Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 3. listopadu 2014 ve 13:00® HaD
-
troutkiller> Někdy jsou experimenty fajn, ale některé prostě postrádají smysl a logiku. Ty vruty obzvlášť.
- Pondělí 3. listopadu 2014 ve 12:48® troutkiller
-
David H.> On to dělal i tuším DAM (né Maxa
)).U origo byl problém i výměna háčku.Vruty si vyndal a po třetí už moc pevně v těle nedrží
- Pondělí 3. listopadu 2014 ve 12:13® HaD
-
Scanix> Ty nikdy nezklameš
- Pondělí 3. listopadu 2014 ve 12:07® HaD
-
troutkiller> já ho taky měl, možná i někde ještě mám, ale asi ne ABU ale nějakou napodobeninu. Pamatuju si, že jsem ho zkoušel a chodil dost mizerně.
- Pondělí 3. listopadu 2014 ve 12:05® HaD
-
jepice> S Evženem už jsem mluvil a snad jsme to vyřešili. Obecně je to z mého pohledu dotaz širokej už jen kvůli rybám. Ty možná máš nějakou univerzální nástrahu na všechno, ale já když jdu na štiky, tak nastražuju něco úplně jiného, než když jdu po okounech. A většinou volím i jiný styl lovu, což znamená i jiné hlavičky, háčky apod.
- Neděle 2. listopadu 2014 ve 21:03® Kazan
-
jepice, troutkiller> trochu jsem zapátral po netu a už se to vyrábí od padesátých let a vyrábí dál, to je na wob docela dobrý
- Neděle 2. listopadu 2014 ve 13:25® skwor
-
jepice> V Los-cormoran jsem byl jednou a nikdy víc. Sledovali mě tam jako zloděje a když jsem si nic nekoupil, koukali ještě protivněji. BB se mi v nové podobě docela líbí, s Drieselem to ke konci už dost stagnovalo. Teď věřím, že se to zase rozjíždí.
- Neděle 2. listopadu 2014 ve 13:13® jepice-zruseno
-
skwor> Že by se toho v Black Bassu ten novej majitel zbavoval? Když jsem tam byl naposled, tak je měl ještě s původníma nelidskejm cenovkama. Budu mo to tam muset asi dojít zkontrolovat. Každopádně ten obchod je teď prakticky celej vláčecí, ale že by tam byly (když jsem tam byl naposledy) nějaký hitovky, to se zrovna říct nedá. Bejval to dobrej obchod na plavačku, teď už tam moc nechodim. Přeci jen v okolí je Zelenka a Los, ta konkurence je tam velká. Ostatně asi jako v celé Praze.
Tento příspěvek byl editován 2.11.2014 12:14:10 uživatelem jepice-zruseno. - Neděle 2. listopadu 2014 v 11:45® skwor
-
jepice> Nilsy za 125 jsem viděl v Kaprařský speciálce na Hůrce. A veliký v Black Bassu.
Tento příspěvek byl editován 2.11.2014 10:45:29 uživatelem skwor. - Neděle 2. listopadu 2014 v 10:15® jepice-zruseno
-
Kazan> V Praze Na Maninách v rybářským bazaru. Ještě jich tam pár je, ale možná už jenom dvojdíly. Na chytání jsem si vzal dvě dvě menší Rapaly bez krabiček po 120 Kč/ks. Maj tam i větši Rapaly, hlavně ty větší longcastingy, myslím že hodně magnumů (nevyznám se v tom – má to špičatou plastovou lopatku), nějakýho velikýho popa a ještě pár dalších typů, ve kterejch se už nevyznám vůbec. Ale chtěj za ty větší 170, to už si radši koupím nilsmástra nebo něco jinýho.
Tento příspěvek byl editován 2.11.2014 09:31:53 uživatelem jepice-zruseno. - Neděle 2. listopadu 2014 v 9:18® troutkiller
-
Kazan>S tímto stačilo klepnout lopatkou o kamen a rázem si měl z mělce potápivého hlubokopotápivej.Z krabky sem to někomu daroval před cca 12 lety,že je starší vím
- Sobota 1. listopadu 2014 ve 20:46® Scanix
-
Protoze mame uz listopad, tak muzu uzavrit rijnove album. tak muzete mrknout zde http://www.chytej.cz/…ulovky-2014/
- Sobota 1. listopadu 2014 v 19:02® Kazan
-
jepice> jj, legendární abučko, taky jsem ho měl, myslím že je daleko starší jak 15 let. Lopatku jsem později fixoval lepidlem, kdoví kde skončil. Spíš mi zarazilo že je to ještě k sehnání Kde jsi k němu přišel?
