Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 23. března 2014 ve 22:20® dam
-
sethy> háááha
- Neděle 23. března 2014 ve 22:17® sethy
-
dam> No dyť to říkám.
- Neděle 23. března 2014 ve 21:49® dam
-
David H.> sám sis o to řekl, vyhráls
- Neděle 23. března 2014 ve 21:49® dam
-
sethy> do takových lokalit se jezdí za klidem a na dovolenou s dvaceti bych nejel…Jsem zvyklý, že chodím po Mong. ve dvou a s dalšími maximálně čtyřmi se potkám až večer…jinak lidi 0
- Neděle 23. března 2014 ve 21:47® HaD
-
sethy> však jo. Ale někdo bude zvolen za ženu. To je jisté
DD
- Neděle 23. března 2014 ve 21:44® sethy
-
David H.> Ano, i tak to jde, ale já bych si takhle dovolenou nepředstavoval. Tak že se veme každý kdo se ozve.
- Neděle 23. března 2014 ve 21:43® sethy
-
OBr> Ano, ale ještě na druhou stranu. Když už jedu na dovolenou chci je t s lidma co znám a vím co od nich čekat
- Neděle 23. března 2014 ve 21:38® OBr
-
sethy> by mě překvapilo, že by se tohle hned nerozneslo, pokud to tady sleduje pár set/tisíc lidí, myslím, že budeme rozdávat pořadníky
Na druhou stranu, kdysi dávno jsem o téhle lokalitě četl tuším v rybářství a to že se o ní dál moc nemluví znamená dle mého jen dvě věci – stojí to za prd, nebo je to trošku z ruky, nepohodlné a příliš hardcore pro vymazlené rybáře. Věřím v druhou variantu
Co se počtu lidí týče, jak píše David, neměl bych z toho obavy. Je to hodně velká oblast, někdo se ztratí, jinej po týdnu půstu zatouží po zatoulané ovečce, dalšího sežere medvěd ve stanu.. nesmíme zapomenout vzít krumpáč na hlínu a hřeby na kříže
_Beny> popravdě řečeno,pokud vezmeš rogalo a proletíš se kolem pobřeží Norska s foťákem, uděláš miliony takovejch fotek, tam je to krásný všude – koneckonců jako i jinde, kde se zatím výrazněji neprojevil člověk. Ale souhlas, ta fotka je až přespříliš hezká
- Neděle 23. března 2014 ve 21:03® HaD
-
_Beny> to jsem rád
- Neděle 23. března 2014 ve 21:00® _Beny
-
David H.> Super duel rybářská vesta versus vestobatoh. Dlouho jsem se na něj těšil.
- Neděle 23. března 2014 ve 20:58® HaD
-
_Beny>
)
- Neděle 23. března 2014 ve 20:58® HaD
-
sethy> Tak rybolov nemusí nutně stále probíhat společně. My byli jednou parta 16 lidí na Alandech a no problem.
- Neděle 23. března 2014 ve 20:45® _Beny
-
Páni jo, tady se probralo věcí za poslední 3 měsíce, zajímavý počtení
OBr> Nádherná divoká příroda na těch fotkách.
- Neděle 23. března 2014 ve 20:16® sethy
-
OBr> Finance bych taky nějak řešil už neveřejně. Též mám nějaký strop a pokud ho ročně vyplácnu na jednu rybářskou dovolenou nebo víc se uvidí
Tento příspěvek byl editován 23.3.2014 19:18:01 uživatelem sethy.
Ale tvůj návrh je cca tak nějak přijatelný. Nevím co vyjde letenka a ostatní srandy, ale tak nějak se to udělá. - Neděle 23. března 2014 ve 20:13® sethy
-
Za mě. Pokud si chceme i zachytat určitě bych víc jak 5–6ti členou skupinku netvořil. Je to jen můj názor ale vím jak to dopadá. Ono na rozumné chytání je strop tak 3
. Ale při nejhorším se někam vydám sám a večer přijdu do chaty.
Btw. už se mě par lidí taky ptalo (tu se to nějak rychle rozneslo), zatím všem říkám ne. A případně bych to dál řešil neveřejně. - Neděle 23. března 2014 ve 20:10® HaD
-
OBr> to je jasný
- Neděle 23. března 2014 ve 20:09® sethy
-
OBr> Jak ne, tak si nás nepřej
- Neděle 23. března 2014 v 19:59® OBr
-
David H.> určitě, v tom problém nebude, tohle už budou jen ty příjemné starosti, nejdřív musím ukořistit nějakou chajdu, a pokud se to povede,moc rád si vezmu i stan
… jen teď nevím, jestli tam nejsou medvědi, tomu bych v noci blbě česky vysvětloval, že nejsem zdejší a jenom dočasně pobývám
- Neděle 23. března 2014 v 19:49® HaD
-
OBr> však se nějak dohodneme, ne?
