Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 26. září 2004 ve 13:21@ Karlos
-
Andrea:Tak to vypukne večer,ne?
- Neděle 26. září 2004 ve 12:19® Andrea
-
Karlos: Děkuji, to mě potěšilo. Oslavuji tím, že jsem sama v práci.
- Neděle 26. září 2004 v 11:31@ Karlos
-
Andrea:Všechno nejlepší k svátku!!!!
- Neděle 26. září 2004 v 10:58® Andrea
-
DaH: Nechtěla jsem tím naznačit, že by to tady bylo zatím mrtvé. Ale tento víkend je to tu logicky nějaké prázdné. Táta taky vyrazil na ryby a to na Slovensko k Váhu, ale zatím nevím, jak se mu tam daří.
- Neděle 26. září 2004 v 10:56® Andrea
-
DaH: To je nádhera, asi se vám to perfektně vydařilo. Sice není moc teplo, ale s tím se už na konci září muselo počítat. Tak si užívejte zbytek srazu a já už se těším, jak tady budete živě diskutovat, až se vrátíte.
Třeba se zase dozvím něco nového a myslím, že to tu pořádně ožije.
- Sobota 25. září 2004 ve 20:51® Bass
-
DaH: Akorát jsem ti poslal nějaký fotky tak jestli budeš mít chuť, dej do galerie. Mě to nějak nechtělo pobrat
,
- Sobota 25. září 2004 ve 20:32® Bass
-
4 All: Pánové, dneska přišel krasavec !!! Ve 12.30 se naplnil sen všech " okounobijců ". 45 cm !!!! Do vyrovnání rekordu mu sice chyběl 1 cm, ale i tak sakramentsky potěšil
) Váhu ještě neznám a ani fotky zatim nejsou. To všechno přijde na řadu až zejtra. Zatim se krasavec válí u souseda v zahradnim jezírku, tak že jestli se tam dožije zítřejšího dne, bude hned v pondělí k vidění v akváriu v rybářství Fraus v Plzni. Toho 42 jsem chtěl dát do fotogalerie, ale nějak se to nezdařilo ( asi špatnej formát nebo co ). Pošlu to radši rovnou DaH a ten se s tim už nějak popere, viď ?
- Sobota 25. září 2004 ve 20:06® HaD
-
ALL: už jsem tu, chyceno asi 301 sivenů a duháků. a jedna maréna . jdu na pivko
- Sobota 25. září 2004 v 19:16® Prizrak
-
DaH: Slíbils, že se ozveš a zatím nic!!!!
- Sobota 25. září 2004 v 19:15® Prizrak
-
Andrea: Tak to jsem rád
- Sobota 25. září 2004 v 11:09® Andrea
-
Prizrak: To je fajn, nebudeme se tady bát.
- Sobota 25. září 2004 v 11:08® Andrea
-
rybička: Jasan, rozbalíme to, ale jsem v práci, takže nevím. kolik času budu mít.
- Sobota 25. září 2004 v 8:46® mirmen
-
toulovec and all: virus může být v kompu někoho jiného. Ta chytrá mrška si pak projede adresář vlastníka kompu a rozešle se . Mé jméno se objevilo u pár lidí taky, s titulkem " nazzi propaganda". Přitom píšu z kompu taky nadstandartně zabezpečeného.
- Pátek 24. září 2004 v 18:29® Hampy
-
DaH : Seknul jsem se. Do fotogalerie jsem dal svýho okouna 41cm , ale vážil „jen“ 1,3 kg ne 1,6 , jak jsem napsal. Nechtěl jsem svůj úlovek zvětšovat, jde o omyl. Kdybyste mi mohl nějak pomoci a údalj poopravit, byl bych rád. na tento omyl mě upozornil můj bratr Tomash. Díky předem.
- Pátek 24. září 2004 v 16:59® Prizrak
-
Dámy, já jsem tady taky. My co nejedeme musíme držet spolu!
