro,jen ten prut už je z druhý ruky.Na novej bych neměl.Ale je jak novej
- Neděle 14. června 2015 ve 21:58® BigMike
-
pemalda> koukám, novej prut, novej naviják, nová šňůra…:)
- Neděle 14. června 2015 ve 21:56® BigMike
-
pemalda> já fluo, nejlépe Fire line chytám co se tu objevila! Občas něco tmavšíhonebo jinou značku, ale 90% na fluo a nemám pocit, že by to někdy rybám vadilo! A když, neřekly mi to.)
- Neděle 14. června 2015 ve 21:55® jepice-zruseno
-
Deaf> Já jsem měl stejné vloni, měl jsem je normálně z nějakého obchodu v ČR, teď jsem chtěl stejný, nekupoval jsem je tedy naslepo. Jeden má bubliny v lopatce, ostatní maj porůznu bubliny v tom plastu. Jsou těžké, to znamená, že daleko lítají a relativně rychle klesnou po nahození do hloubky. Já s nimy chytám s kratším prutem, nahodím je, nechám padnout ke dnu a trhavými pohyby špičkou k hladině zároveň navíjením přitahuji docela rychle k sobě (teď jsem u vody slyšel nějaký kolegy, že tomu říkaj tvičing). Tímhle způsobem jich dost zatvičuju do nějakýho kmenu na dně, takže nízká cena se opravdu hodí. Když jsem chytil štiku, tak se z toho potom postupně loupala barva. Háčky jsou špatné, zhruba polovina má jeden nebo dva hroty tupé. Pevnost moc neřeším, mám na ty menší woblírky většinou šestnácku vlasec a tenký wolframový lanko. Dávám na to háčky z tenčího drátu, akci nástrahy to neuškodí. Potěšilo mě, že to dorazilo už asi za 14 dní. Kupovat ty voblery metodou pokus omyl by se asi nevyplatilo.
- Neděle 14. června 2015 ve 21:53® pemalda
-
Dlouho sem odolával barevným šňůrám,ale pro letošek sem ji vzal na zkoušku.Máte s nima někdo špatné zkušenosti?
- Neděle 14. června 2015 ve 21:48® Nils Master
-
no stav Lužnice aspiruje na nejhorší Lužnici na zahájení
… Ale třeba to právě pude…
Každopádně stoupá a je jak kafe, nahoře všechny potoky hotovo, kafe kafe, plaváky roku a pole šli…
Takže na zahájení to vypadá na kafe, kor jestli bude ještě pršet přes noc…
No to jsem fakt zvědavej… gumovačka asi holt nebude, ale budou woblerci