Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 24. září 2014 ve 21:33® jepice-zruseno
-
BigMike> Já mám zkušeností až až, ale chytám jenom potěr na mikromrdky do 10 cm.
- Středa 24. září 2014 ve 13:28® BigMike
-
Možná je na to někde i diplomka, nevím – bez protihrotů je háček jistě více chytlavý, ale nepadá z něj taktéž více ryb? Jaké máte zkušenosti?
- Středa 24. září 2014 v 11:49® HaD
-
dam> dej fotku, neviděl jsem
- Středa 24. září 2014 v 10:13® dam
-
skwor> no mě nějak poslední dobou až moc
)
- Středa 24. září 2014 v 10:02® skwor
-
dam> Přívlač prostě někdy bolí
http://www.chytej.cz/…mg108327.jpg
- Středa 24. září 2014 v 10:00® dam
-
skwor> chvilku jsem byl za hrdinu, ale nějak to nešlo
- Středa 24. září 2014 v 9:53® skwor
-
dam> Viděl jsem fotku na fb
BigMike> Cca dva roky zpátky je na výstavě vyprodávali po 2 Kč, ale jenom jeden model.
- Středa 24. září 2014 v 9:27® dam
-
David H.> mimochodem, došlo už i na mě…včera jsem balil klukům woblery do Mongolska a došlo na nové vybalování…půlhodinový zákrok na chirurgii
zbytek už mají zamačkaný
)
- Středa 24. září 2014 v 9:24® dam
-
David H.> Dave, jsem zvědavý, jestli se někdo dokáže chytnout za nos a začne přemýšlet trochu jinak…i nám to taky muselo dojít, jenže jsem čekal, že nás bude trochu víc…a ono prd
- Středa 24. září 2014 v 9:00® HaD
-
sobi38> V podstatě cokoliv v gramáži od 30–100 g a délce 2,4–4 m
- Úterý 23. září 2014 ve 23:20® Draky
-
BigMike> Seš pěknej zakrmovač.
- Úterý 23. září 2014 ve 20:23® BigMike
-
Mnooo, na mě cena dost jinde. Když si představím, že za vycházku někde na dně ukotvím 5–10 jedinců + hlavičky, mrazí mě.)) Kor když to ryby stejně neocení:))
- Úterý 23. září 2014 ve 20:10® BigMike
-
skwor> díky! Ještě jich mám někde pár doma, ty chytaly i v Norsku!:)
- Úterý 23. září 2014 v 19:29® skwor
-
BigMike> Dneska to tu nevidím, včera tu v rohu svítil orkashop.cz
- Úterý 23. září 2014 v 19:09® BigMike
-
skwor> kde blikají orky? Písni w. adresu, díky!
- Úterý 23. září 2014 v 17:36® jepice-zruseno
-
David H.> Mě většinou spadne ještě před podběrákem, takže omatlám naprostý minimum.
- Úterý 23. září 2014 v 16:11® sobi38
-
Kterou byste mi doporučili udicu na štiky/candáty,na položenou ? Děkuji za odpověď.
- Úterý 23. září 2014 v 11:04® HaD
-
Scanix> Mno, bohužel je to tak jak říkáš. I z toho důvodu bych byl alespoň pro Slovenský systém, kde se jednak měří minimálně a ryby tuším nad 35 cm mají bodové bonifikace. Zásadní efekt na omezení lovu malých ryb to rozhodně nemá, ale alespoň se téměř neomatlávají a na řadu z nich se ani nesáhne – uloví se, rozhodčí se shodne se závodníkem, že je to ryba v kategorii za 1,5 bodu, díky bezprotihrotu v podběráku často sama spadne a hned se vyklepne do vody. Vzhledem k tomu, že se často brodí a podběrák je mokrej, je poškození a riziko takřka nulové. Jestli se toho tady ale dožijeme je velká otázka.