- Pátek 24. září 2004 v 15:19® Rybicka
-
Andrea: Čaues, neboj já ti tu budu dělat přes víkend společnost
napadlo mě, že když chlapci budou na rybách (tady spíše naložený v masu a pivu) mohli bysme si tu udělat takovou malou dámskou jízdy… a virtuálně si zařádit… nebo zalovit… či zachytat… Co ty myslíš?
- Pátek 24. září 2004 v 15:17@ sedum
-
Andrea: Kdyby Jsi bydlela na moravě, tak by Jsi napsala – jsem já to ale trdélečko!
- Pátek 24. září 2004 v 15:15@ sedum
-
Andrea: Pro každý případ si berou s sebou mýdlo a ručník. To proto,když chytnu h…
- Pátek 24. září 2004 ve 14:52® Andrea
-
Vlastně tam mělo být – neutopte se a nenachlaďte, nebo neprochladněte! Jsem já to trdlo.
- Pátek 24. září 2004 ve 14:48® Andrea
-
sedum:Pošlete mi nějakej úlovek.
- Pátek 24. září 2004 ve 14:46@ sedum
-
Dědek: BUDÍČEK !!! Je 14.48 hod. a za za 12 min. máš odjezd!!!!!!!!!!!!!!!
- Pátek 24. září 2004 ve 14:43® Andrea
-
Tak vám všem chci popřát, ať se sraz vydaří. Hlavně hodně legrace a pěkné úlovky. Já budu zatím sedět v práci a závidět vám, takovej je život. Neutopte se a nechlaďte! Už teď je mi jasný, že až se vrátíte a bude to tady rozebírat, budu litovat ještě víc, že jsem nemohla jet. Užijte si to!
- Pátek 24. září 2004 ve 13:21® Prizrak
-
Všimli jste si, že se dlouho neozvall fish? Overhaul: Neměl ses s ním sejít někde u vody?
- Pátek 24. září 2004 v 10:09® Lovec
-
dědek: tak to je divný, protože z tu adresu skoro nepoužívám, mám služební a na toulovce mi chodí jen věci z chytej, ale minimum. Dělám sice u energetiky, ale ne na elektrárně, ale je to jedno, od ledna jsme stejně všichni ČEZ. :o)) teda pokud tu budeme sedět
- Pátek 24. září 2004 v 9:53® Dědek
-
Toulovec : jo, je to ta adresa. Ty děláš v atomovce? Jak už jsem říkal, mě to nedělá (zatím) problém, jenom jsem upozornil. V pohodě
- Pátek 24. září 2004 v 9:25® Lovec
-
dědek: tak jsem byl za správcem a jediná odpověď kterou mohu poskytnout, že taková je doba a že pokud někomu chodí viry z mojí adresy, tak to prý na 99% nebude ode mně. Prý ostraha na našich serverech je nadstandardní a to jedno procento si nechávají jako dobu než to do hodiny najdou. Prý se ty viry pouze tváří že jsou ode mně, ale mou adresu to pouze někde stáhlo. Moc tomu nerozumím a chápu tě, ale myslím že můžu klukům věřit, nic jinýho nedělaj než honěj viry, protože nám kdyby se podělal server, tak ti taky může zhasnout lampička. Pokud jsi větší odborník než já, což jsou i děti ve 3. třídě tak se omlouvám, ale opravdu s tím nemohu nic dělat.
- Pátek 24. září 2004 v 9:15® Lovec
-
dědek: z jaký adresy??? toulovec @atlas. cz???
- Pátek 24. září 2004 v 7:49® Dědek
-
Toulovec : měl bys provětrat peří správci servru
Už mi zase od tebe přišel vejr jak sviňa – má přílohu ps. htm. exe (nevím přesně, ale asi Trojský kůň)
- Pátek 24. září 2004 v 7:19® Lerak
-
ALL : Tak ať vám na Piláku vohybal pruty ! www. muskareni. cz
- Čtvrtek 23. září 2004 ve 23:49® overhaul
-
sedum:Vidim ze se tady nepotkame abysme mohli pokecat takze v sobotu po tvem prijezdu si pripijeme na zdar akce a zacne to. Budu te ocekavat. Zatim ahoj