Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. června 2014 v 10:42® HaD
-
kubas> mno, ono to přesně jde, ale není to moc šetrné a zejména budoucnost pstruha nebude nejrůžovější.
- Pátek 13. června 2014 v 10:21® skwor
-
kubas> Kdo ví, jestli ten pstruh neležel v česlech s woblerem v tlamě… to by se přesně změřit dal.
dam> K tomuhle se ubírám taky.
- Pátek 13. června 2014 v 10:06® dam
-
Nils Master> osobně jsem od vesty už asi nadobro upustil…prakticky každou vycházku odchytám maximálně s pěti nástrahami, spíš se dvěmi…je to zbytečný tahat…a přemýšlet o tom, zda neberou, protože mám to pravé doma, je nesmysl…
- Pátek 13. června 2014 v 7:36® kubas
-
Mr.Štikáč> V klidu, jen mně to zajímá, jak se zaživa měří potočák bez korýtka na mm, protože si to s metrem dost dobře nedokážu představit. Nic víc…
- Pátek 13. června 2014 ve 2:51® Mr.Štikáč
-
kubas> omlovam se velkojemnosti jiz se nebude opakovat nerad bych byl bicovan
- Pátek 13. června 2014 v 0:01® kubas
-
Mr.Štikáč> Zaživa si to nedovedu moc představit teda
. Já jsem rád, když potočáka změřím na centimetry a to jen málokdy, proto mi to přijde jako blbost měřit tu rybu nějak napřesno, navíc nevím k čemu. Buď má 45cm nebo 46cm
. Tady se nehraje na kaprařské míry 21,1kg
.
- Čtvrtek 12. června 2014 ve 23:52® Mr.Štikáč
-
To ne ale da se zmerit snad i jinak na presno ne snad ?????
- Čtvrtek 12. června 2014 ve 22:14® kubas
-
Mr.Štikáč> Pěknej potočák. To jsi ho měřil v tom závodnickém korýtku, že jsi naměřil takovou délku?
- Čtvrtek 12. června 2014 ve 22:13® Mr.Štikáč
-
OBr> Kdyz je sucho capnu vidle pripojim z prodluzky fazi a lezou a lezou a lezou
- Čtvrtek 12. června 2014 ve 22:11® Mr.Štikáč
-
Tak dnes luxusni den .Prekonal jsem si osobacek na potocakovi na 45,2cm ale ikdyz to bude znit jako reklama
byl lapen na nymficku red bass fota mam ale nemuzu najit datovej kablik tak snad do par dnu umistim sem na pokuk co se da u nas na Sazave jeste lapit
- Čtvrtek 12. června 2014 ve 21:13® dodorider
-
skwor> já to udělal téměř jako ty, ale s rozdílem toho, že ty se přizpusobuješ revíru a já jdu cíleně na sumce,takže woblery 12cm+ a večer v podvečer se jen stavím doma vemu druhou vestu a jde na UL
vyhraje to smáček a woblírky 3cm.:)
- Čtvrtek 12. června 2014 ve 20:44® polenal
-
Ahoj prosím o radu jaký naviják zvolit na přívlač na 3 m pruty s gramáží 20–50g a 30–60g? Nevím jak se rozhodnout mezi Energy 4000 a corcast 4PiF Jet? Nebo poraďte něco za rozumnou cenu? Děkuji.
- Čtvrtek 12. června 2014 ve 20:01® kubas
-
jepice> Mě oslovila ta 240cm, ale už né za ty peníze teda
. Jelikož UL vláčku moc neprovozuju, tak jsem do toho nešel
.
- Čtvrtek 12. června 2014 v 17:23® OBr
-
Teď jsem se vrátil z garáže… plnil jsem jednu krabičku gumama na okouny..pak jsem si řekl, co kdyby byla štika, vzal jsem druhou, větší krabičku a přidal gumy na štiku. Ve snění jsem pokračoval dál, takže jsem připravil bedýnku, kdybych náhodou na echolotu měl sumce nebo v hloubce candáty. Pak jsem pro jistotu všechno doplnil alternativou ve woblerech a kdyby nešly ani na woby, tak „pár“ třpytek … teď na tu hromadu koukám, porovnávám s kapsou ve vestičce a rozhoduji se, že na to prdím a vezmu si jen malou krabičku na okouny. Aspoň jsem si přerovnal nástrahy
- Čtvrtek 12. června 2014 v 16:48® Bigpista
-
skwor> To já na výběr rezignoval. Rozdělil jsem to do krabic tak, aby mi to ± sedělo gramáží k prutům. Takže s sebou vždy potáhnu max dvě krabice nástrah.