- Neděle 23. března 2014 v 19:46® jepice-zruseno
-
David H.> Děkuji za diagnózu.
satan666> Promiň za reakci. Prostředí tam bylo jistě krásný a nemám nic proti. Ale když jsem narazil na ten příspěvek, tak to (bez kotextu) působilo komicky a nějak jsem se neudržel.
- Neděle 23. března 2014 v 19:16® OBr
-
satan666> zhruba vůbec nevím, ale pokud bude možná nějaká volba, budu se snažit to udržet v rozumných mezích. Když koukneš na jejich web, tak tam máš přehled o cenách/osobu. Mají to od 2000NOK do 6200NOK, vůbec neznám možnosti ostatních, ale viděl bych strop na ubytko kolem 3000NOK/osobu (já třeba musím ještě taky šetřit na plínky pro děcka
) Ani ještě nevíme, kdo jak bude moct a jestli bude nějaká chata v daný termín vůbec volná. Rozumné ceny a podmínky pro pstruhy jsou třeba ke konci léta, ale to se může někomu krejt s prázdninama, nebo chytej srazem…
A co se přibírání dalších lidí týče, to nechávám otevřené a bude záležet především jak se rozhodnou „rodinní“ účastníci chytej. Pokud bude shoda a místo, nevidím v tom problém. Navíc, teď to vůbec neber osobně, pokud tady teď takhle veřejně píšeme, určitě se objeví hodně dobrodruhů, co by se rádo přidalo, bude potřeba pečlivě vybírat.
Dovedu si představit hodně variant, ale rád bych to udržel v komornější atmosféře
David H.> jak píšu, určitě bude hodně lidí, co se rádo přidá, já mám třebas velmi dobrého kamaráda (profesí kamera,střih, duší norek), ale volbu obsazení nechám na srazové „rodinné“ radě, vůbec si teď neodvažuji přivlastnit právo rozhodovat kdo pojede a kdo ne.
Tento příspěvek byl editován 23.3.2014 18:19:51 uživatelem OBr. - Neděle 23. března 2014 v 16:19® satan666
-
OBr> to chapu..vis"Zhruba"cenove na kolik by to vyslo pro 1 osobu…mozna bych se pridal..pokud by jste me vzali sebou..?!na pristi rok mam naplanovanou vypravu na Novej Zeland-Jizni Ostrov-tam bych mel odletat hned v pulce ledna a navrat v pulce ci koncem unora.A pak to mam otevrene..
- Neděle 23. března 2014 v 16:03® HaD
-
OBr> JÁ JSEM PRO VŠEMA DESETI. Určitě by se přidal i Radim
- Neděle 23. března 2014 v 15:45® OBr
-
satan666> chystáme to na příští rok, letos ještě musím stabilizovat hospodářství, takže není čas a bylo by to narychlo i pro ostatní.
sethy> uvidíme, jestli jste svojí důvěru investovali do správného vyjednavače, já doufám, že ano
dam> jj a je to dobře, přísný výběr musí být.
- Neděle 23. března 2014 ve 12:54® satan666
-
OBr> tak jsem jim"majitelum toho reviru"vcera napsal.s ochotou odepsali,akorat Nejvetsi problem vidi v tom,ze jsem sam a tak by me museli dat k nekomu do chatky"pokud by se tedy naslo misto".psali,ze tam vestinou jezdi stale skupinky co si vemou celou chatku a je to.a samozrejme Jakoby Prednost davaji klientum co uz tam jezdi Kazdorocne a nemaji to hozene jako natluceni mrazaku.. ty planujes tu vy pravu na Letosek ci Pristi rok..?!
- Neděle 23. března 2014 v 11:32® sethy
-
OBr> Já ti věřím, že to zvládneš domluvit
- Neděle 23. března 2014 v 10:12® dam
-
OBr> takhle to u nich bývá…pouští si tam pouze ty, o kterých vědí, že jim jde o něco víc, než jen o ryby
- Sobota 22. března 2014 ve 22:58® HaD
-
Scanix> Deep Purple jsou mazec. Jsme v pulce
- Sobota 22. března 2014 ve 21:53® Scanix
-
David H.> jake bylo kino? a co dnesni koncert, parite?
- Sobota 22. března 2014 ve 21:39® OBr
-
sethy,Tomik,David H.> dokud tam nebudeme, neuvěřím
Na chytej srazu to domluvíme, musíme trošku ukrotit nadšení,je to hodně atraktivní oblast, takže se na nás nemusí dostat, teď mi dorazil mail od majitelů, že nás dají na pořadník, nejprve vybírají pravidelní hosté a co zbyde, to nabídnou nám.