Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 25. května 2015 v 16:25® kubas
-
troutkiller> Oukej, jsem zvědav…
- Pondělí 25. května 2015 v 5:29® troutkiller
-
kubas> Netestoval,Freams je zabalen v bagáži a na test čeká
Letos beru do Norska notas tak písnu ze severu jak maká
- Neděle 24. května 2015 ve 22:31® jepice-zruseno
-
Klobasa> Pod Slapama naposledy jenom debilové, předtim jsem měl nějaký okouny, na sedmičce jsem nebyl, ale kamarádi tam chytli nějaký okouny a viděli chytit duhoše 56 a ještě nějakýho obecňáka. Na sedmičce už asi budou fungovat i tloušti. Můžeš zkusit Pitkovice, tam jsem letos nebyl, ale nějaká kudla nebo candoš nebo okoun tam asi zbyl. Jestli tam letos nasadili taky debily, to nevím.
- Neděle 24. května 2015 v 17:11® Klobasa
-
To datum a 22 dní je letos nějaký nekonečně dlouhý, chytil někdo něco letos nebo aktuálně na sedmičce nebo ve Štěchovicích, mimo duháků?
- Neděle 24. května 2015 v 17:05® skwor
-
troutkiller> To se mi to zdálo větší. Díky.
- Neděle 24. května 2015 v 17:05® Klobasa
-
troutkiller> Je fakt, že kupovat to kvůli jedné nebo dvěma rybám je asi kravina, tak jí dám místo kuku pořádnou rousnici
- Neděle 24. května 2015 v 17:04® kubas
-
troutkiller> Poslední věta je ta hlavní, je to tak… Co ten Freams, už jsi ho otestoval?
- Neděle 24. května 2015 v 16:57® troutkiller
-
kubas>Byla doba kdy sem ujížděl na nástrahách 80 plus ale ta doba je pryč.Multíky jerkový tyče atd.Nejsou na to u nás ryby
- Neděle 24. května 2015 v 16:49® kubas
-
troutkiller> To už je snad obecně známý fakt, že čím větší nástraha, tím menší štika
. Jak tam dáš 20cm jerka, tak chytneš 50cm kudlu povětšinou…
- Neděle 24. května 2015 v 16:48® troutkiller
-
skwor>82mm,jde o to jak mu natáhneš ocas
- Neděle 24. května 2015 v 16:46® troutkiller
-
Klobasa>Aha,ono je to většinou tak že vymýšlíš co bude nej a ve finále tu štiku lapneš na kukuřici
)Těch megawobu sem měl dva kufry a většinu sem jich střelil.
- Neděle 24. května 2015 v 16:42® skwor
-
troutkiller> Na ty 3" Kingshady jsem koukal taky, ale nevzal je. Každopádně se mi to zdálo docela velký na těch uváděných 8cm. Kdyby se ti chtělo změřit realitu, nezlobil bych se
- Neděle 24. května 2015 v 16:39® Klobasa
-
troutkiller> Velkou a mazanou štiku, které by se třeba nemusel líbit žádný jiný druh woba nebo gumy. Tenhle mi připadá pěknej a jako dost reálná napodobenina konkurentky, které se z jara a na podzim někdy někde vysazují. Proti Illexíkům je to samozřejmě levný. Kdyby nezabrala a urval bych to někde jinde, kam pro to nemůžu, tak by mi to sralo. Za litr jsem měl tady z bazoše těch pěknejch a kvalitních wobů deset a navíc dvacku gumiček, ale co kdyby je náhodou nechtěla?
- Neděle 24. května 2015 ve 14:41® troutkiller
-
Klobasa>Co hodláš chytat na skoro 70g Jerk???Do švédska asi dobrý ale u nás nejspíš pěkná hračka na dlouhé zimní večery
Jinak 260 kč ti přijde drahý,koukni kolik letos stojí třeba Illex.
