Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 15. června 2014 v 18:56® Scanix
Scanix

sethy> tak u pstruhu je to vice nez bezne, pokud je vetsi teplo nebo lezi-li vodorovne, pak se jim oci casto neklopi smerem dolu a vypadaji dost netecne. Osobne mam podobne zkusenosti co sethy, i ten napichnuty nerv by mohl mit v podobnych „vykulenych“ fotkach vliv.

Neděle 15. června 2014 v 18:51® Petula
Petula

sethy> i mně se hlavně u potočáků podařilo chytit rybu,která měla odevzdané oči,ale stačilo ji dát do vody a ty nasrané oči byly zpět.

Neděle 15. června 2014 v 18:49® sethy
sethy

Petula> Poukazoval jsem jen na oko. Bolen byl odevzdany až dost, pokud si dobře pamatuju stal jsem s ním ve vodě skoro hoďku než v plné síle odplaval (ale připisoval jsem to i vysoké teplotě vody).

Neděle 15. června 2014 v 18:47® Petula
Petula

sethy> více méně máš pravdu,může být na vině i píchnutí,ale i tak tvé ryby nevypadají odevzdaně

Neděle 15. června 2014 v 18:43® sethy
sethy

Nechce se mi vše číst (bo nemám ještě ani namotané pletenky atd) ale již jsem fotil plno ryb, co podle oka vypadaly mrtvě. Před nějakým časem jsem to řešil s jirisem a došli jsme k závěru, že je to možná způsobeno „pichnutím“ háčku do nějakého nervu. Přikládám foto živých a puštěných ryb, co podle Ok jsou zaručeně kaput (takových fotek mám víc)

foto/diskuze/privlac/2014/th-img107562.jpgfoto/diskuze/privlac/2014/th-img107563.jpg
Neděle 15. června 2014 v 18:21® ladamaj
ladamaj

dodorider>co máš z mým synátorem je jen tvá věc,co ti nalhal nevím a ani mne to nezajímá,já sním dávno skončil a stydím se zato že to je můj syn a co ty o tom můžeš vědět jen jeho lži no tak to tu rozbal sice jde o rodinou záležitost ale budíš.Jinak abys byl v obraze prohráli veškeré soudy a cop je čeká povídat nebudu rovněž tak nehodlám nahánět zloděje jako jsi ty jednou bydlíš tam podruhé jinde tvé tvrzení.Je zde dost členů kteří ví cos provedl za levárnu ono se jich to také týče:-) a vědí i o tom co udělal synátor:-D s s nimi sem ještě neskončil a co provedli vědí i někteří zde netahej sem laskavě mé záležitosti já se o tvé také nezajímám.:-D Jinak sem vlezeš po půl roce jestli ne déle a děláš zde machra znám tě osobně dost dlouho a vím že jsi prolhaný a lstiví kitbokser ha ha ha rád se z tebou utkám:-D

Neděle 15. června 2014 v 18:12® TondaN
TondaN

kubas> Koukám pravou hračku máš stejnou jako já, jen mam 80g verzi a ne tak vyblejsaknoum…

Neděle 15. června 2014 v 18:08® Petula
Petula

Mr.Štikáč> I já se musím přiklonit k mrtvolce,živá ryba má vždy nasraný pohled a oči směrem dolů,toto je pohled odevzdané ryby.

Neděle 15. června 2014 v 17:51® dodorider
dodorider

ladamaj> jinak víš kde bydlím! To že si něco vykládáš po svém, je tvuj problem, mužes se stavit a mužem to probrat mimo web.

Neděle 15. června 2014 v 17:47® HaD
HaD

Podle oka je tuhej. Ale právo na to máš.

Neděle 15. června 2014 v 17:36® dodorider
dodorider

ladamaj> Ládo, pmlčel bych, s tvym synem sem v kontaktu a věř, že sme se tak nějak srovnali. Jinak sem se dozvěděl zajímavé věcy, které bych raději zapoměl!

Neděle 15. června 2014 v 17:12® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Byl fakt ok !!! V nahone je dodnes !!! Palupu mel takhle pootevrenou celou dobu na fotce s kde jen hlava sem chtel zachytit tu deformaci celej vrchni pysk a skelet lebky byl po nejakem vetsim zraneni na druhe strane ktera neni vyfocena bylo toto lepe patrne ale nechtel sem ho schvalne valet kdyby to slo vyblejshl sem ho ve vode nabo v ni ale k hladine to bylo 70 cm plus neco na dno a od turbiny proud jak krava .kdybych mel jak zaopatrit jinak foto ale bohuzel proste sem ho musel vyfotit a premerit klasicke velikosti vypinam hned ve vode .

Neděle 15. června 2014 v 17:09® kubas
kubas

skwor> To naštve :-(( .

