Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 19. října 2014 v 19:49® sethy
-
Tak zero jsem na K ještě neudělal…až dnes
ale i tak super den na vodě
- Sobota 18. října 2014 v 19:27® dam
-
sethy> no ono se zapojuje velmi těžko
- Sobota 18. října 2014 v 15:21® sethy
-
Že já se vůbec zapojuji…
- Sobota 18. října 2014 ve 13:46® jepice-zruseno
-
skwor> Mám taky pár nevláčecích věcí, který mám jak se říká dobře zažitý. Ale nepřej si je vidět, když tady ohrnujete nosy nad mojí vláčecí výbavou
Kamarád má velkej oranžovej policajt ala pimpongáč s chrastící kuličkou a bez toho by pro něj nemělo snad ani smysl chodit na ryby.
- Sobota 18. října 2014 v 11:03® skwor
-
jepice> Hele s tímhle bych souhlasil. Třeba skoro všechnu mimovláčecí rybařinu chytám se Shimano super GT-RC, což je bojovka a dokonce ani ne top řada. Ale prostě mám ten naviják rád a to udělá svoje.
- Sobota 18. října 2014 v 9:28® jepice-zruseno
-
sethy> Podle mě nemají žádný navijáky duši. Obrazně řečeno jim jí může vdechnout až rybář, který si k nim dokáže udělat nějaký vztah.
- Sobota 18. října 2014 v 9:10® troutkiller
-
dam>Koukám že nejen masa snědl hodně
Tohle vypadá na likérku Drak a nějakej slušnej matroš!
- Pátek 17. října 2014 v 18:56® dam
-
sethy> ty jsi snědl toho masa opravdu hodně
- Pátek 17. října 2014 v 18:43® sethy
-
troutkiller> Kdo se baví o smekáčích? Smekáče od Daiwy prostě nemají duši. Tečka.
- Čtvrtek 16. října 2014 v 16:31® BigMike
-
skwor> já bych asi dal spíš Švédsko a klidně i s reexíkem.))
- Čtvrtek 16. října 2014 ve 12:58® dam
-
skwor> ideálně zvládni oboje
- Čtvrtek 16. října 2014 v 11:37® skwor
-
BigMike> Mělo by to být to samý. Zase z nabídky zmizel Flat rap, čímž mě celkem nas.rali
Ad naviják. Pokud by se mi povedlo dát dohromady partu na příští rok do Švédska, tak asi výlet dostane před navijákem přednost. Jestli ne, tak si udělám radost…
- Čtvrtek 16. října 2014 v 10:27® BigMike
-
skwor> budu muset kouknout, ale ono bylo časem těch SD více variant. Dle mého nejlepší byla to vůbec první: http://www.happyangler.com/…lug/p/16524/ A hlavně – záleží na jakém je produktu – výše uvedený obrázek splňuje pro moji maličkost vše.)))
- Čtvrtek 16. října 2014 v 8:40® skwor
-
dam> Právě
BigMike> Včera jsem koukal na nový katalog rapaly a vrátila se tam původní barva SD, co jsme se o ní nedávno bavili.
- Středa 15. října 2014 ve 21:44® BigMike
-
S těma dírkama všude nekoukají na praktičnost a nebo počítají s tím, že to nikdo nebude brát k vodě či jinak používat!? Když vidím ty nové, drahé, ale i levné navijáky, zavírací nože atd. s všelijakým probráním, „odlehčením“ atd. vždy mě napadne, jestli někdo přemýšlí nad tím, že čím větší plocha a více škvír, tím větší možnost zanášení nečistot, mazu, kolomazu a jiného moribundusu. Nejlepší jsou čisté linie – spláchnu vodou, vytřu, naolejuju a vytřu a je klid – nepotřebuji starý zubní kartáček či kompresor na očistu.
- Středa 15. října 2014 ve 20:45® dam
-
skwor> tak to musíš trochu dřív, na feeder to není ono
- Středa 15. října 2014 ve 20:44® dam
-
troutkiller> začíná mi být těžký
)
- Středa 15. října 2014 v 16:34® skwor
-
Díky za názory, tak do konce roku se rozmyslím
Později ne, rád bych si zatočil u vody a ne pak půl roku čekal na zahájení.
- Středa 15. října 2014 v 15:27® troutkiller
-
dam>Na Fousy mám Atlantis,ten je na tuhle práci jak dělanej
- Středa 15. října 2014 ve 14:35® dam
-
troutkiller> ty olééé, a na sumejše jako co?
- Středa 15. října 2014 ve 14:00® troutkiller
-
dam>Asi proto že 4000 je už na krokodýla a pro většinu normální populace je nevyužitelná
Tohle využije jen Mongol,páč na moře je ho škoda.
- Středa 15. října 2014 ve 13:04® dam
-
troutkiller> já vím, že jsi
I-Q je prostě stroj a nový bude ještě lepší…ale proč to kuwa neudělají i ve 4000???
- Středa 15. října 2014 ve 12:46® troutkiller
-
dam>Sem v klidu
Tento příspěvek byl editován 15.10.2014 12:47:06 uživatelem troutkiller.Ten starej Zaion mám taky a je pěknej,jen nemá ten Mag Seal.To zda je navi černej nebo šedej neřešim.Když si vezmu že někteří prodejci maji Luvias,Certeate a novej I-Q za stejný koruny tak je výběr jen na tom co se ti líbí,nic víc.
- Středa 15. října 2014 v 11:18® HaD
-
skwor: dej spíš na srdce. Kvalita je u všech vynikající a ani v jednom případě nešlápneš vedle. Spíš bych to bral tak, co Tě nejvíc potěší.
sethy: ferari je ferari, jen ten provoz a životnost bude asi trochu slabší
Ale těžko říci, ani jedno nemám
- Středa 15. října 2014 v 10:38® dam
-
troutkiller> nemají kloudný naviják ve velikosti 4000…kdyby byl morethan, tak do něj jdu
- Středa 15. října 2014 v 10:33® dam
-
troutkiller> já se neprovinil…starý se mi prostě líbí víc…i když ty nový navi jsou samozřejmě o kus dál…
A nevztekej se
)
- Středa 15. října 2014 v 10:23® troutkiller
-
dam>Mažu tě bejku
)Ty si si provinil proti prvnímu Daiwa přikázání které zní,nepomluvím jméno Daivy nadarmo
)Ježíšmarja kam se ten svět řítí!
- Středa 15. října 2014 v 8:37® dam
-
troutkiller> hele kámo
nedalo mi to a večer jsem si ještě zatočil…kde na těchto navijácích chceš mít nějakou vůli na kličce? to že každý nějak šustí, to je jasný, ale vůli asi nesleduji…mě zajímá brzda, návin a pak celek jako takový…Z hrůzou jsem zjistil, že mám děvět kousků od Daiwy a pral bych tedy do vlastních řad, ale ty starší se mi mi víc líbí než ty nové, je to samá díra v cívce
- Středa 15. října 2014 v 6:04® troutkiller
-
dam>Rozdíl je třeba vule na klice,nevim možná je to kus od kusu ale to co sem držel v ruce rozhodlo ve prospěch Daiwy.
- Středa 15. října 2014 v 6:03® troutkiller
-
sethy>Předpokládám že po tomto přízpěvku si všechny svoje Plutony dal do bazaru a kupuješ něco od šíma
)