Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 25. června 2014 v 16:14® _Beny
-
Byl jsem v pondělí ráno a k večeru. Cílová ryba byla okoun, ale toho jsem neviděl ani z dálky.Na SSR3 se ráno povedla kudla cca. 45 cm. K večeru mi maličká štika nedobrala SSR trojku
a na kopyto jsem vytáhnul candoše cca. 35 (takže bez lanka ani ránu pro ty, co myslej, že není potřeba!).
- Středa 25. června 2014 v 15:19® Mysak1
-
Pánové je to celý nějaký divný. Ještě do pátku se něco pochytalo ale teď úplně utrum. I tady na SM ani stojáky ani řeka. Za víkend odchytáno ve dvou 13 hodin ,ruce bolí ještě dnes a nic.
- Středa 25. června 2014 ve 14:36® Bigpista
-
David H.> Já ti dám sraba. Nedáme někdy Orlas nebo Slapy?
- Středa 25. června 2014 ve 13:49® BigMike
-
David H.> je to nějaké divné, po zahájení pár dní paráda a nyní jako když utne!!! Kam tady jezdíš? Já nyní víc k Veselí, když jedu z práce.
- Středa 25. června 2014 ve 13:39® HaD
-
Scanix, Bigpista> srabi
- Středa 25. června 2014 ve 13:38® HaD
-
BigMike> Taky mám pocit, že je řeka zakletá. Trochu Ti jezdím do rajónu, ale bííííída.
- Středa 25. června 2014 v 10:08® Bigpista
-
Scanix> No to já samozřejmě taky ne
- Středa 25. června 2014 v 9:43® Scanix
-
Bigpista> no to bych asi uz fakt nedal
- Středa 25. června 2014 v 9:37® Bigpista
-
Scanix> To jako že celý noci prolížeš?
- Středa 25. června 2014 v 9:26® Scanix
-
Dejte pokoj se stavanim, uz takhle jsem uplne mrtvej po tech nocnich prolizackach
- Středa 25. června 2014 v 9:22® Bigpista
-
skwor> Já si dám ranní vycházky od příštího týdne, až nebudu muset ráno vodit holku do školky.
- Středa 25. června 2014 v 8:29® skwor
-
To vstávání ve 4 mě zabije, asi začnu praktikovat Scanixovu metodu nočního lovu. Ryb dost, ale na velké okouny jsem nenarazil.
- Úterý 24. června 2014 ve 21:45® Scanix
-
BigMike> to jsi se naklonoval ne?
- Úterý 24. června 2014 v 15:37® BigMike
-
Přesně, je i větší šance, že trefíš jejich pár minut:) Když jsem u vody 3h a více v kuse, je to vyjímka, nejlépe okolo 2h 3× denně na 5 místech.))
- Úterý 24. června 2014 v 15:36® kubas
-
Scanix> Tak to já samozřejmě taky, někdy vypustit ten den nebývá od věci, taky to nemám ve zvyku ale
.
- Úterý 24. června 2014 ve 14:36® Scanix
-
kubas> no ja mam zase vyzkousene, ze je lepsi chodit kratce, ale casto, aby clovek nepromeskal ten den D
- Úterý 24. června 2014 ve 14:34® BigMike
-
Je to prostě tak, jak začne člověku „nelepit“, lepší oddáchnout, vypláchnout hlavu ( jakkoliv
a ne to rvát přes moc!:) Já zítra také zapauzíruju, 2 dny jsem neměl kloudný záběr od kloudné ryby! Ale je to aktivitou ryb, ta je nyní mizivá!
- Úterý 24. června 2014 ve 14:00® kubas
-
Scanix> Je třeba odpočinou chvilku a pak vyrazit. Na silu to tlačit někdy není úplně dobré, však až přijde ten správný kopanec, tak se velmi rychle vrátíš do zaběhlých kolejí
.
