Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 22. září 2014 ve 22:32® HaD
HaD

Kazan> Já měl koule až moc velký a byl jsem špatnej a za rebela. Tak jsem se na to víceméně vykašlal. Házet hrách proti zdi baví jen chvíli

Pondělí 22. září 2014 ve 21:51® BigMike

Ono to s tou jinou federací by šlo, kdyby byli lidi, co by to bafuňařili a to je problém všude! U nás na výborovce občas někoho napadne myšlenka udělat závody pro velké, ale nikomu se do toho pořadatelství nechce, ani tomu, kdo to navrhuje:) Takže všichni by chtěli zaplatit jen startovné, o nic se nestarat, mít dobře nasazíno, zachytat, něco popít a ještě vyhrát!:) Prostě přístup členské základny ČRS. Ale tím nechci říci, že se na ně zlobím, když tedy nefrkají u vody mezi sebou kecy o tom, že se nenasazuje, ryba se prodá bokem, dravci že už vůbec zmizeli, že nechodí RS a když, tak jak to, že neviděla Lojzu jak tento a přitom ho vidělo 15 lidí, ale nikdo mu nic neřekl, možná ho ještě na místě pochválili aby ho za rohem pomluvili. A když RS náhodou jde a někomu zvedne mandle, jsou to blbci, kteří a když a… Jdu spát, zítra dávám Tour De Lužnice, možná ještě Vltavu v Týně a Hněvkách. To bude nakládačka, brrrr…

Pondělí 22. září 2014 ve 21:43® BigMike

Kazan> tak kdy ve středu dovalíš? Tak nějak rozumně, jo?:))Hlásí sluníčko:( Už mám vybrán i super úsek k průzkumu.))) A rybu pod 70cm odřezávám i s nástrahou ještě ve vodě, u těch větších se uvidí.)))

Pondělí 22. září 2014 ve 21:41® BigMike

skwor> čeče, nějak mi nedocvakává, co jsi vlastně napsal. I když na druhou stranu může být chyba ve mně – ten Hajzlhamr už si brousí zuby, občas mi unikají souvislosti, ztrácím se v terénu, v debatě… Myslel jsi určitě závodní rybolov, že?

Pondělí 22. září 2014 ve 21:35® jepice-zruseno

Kazan> To se sejde prostě větší voda s „betonovým“ korytem a je to pak děsně těžký chytit cokoliv. Uvědomte si, že v rámci regulérnosti se ty závody dělaj často v místech, kde by normální rybář ani nesmočil červa a když je tam jedno místo slušnější, tak ho pořadatel pro jistotu vynechá. Někde pod jezem nebo v ouplavu chytnu občas štiku i já.

Pondělí 22. září 2014 ve 20:50® Kazan

BigMike> asi tak, jenže na to by tu museli mít koule jak závodníci tak pořadatelé. Docela bych je chtěl vidět chytat normální ryby a ne si honit mindráky na potěru. Jinak jak mají vyrůst slušnější fišle když DH píše že už nechytají ani ty malý.

Pondělí 22. září 2014 ve 20:26® skwor
skwor

BigMike> Hezky napsáno. Osobně jsem docela radikální odpůrce sportovního rybolovu, ale s pár změnami, proč ne.

Pondělí 22. září 2014 ve 20:12® dam
dam

jepice> a votom to je…výsledek bude stejný tak, jako tak:-)

Pondělí 22. září 2014 ve 20:11® dam
dam

BigMike> nemám k tomu co dodat:-) pivo

Pondělí 22. září 2014 ve 20:00® jepice-zruseno

dam> Ještě že jsem jenom v druhý lize, tam se ryby korýtkujou letmo, to třetí číslo se do toho papíru prostě nějaký vždycky napíše. A sešla se tam celkem dobrá parta pivo

Pondělí 22. září 2014 v 19:36® BigMike

Kucí, když to čtu, musím se usmívat:) Tedy spíš potají za rohem brečet! Bodovat oukleje? Já myslel, že marmyškování bílých ryb už se přežilo!? Tady jde spíš asi o to, že je někdo důležitý a honí si triko a zakrslé ego, že dělá pravidla a není už důležité, že jsou k zblití! Ne aby se závodilo podle něčeho, co už jinde dotáhli skoro k dokonalosti, to nejde, to jsem nevymyslel já, tak to nebude! A co si založit jinou federaci? V jiných sportech jich je a pak si každý vybere ten svůj šálek kávy! Stejně to děláte za své a nebo to sponzoruje někdo známý! Udělat pravidla jako řemen a hurá k vodě na DRAVCE! A třeba od 20cm výše. A ještě je zarážející, že se tady chytá něco, co ve světě není! Tedy mělo by být, to jejich MS v lovu pstruhů co se tady vydává za MS v přívlači je krapet jinde. Třeba ty závody na Lipně, kdy je třeba chytit trojici dravců, to je myslím jiné kafe! Udělat to na našich řekách, hned by každého pustila potřeba píchat potěr do tlamiček. Chyť za 2 dny co největší štiku, okouna a tlouště ( dle zvoleného revíru – jinde třeba ca nebo bo místo tlouště) a jsi všech přívlačářů v Čechách král!

