Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 31. července 2014 v 19:55® skwor
skwor

troutkiller> Skitter walka, prodali mu ho bez lopatky.

Čtvrtek 31. července 2014 v 19:37® troutkiller

Atik>Mužu se zeptat jakej wob chceš opravovat??

Čtvrtek 31. července 2014 v 16:26® bruny

Atik> Z kanistru od kapaliny do ostřikovačů nebo je dělám ze slabého plexi skla

Čtvrtek 31. července 2014 ve 12:40® Atik
Atik

Zdravím :-) Poradíte mi z čeho vyrobit lopatku na woblera ?

Středa 30. července 2014 v 16:51® satan666
satan666

Dnes dorazili fesaci..jeste cekam na dalsi varku..uz se klepu,az to bude svistet po hladine.to zas budou bolet zada,ruce,celej clovek"HeHe".

foto/diskuze/privlac/2014/th-img108639.jpgfoto/diskuze/privlac/2014/th-img108640.jpgfoto/diskuze/privlac/2014/th-img108641.jpg
Středa 30. července 2014 v 16:47® satan666
satan666

Prvni varka je doma..jsou to Krasavci..uz se klepu,az je smacim v mori..to zas budou bolet ruce,zada,celej clovek"HeHe".jeste neco ma dorazit,tak sem zvedav,jak budou vypadat.

Středa 30. července 2014 v 16:34® Draky
Draky

Bigpista> Díky…mrknu tam, až bude trocha času. :-)

Středa 30. července 2014 ve 14:17® Bigpista
Bigpista

Draky> Hodně Jaxon zboží má J. Ouředníček v Horních Počernicích (Mivardi)

Středa 30. července 2014 ve 13:30® Draky
Draky

Nezahlídnul někdo v Praze micro wire od Jaxona (na 6kg)? Nějak se mě nedaří ho sehnat.

Úterý 29. července 2014 v 16:33® bruny

jepice> U nás jsou rapaly nad dvě stovky. Takže si kupuji woby od spro a ty chodí velmi pěkně a jsou kolem osmdesáti kaček.

Pondělí 28. července 2014 ve 22:45® jepice-zruseno

bruny> Rapaly jsou dneska vesměs plasťáky a cenu na tom dělá jenom ten nápis. Velkoobchodní cena většiny těch rapal je kolem 60 kaček (dle mých informací).

dral> Na značce ani ceně moc nezáleží. Jsou levné i středně drahé woblery, které nechodí vůbec správně, nebo záleží na konkrétním kuse. Ilex třeba si myslím, že chodí vždycky. To je snad jediný rozdíl, který může nastat. Zbytek je dle na rybářovi – důležité je použít správný typ wobleru na správnémmístě a ještě to umět tahat tak, aby se to rybám líbilo. Pak jsou ještě věci, které některé woblery „umí“ a jiné ne. Některé klasické kvalitní balzové (dřevěné) ale i plastové či pěnové woblery se třeba motají při háhozu háčkama. Nebo prostě plavou a nedají se při vedení zastavit na místě. Některé zase chodí špatně, ale zůstávají přibližně ve stejné hloubce i při zastavení, nebo klesají jen pomalu a při správném zacukání dělají ve vodě takové věci, že ty ryby neodolají. No a pak jsou třeba woblery, který v sobě mají přesejpací kuličky, někdy i s magnetem, a při náhozu jsou kuličky vzadu, takže se zadní háček nemotá do vlasce a lítá to daleko. No a když se to položí na vodu, tak se kuličky přesypou dopředu k hlavě, někdy i pomocí toho magnetu, a wobler má těžiště zpět vepředu. To jsou taový „chytrý“ woblery. A někdy je prostě den, že tam vyměníš celou krabici rapal a nilsmástrů a můžeš zkoušet i ilexe a nakonec vedle tebe příde borec znalý místních poměrů s teleskopickou sonou, třicítkou vlascem, plandavkou z tržnice správné velikosti a barvy, chytne za deset minut dvě štiky a jde domů.

Tento příspěvek byl editován 28.7.2014 22:49:27 uživatelem jepice-zruseno.
Pondělí 28. července 2014 ve 22:45® dral
dral

bruny> Taky raději kupuji levnější nástrahy. Kupovat ty drahé, tak by se ta rybařina pěkně prodražila.

Pondělí 28. července 2014 ve 21:34® bruny

dral> Já tahám víc ryb na ty levnější než na ty drahý. Nakoupiljsem si několik rapal a eště jsem na ně nevytáhl ani jednu rybu a na levnějšího woba mám i čtyři štiky za hoďku. Takže myslim že drahý nejsou zas tak lepší.

Pondělí 28. července 2014 ve 20:31® kubas
kubas

dral> Jen tak si radši kup pár lanek na štiky, nemáš zač :-93; .