- Čtvrtek 12. června 2014 v 16:43® skwor
-
Bigpista> Sranda pak bude u vody zjišťovat, co by se mi hodilo, ale zrovna to je doma
Jenomže tímhle tempem se k přípravě dostanu tak 1.7.
- Čtvrtek 12. června 2014 v 16:33® Bigpista
-
skwor> Optimisto, to jsem si říkal celou minulou sezónu
- Čtvrtek 12. června 2014 v 16:28® skwor
-
Nils Master> Na letošek dělám změnu a naopak sebou tahat všechno nebudu. Bude výběr podle vody, kam se budu chystat – a s přípravami jsem ještě nezačal
- Čtvrtek 12. června 2014 v 15:52® Nils Master
-
Palivec> právě musim to nacpat do vesty tak, abych měl od všeho něco
připravenýho – 2 krabičyk gum, 1 woblerů a pak asi 3 krabičky mikromrdek… Všechno najednou netáhnu… buď jen gumy, nebo jen woblery a nebo jen mikromrdky… Všechno najednou neberu, to leda na loď a k tomu i tři pruty
… Do vestičky pěkně dvě krabičky a proutek a řeka 50 metrů od baráku…
- Čtvrtek 12. června 2014 v 15:49@ Palivec
-
Nils Master> Proč s sebou nosit všechno??? Máš toho asi málo, když tió nacpeš do vesty. David Maixner napsal krásnou větu v časopise Slovenský rybár (články o boatech, přeložím volně ze slovenštiny): Vybavení mám poměrně hodně. Více jako tím, na co budu chytat, se trápím tím, co si nejspíš nevezmu.
- Čtvrtek 12. června 2014 v 15:44® Nils Master
-
tak já už jsem připraven… do nový vesty jsem nakoupil i nový krabičky, aby vše pasovalo… krabičky sem napěchoval nástrahama a v pondělí hurá na to! A dost mě to zmohlo, trvalo mi to asi 3 hodiny
… mám toho moc
- Čtvrtek 12. června 2014 ve 13:50® HaD
-
Nils Master> je to možný
A to jsem poctivě uklidil auta do bezpečí, aby nám je kroupy nevyladily
- Čtvrtek 12. června 2014 ve 13:50® HaD
-
bruny> Já chytám vesměs kratší pruty – 180–240cm. Na menší smáčky do 7cm gramáž 2–10g. Na větší pak řekněme 10–30g.
- Čtvrtek 12. června 2014 ve 13:09® OBr
-
Plzeň to samý.. jsem si říkal, že půjdu na rousnice, kdybych náhodou na zahájení zvolil špatnou taktiku, ale nic…sucho.
- Čtvrtek 12. června 2014 v 10:58® Nils Master
-
tak pršelo snad všude, jen v Táboře a okolí ne
- Čtvrtek 12. června 2014 v 10:33® jepice-zruseno
-
kubas> Tak jsem pořídil za 17 stovek znova exceler 210 2–10g. Potkal jsme ještě verzi 190 cm 1 – 9 gramů za 1450, ale ta mi připadne bejt zbytečně krátká. Podobných měkkých prutů co se týče akce i ceny je na výběr spoustu, ale většinou jsou kratší a pořád ještě nehodlám tolerovat ty chybějící rukojeti. Jestli to tak ale půjde dál, budu si ty pruty muset asi začít lepit sám.
- Středa 11. června 2014 v 17:00® bruny
-
David H.> Mohl bys mi eště doporučit na ty smáčky velikost prutu???
- Středa 11. června 2014 v 16:25® OBr
-
David H.> bych teď nejradši zalezl do jezírka za oranžovejma karáskama
- Středa 11. června 2014 v 16:21® BigMike
-
Buďte v klidu, Německem to prošlo se studenou frontou, tady budou jen bouřky z tepla a zítra už ani to ne! A i kdyby šla L. o půl metru nad současný stav, jsou místa, kde…
- Středa 11. června 2014 v 15:47® HaD
-
Nils Master> mno… asi jo