Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 29. září 2004 v 7:50® Lovec
-
ovšem když jsem viděl Tvé vybavení, pochybuju že víš vůbec něco o tom jak co pořídit za hubičku chicht
- Středa 29. září 2004 v 7:49® Lovec
-
tak to už jsem jedno ucho
- Středa 29. září 2004 v 7:47® pupak
-
toulovec – vyrabim clanek kde se mucha da poridit za hubicku . . . tak to nebude v rozpoctu tak strasny
- Středa 29. září 2004 v 7:46® Lovec
-
letos už asi ne, ale pokusím navázat přez zimu pár much až nebude co dělat a z jara hurá na ně
- Středa 29. září 2004 v 7:46® pupak
-
Petr – Obavam se ze nemas zas tak uplne pravdu, myslim ze nikdo nepreje rarachovi neco spatnyho a vetsina by ho tu rada zas videla
- Středa 29. září 2004 v 7:45® Lovec
-
jen co trošku vyladím rodinný rozpočet, tak to asi budu pokoušet
- Středa 29. září 2004 v 7:44® Lovec
-
to je hrozný, kdo měl ty potvůrky šupinatý pořád z toho prutu sundávat. Já si chtěl zaházet a pořád mi na tom něco viselo – hrůza
- Středa 29. září 2004 v 7:43® pupak
-
toulovec – v pohode bzl si dobrej kus, odhanet ryby od muchy jen tak nekdo nedovede
)
- Středa 29. září 2004 v 7:42® pupak
-
all: jste tu nekdo jeste ?
- Středa 29. září 2004 v 7:41® Lovec
-
Musím ti poděkovat za tu chvilku co jsi mi věnoval s mouchou, fakt super zážitek
- Středa 29. září 2004 v 7:41® pupak
-
to si pis . . . jak jde vo ryby
- Středa 29. září 2004 v 7:41® Lovec
-
no ty jsi rychlej jako průjem
- Středa 29. září 2004 v 7:40® pupak
-
uy mam boat prijde mi postou na dobirku . . .
- Středa 29. září 2004 v 7:39® pupak
-
nevim musim jmeno vypisovat taky furt
- Středa 29. září 2004 v 7:39® Lovec
-
tak jak se ti to líbilo?
- Středa 29. září 2004 v 7:37® Lovec
-
hej
- Středa 29. září 2004 v 7:35® pupak
-
Toulovec si tu?
- Středa 29. září 2004 v 0:35® Petr
-
ALL+Milky:Tak, aby zase nebyl obviněn Ruda, že si sem píše články, tak už jsme se viděli a makáme u stejný firmy, takže proto to stejný číslo nebo co měl tenkrát DaH za připomínku. Milky:Jo a ten bezejmenej je rarach – Ruda co navrhl místo Vašeho srazu. Jo a mám Vás ještě potěšit dle mailu mu to ve Švédsku moc nevyšlo, aby jste měli radost!!!
- Úterý 28. září 2004 ve 21:36® jaryn
-
Sraz je mrtev a rád se s vámi uvidím na novém srazu.
- Úterý 28. září 2004 ve 21:27® HaD
-
tak něco už je ve fotogalerii, ještě na tom dělám
- Úterý 28. září 2004 ve 21:14® Milky
-
BigMike: . tvoje tvrzení:Akorát jsem holt v sobotu nějak nebodoval
) — bych rád poopravil, že naopak ty jsi v sobotu bodoval nejvíc! To, co jsi všechno stihl je opravdu napováženou. Sraz je mi velmi líbil, takovou pohodičku jsem dlouho nezažil. Vidina špatného počasí odseparovala ty, kteří váhali a těm co vytrvali se to myslím bohatě zúročilo zážitky. Určitě se na tuto lokalitu v budoucnu vrátím. Myslím, že živelnost srazu byla eliminována kvalitou (přátelskostí, …). Rád bych tímto i DaH poděkoval za to, že to všechno klaplo. A ještě bych rád poděkoval tomu bezejmenému, kdo navrhl toto místo
- Úterý 28. září 2004 ve 21:04® Čajda
-
dědek-s tím nachlazením má jaryn asi pravdu. Spal jsem taky v autě a pořád mě bolí v krku. Už ani whisky nezabírá.
- Úterý 28. září 2004 ve 21:01® Čajda
-
Zdar. Byl jsem ze srazu tak namlsanej,že jsem v pondělí vyrazil u nás do lomu. Ale bohužel,kromě dvou utržených twistrů ani ťuk. Jinak sraz super. Protože jsem vždy odmítal nabídky na společné ryb. výpravy,nevěděl jsem do čeho jdu. Skutečnost vysoce předčila mé očekávání. Bylo to zajímavé,bezprostřední prostě už se těším na další akci.
- Úterý 28. září 2004 ve 21:01® jaryn
-
all: neměl jsem tam jezdit. Namlsal jsem se a teď jsem v kruté realitě. Jordán ani záběr. Připadal jsem si jak blbec. Dědku , to nastuzení máš z auta. Měl si spát nebo s námi. Nebo spíš ležet. Jirus furt kecal a Big Mike mne kopal do hlavy, ale jinak teplo a pohoda.
- Úterý 28. září 2004 ve 20:35@ Big Mike
-
Zdárek. Po odmlčení jsem opět zde. Po srazu jsem měl nějaký útlum, dospával kdy se dalo a v pondělí byla schůze, tudíž jsem dorazil pozdě. . Jinak sraz OK. Akorát jsem holt v sobotu nějak nebodoval
) Pokusím se o mém pohledu na sraz napsat článek
Tedy spíš o tom, co si z něho pamatiji
Ty noci plné kouře, uzení se, alkohol tekl proudem, rybářská latina ustoupila pravdivým příběhům z našich výprav… Bylo toho hodně. Díky bohu za tu sobotu, již dlouho jsem se neprobudil v neděli střízliv. cesta dom byla v pohodě, akorát jsem málem usnul při obědě
. Dnes 3 hodiny pod Dráchovem, po kolena ve vodě pod jezem. Namlsanej jak nikdy a neměl jsem ani drbanec. Zakalená a zvedlá voda, šlo dost listí. Hodinu poctivě tahal svůj i Rapala prop a bez výsledku. Boleni sem tam zalovili, ale já je nepřelstil. Snad příště.
- Úterý 28. září 2004 v 19:23® HaD
-
tak nakrmím rodinu a jdu na to. za hoďku to snad bude
- Úterý 28. září 2004 v 19:12® pupak
-
dědek – nestacili jsme toho vic nejenom se rozloucit, jsem ti sliboval taky tu muchu a nejak na to nedoslo . . . sorrac ! ! !
- Úterý 28. září 2004 v 16:44® HaD
-
dědek: tak se chlape pořádně vylež, ať máš sílu na zdolávání ryb, které Tě letos ještě čekají!
- Úterý 28. září 2004 v 16:43® HaD
-
all: dneska večer už to bude !
- Úterý 28. září 2004 ve 13:16® Dědek
-
All : ležím tak na dvoře, nožky mám na hoře a stůňu. Ze svrazu jsem si přivez nejen krásné zážitky, ale taky chřipajznu. Ale jak tak ležím, napadají mě nějaké nové věci. Napíšu to později. Pupak: nestačil jsem se rozloučit, zrovna jsi vyrazil v „břichové lodi“, tak tak činím nyní . Zatím se mějte.