Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 22. března 2014 v 19:37® HaD
HaD

jepice> začínáš se chovat jako debil.

Sobota 22. března 2014 v 19:34® HaD
HaD

Doufám ze jsem v seznamu!!! Sraz na severu, paráda!!!!!!

Sobota 22. března 2014 v 17:11® satan666
satan666

jepice> mysi tam nebyly.

Sobota 22. března 2014 v 15:40® jepice-zruseno

satan666> To je teda vzrůšo, že jste neměli sprchu ani signál a vařili jste na plynu :-)) Ještě napiš, že v tý chatě byly normálně myši.

Sobota 22. března 2014 v 15:07® satan666
satan666

OBr> tak to je dobre"vzdalenost od Trondu"na misto.do Trondu cca.2 hodky letu a ten kousek z letiste..i s vi­dlema v zadech.vubec nevadi,ze nekde neni elektrika,signal atd…?!byl sem v takoveto chatce ve Svedsku na Getno Gardu..meli jsme tam jen plyn.bomby"a to i na svetlo",velkej krb,zadnou vanu ani sprchu,to sme museli autem par kilaku,a za celou dobu jsme tam potkali asi tak 5 rybaru.Pecka.a reknu ti uprime,takovou Pohodu sem nezazil Dlouho.preci jenom,civilizace se pomalu ale jiste dostava i do mist,kde by to clovek absolutne necekal,takze takovato mista at co Nejdele Zustanou Takova,jako Doposud.!ale jako vsechno jine,je to o nas o lidech a pristupu..

Sobota 22. března 2014 ve 13:13® Tomik
Tomik

OBr> Nadšení neopadá, naopak těším se moc! Počítejte se mnou..:)

Sobota 22. března 2014 v 10:59® sethy
sethy

Domluveno :-) (pochopil jsem to správně že příští rok?)

Pátek 21. března 2014 ve 22:21® dam
dam

OBr> pivo :-)

Pátek 21. března 2014 ve 20:51® OBr
OBr

sethy> hele, se mnou je možné všechno, dneska jsem slyšel 3×, že jsem blázen (kupuju včely) :-D

Takže jo, jdeme do toho a běda, jestli někdo z toho rozjetýho vlaku vystoupí, to si namele čumec :-)

Pošlu jim předběžný dotaz na volný místa a pokud bude fofr, pořešíme to tady přes osobky, jinak se dohodneme na srazu.

S 5kg lososem/den počítám, profíků na to bude dost a já se postarám o roztopení udírny a sauny, to mi jde nejlépe ;-)

Pátek 21. března 2014 ve 20:35® dam
dam

sethy> no ty vo.ééééé:-) dobrá sestava…ryby domů nepotřebuji, potřebuji relax s dobrou partou a klid u vody…

Pátek 21. března 2014 ve 20:32® dam
dam

Belgam> však jsem ti to psal jasně…něco jsem už nalítal, tak to vím…:-)

Pátek 21. března 2014 v 19:29® sethy
sethy

OBr> Takže je nás 5. U mě to není problém. Když se dohodnem na srazu je to realizovatelné?
Ponechání ryb bych nějak neřešil. Do 5tice nám stačí jedem 5kg losos na den :-D
Tudíž já do toho jdu na 100%. Na mongolsko nemám a Maxa mě do báglu přibalit nechce. Tu to vypadá pěkně, navíc super banda (pokud všeci pojedou).

Tento příspěvek byl editován 21.3.2014 18:31:34 uživatelem sethy.
Pátek 21. března 2014 v 18:29® OBr
OBr

satan666> tohle je 4h od Trondheimu, takže i s letadlem se to dá zvládnout dobře. Kontakt jsem psal v dřívějších příspěvcích, takže si to dohledáš… a nebo koukni na www adresu těch fotek, jde to přímo z jejich webu.

Trochu obavy mám, ale tohle je místo, kam se masař nepohrne, protože vidina toho, že auto necháváš někde daleko a ke srubu se dopravíš lodí, není pro podobné nátury lákavá. Navíc v řadě chatek není elektrika, ale jen plyn(teplá voda přes plyn), takže velkokapacitní mrazáky se moc nekonají…pouze konzervace uzením :-)

Jinak jsem si teď musel trochu poopravit přehnaný optimismus ohledně Norska a jejich kriminality.. poměrně odlehlé místo, kam jsme jezdili a už se tam krade, i motory od lodí.. a to je to dost daleko od Osla..

