Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 2. června 2015 ve 22:04® HaD
HaD

Wolowé!!! :-)) ) pípáci neeeeee

Úterý 2. června 2015 ve 21:33® Klobasa
Klobasa

Draky> No prej se mu prdělo špatně:-D

Úterý 2. června 2015 ve 21:22® Draky
Draky

Klobasa> …to ti utrhne prdel. :-D

Úterý 2. června 2015 ve 21:19® Klobasa
Klobasa

David H.> Kamarád měl hrozně rád nohejbal. Jednou šel na operaci s hemeroidem a dva dny na to si šel kopnout na hřiště, stehy ruply a jel znova do nemocnice na šití. Doktor se ho ptá, co že dělal? Odpověděl, že žena odjela pryč a musel vytírat chodbu;-) A chodí hrát do dnes- co tě nezabije…

Úterý 2. června 2015 ve 21:19® kubas
kubas

David H.> Neblbni a dej se dokupy Dejve! Si představ to, že bys usedl k pípáci, to je myslím dostatečná motivace :-D .

Úterý 2. června 2015 ve 20:32® HaD
HaD

skwor> díky!!!

troutkiller> toho se dost bojím… cit je na tom hůř, brní to už trvale, ale z ruky mi nic nepadá. Nasadím ortézu, nacpu se práškama, vyčkám na rehabilitace a budu doufat. Doufám, že nebude rehabilitační brblat, že vláčím. Toho se nevzdám :-((

Úterý 2. června 2015 v 18:26® troutkiller

David H.>Tak to ti nezávidím:-(( Nechci malovat čerta na zed ale ségra měla to samé a v září frčí na operaci:-(( Rehabko,prášky ani opich nic nevyřešily:-(( Postupně ztrácela cit v ruce a ted už v ní nic neudrží.

Úterý 2. června 2015 ve 14:48® skwor
skwor

David H.> Tak to přeji brzdké uzdravení – a nachytej si nástražky :-D

Dany73> Jenom doplním Davida. Občas mám po pár rybách smáčka tak rozervanýho, že ho prostě dám obráceně a chytám dál. Neřeším to, aspoň u většiny typů ne.

Úterý 2. června 2015 ve 13:40® jepice-zruseno

Dany73> Záleží asi jaký háček, a jak navázaný. Tvistrový háček je ve vodě hrotem nahoru, obyčejný většinou hrotem dolů. Ale asi je to vcelku jedno. Akorát když se smáček napíchne nějak nakřivo, tak pak dělá takový vejvrtky. Ono i kopyto se dá napíchnout opačně a je to použitelné.

Úterý 2. června 2015 ve 12:39® HaD
HaD

Dany73> Většinou to napichuju tak, že háček vychází z ploché strany, pokud ji smáček má a jinak jako rybku – hřbetem nahoru. Myslím si ale, že je to celkem jedno. Lze i bokem…

Úterý 2. června 2015 ve 12:37® HaD
HaD

troutkiller> To je luxus :-) já teď s napětím čekám, jestli budu vůbec moct vláčet. Před chvílí mi diagnostikovali na levé ruce středně a na pravé těžký syndrom kaprpálního tunelu. To je k operaci :-(( (( napřed zkusím rehabilitace, prášky, ortézu, ale bojim bojim :-((

Úterý 2. června 2015 ve 12:28® Dany73

Hoši nechci zakládat trapný fórum, letos poprvé vyzkouším smáčky, řešíte stranu vpichu ze které vychází háček je rozdíl v akci? Někde tady jsem četl, že smák se napichuje obráceně než kopyto, tzn. že háček má vycházet z bříška pro lepší akci, tož je to tak nebo je to šumák?

Úterý 2. června 2015 v 8:26® jepice-zruseno

Klobasa> Už jsem objednal. Koupil jsem si kdysi pár kusů stejných někde v obchodě a docela jsem s nima nachytal. Akorát to mělo jiné barvy, tak jsem zvědav. http://www.aliexpress.com/…5538766.html

Úterý 2. června 2015 v 7:39® Klobasa
Klobasa

http://www.aliexpress.com/…0005453.html?…

Něco levného pro inspiraci od číňanů.

