Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 22. září 2004 ve 13:14® HaD
HaD

toulovec: jééé, tak to promiň. je ještě možnost to nějak vyžehlit? :-D

Středa 22. září 2004 ve 12:52® Andrea
Andrea

toulovec: Přemlouvání je sice příjemná věc, ale my nemůžeme jen tak zavřít krám. Když si vezmu dovolenou, tak to bude na nic, protože by tu stejně neměl kdo být o víkendu, já si nemůžu vzít dovolenou kdy se mi chce. Moc mě to mrzí, ale přemlouvání je v tomhle případě zbytečné.

Středa 22. září 2004 ve 12:46® Andrea
Andrea

sedum: Tak to nedovedu posoudit. :-D

Středa 22. září 2004 ve 12:36® pupak

toulovec: – nech si ty kecy ty dietni postavicko, ja za to nemuzu ze furt zeru:-)) )

Středa 22. září 2004 ve 12:18

DaH: a proč to hlásíš mě?? největší hlad má prej pupák!!! To jsi mně nasral, pasovat mně na nenažrance, já co si poctivě hlídám svou štíhlou postavu. :o)) Kdo bude vrchní opékač?? Nenecháme to na starou vydru?? Byť s velkými zkušenostmi, bych tuto úlohu rád někomu přenechal. ;o)

Středa 22. září 2004 v 11:31® HaD
HaD

toulovec: už mám masíčko :-)

Středa 22. září 2004 v 10:22® Lovec

DaH: víš, já si myslím, že Andrea jako správná dáma jen dělá drahoty, to přece není možný aby nechtěla nebo nemohla jet na sraz,:o)) Tak si vezme dovolenou ne??? Když ony ty ženský to přemlouvání tak zbožňujou, ještě dva dny bude dělat drahoty a pak stejně pojede, protože jinak by se tu už ani nemohla ukázat.

Středa 22. září 2004 v 9:51® overhaul

Tak vemem aji tvojeho nadrizeneho

Středa 22. září 2004 v 8:36® HaD
HaD

Tomash: no fuj :-O , to jsou divný ryby :-D

Středa 22. září 2004 v 8:34® HaD
HaD

toulovec: a co Andreu unést a ještě pak žádat výkupné? :-D

Středa 22. září 2004 v 7:19® Tomash
Tomash

Mrkněte se do fotogaleri „Ostatní“. Nechápu, jak může někdo říct, že chlapi neumí dělat víc věcí najednou..... :-D

Středa 22. září 2004 v 6:31® Lovec

DaH: no přízrakovi bych tak 20 kg věnoval a možná by ještě bylo jemu velký a mě malý :o). Jinak jak přibrat to teda nevím, ale vím zaručený způsob jak s obezitou bojovat: hodně spát a hodně jíst, aby tělo mělo sílu se samo proti obezitě bránit. cha cha.

rybička: nekoukej napravo nalevo, zabal čemodan a koukej valit na srázek, stejně bude hnusně, takže budem hodinu rybačkovat a zbytek sedět v týpku a bude prča jako dlouho ne!!!! Jinak mladíci tě budou opíjet a snažit se tě svést, staříci se vehementně budou snažit okouzlit tě svými vědomostmi a zkušenostmi. To si přece nemůžeš nechat ujít!!!!

Andrea: Do práce? |V neděli??? To je snad proti všem zásadám ne??? Počkej, nikam nechoď, tady se určitě najde někdo, kdo Ti napíše omluvenku. Takže pánové, není tu třeba lékař co by napsal jednodenní neschopenku??? Nebo lampasák že by potvrdil plnění branné povinnosti??? Nebo funebrák že by..... to je blbej nápad :o))) nebo já nevím, nabídněte někdo pro Andreu nějaký řešení!

Úterý 21. září 2004 ve 22:50® HaD
HaD

ALL: recepty: po srazu na to jdu-je to už v plánu, Milky už mi nabídl pomoc, jeden náš spol. kámoš je rybář a navíc dobrej kuchař (snad přijede i na sraz) nám taky helfne, teď jedu pro foťák, tak se bude i fotiti :-) a bude to

Úterý 21. září 2004 ve 22:22® Dědek
Dědek

Rybička tenkrát napsal 3 recepty a celkem to bylo na první pohled dobrý. Pokud se to někde vyhrabe, tak bych s tím udělal základ v nové rubrice. Nebo rybičko, můžeš to poslat znova?