- Neděle 24. května 2015 ve 12:32® Klobasa
-
Máte někdo nějakou dobrou zkušenost s tou dvacítkou štikou PIKE XMP-I co visí tady na první straně chytej.cz?? Líbí se mi moc, ale ta cena
- Neděle 24. května 2015 v 11:27® troutkiller
-
skwor>Ohia chytám taky ale Kingy jsou o dost měkší a Okyši s nima nemají problém.Jen mně sere že u Relaxu šla cena dost nahoru
- Neděle 24. května 2015 v 8:39® skwor
-
troutkiller> Minimálně oficiální dovozce Jaxonu určitě. Na Kingshady jsem koukal v Praze, ale nakonec jsem z relaxáckých novinek vzal jenom ty nejmenší Ohia.
- Neděle 24. května 2015 v 7:45® troutkiller
-
skwor>Nedávno viděl parádní a levný gumy od Mikada,určitě kaufnu nějakej vzorek jak dorazím z Norska
Tento příspěvek byl editován 24.5.2015 07:47:29 uživatelem troutkiller.Gumy Dragon ještě nějaké mám a nejsou špatné,bohužel dík dovozci do čech už si jiné nepořídim
On ten Jaxon bude mít i někdo jinej.RSP už ode mně neuvidí ani groš.Včera sem koupil nové menší King Shady od relaxu tak sem zvědav jak budou makat a chytat
- Sobota 23. května 2015 ve 20:00® skwor
-
troutkiller> Zeptám se. Koukni, v některých ohledech je to kopírování fajn. Jestli to bude chodit stejně jako Duckfin, tak to za ty peníze asi není co řešit http://www.rsp-fishing.cz/…/gumy-jaxon/
- Středa 20. května 2015 ve 21:29® Draky
-
Tak mazlík dorazil…na to domácí točení paráda, uvidíme co u vody.
- Středa 20. května 2015 v 19:47® Mysak1
-
Palivec> No, já jsem proutek dostal darem a jsem ščastné jak blecha pánč je to originál a já rád to co nikdo nemá.
Jak se bude chovat uvidím. No teď řeším co na něj, aby mu to slušelo až skončí na zdi.
- Středa 20. května 2015 v 19:41® Mysak1
-
troutkiller> já mám o něj taky strach, jenže zároveň se bojím mučení od Jiříka.
- Středa 20. května 2015 ve 13:32® troutkiller
-
skwor> Kdyby si věděl o někom kdo by chtěl Zauber 3000 CF kterej byl 2× u vody tak ho za 2000kč pošlu o dum dál
- Středa 20. května 2015 ve 13:14® skwor
-
jepice> Chybějící finance si pamatuju taky
ale prostě jak člověk na jaře bere feederovou a plavačkovou výbavu, tak se na to nedostane.
- Středa 20. května 2015 ve 12:57® jepice-zruseno
-
skwor> Mě kdyby se vykouřilo z peněženky několik tisíc za zaubra, tak bych si to teda pamatoval hodně dlouho
- Středa 20. května 2015 v 11:08® skwor
-
Palivec> A prakticky to je to, že člověk nemá čas myslet na kraviny! Kašpare.
- Středa 20. května 2015 v 9:48@ Palivec
-
skwor> Oborně se tomu říká senilní demence. Pokud ještě nepotřebuješ plíny Pampers, tak jsi na tom o trochu lépe, ja Karl von Schwarzenberg.
- Středa 20. května 2015 v 9:15® jepice-zruseno
-
troutkiller> Je fakt, že pod tři tisíce se toho moc slušnějšího asi sehnat nedá. Já mám za dva a půl fin-nor inshore a ten nemá ani náhradní cívku.
- Středa 20. května 2015 v 8:15® skwor
-
Když jste u těch navijáků, já právě objevil ve skříni v únoru zakoupený Zauber, který se mi nějak záhadně naprosto vykouřil z palice
- Středa 20. května 2015 v 5:52® troutkiller
-
Draky> Myslím že bude v pohodě,má kovové tělo a MagSeal na tom nejduležitějším místě.Pokud vydrží 6 sezon na moři jako Zauber budu spoky
Hlavně byl za směšný koruny.