Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 13. května 2014 v 11:19® Pecky
-
jepice> to jsem byl já s kámošem, byli jsme se trochu projet od hráze do Modřan
Tento příspěvek byl editován 13.5.2014 11:19:48 uživatelem Pecky.jinak druhej červenej kajak je Jackson Coosa
- Úterý 13. května 2014 v 8:56® JKemr
-
Knedla12> Penn battle 4000 je super naviják. Mám ho, ale jen na čistou sumcovláčku. Na štiky, candáty a menší sumce je zbytečně robustní a těžkej. Velikost 30–40 je ale OK, ale volil bych něco lehčího. Co se týče prutu, myslím, že bohatě vystačíš s prutem do 40g, nejlépe nějakej univerzál.
- Pondělí 12. května 2014 ve 22:58® jepice-zruseno
-
Včera jsem na Vltavě někde v okolí Zbraslavi viděl cosi, co byl takovej šedivej katamaránek jakoby s lavičkou. Fungovalo to asi jako boat, ale vypadalo to na pevnou konstrukci, sezení nad hladinou… Nevíte, co to bylo zač? Domácí výroba? Kromě toho tam plavaly nějaký dva kajaky, jeden jsem identifikoval po konzultaci s tatínkem jako jednoho známého na bílomodrém modelu, ten druhý nevím. Pak tam maj bejt nějaký ryby v tý vodě, když se to prochytává takhle důkladně už od jara
- Pondělí 12. května 2014 ve 21:34® cormaxx
-
kubix> Kolik do něj chceš dát? Máš klasický broďáky nebo ponožkový? Je pro tebe problém zaplatit to kartou přes net ? (koupit to za hranicema,ale v EU )
Tento příspěvek byl editován 12.5.2014 21:34:48 uživatelem cormaxx. - Pondělí 12. května 2014 v 17:22® kubix
-
chtěl bych jsi koupit belly boat,ale nevím jaký,mohly by jste mi poradit??pište do osobky , a nebo sem , dík
- Sobota 10. května 2014 v 11:57® jepice-zruseno
-
sidla> Jsem si říkal, že z něj má manželka asi radost
Nicméně ty trybky jsou zajímavě tvarovatelný.
- Sobota 10. května 2014 v 11:42® sidla
-
jepice> celkem peklo si tak brousit v kuchyni
- Sobota 10. května 2014 v 11:42@ Knedla12
-
Dobrý den, chtěl bych začít s středně-těžkou přívlačí (hlavně štiky, candáti a menší sumci) a nevím jestli je k tomuto vhodný prut Berkley Skeletor 25–70g a na něj naviják Penn Battle spinning 4 nebo 5000. Děkuji za případné odpovědi
- Sobota 10. května 2014 v 9:57® jepice-zruseno
-
- Čtvrtek 8. května 2014 ve 12:49® cormaxx
-
CodHunter> Pokud budeš přemýšlet o boatu,tak jedině takovej kde nesedíš po ledviny ve vodě. Jednak to vůbec nejede a v zimě je to o zdraví. Jinak se s boatem dá chytat absolutně všude,je jen na tobě co si pořídíš za boat a ploutve. Já měl dřív jednokomorák a s roční pauzou jsem se k boatu zase vrátil,ale na letošek mám připraveno lepší vozidlo. Hlavně jsem si koupil neopreny s ponožkou a pořádný potapěčský ploutve. S těma co se dávají na holínku a často zdarma k boatu si vystačíš na nějaký couračky na stojáku. Vracet se s tim proti větru je wopruz
Se zimou musíš bojovat sám,kvalitním oblečením…
- Čtvrtek 8. května 2014 v 9:28® dam
-
CodHunter> je potřeba trochu hledat…
- Středa 7. května 2014 ve 22:06® CodHunter
-
Zdravim, Chtel bych se zeptat mate zkusenosti z belly boatem ? Jak je to snim na rece ? da se pozit i na podzim kdyz je chladno? popripade doporucili byste nejake znacky modely ? diky za odpovedi
- Úterý 6. května 2014 ve 22:07® Scanix
-
David H.> Davide, diky, nymphy dorazily, uz se tesim, az je prubnu
Tento příspěvek byl editován 6.5.2014 22:08:27 uživatelem Scanix. - Pondělí 5. května 2014 ve 22:48® jepice-zruseno
-
V itálii je výhoda, že tam maj těstoviny v celým dlouhým regále podle doby vaření od 3 do 15 minut, takže jsem experimentálně přišel na to, že na lihový vařič ze dvou plechovek (někde tu je návod) jsou nejlepší ty 6ti minutový. V druhým ešusu se pak ještě sthne otočit na voleji nějakej ten buřt a zelenina
pak se to jenom posype sejrem a mňam mňam.