Úterý 21. září 2004 ve 22:17® Dědek
Dědek

Ty Recepty jsem navrhoval už asi před třema týdny ve Fórumu v nějaké otázce co udělat pro Chytej, nebo tak něco. Jsem pro, protože rád vařím a protože ryby nejím, tak moc receptů neznám. Ale něco opravdu dobrého a složitějšího. Ne jako Mikova Mlynářská štika :-)) ) Určitě dobrá, ale po kulinářsku( co se týká složitosti) nic moc.

Úterý 21. září 2004 ve 21:59® Tomash
Tomash

Jiris : Jo tak. No jo. Já se jako student dostanu k vodě hlavně o víkendech a o prázdninách… DaH : To přihlášení je fakt šťastný nápad a sedumův návrh na rubriku Recepty bych taky nadšeně přivítal a podpořil svými příspěvky.

Úterý 21. září 2004 ve 21:36@ sedum

DaH: To nové umístění Přihlášení uživatele úplně vpravo nahoru se povedlo. Teď to bude daleko jednodušší a přehlednější. Můžeš prosím ještě zřídit novou rubriku Recepty? To by určitě přivítalo mnoho kuchařských nadšenců a Ti, kteří rádi experimentují a neví čím by ještě ošálili mlsné jazýčky, by z toho rádi čerpali nové informace. Taky musíš myslet na ženy, které začínají do tohoto webu nenápadně nakukovat!

Úterý 21. září 2004 ve 20:32® jiris
jiris

DaH – dík, doufám, že je začně používat více lidí :-)

Úterý 21. září 2004 ve 20:31® jiris
jiris

Tomash – ne jen jsem se ptal, já byl teď tři dny na Labe 18 a 20.

Úterý 21. září 2004 ve 20:14® jaryn

dneska jeden duhák a jinak bída.

Úterý 21. září 2004 ve 20:03® Dědek
Dědek

Mám časovou srač…, už jsem nabyl pět dní u vody. Sakra, jak to děláte, že se k ní dostanete každý den?A to nijak extra neprožívám hoknu a rodina si taky neužije.

Úterý 21. září 2004 v 16:21® Rybicka

Jinak díkes všem za podporu… sama se nechám překvapit, jak se rozhodnu…

Úterý 21. září 2004 v 16:19® Rybicka

Taky si jedno objednám… budou hladný večery a vyměním ho za letní noční košilku…

Úterý 21. září 2004 v 16:16® Rybicka

Přízrak: Já Ti poradím… oblékni si nejdříve teplý nátělník, pak slabší mikinu, na ní huňatý svetřík a nakonec si navlékni to „super triko“! Bude Ti akorát a ještě budeš dělat frajírka se značkou CHYTEJ. CZ :-))

Úterý 21. září 2004 ve 14:31® HaD
HaD

toulovec: co bys radil prizrakovi Ty? :-D

Úterý 21. září 2004 ve 14:30® HaD
HaD

prizrak: tak řádně papej vepřový, chléb se sádlem a za chvilku je to OK

Úterý 21. září 2004 ve 14:29® HaD
HaD

rybička: proč bych neměl být nadšený? každý přítel vody a ryb (a Chytej. cz) je na srazu vítán!

Úterý 21. září 2004 ve 13:54@ sedum

Andrea: Hmmm. to je docela dobře možný,ale nevěřím, že by našla ještě většího dementa než jsem já.

Úterý 21. září 2004 ve 13:23® Andrea
Andrea

sedum: Aby si ta tvoje Vydra neokroužkovala někoho jiného, až jí dojde trpělivost. :-D

Úterý 21. září 2004 ve 13:17® Andrea
Andrea

rybička:Jen koukej jet, já bych jela, jen kdybych trochu mohla a co jsem tady v práci vymejšlela za kejkle, až šla šéfovi hlava kolem, ale prostě jet nemůžu. Tak neblbni, zabal se a vyraž. Já jsem dokonce vymejšlela, že se zabalím po práci a vyrazím, jenže já musím zase v neděli ráno do práce a to je ten průšvih…