Neděle 15. června 2014 v 17:08® kubas
kubas

dodorider> Je to smutné, že se to tak děje, ale myslím si, že to je v obecném povědomí tento fakt a tak s tím právě musíš počítat a nedávat těmto hajzlům sebemenší záminku :-(( . Taky mně nebaví vše tahat s sebou, ale nic jiného mi nezbyde a tak to neřeším :-) …

Neděle 15. června 2014 v 17:08® ladamaj
ladamaj

dodorider>že zrovna ty o tom píšeš:-))

Neděle 15. června 2014 v 17:06® dodorider
dodorider

skwor> jj lidi sou prostě svině.

Neděle 15. června 2014 v 16:58® skwor
skwor

kubas, dodorider> Před pár lety se tohle stalo kamarádovi. Pruty v autě naštěstí neměl, přišel ale o vestu a komplet nástrahy. A že tam měl věci jako Salmo roach a staré barvy Shad rapů v nemalém počtu.

Neděle 15. června 2014 v 16:58® dodorider
dodorider

kubas> tak to zase nemužeš brát, já bych si taky občas něco rád v tom autě nechal, nebaví mě všecko tahat, jenže tyhle věcy se dějou snad jen v ČR, nikde jinde sem o tom neslyšel.

Neděle 15. června 2014 v 16:46® kubas
kubas

dodorider> Njn, jako ale zase na druhou stranu je blbost nechávat to v autě. Všude se o tom píše, všichni to ví a stejně to tam ti lidi nechávají, nechápu to moc :-) . Radši potáhnu 3 komplety, než abych tam něco nechal :-) .

Neděle 15. června 2014 v 16:44® kubas
kubas

skwor> 255cm a 10–28g, woblerák. Mám to na štiky převážně, které teda nejsou :-D .

Tento příspěvek byl editován 15.6.2014 16:49:45 uživatelem kubas.
Neděle 15. června 2014 v 16:44® dodorider
dodorider

kubas> to já bych si někdy přal takové kumpány chytit při činu, ale komu se tohle poštěstí, lidi sou svině, člověk si ty vecy kupuju za nemale finance a takto tě o to připraví nějakej šopak.

Neděle 15. června 2014 v 16:42® kubas
kubas

dodorider> Neboj, v autě nic nenechávám. Takovou radost bych zlodějům neudělal :-) .

Neděle 15. června 2014 v 16:39® dodorider
dodorider

Tomik> jj ta ryba vypadá tak nějak zklesle, asi jako by mě vtáhli na 2–3 min pod vodu :-D taky otevřu hubu a nebudu se cukat :-D ale pstruh je to hezkej.

Neděle 15. června 2014 v 16:39® skwor
skwor

kubas> Pěkná sada. Co máš za TD?

Neděle 15. června 2014 v 16:38® dodorider
dodorider

kubas> dej si pozor na vrány :-) kámoš měl jednou sebou u vody 4 pruty, vše v autě cca 150m od místa, kde sme chytali a po 2 hod co chtěl jít změnit sestavu mu chybělo zadní okno a vše v autě, dokonce mu tam nenachali ani cigára, tak se zhroutil, jinak pěkná zbírečka, ja jdu k vodě s 2. komplety :-) Jinak sem s ebyl podívat u vody a už to je děs běs, naše profláklé místo je již beznadějně obsazeno :-D a koná se tam nyní uderný utok na potěr a malé rybky.

Neděle 15. června 2014 v 16:37® kubas
kubas

Tomik> Jak to zkušeně popsal :-D . To jsou hold ty léta praxe :-D .

Neděle 15. června 2014 v 16:30® Tomik
Tomik

Mr.Štikáč> Taky bych ho tipoval na mrtvého, většinou živý potočák stočí oko směrem dolů a trefit všechny tři fotky, kde má naprosto stejně otevřenou hubu je taky zvláštní… Ale když jsi ho pustil, tak není co řešit. Krásná ryba, gratuluju

Kubas> nemoralizuj.. ;-)

Neděle 15. června 2014 v 16:12® kubas
kubas

Mr.Štikáč> Vohona si nechej pro Tobě inteligenčně podobně laděné jedince, děkuji :-) . Popravdě by mě nenapadlo vyválet potočáka v suché trávě, obalit ho do ní a pak ho „alibisticky“ pustit. Ta ryba musí teď chrochtat blahem… To jako jo.

Neděle 15. června 2014 v 16:04® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Co to zvastas ty vohone !?!?!? Mrtva rozhodne neni ve vode neslo foto je tam nahon od turbiny a hned vedle zahradka no spis skalka takze po schudkach na horu udelat fota a sup zpatky cela akce probehla rychle !Nicmene abych nebyl takovan tvoji zbytecnosti a podobnejma hroudama je na ceste go pro kamera nicmene nafotim i misto uloveni abys byl ve vobraze

Neděle 15. června 2014 v 15:44® kubas
kubas

Mr.Štikáč> Pěkněj pstroužek. Tak už chápu, jak se měří pstruh na milimetry. Ona mrtvá ryba se měří totiž už daleko líp a přesněji, jak ryba živá :-) .