Pondělí 28. července 2014 ve 20:29® dral
dral

Ahoj, chci se zeptat, jaký máte názor na woblery značky Izumi, Illex a podobně drahých woblerů? Podle mě by za tu cenu musely ty woblery tahat ryby z vody jak na běžícím páse. Uvažuji totiž o koupi nějaké takové nástrahy a nechci jentak vyhodit peníze.

Tento příspěvek byl editován 28.7.2014 20:30:13 uživatelem dral.
Pondělí 28. července 2014 v 18:29® BigD

Marek182> Pokud jsi poblíž, tak si skoč do Horoměřic (Praha- západ) na požární nádrž v ulici U studánky. Na mini háček a ječné kroupy jich uděláš za hodinu celý kbelík. Jsou jako přes kopírák cca 7 cm.

Pondělí 28. července 2014 v 16:50® HaD
HaD

Scanix> no i 25+ :-)) )

Pondělí 28. července 2014 v 16:29® Scanix
Scanix

David H.> my vime, kde jsou jen 30+ vid :-)

Pondělí 28. července 2014 v 15:23® BigMike

Marek182> nebo nějaký zapadlý návesák!

Pondělí 28. července 2014 v 11:15® HaD
HaD

Marek182> Zkus nějaké sádky

Neděle 27. července 2014 v 11:53@ Marek182

Dobrý den, sháním živé karase na štiku o velikosti cca 5 až 10 cm. Cena dohodou.. TEL. 608 86 00 11, děkuji:-)

Středa 23. července 2014 ve 20:45® jepice-zruseno

skwor> Tak u mě jde taky naprostá většina rapal mimo mě :-D Asi pro to, že nejčastějc chytám na třpytku. Jiný než malý ryby tady v Botiči skoro nejsou. Když chci někde jinde chytit nějakou větší rybu na větší nástrahu, tak mi nic moc nebere. Ono tedy není divu, když jsem měl od začátku dravčí sezóny asi jenom 5 nebotičovejch vycházek. Jenomže kam bych se tahal, dlouhá cesta s nejistým výsledkem, zadarmo to taky neni. To už radši trápim ty pětadvaceticen­timetrový chcípáky tady v potoce a vobčas se mi do toho přimotá nějakej tloušť.

Středa 23. července 2014 v 19:52® skwor
skwor

jepice> Já netvrdím, že jsou špatné, to chraň bůh. Ale prostě to nejsou woblery pro mě. Ty malé jsou až nebezpečně lákavé pro malé ryby – tak malé, že je nechci píchat, ty se na to věší sami. A často to končí poškozením ryby. Takže wobler zůstává v krabičce. A u větších zůstávám věrný jiným materiálům, než je plast. Třeba i naprostá většina nové produkce Rapaly jde mimo mě :-)

Tento příspěvek byl editován 23.7.2014 19:53:05 uživatelem skwor.
Středa 23. července 2014 v 18:39® jepice-zruseno

skwor> Já vůl si koupil na jaře dva malý ilexy a musím říct, že na moje home made, který choděj šejdrem, jsem toho snad chytil víc. Zatím je nehážu do spodního šuplíku zapomění, ale poměr cena výkon zde rozhodně nefunguje správně. Když si pomyslím, že jsem místo dvou plasťáků mohl mít 4 nilsmástry …

Středa 23. července 2014 v 17:01® skwor
skwor

Draky> Když oni mají všude Illexy a podobně, to není pro mě :-D

Nils Master> Tak tak…

Středa 23. července 2014 v 16:43® Nils Master
Nils Master

skwor> jak se podarilo urvat Lil buga? veverka? :-D

Středa 23. července 2014 v 15:54® jirikun

Ahoj lidi, pojedu na lipno na ryby a chtěl jsem se s vás zeptat jestli nevíte nějaké dobré ubytování? A nějaká půjčovna loděk? Díky

Tento příspěvek byl editován 23.7.2014 15:55:04 uživatelem jirikun.
Středa 23. července 2014 v 15:49® jepice-zruseno

To máte dobrý, to já vždycky nakoupim nějaký hovadiny a když jdu na ryby, tak zjistim, že jsem si zapomněl koupit ty lanka…

Středa 23. července 2014 v 15:04® Draky
Draky

skwor> Tak to ses dobrej, že sis toho nevzal víc…já kolikrát zjišťuju, že ty věci nepotřebuju, až když mám zaplatit. :-D :-D

Středa 23. července 2014 ve 14:56® skwor
skwor

Draky> Nakonec jsem koupil jenom lanka :-D Chvilku jsem váhal nad 5cm thrillem, ale nepotřebuju ho a vyhrála odpovědnost. Já teda nepotřebuju ani ten LB, ale když jsem ho ještě nestačil ani pořádně zkusit :-D