Tento příspěvek byl editován 22.9.2014 19:38:10 uživatelem BigMike.
Pondělí 22. září 2014 v 18:54® dam
dam

jepice> Vezírky jsou podle mě už věcí, která sem nepatří…těch ryb je už tak málo a tahat je s sebou ve vezítku je pro většinu menších ryb konečná…tady je strašný problém uznat, že na Slovensku jedou celý roky bez vezírku a funguje to…na pstruhovce ryba bod bez měření a na mimo chodí rozhodčí se závodníkem i vodou a ryby mají body po 5cm, takže stačí jednoduché přiložení do korýtka a ryba je hned zpět…jen tady za vším vidíme kulišárnu…ano, je to makačka i pro rozhodčího, ale zase lze spoustu okoukat a dobře se pobavit…a ouklej tam je vůbec mimo rámec bodování…no a ještě chtějí navýšit týmy v extralize, takže se „zvedne“ kvalita extraligy a ostatní zase budou trochu podřadné…okotina děsná=-|

Pondělí 22. září 2014 v 18:32® jepice-zruseno

David H.> Lovec oukouna? Já jsem letos neměřil ani jednoho okouna, zato jsem šponoval některý ty oukleje, jestli náhodou nemaj 20 :-D Já jsem letos v Praze hlasoval proti vezírkům, ale byl jsem přehlasován. Stejně než to do toho vezírku přendám, tak to trvá skoro stejně, jako když s tím skáknu za rozhodčím. Aspoň tam nechrápe.

Pondělí 22. září 2014 v 18:25® dam
dam

David H.> jasně že není…nikde ve světě si to nemyslí, jen u nás:-| Prostě klasické „čecháčství“

Pondělí 22. září 2014 v 18:18® HaD
HaD

dam> Ale proč? Jaké jsou důvody stále chtít měřit ryby? Je snad lovec okouna 22cm lepší rybář, než lovec okouna 21cm?

Pondělí 22. září 2014 v 18:08® dam
dam

David H.> ale chápeš, už pár let…prostě ta zpátečka se tady cpe neustále…:-((

Pondělí 22. září 2014 v 17:58® HaD
HaD

dam> nechápu prostě pryč

Pondělí 22. září 2014 v 16:57® dam
dam

David H.> Ty tam bohužel někdo nepověsil…:-)

Pondělí 22. září 2014 v 16:17® HaD
HaD

dam> no jedny připomínky mi přišly rozumné. Ty ze severní Moravy…

Pondělí 22. září 2014 v 16:16® HaD
HaD

jepice> :-)) )))

Pondělí 22. září 2014 v 15:45® dam
dam

David H.> někdy bych radši nevěděl o čem mluvíš…dnes jsem si přečetl připomínky k řádům…zase návrat o 15 lez zpět…připomíná mi to jednu hlášku z Pelíšků8-(

Pondělí 22. září 2014 ve 14:43® jepice-zruseno

David H.> Oukleje, ty já umím! :-> Ty potvory maj většinou těsně pod dvacet a na bolena to člověk neukecá, i kdyby to byla ouklej dravá – severní. Gratuluji k medaily. Tady v Praze se dřív říkalo, že neumíte „chytat beton“ :-D Od nás byly dvě družstva na divizi a přivezli akorát píchlou pneumatiku a rýmu :-D

Pondělí 22. září 2014 ve 14:28® HaD
HaD

dam> „Opravdových dravců“ bohužel naprosté minimum. Bohužel rozhodovaly nakonec hodně oukleje. Revíry, na kterých se to teď pořádá jsou…no, jak to říct. Asi si rozumíme. :-((

Pondělí 22. září 2014 ve 13:56® Draky
Draky

David H.> Tak velka gratulace :-)

Pondělí 22. září 2014 v 11:44® dam
dam

David H.> ja a gratulace všem :-D pivo

Pondělí 22. září 2014 v 11:43® dam
dam

David H.> kolik se chytalo ryb, když to bylo tak těsné? Bylo mi dobře u toho zlatapivo

Pondělí 22. září 2014 v 10:34® HaD
HaD

Tak Extraliga v přívlači 2014 je za námi a náš tým Nastrahy.cz nakonec za poslední víkend 3. Celkově se podařilo za celou sezónu získat cenný kov – 3. místo za celý ročník. Bylo to mimořádně těsné – První a druzí nám utekli o pouhý bod!!! a o zlatu rozhodovaly pouze cips body. Takhle těsné to snad ještě nikdy nebyl. Nám stačil jeden malý okounek a zlato bylo naše. Ale to jsou holt ryby… Každopádně je to už třetí cenný kov týmu Chytej.cz/Nas­trahy.cz za celý ročník nejvyšší soutěže do sbírky. Zlato (2012) a dvakrát bronz (2010 a 2014). Radost!!!!

Neděle 21. září 2014 ve 12:00® HaD
HaD

jepice> To nevím. Teď se o to moc nezajímám.

Sobota 20. září 2014 ve 22:45® jepice-zruseno

David H.> Co je na tom pravdy, že se bude zvětšovat extraliga o dvě družstva? To pak jako naše liga mistrů bude mít menší úroveň?

Sobota 20. září 2014 ve 21:48® BigMike

troutkiller> a sakra! Myslím, že to bude i revírem, trošku i rukama, tohle bych na Lužnici nedal. Za ty roky mám z „krakonošova“ bolena 70 a okouna 35.