Tento příspěvek byl editován 1.11.2014 18:03:26 uživatelem Kazan. - Sobota 1. listopadu 2014 v 15:48® troutkiller
-
jepice>Tenhle děs ze kterýho si tak vyřízenej dělalo ABU tuším někdy před 15 lety a už tehdy to byl krám u kterýho po pár lovech docházelo k samovolnému překlápění té lopatky
I pro ryby to byl celkek překvapující wobler(co se chodu týče).Jako šeřílka tě chápu,jako zběratele taky ale použitelnost tohodle je nulová.
- Sobota 1. listopadu 2014 v 11:12® jepice-zruseno
-
troutkiller> Zamysli se prosím příště nad tím, co píšeš. Ta příšera je v podstatě sběratelskej kousek. Já netvrdim, že je ten wobler kdovíjak krásnej nebo účinnej, jen oceňuji ten nápad s lopatkou a uchycením trojháčků. Dneska, po vynálezu kvalitních plastů, se dá klidně koupit v Číně lepší wobler za dolar, to je mi úplně jasný.
- Sobota 1. listopadu 2014 v 10:02® troutkiller
-
jepice>Tak udělat se z týhle příšery to teda smekám
(
- Pátek 31. října 2014 ve 23:57® jepice-zruseno
-
bubu>
David H.> Ten dotaz není tak moc široký. Je zúžen na nymfy a smáčky. Spíš jde o to, na co je kdo zvyklej a vyhovuje mu to. Těm rybám to je často dost jedno. Někdy samozřejmě jsou ryby sakramentsky vybíravý a to pak jediná rozumná rada zní: Postupně to měnit a zkoušet. Je otázka, jestli pořídit spíš míň typů a barev ve víc kusech, nebo míň kusů od každého typu a barvy. První způsob má tu výhodu, že člověk nerozjímá hodinu nad krabičkou, co že tam má napíchnout a když jednu fungující věc utrhne, má dost náhradních. Druhá varianta je výhodná v tom případě, že sousedovi to na něco jde a je potřeba najít stejnou nebo co nejvíc podobnou věc.
- Pátek 31. října 2014 ve 23:22® HaD
-
bubu> Cinkni mi na 608323472. Proberem to. Ten dotaz je příliš široký…
- Pátek 31. října 2014 ve 21:40® bubu
-
Tomiik> dík,počkám tedy
- Pátek 31. října 2014 ve 21:38® Tomiik
-
bubu> neboj určitě napíšou,taky jsem jim psal na jaké vodě chytám a domluvil jsem se at mi udělají balíček a super spolupráce.
- Pátek 31. října 2014 ve 21:07® jepice-zruseno
-
David H.> Zatim si s tim hraju, mám to pořád na stole, prostě mazlík. Si představ, že by sis dneska šel koupit nějakýho voblera, do kterýho západní Němec šroubuje ručně držáky s trojháčkama. Je to něco tak úžasnýho, že se to bojim nasadit, abych to neurval. Leda svátečně. Kde bude příští rok republika? Bude to tam využitelný?
- Pátek 31. října 2014 v 18:44® bubu
-
chlapi,můžete mi prosím poradit s nástrahama na UL na menší stojáky. Smáčky a nymfy,barvy a velikosti. Ryba okoun,candát,štika. Psal jsem na nástrahy.cz a zatím bez odezvy. Děkuji moc.
- Pátek 31. října 2014 v 16:21® HaD
-
jepice> a ryby budou v nirváně
- Pátek 31. října 2014 v 9:49® OBr
-
kubas> žluťáka ještě nemám, ale tady větřím zajímavou příležitost
- Čtvrtek 30. října 2014 ve 22:25® jepice-zruseno
-
David H.> To já klidně investuju i víc
Dneska jsem si například v obchodě koupil takovýho krásnýho woblera. Hlubokopotápivej, mělkopotápivej, všechno v jednom! Ještě měli dvoudílnýho. Ale přes toho woblera jsem uplně zapoměl, že jsem si chtěl koupit ty čeburášky na ty streamry na zkoušku
- Čtvrtek 30. října 2014 v 19:37® HaD
-
jepice> Zatím ne. Ale proč to nezkusit. Těch 5 Kč bych investoval
- Čtvrtek 30. října 2014 v 19:00® jepice-zruseno
- Zkoušel někdo z vás, jak to vypdadá, když se zkombinuje čeburáška
s větším streamrem? Mám si ty kuličky s ouškama kvůli tomu kupovat?
- Středa 29. října 2014 v 17:46® skwor
-
Kubah> Nevím, nepamatuju
Vizuálně byl podobný ten novým Gamakatsu a název mi neutkvěl.
- Středa 29. října 2014 v 17:37® Kubah
-
skwor> jinak Zaubery 4000 CF new zmizely hodně rychle
V pátek Ti je z domova konečně nafotím…
Tento příspěvek byl editován 29.10.2014 16:38:33 uživatelem Kubah. - Středa 29. října 2014 v 17:36® Kubah
-
skwor> SPRO Micro Shooter?