Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 23. září 2004 ve 21:58® Dědek
-
Big Mike : něco mi povídej o delších přízpěvcích… Taky jsem si užil. Jak již bylo řečeno. nesmíš poslat najednou víc než tak 20 řádek. Věř, mám to odzkoušený (několikrát ?-) ) DaH : jestli to sežereš, tak zruš web!!! Všichni tady slintaj jak hovada !!! Jiris : pokud nebude problém, jsem tam okolo páté.
- Čtvrtek 23. září 2004 ve 21:21® jiris
-
mám takovej pocit, že DaH už griluje kotlety, něco tady na chytej smrdí..... teda voní
- Čtvrtek 23. září 2004 ve 21:20® jiris
-
pište si to ve wordu, chacchachachaccha s dědkem si můžete vykládat jak se vám to v diskuzi maže
v kolik přijedou první lidi zítra na pilák? my s overhalem asi první, že
- Čtvrtek 23. září 2004 ve 21:12@ Big Mike
-
Sakra, napsal jsem dlouhej příspěvek a nikde nic. Zkrátka – zejtra se sejdem!!!
- Čtvrtek 23. září 2004 ve 21:05® jiris
-
kuva re – ať
- Čtvrtek 23. září 2004 ve 21:05® jiris
-
sedum – jen aď prší, těm duhákům stejně natrhnem prdeléééé
- Čtvrtek 23. září 2004 ve 21:02@ sedum
-
All: Moje stará sousedka, která dle obecní kroniky ví úplně všechno, mě tajemným úsměvem naznačila, že až se mraky vychčijou, tak bude v sobotu jakž takž. Věřit či nevěřit? Rád bych věřil, ale více se bojím zvýšené vody a jejího zakalení. V dešti mrskání hudicou ještě trochu jde, ale voda se během jednoho dne nespraví. Uvidíme. Přijedu, i kdyby trakače měly padati. Když se ale podívám teď z podkroví na okno, tak už mě to začíná docela srát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Čtvrtek 23. září 2004 v 19:54® jiris
-
all – ať nám vyjde počasí, sím
Těšíte se já ano
- Čtvrtek 23. září 2004 v 19:50® jiris
-
Dah – smažto splet sem si fórum s otázkou o jelčácích – a toto smaž taky, dík
- Čtvrtek 23. září 2004 v 19:49® jiris
-
Když už sem se tak u doktora rozepsal, tak já před týdnem chyt 49 na 3 cm černýho twistera, na třešně, blumy nedám dopustit. Nej něco cca 45, u nás moc velcí jelčáci nejsou. Na třešně je už, ale pozdě řek bych. Tak vyzkoušej blumy. Já osobně jsem měl úspěchy i bez předchozí zakrmení. Tím, ale nic nepokazíš. Buďto na plavačku nebo (já radši) na splavávanou bez splávku.
- Čtvrtek 23. září 2004 ve 12:45® HaD
-
Dědek: už je to tam
shodou okolností mi je už konečně taky kluci poslali, ale stejně díky
- Čtvrtek 23. září 2004 v 11:24® Dědek
-
DaH : mám kompletní informace o MČR, ale ve formátu pdf. Jak to mám poslat?
- Čtvrtek 23. září 2004 v 0:29® mirmen
-
Pokud občas zabrousíte na anglické stránky, pak jedna – pozoruhodná a zaměřená na parmy, je : www. barbel. co. uk Pro neangličtináře – postačí kliknout na LEAGUE a pak si prohlížet fotografie krasavic. Letošní nej má cca 9 kg
- Středa 22. září 2004 ve 22:04@ Big Mike
-
Jaryn: jak to vypadá, pojedu vlastním střepem, nechceš nabrat v Táboře tak okolo 15.30, abychom nepřetěžovali DaH? Doma lehké dusno, nemohu najít stan, tak asi budu chrnět v autě. Dej zítra vědít, co a jak. Přes den kouknu v práci na net. Nebo napiš SMS.