- Úterý 23. září 2014 v 10:55® skwor
-
Super, ta reklama na Orky, co tu bliká je po pár dnech první pozitivní zpráva, co se ke mě donesla
- Úterý 23. září 2014 v 10:01® Scanix
-
David H.> tohle je podle me fakt spatne, zavody zalozene na velkem poctu mikrorybek, to je spis o tom, jaky je kdo cudlar nez opravdovy lovec, vim, ze by ty vysledky pri lovu „normalnich“ dravcu byly asi zalostne, ale o to vic je to duvod k zamysleni. Uz jsem to psal nekolikrat, amiky moc nemusim, ale pri tech jejich mistrovstvich v lovu bassu se pocitaji 3 nejtezsi ryby a vic je kazdemu putna, co chytil, jestli milion ci jen ty tri, alespon se lovci snazi chytat „velke“ ryby a tam se podle me ukaze, co kdo a jak zvlada, ovsem v ceskych podminkach je to spis otazka rozlosovani, kdo bude mit v sektoru tu jednu stiku, kterou premluvi a kdo bude na mrtvem useku, kde nastrahu nad 10cm nema sanci atakovat vubec nic, to je holt realita, kterou si tu ale budujeme sami, budujeme si ji spravou reviru, predpisy a tim, ze k vode muze kazdy skoro zadarmo a pritom si muze odnest ryby v trzni hodnote nekolika tisic korun. Lidi nechodi bohuzel k vode si zachytat, ale stale predevsim nachytat, takze co na to cimilici, vice kapri a vice granule, za malo penez hodne muziky a je to…
- Úterý 23. září 2014 v 9:57® HaD
-
Ještě foto našich borců
Tento příspěvek byl editován 23.9.2014 11:00:28 uživatelem HaD. - Úterý 23. září 2014 v 9:48® HaD
-
dam> Budu držet palce Dejve!
- Úterý 23. září 2014 v 9:48® HaD
-
Kazan> Bojím se, že ne
- Úterý 23. září 2014 v 6:42® BigMike
-
Kazan> mohu i ve čt. dopol., tak uvidíš co se ti hodí lépe. Jdu dát kafe, brufík a vyrážím.)
- Úterý 23. září 2014 v 5:50® Kazan
-
David H.> třeba to časem docvakne i více lidem že to není zrovna dobrá cesta a budou mít snahu přehodit výhybku.
- Úterý 23. září 2014 v 5:44® Kazan
-
BigMike> odpůldne se ozvu na foun, je mi to jasný s tím odřezáváním, pouze nad podběrákem
- Úterý 23. září 2014 v 5:41® Kazan
-
jepice> rybářský závody nikdy nebudou regulérní, nikdy nedocílíš stejných podmínek(i když se budeš sebevíc snažit) jak když třeba vypáskuješ lidi na startovní lajnu a po výstřelu je necháš běžet.
S velkou vodou a betonovým korytem na mě nechoďpravdou spíš je že moc lidí tam neumí zachytat bo trénují na malých tocích kde se závody obvykle pořádají.
Nicméně, je trochu postaveno na hlavu když se kapr vynáší až do nebes, dělají se mu míry od-do a kdejaká organizace ho každoročně nasere kvantum do vody a dravec kterej je svým způsobem nedostatkový zboží je ničen už od malých rybek. Já tady nechci nasazovat psí hlavu jen závodníkům, ti jsou jen špatnej příklad pro ty kvanta ULkářů kteří si myslí že 10cm okoun je soupeř.
Lidi používejte Ultralehkou na chytání slušnějších ryb a nesnažte se si ničit budoucí dravcové sezony !!!
- Pondělí 22. září 2014 ve 22:49® dam
-
David H.> ještě je mám
na konci týdne bude jasno…buď a nebo
- Pondělí 22. září 2014 ve 22:40® HaD
-
dam>
) co záda?
- Pondělí 22. září 2014 ve 22:35® dam
-
David H.> tak ty jsi vyvrhel…bohudík i já
)