Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 8. srpna 2014 ve 13:02® Draky
-
jepice> Já abych se přiznal, tak jsem byl vláčet tak 4× a jelikož jsem si nakoupil spoustu novejch věcí, tak na tyhlety srandy eště nedošlo.
- Čtvrtek 7. srpna 2014 ve 22:41® jepice-zruseno
-
Byl jsem na Botiči otestovat 6 závodních rotaček z nové série mejd in doma a musím říct, že na to celkem zabíraly. Docela to ale kroutí vlasec – myslíte, že by pomohl tenčí drátek?
- Čtvrtek 7. srpna 2014 ve 20:54® HaD
-
jepice> já to ještě nějak nezvládl vyndat z té obálky
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 19:30® jepice-zruseno
-
Nils Master> Moje muškařské a vláčkařské zkušenosti z lovu tloušťů svědčí o tom, že za šera by žraly občas i vajgla na háčku. Stačí, že se něco děje na hladině a útočí jak blbý.
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 16:49® Nils Master
-
ja na Buga lapil uz vic jak 10 tloustu, jesena a sticku. A ten vetsi je lepsi, brali ho ryby stejne jako toho malyho… I tlousti kolem 25cm, nejvic berou za sera na to… Ale dost ryb to mine nebo je neseknu… ten trojhak je tam masivni… zkusim tam dat owner z toho tenkyho dratku a uvidime…
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 15:32® jepice-zruseno
-
David H.>
Draky> Hlavně by ste mi mohli napsat, jestli něco bere na ty plechy s tim peřím. Vloni koncem léta a na podzim to na ně bralo jak blbý a letos co se mých závěrů týče je to slabej průměr. A to jsem udělal už i verzi s očičkama!
- Čtvrtek 7. srpna 2014 ve 14:08® HaD
-
Draky> co chceš proboha poměřovat?
))
- Čtvrtek 7. srpna 2014 ve 13:03® Draky
-
David H.> Tak si tohle někdy povíme na rybách
Tento příspěvek byl editován 7.8.2014 13:03:15 uživatelem Draky.A poměříme.
- Čtvrtek 7. srpna 2014 ve 12:42® HaD
-
Draky> no to asi neee
- Čtvrtek 7. srpna 2014 ve 12:38® Draky
-
David H.> Nojo, ty mas ty hodnoty „větších“ ryb někde jinde než já.
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 11:38® HaD
-
Draky> větší ryby tu nejsou
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 11:30® Draky
-
skwor> Snad nebudu stejnej případ.
Já vzal rovnou toho většího – na větší rybu.
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 11:27® skwor
-
Draky> Já o něj už přišel, aniž by si chytil rybu
A tady jsem v obchodě viděl jenom ty větší… Musím si ho sehnat znova.
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 11:21® Draky
-
David H.> Zatím jsem s tím nebyl u vody. O víkendu snad vyrazím.
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 11:20® HaD
-
Draky> a co úlovky? Já mám hmyzáky od Krystofa a na ty hlavně tlouště…
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 10:54® Draky
-
Tak už jsem si tu potvoru taky pořídil.
- Středa 6. srpna 2014 ve 22:48® jepice-zruseno
-
BigMike> V Praze se tahaj skoro vodevšaď netkaný vložky. Ježtě že mám na půlce věcí kvůli těm prdlejm závodům vopižlaný protihroty. Takový ty naváděče na jez mám nejradši. „Klucí, jezdí se to tady?“ – „Jo, jo, úplně v pohodě“ – „A kadyma se to jezdí?“ „Po pravej straně“ – „Kur… křach bum prásk … sme plný…“ – „Tý vole klucí koukejte, voni se nezvrhli jako ty minule?!“ I když náš poslední ekces, kdy jsme zatím naposled vypluli s mou archivní kanoí značky Artis Jizera v Týnci v květnu na rozbouřenou pobouřkovou Sázavu jako jediný s otevřenou lodí a bez vest bych radši nekomentoval. Naštěstí na tom třetím jezu žádní naváděči nebyli a nikdo to neviděl. Nevíte někdo, kde bych sehnal nějakou jemnější skelnou textýlii (tak dvoustovku ideálně)? Potřebuju jí hodně.
Tento příspěvek byl editován 6.8.2014 22:50:21 uživatelem jepice-zruseno. - Středa 6. srpna 2014 ve 22:36® Nils Master
-
ty vole, ono to stačí zadat do Googlu
http://www.wobler.cz/…itko-lopatka http://www.wobler.cz/…-jine-vyrezy
teď je chudák nebude stíhat vyrábět…
Tento příspěvek byl editován 6.8.2014 22:37:08 uživatelem Nils Master. - Středa 6. srpna 2014 ve 22:19® Nils Master
-
BigMike> jo tak to ste byl vy kdo to tam naházel
… že tuhle tam kolega N. vytáhnul autosedačku a matračku
- Středa 6. srpna 2014 ve 22:07® BigMike
-
Nils Master> koukej to najít nebo ti u Br…ny pod jez nahážu pletivo.)) Já dnes u Jež.. vytáhl nějakou síť,milion netkané textilie ( už snad napíši na životní, kde se to ve vodě bere ), urval 2w., boleni jako by zmizli, štika tak 70+ 3× spadla, navigoval vodáky na splutí jezu, nadjezí „zaminované“ bójkama…
- Středa 6. srpna 2014 ve 21:42® Nils Master
-
juba> hh, já to taky tak dělal… Ale nedavno jsem někde viděl v eshopu, takový plato lopatek… Ale za boha to nenajdu asi už…
- Středa 6. srpna 2014 ve 21:36® jepice-zruseno
-
juba> Dobrý tip!
- Středa 6. srpna 2014 v 15:18@ juba
-
Atik> Mně se na lopatku celkem osvědčila přepážka z krabičky na woblery, která se dá v krabičce volně přemisťovat. Když mi nějaká zbyla navíc, tak jsem ji použil, když mi lopatka z nějakýho woba vypadla. Tloušťkou přesně sedla do drážky pro původní lopatku.
- Úterý 5. srpna 2014 ve 21:12® jepice-zruseno
-
skwor> Pro mě bude okounový zahájení až v září na Hostivaři. Na Botiči jsou jenom malý a všude jinde, kde sem byl, jsem větší letos nepotkal.
- Úterý 5. srpna 2014 ve 20:01® skwor
-
jepice> I tak jsem to letos už měl
Ale prostě se k vodě musím dostat a ve čtyři bych rád nahazoval.
- Úterý 5. srpna 2014 v 19:57® jepice-zruseno
-
skwor> Ve tři se chodí spíš spát ne?
- Úterý 5. srpna 2014 v 19:54® skwor
-
Jít ráno na okouny nebo ne? Představa pěknýho pruha mě láká, vstávání ve tři ne…
- Úterý 5. srpna 2014 v 18:54® troutkiller
-
dam>Zdarec trenére
Tak mazlík dorazil,byl namotán a v sobotu pujde do akce
Chod luxusní a provedení též
- Pondělí 4. srpna 2014 ve 20:19® jepice-zruseno
-
Atik> Pokud bys chtěl podrobněji, je tu diskuze přímo na výrobu woblerů. Ale kromě kanystříku lze úspěšně použít např. průhledný obal od DVD. Tvrdší plasty, jako je obal od CD nedoporučuji – může to prasknout.
- Pondělí 4. srpna 2014 v 18:18® ladamaj
-
David H.>
to nic není tahal sem označená místa krmná kanystr od benzínu na něm pomocná bojka proti zvednuté hladině kotva krumpáč jo to se člověk diví co dokáží vymyslet.