Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 2. července 2014 ve 20:19® Scanix
-
kubas> no me to taky moc nebavi, ale jak rikas, lepsi nejaka rana do prutu nez zadna rana do prutu
- Středa 2. července 2014 ve 20:14® kubas
-
Scanix> Ber to pozitivně, aspoň nezaspíš a občas Tě něco probudí, což se u mě říct moc nedá
. Nevím, jestli by mě bavilo „opíchávat“ tlouště na sumčák, ale furt asi lepší jak nic
.
- Středa 2. července 2014 ve 20:05® Scanix
-
kubas> jako je fakt, ze ti tlousti me obcas zachranuji od zera, ale ono premluvit i jednoho dva da praci, kazdopadne jsem za ne rad, to jako jo
- Středa 2. července 2014 ve 20:00® kubas
-
Scanix> Nj, jenže jedlí candoši už jsou povětšinou v mražáku právě, proto nemůžou zabrat
. Jak říkáš… Buď rád, že vůbec něco lovíš. A hlavně, furt to není žádná bída
.
- Středa 2. července 2014 v 19:54® Scanix
-
kubas> tak ja bych rekl, ze blbeni jsou v noci o moc mene prefikani, nejaky se obcas splete, jenze porad je to jako s tlousti, jedlej candos by byl lepsi, ale co, lovim, co se da
- Středa 2. července 2014 v 19:34® kubas
-
Scanix> No právě, tak jsem to myslel
. Ale aspoň neodcházíš se zerem jako já
. U nás tyto vděčné ryby moc nemáme a blbeni jsou prefíkaní moc a málokdy se ustřelí
.
- Středa 2. července 2014 v 19:32® Scanix
-
kubas> no jiste, ze je to dobre, jsou to vdecne ryby, i kdyz na sumcak to neni ono
- Středa 2. července 2014 v 19:30® kubas
-
Scanix> No však to je dobře. Nebo je to vůbec dobře?
..... Určitě jo, aspoň se nenudíš
.
- Středa 2. července 2014 v 19:19® Scanix
-
kubas> trinulky zerou tlousti, zavodnici to rikavaj, tak ja nevim, me tihle zerou woblery 9–14cm
- Úterý 1. července 2014 ve 21:38® Kazan
-
jepice> tak zkus třínulky od Vojáčka
- Úterý 1. července 2014 ve 21:35® kubas
-
jepice> Tak pochytat si nástražky na dravce na ULko je furt zábavnější jak na červíky, chápu
.
- Úterý 1. července 2014 ve 21:29® jepice-zruseno
-
kubas> jojo, daj se na to chytat i hrouzci, oukleje a plotice. Ale občas to vezme slušnej tloušť nebo i okoun když honí ten jemnej potírek na mělčině.
- Úterý 1. července 2014 ve 21:10® kubas
-
jepice> Třínulky? To je na ouklejky nebo co
? Jinak s T.Hammerem to budeš mít složité, třpytkám už se tak nevěnuje, má nějaké „osobní problémy.“
- Úterý 1. července 2014 ve 20:54® jepice-zruseno
-
skwor> O dvounul nahoru jsem je schopnej ještě kdykoliv sehnat, i když už mi docházej dvounuly z dlouhejma tělíčkama. Ale po třínulkách se všude zaprášilo.
- Úterý 1. července 2014 v 19:31® skwor
-
jepice> Možná na něj bude mít kontakt dam, nebo někdo ze závodníků. Je pravda, že poslední dobou jsou ty rotačky vidět málokde.
- Úterý 1. července 2014 v 18:31® jepice-zruseno
-
Jsem o víkendu viděl spoustu uvláčenejch pidiryb, ale na loňskou Bečvu to pořád nemělo. Tam by měl Scanix bejt, aby viděl pidiryby.
Když už jsme u těch pidiryb, nemáte někdo kontaktakt na Tomáše Hammera? Musel jsem do trenek jít hledat na druhej břeh do křoví poslední třínulku s barevnou nálepkou, protože se ty jeho malý třpytky na tlouště už nikde nedaj sehnat.
- Úterý 1. července 2014 v 15:48® Bigpista
-
Scanix> Chápu a závidím
- Úterý 1. července 2014 v 15:47® kubas
-
Scanix> Podívej, každý to máme jinak a já se ztotožňuju s podobným názvoslovím jako ty s těma „většíma rybama“, „pidirybama“ atd. Pro někoho je i 50cm kudla „velká ryba“ třeba
.
- Úterý 1. července 2014 v 15:41® Scanix
-
kubas> tak u sumce jiste, ale jinak ja fakt chytam pidi ryby, vyjimkou je par jelcu a vysazenych duhaku, jinak nic moc
- Úterý 1. července 2014 v 15:38® kubas
-
Scanix> Jasně, všechno co je pod metr, je pidi ryba, jen se toho neboj
Tento příspěvek byl editován 1.7.2014 15:39:47 uživatelem kubas..
- Úterý 1. července 2014 v 15:34® Scanix
-
Bigpista> no kdyz ja jsem si tu latku nastavil proklate vysoko
- Úterý 1. července 2014 v 15:19® Mysak1
-
Bigpista>Už by měl!!!
Scanix: Luxus.
- Úterý 1. července 2014 ve 14:57® Bigpista
-
Scanix> Co bych za takové čudly dal!!! Ale von tě pánbíček jednou za tu nevděčnost potrestá!
- Úterý 1. července 2014 ve 14:53® HaD
-
pidi
- Úterý 1. července 2014 ve 13:06® Scanix
-
Tak tu mame cervenec, cerven je za nami, par pidirybek se chytlo, no aspon neco
http://www.chytej.cz/…ulovky-2014/
- Pondělí 30. června 2014 v 15:58® HaD
-
Palivec> Pokud si dobře pamatuji, ten vlevo je „Skitter prop“ Klasickej pop byl „skitter pop“ a pak ještě „Skitter walk“. Ale ono je to nakonec jedno. Hlavně když si nakonec rozumíme…
- Neděle 29. června 2014 v 19:52® jepice-zruseno
-
Palivec> To v pravo je nějaká novinka ne? Ty popry balzový od rapaly vypadaly dost jinak …
- Neděle 29. června 2014 v 17:23® pilot
-
Bigpista>
- Neděle 29. června 2014 ve 14:52® Bigpista
-
To jsem zas jednou dostal na prdel. Dnes jsem pět hodin chodil kolem Berounky a házel a házel. A nic. Ani drb. A korunu tomu nasadil jeden místní chatař, kterej si nachystal rybičku na vyvěšenou a za tři minuty měl štiku 70+. To už jsem byl rád, že mi nepraskla cévka a radši jsem to otočil k autu. A po cestě domů jsem ještě dostal flastr od PČR.
- Neděle 29. června 2014 v 0:30® Scanix
-
David H.> Jeste jednou diky za super vecer, uz se tesim na fotku te tmy
Mordor uz snad brzo prejde, tak kdyz bude chut, tak to zopakneme
Pozdravuj brachu