Pátek 21. března 2014 v 17:46® satan666
satan666

OBr> diky za info.tipoval sem to na Norsko,ale nebyl sem si jistej..i podle toho co o tom pises,NADHERA­.!!!!ja obcas Norsko asi 3 hodky autem od Trondhaimu,jedu privlac a musku..ale ted sem tam nebyl asi 3 roky..O BRANI RYB DO CECH…nedelal sem to ani v Norsku ani jinde na svete,takze z MEHO POHLEDU by se VSE i klidne mohlo poustet…fakt to mam hozene jako Relax a vycisteni hlavy a ne abych NARVAL MRAZAK..nemas nejakej kontakt ci odkaz na nekoho z teto oblasti..ja Litam na ryby v Podstate sam,takze pro me neni problem se sbalit do tydne a vypadnout a vzhledem k tomu,ze mam letosek jeste Otevrenej..kdo vi..treba bych mazal tam..diky za info.popripade kontakt..klido to hod do Osobky,kdybys to nechtel z „nejakeho duvodu“davat sem.zdravi Standa

Pátek 21. března 2014 v 17:06® OBr
OBr

satan666> fotka je z Norska, kousek od městečka Terrak. Soukromá oblast, přes 2 tisíce km2, kde je velmi řídké osídlení. Pronajímají tam celkem 13 chat, sezóna je od června do začátku září, uprostřed sezony se loví hlavně losos, pstruh, siven. Mají dost přísné limity na ponechávání ryb (hlavně losos a mořský pstruh) a i samotný lov je omezen na určité termíny, způsoby lovu a oblasti.

Je to i hodně lovecká oblast:

Na druhou stranu, podobných oblastí je na severu mraky, takže tahle není ničím vyjímečná…jen tím, že tam máš pro sebe celá jezera a lesy, jedinej soused je los, žádnej signál, snad i hodně ryb…

David H.> zejtra nestíhám, ale příští rok by snad šlo zamluvit, aspoň ty okrajové termíny by snad nemusely být tolik nacpané…

sethy> turistika by taky šla, tohle je z nějakýho kopce nad tou oblastí směrem na moře: http://www.plahte.no/…jorden_1.jpg

Tomik> to jsem zvědav, jestli tohle nadšení všem vydrží aspoň do zítřka ;-)

Pátek 21. března 2014 v 16:49® Tomik
Tomik

Žádný překecávání – Jedu taky..!:)

Pátek 21. března 2014 v 16:43® HaD
HaD

přidám se :-) !!! Kdy? Mohu zítra ráno :-)

Pátek 21. března 2014 v 16:02® sethy
sethy

OBr> Tož šak su čerstvě po škole :-D
Super, jel bych určitě, když to spojí i s nějakou turistikou, budu jen rád. Ještě ukecáme Tomíka ;-)

Pátek 21. března 2014 v 15:59® sethy
sethy

dam> Aj jo, snad jsem to ještě nezapomněl :-) Nene vážně, chci si podívat zas jinam, takže bych byl určitě pro.

Pátek 21. března 2014 v 15:15® satan666
satan666

OBr> zdravim.muzu se zeptat od kud je ta Fotka..?!

Pátek 21. března 2014 v 15:06® HaD
HaD

OBr> whaaa, nádhera

Pátek 21. března 2014 ve 14:28® Belgam

jepice> Agent informační služby odepsal:Na palubu letadla není povoleno vnášet jakekoliv ostré předměty a ja se obávám, že zmiňované trojháčky by Vám mohly být odebrány bezpečnostní kontrolou.

Pátek 21. března 2014 ve 14:25® satan666
satan666

Belgam> to urcite budes…zkus se klidne zepat,ale myslim,ze ti to neklapne..ja vse davam do Velke Bagaze..!

Pátek 21. března 2014 ve 12:12® dam
dam

OBr> nádherný místo…to jsou přesně místa, kde jen tak na člověka nenarazíš…:-)

Pátek 21. března 2014 v 11:31® OBr
OBr

sethy> koukám, nová fotečka v profilu, než jsem to rozkliknul, tak mi ta zmenšenina připadala, jako moje „promo“ fotka z první třídy, až jsem se leknul ;-)

…jinak jestli jsme tři, tak to bychom už obsadili jedno zajímací místečko, prý nejlepší tamější revír na mořské pstruhy, akorá ty kopečky jsou drobet větší, než v Dánsku: http://plahte.no/…ureidet1.jpg :-)

Pátek 21. března 2014 v 9:24® dam
dam

sethy> no ty kravo, ty bys jel na ryby, jo?:-)

Pátek 21. března 2014 v 5:51® sethy
sethy

OBr> Už jen 5…

Pátek 21. března 2014 v 1:01® OBr
OBr

dam> tak to nám ještě 6 lidiček zbývá :-) Kdo další se přidá? …stejně nakonec pojedu na Hracholusky na okouny…

Čtvrtek 20. března 2014 ve 22:17® dam
dam

OBr> letos to už mám domluvené…ale příští rok mile rád vyrazím :-)

Čtvrtek 20. března 2014 v 0:07® Petula
Petula

OBr> To mi povídej.V USA jí jen čínské houby z dovozu,takže lesy tam jsou plné hub,je na člověka,který je sbírá pohlížejí jak na sebevraha.:-)