- Pondělí 5. května 2014 v 19:45® Lovec Pampalini
-
Oni jedou do Itálie a berou si s sebou český žrádlo!
Žebráci
- Pátek 2. května 2014 ve 23:23® sidla
-
kubas> u nás byl pořádek
a ani jednou jsme se tam neožrali
jasné víno z domova
takové to nošení dříví do lesa
- Pátek 2. května 2014 ve 23:18® kubas
-
sidla> Njn, na stole chlast, žrádlo a 3 feedrové krmítka
. Češi v zahraničí zkrátka. No comment
. Ale moc nechápu tu českou etiketu na víně. Jste se báli, že vás tam něčím otráví nebo co?
- Pátek 2. května 2014 ve 23:15® sidla
-
kubas> už to nerozebírejme
,… máš pravdu, bylo Nám na břehu zle
- Pátek 2. května 2014 ve 23:09® kubas
-
sidla> Tak to jste měli fakt velkou krizi už
… A z ženských se vyklubal děda, no potěš teda
.
- Pátek 2. května 2014 ve 23:03® sidla
-
kubas>
kdyby nám děda nechytal cípale do čeřeňa tak umřem aj hlady
,… příště si hold na rybu šáhneme, aspoň nám nenaroste hřebínek. počkáme s fotkama na sethyho. ti si na rybu šáhli
- Pátek 2. května 2014 ve 22:59® kubas
-
sidla> Né, to já zásadně nedělám, lepší je skórovat, než nahrávat
… Já že jste v té Itálii byli na rybách a ono to spíš vypadá, že ryby byli vedlejší. Když jsem se ptal na úlovky, tak jsem nemyslel jen ryby
. Se pochlub klidně
.
- Pátek 2. května 2014 ve 22:56® sidla
-
kubas> a furt remcá
že byl malý,furt nějaké picollo,ani nevím co to znamená,a to jsem slyšel v Itálii od ženských každou chvilku
potom že máme co dohánět
,..... no už jsem všechno vyčerpal
nechceš mi nahrát na smeč?
- Pátek 2. května 2014 ve 22:51® kubas
-
sidla> Furt máte co do počtu titulů co dohánět
. Ale jo, Zlín byl ve finále lepší a zasloužil si to, nemám problém to přiznat
.
- Pátek 2. května 2014 ve 22:48® sidla
-
kubas> ještě jsem si nechal do zálohy hokej, ale to Vám Brňákům asi moc neříká
- Pátek 2. května 2014 ve 22:39® kubas
-
sidla> No vidíš, foťák… To jsme na tom podobně
. Ajééé, to už se skoro bojím, ještě že není moc do čeho rýpat, protože je furt picollo
.
- Pátek 2. května 2014 ve 22:34® sidla
-
kubas> vidíš to ještě foták
musím dokoupit,…o starý jsem přišel.takže zas výdaje
,…já si nestěžuju
,s ted bych si ještě rýpl do tvojeho uvláčeného 190+ ale to nechám až na červen
- Pátek 2. května 2014 ve 22:25® kubas
-
sidla> To je vlastně pravda, vy tam máte blbenama nakažené candáty, sumce, cejny, parmy a kdoví co ještě a žerou vám thrilla
. Ještě si stěžuj
.
- Pátek 2. května 2014 ve 22:16® sidla
-
kubas> já nic tutového nemám, protože to neumím,…a když budu zase bez ryby, tak si zajdu na blbeny
a on se nějaký metrový chytne aj na thrilla
- Pátek 2. května 2014 ve 22:06® kubas
-
sidla> Tak já to „šílenství“ oddaluju, co to jde, ale brzo taky propukne, nemám strach
Tento příspěvek byl editován 2.5.2014 22:07:28 uživatelem kubas.. Nějaké tutové novinky na letošek jsou?
- Pátek 2. května 2014 ve 22:04® sidla
-
kubas> ne takřka ale úúúplně.mám všechno, od ledna mám namotané nové pletenky,fc,trojháky,woblery jsem pořešil průběžně a mám na vše stop stav,musím něco porvat
jen nevím co podniknu,.....vláčka x ryba x vláčka x ryba x vláčka x ryba ,…