Pondělí 1. června 2015 v 17:21® troutkiller

kubas>Fotky mám jen dvě s Obecnejma,pak začalo tak chcát že bych musel mít aparát pro potápěče:-(( Chcalo od 8 do 3 ráno:-(( Daiwa maká jako nová,tam bych problém neviděl ale počasí stojí za prd.

Pondělí 1. června 2015 ve 12:51® kubas
kubas

troutkiller> Krása, doufám, že bude nějaké foto… Co Daiwa, ještě se nerozsypala :-) ?

Pondělí 1. června 2015 v 11:40® troutkiller

David H.>Je to pochytáníčko:-) Kámoš lapnul kolem 105cm kterej měl odhadem 10kg,nádherná ryba!Je to tady ale nějaký divný,Polaci ze dna a obecný ve sloupci!Polaky jsme vždy chytaly na otevřeným moři ale tady je lapeme v zátoce na konci fjordu jak Candoše na Orlasu.6 Kopyto ve 20m na dno,2× klepnout a táhnout,po 5m tažení je na prutu ryba jako poleno.

Pondělí 1. června 2015 v 11:13® HaD
HaD

troutkiller> Poláci jsou super, zejména v týhle velikosti – to už je fajn ródeo :-)

Pondělí 1. června 2015 v 10:05® troutkiller

kubas>Tak smolík prolomen.Včera krásný polaci 80–90cm,Obecný kolem 80cm prostě paráda:-) Dnes filmovej den,fouká jak blázen a ruka mně bolí že ani chytat nemužu:-((

Neděle 31. května 2015 v 8:30® troutkiller

kubas>Včera se měl na prutě pár pěknejch polaku ale padaji mi jako hrušky:-(( Brzda to dávala uplně nádherně bez zadrhávání.Jsem letos nějakej prokletej:-( ((

Neděle 31. května 2015 v 1:44® kubas
kubas

troutkiller> Super, tak přeji, ať to prověří něco většího :-) …

Neděle 31. května 2015 v 0:06® pemalda
pemalda

troutkiller> To sem rád,že se ti zatim jeví dobře.Já byl dnes u Martina pro červi a vzal sem si k nim taky jednoho freamse.Tak ne že zejtra napíšeš,že se ti rozsypal:-)

Sobota 30. května 2015 v 17:50® troutkiller

kubas>Kámo tak první test navi na výbornou,šlape hladce,vule žádná a brzda super.Jen by to chtělo prověřit nějakou větší rybou,to co jsme na první den chytily není nič moč:-((

Sobota 30. května 2015 v 5:48@ Palivec

Palivec> Sakra,nějak blbě to vypadá…

http://www.rybarskecentrum.sk/…-neos-20s/1/?…

Sobota 30. května 2015 v 5:46@ Palivec

Nový kámoš

foto/diskuze/privlac/2015/th-img114084.jpg
Pátek 29. května 2015 v 19:26® Nils Master
Nils Master

bruny> Okuma Trio

Čtvrtek 28. května 2015 ve 21:36® bruny

Tomiik> Díky za odpověď, dávám Daiwu na první místo

Čtvrtek 28. května 2015 ve 20:03® Tomiik
Tomiik

bruny> ber Daiwu. Lagunu mám a nemůžu na ni říct půl slova.

Středa 27. května 2015 v 19:14® bruny

Mám eště jednu otázku vybrám naviják a rozhoduji se mezi těmito Daiwa Laguna E 2500A a Robinson Dakota FD 206. Máte nějaký zkušenosti nebo rady?

Pondělí 25. května 2015 v 16:49® bruny

Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenost s pruty robinson tritium konkrétně perch jig, koukám po nějakám novém prutě na blížící se sezónu, a tak by se mi hodily nějaký recenze na toto vybavení.