- Úterý 24. června 2014 ve 13:39® Scanix
-
kubas> no nevim, nejak ubyva sil…chut by byla, ale prace a jine veci me dohaneji a uprky k vode se zkracuji
- Úterý 24. června 2014 ve 13:37® kubas
-
Scanix> No to byla zatím ojedinělá ryba, o nějaké aktivitě nemůže být vůbec řeč
… Nemám strach, že bys to taky neprolomil…
- Úterý 24. června 2014 ve 13:35® Scanix
-
kubas> aspon nekomu to kouse, to ja se musim spokojit viz Z lovu
Tento příspěvek byl editován 24.6.2014 13:36:08 uživatelem Scanix. - Pondělí 23. června 2014 ve 23:32® jepice-zruseno
-
bruny> Na ty měkčidla v měkkých plastových nástrahách je lepší taková ta krabička z „měkkýho“ plastu. Většinou je to takovej ten pružnější plast, bývá buďto nedokonale průhledný nebo i barevý, jako bývají na nářadí. Některý typy těchto nástrah se od sebe už vzájemně neobarvujou, ale lepší je přeci jen ty barvy oddělovat. Jinak vzniknou všelijaký kreace. Pokud často nástrahy neměníš, můžeš nechat i v pytlíčkách. Sice se to z nich hůř loví, ale zabírá to míň místa v kapse nebo tašce.
- Pondělí 23. června 2014 v 19:11® bruny
-
Mohli byste mi poradit jak uchovávat smáčky. Jestli je mám nechávat v pytlíčkách nebo jestli je mohu mít v krabičce?
- Pondělí 23. června 2014 ve 12:02® jepice-zruseno
-
mymiho> Ty s tím korálkem a modrou barvou zespoda? Ty mám poslední dvě. Na okouny mám radši takovej jeden typ od Ryny, tu mám už jenom jednu. Plandavek se prodává za babku všude spoustu, ale tyhlety lepší oválný tvary se moc často neviděj. U plandavky je kolikrát štěstí, když se do toho ta kudla trefí a často to nemá vůbec vevnitř v hubě, tak se tomu ani nedivím, že ti to nekousne.
- Pondělí 23. června 2014 v 11:56® jepice-zruseno
-
Nevíte, kde sehnat nejlépe v Praze lucky craft snap kick? Měl jsem na to teď pár záběrů, pěkně to chodí, ale nemám představu kde to koupím, až to urvu. Dostal jsem to k vánocům, ale dotyčný to koupil někde v Německu nebo Rakousku. Už jsem pro to šel dvakrát do vody. http://www.luckycraftlure.com/…snapkick.htm
- Pondělí 23. června 2014 v 11:56@ mymiho
-
Je fakt že gumy ne, jedu z 98% plandavky. Gumy minimálně, jen když už není jiná varianta. Jinak poptávám se po starých plandavkách od ZNAKu z Hradce Králové, ty s tím červeným korálkem. Na ty jdou zubatky jak sviňa. Ale taky větve v korunách
Kdyby se někdo zbavoval starých zásob
- Pondělí 23. června 2014 v 10:23® jepice-zruseno
-
mymiho> jestli chytáš na velký woblery, tak jim to možná kouká z huby, ale na gumu nebo menší nástrahu na okouny a tlouště se většinou pak stane, že cejtíš jenom záběr a taháš prázdnej vlasec.
- Neděle 22. června 2014 ve 22:51@ mymiho
-
No nevim chlapáci, já už roky jedu bez lanka. štíky a okouni mi jdou do desítek ročně (pokud nechytám jednu a tu samou dokola)
a z trojháku dělam dvouhák a bez protihrotů. Nemám problém že by mi to nějaká někdy přetrhla. když vidím že je vošoupanej vlasec tak posunu. Je teda fakt že jedu jen přívlač, takže to nemají zažrané. Na káču nechytám, pro mě nechutný. Vše pouštím a prasit rybičku kvůli zubatý …
- Pátek 20. června 2014 ve 23:14® sidla
-
kubix> sorry špatně jsem četl
Tento příspěvek byl editován 20.6.2014 23:14:48 uživatelem sidla. - Pátek 20. června 2014 v 17:18® kubix
-
nemáte někdo zájem o tyto jigy,mají 2,nebo 3 gramy.,jestli máte zájem,pište do osobky,dík.