Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 14. října 2014 ve 22:08® dam
-
sethy> jsem rád, že Stella nemá zpětný chod…
- Úterý 14. října 2014 ve 21:54® sethy
-
troutkiller> Pořád je to jen daiwa. To je jak srovnat ferrari s SLSkem. Meďour je lepší, ale ferrari je ferrari
- Úterý 14. října 2014 ve 21:49@ huhucoctail
-
skwor> jím si nazval Máru, ale čas a svět nezměníš a sám občas poznáš co a jak. Jen to chce čas. Na cenu nekoukej, koukej se po podstatném a jiných parametrech. A tak.
- Úterý 14. října 2014 ve 21:41® dam
-
skwor> neuděláš chybu ani s jedním… i když certate je trochu slabší v porovnání s těmi dvěma
- Úterý 14. října 2014 ve 21:39® dam
-
troutkiller> no nevím, motal jsem s ním minulý týden a že bych z něj jásal…pěkný, v každým případě, ale nevidím v něm nějaký povyšující rozdíl…
- Úterý 14. října 2014 ve 20:03® skwor
-
huhucoctail> Jelikož tenhle výraz tehdy vzešel ode mě, jenom v jiném kontextu, tak se neurazím
Tento příspěvek byl editován 14.10.2014 20:03:29 uživatelem skwor.Cenově mě nejvíc láká Certate, to bych mohl mít za snesitelnou cenu.
- Úterý 14. října 2014 v 19:57@ huhucoctail
-
skwor> toho snoba ber tak, jak jsi ho sám onehdy myslel, tzn. jen v tom dobrém.
- Úterý 14. října 2014 v 19:55@ huhucoctail
-
skwor> jak a podle čeho se posuzuje kvalita? A je ta kvalita víc hmatatelná než u jiných kvalitních a lacinějších navijáků? A nejsi ty náhodou tak trochu snob?
- Úterý 14. října 2014 v 19:25® skwor
-
huhucoctail> Já předpokládám, že v téhle třídě už přece jenom půjde o kvalitu, ale samozřejmě pokud někdo odpoví takhle, přečtu si to rád.
dam> Ten je poslední dobou spíš na pozici záložního motátka
sethy> U mě asi vede taky, ale zase je dražší než ostatní dva…
- Úterý 14. října 2014 v 19:13® troutkiller
-
sethy>No nechci se hádat ale v duelu Zázvorková versus I-Q by šimánistum asi spadl hřebínek
- Úterý 14. října 2014 v 18:20® sethy
-
skwor> Stella. To ostatní je Daiwa
- Úterý 14. října 2014 v 17:39® dam
-
skwor> konečně něco jiného než Redarc
- Úterý 14. října 2014 v 17:23@ huhucoctail
-
skwor> nebylo by lepší se zeptat třeba takto: proč bych si měl koupit zrovna Stellu FE, případně Certate nebo Infinity Q?
- Úterý 14. října 2014 v 16:54® Bigpista
-
skwor> Ty nemáš úplně špatnej vkus
- Úterý 14. října 2014 v 16:54® skwor
-
Námět na diskuzi. Stella FE, Certate nebo Infinity Q? Někdy do jara bych si jedním z nich docela rád udělal radost
- Pondělí 13. října 2014 v 17:48® jepice-zruseno
-
Má někdo zkušenosti s vlascema FIN Method SPINNING INFLEX?
- Pátek 10. října 2014 ve 12:15® troutkiller
-
Atik>Bez gumy?To docela riskuješ
)
- Úterý 7. října 2014 v 18:36® Atik
-
smudla> Tak ji mám
Sice bez gumky ale mám
60 cm..
- Pondělí 6. října 2014 ve 14:33® Atik
-
smudla> Dobrý nápad
Jdu si pro ní
- Pondělí 6. října 2014 v 11:06profil byl smazán
-
Atik> Bez lanka vytáhneš na gumu někdy každou druhou-třetí čtvrtou štiku(záleží jak to vezme a jestli zatřepe hlavou). Když sem teďka chodil na okouny tak sem měl lanko i na mikrokopýtku.. okouny sem vytáhnul(záběry i ryby na břehu jsem měl) .. a nakonec sem to ocenil že na konci lovu mi to malá štika neukousla(jinak bych přišel o úspěšnou nástrahu). Když ti to ukousne tak vem lanko trojháky rybičku a naval jí to tam znovu, štiky jsou úplně tupý ryby a za pět minut ti zabere znova. Když mi to ukousne štika tak jdu druhý den a štiku i s nástrahou chytnu(pokud byla dobře zaseknutá).
- Neděle 5. října 2014 ve 21:53® jepice-zruseno
-
Atik> Byď na ty gumy chytáš okouny a o štiky nestojíš, nebo tam musíš dát slabý wolframový lanko a když ho urveš nebo zkroutíš, tak máš cca 12kč – víš kde. Nebo jsou ještě nějaký jiný materiály, ze kterejch se daj dělat návazce, ale na nic moc jemnějšího, než je w. lanko na 2,5kg jsem moc nenarazil.
- Neděle 5. října 2014 ve 20:06® Atik
-
Chápu že na trojháček lanko patří
Mám na mysli nějaké gumky
D
- Neděle 5. října 2014 v 19:53® skwor
-
Atik> Jak píše Mysak, na nástrahu s trojháčkem lanko patří, jinak je to nezodpovědnost. U gum se ukousnutí občas nevyhneš, ale jednoháčku se štika zbaví hodně rychle.
- Neděle 5. října 2014 v 19:47® Mysak1
-
Atik> Vím ,že jsi ještě mlaďoch ale zamysli se znovu nad tvojí otázkou. Jít cílenně na štiku bez lanka je blbost. Veme ti cokoli s trojhákem a jste v prdeli oba. Pokud vláčím někde na říčce kde nepředpokládám její výskyt a tahám nějaký mikromrdky na jigu, tak i v případě že to nějaký štíhle veme tak se toho malýho jednoháčku hravě zbaví. Si teda myslím. Neber to nijak zle ale jako dobře míněnou radu. Ať ti koušou.
- Neděle 5. října 2014 v 18:08® Atik
-
Poradíte mi jak zdolat štiku bez lanka ? Vídám tady hodně fotek štik chycených bez lanka a když mi dnes po dlouhé době zabrala tak se urvala
- Sobota 4. října 2014 ve 22:57® Prichy
-
jajco> Díky za pochvalu. Vyřídím „naší“ Markétce a poděkuji za jí spolehlivou práci.
- Sobota 4. října 2014 ve 22:28® BigMike
-
Letos už tomu s vousáčema nevěřím! Voda na Lužnici špičková, ale její teplota, počasí vůkol a počínající padající listí volají jasnou řečí – musíme do gum:((( Štiky dou, větší candáti snad konečně začnou! A hlavně zdraví!:))
Tento příspěvek byl editován 4.10.2014 22:29:31 uživatelem BigMike. - Sobota 4. října 2014 v 19:14® Scanix
-
Nils Master> treba pujdou sumici, ma byt i snad zitra slunce, v te chladne a zakalene vode by je to mohlo jeste rozhybat
- Sobota 4. října 2014 v 17:21® Nils Master
-
ta Lužnice je hnus momentálně, jak žumpa ta voda
… Ale zejtra to pudu zkusit…
- Sobota 4. října 2014 v 8:38® skwor
-
jajco> Brzo budu muset objednat taky, dochází mi chytací smáčci a podzimní výstava nebude…