- Středa 22. září 2004 ve 21:03® mirmen
-
dneska jsem se dostal na řeku na vláčku. Chytil jsem pár přeháněk, s rybama to bylo horší. Asi 3–4 krát poškubnutí kopyta od Relaxu ( bílého s modrým hřbetem), myslím, že malí candátci. Jedné kudle jsem to nadzvedl u břehu před tlamkou, aby nedobrala. 5 okounků do 20–22 cm. Uvidíme zítra ráno, po noční.
- Středa 22. září 2004 ve 20:21
-
Vezmu nějakou tresku na grilování. Při tom jak to bere bychom se pstruha nemuseli dočkat. BIG Mike: Na jordán nasadili duháky, ale nikdo nic nechytá ani na žížalky. Já dostal dnes 3 okounky a totĄvše. Až to bude horký dám ti vědět. Prý je taky nasadili do Roudné na menší pískovnu. Byl jsem dnes v Budějcích a tak jsem se tam stavil. Mrtvo, seděl tam jeden kaprař. Vichr jako bejk, dvě rotačky mi to hodilo na stromy. Tej jednej je mi naozaj lúto. Měl jsem jedinej záběr, štička asi 17 cm.
- Středa 22. září 2004 ve 20:14® HaD
-
jdu chrnět, něco na mě leze, tak ať jsem fit
- Středa 22. září 2004 ve 20:09® HaD
-
Vydra: masíčko vypadá fakt sqěle. Mám co dělat, abych ho neprubnul (dnes k večeři, v noci na chuť, zítra ráno k snídani, pak svačina, oběd, přsnídávka, večeře, na chuť, v pátek snídaně, svačina......) no asi bych nic nedovezl
CHACHACHACHACHACHACHA
- Středa 22. září 2004 ve 20:07® HaD
-
Vydra: cca 25–40, asi od cca 17:00 , podle toho, jak vše hladce půjde
- Středa 22. září 2004 v 19:50® jiris
-
all – tak dneska to přišlo!! Po celoranní přívlačové vycházce, kdy jsem tahal různé gumy, banja, superbanja uzw. Tak to přišlo. Chytil jsem nejmenšího candátka tuto sezónu
- Středa 22. září 2004 v 19:48® Vydra
-
To masíčko vypadá pěkně
) DaH od kolika tam v pátek budeš? Vypadá to že feldička bude opravená už v pátek.
- Středa 22. září 2004 v 19:41® Vydra
-
DaH:Jen sem se ptal kolik lidí pojede na sraz.
- Středa 22. září 2004 v 18:22® HaD
-
Vydra: ??? co to znamená? Tu druhou větu znám, ale ta první?
- Středa 22. září 2004 v 16:56® Prizrak
-
S těma 20kg nevím, nevím. Hraju volejbal a tam by celkem vadily. To raději budu vypadat jako plachetnice nebo si budu oblíkat vaťák a přes to to triko. To by podzimnímu počasí celkem vyhovovalo. Ale jinak tu čepku nosím, takže se nemusíte bát, že bych vám nedělal reklamu
) Jo a chleba se sádlem nemám rád
- Středa 22. září 2004 v 15:46® Vydra
-
Guanta ci va adunata gruppo? Vietato fumare !!!!!!!
- Středa 22. září 2004 ve 14:55® pupak
-
DaH – jo dela si „kozy“ neni to vazne . . .
- Středa 22. září 2004 ve 14:53® HaD
-
toulovec:
děláš si legraci? teď už tedy nevím
- Středa 22. září 2004 ve 13:56® Lovec
-
DaH: Ne, nemám tě rád, jseš slizkej had, na srazu s tebou nepromluvím vlídného slova, pupáka taky nemám rád!!!! Ale do masánka si kousnu můžu??? :o))
- Středa 22. září 2004 ve 13:15® HaD
-
toulovec: s opékáním uvidíme
- Středa 22. září 2004 ve 13:14® HaD
-
toulovec: jééé, tak to promiň. je ještě možnost to nějak vyžehlit?