Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 19. února 2014 v 18:35® Mr.Štikáč
-
kubas> Klidek eko teroristo
Tento příspěvek byl editován 19.2.2014 17:43:43 uživatelem Mr.Štikáč.1. Jednak bylo po desti,2.jelikoz to slukla pekne nebylo mozno ji vyhackovat ve vode ,3.po vyndani za pomoci roztahovaku coz zabralo asi 30 s pronehlo rychle foto proto sni na fotu nepozuju jako je zvykem abych ji neosahal
A jestly narazis na nepouziti podlozky ???? Tu sebou v brasne pres rameno opravdu nenosim
Takze tvuj rejpavej koment je uplne maximalne zcesnej
Jak jsem ti jiz jednou psal Matka te mela spolknout uz na zacatku a pokud chces pokracovat v nesmyslnem diskutovani,doporucuji ti MRK tak je podrazdenej pitomcu milion a urcite se ti bude nejakej jedinec jako jses ty,urcite rad venovat !!!!! Mej se
Snad sem ti to dostatecne vysvetlil a situaci popsal
- Středa 19. února 2014 v 18:34® Prichy
-
OBr> Děkuji.
jepice> americkou hmotu jsme měli na spektrometru…ale už o to psát nebudu, někdo musí být ten hloupej a dnes jsem to bohužel já
Palivec> nejsi slušný, než příště někoho začneš strašit postižením dítěte zjisti si informace…k problému se ani nemá cenu vyjadřovat, ty mluvíš ( dáváš odkazy) na jiné výrobky než je debata
- Středa 19. února 2014 v 18:33® Mr.Štikáč
-
kubas> Hlidek eko teroristo
1. Jednak bylo po desti,2.jelikoz to slukla pekne nebylo mozno ji vyhackovat ve vode ,3.po vyndani za pomoci roztahovaku coz zabralo asi 30 s pronehlo rychle foto proto sni na fotu nepozuju jako je zvykem abych ji neosahal
A jestly narazis na nepouziti podlozky ???? Tu sebou v brasne pres rameno opravdu nenosim
Takze tvuj rejpavej koment je uplne zcesnej
- Středa 19. února 2014 v 18:07® double-j
-
Mr.Štikáč> Krásná!
- Středa 19. února 2014 v 18:06® kubas
-
Mr.Štikáč> To položení na suchou trávu jí určitě výrazně před třením prospělo
.
- Středa 19. února 2014 v 17:55® Mr.Štikáč
-
Akorat netusim proc se ty fotky takhle otocily
Uz se zacinaj trit kdyz sem ji peanem vyndaval kotvu z pysku
uz z ni tekly jikry tak sup a uz je nekde podkorenem
Uplne stejny sou i u me na Sazave proste tam vic nevyrostou .A uz se nedohadujte vo blbostech a radsi se pochlubte kdo jste neco vytahl v vody
- Středa 19. února 2014 v 17:51® HaD
-
Mr.Štikáč> parádní
- Středa 19. února 2014 v 17:48® Mr.Štikáč
-
Tak neco na odlehceni !!!Chyceno tam kde se vlacet muze celej rok
- Středa 19. února 2014 v 16:41® OBr
-
jepice> víš, co je na tom tragikomické? Tobě i Davidovi jde ve výsledku o úplně stejnou věc (i v debatě o přenášení ryb mezi revíry), akorát jste oba z jiného kmene a občas hovoříte řečí, které ten druhý nerozumí.
Ale nejste to jen vy dva, je nás tady většina, co má kladný vztah k přírodě jako takové, ale často si jen špatně rozumíme.
- Středa 19. února 2014 v 16:40® double-j
-
Když je řeč o těch „gumových věcech“, máte někdo zkušenost s něčím podobným, jako je toto? http://www.tomi-korda.cz/…4ks/d-74868/
- Středa 19. února 2014 v 16:14® jepice-zruseno
-
OBr> Však já proti nim nic osobně nemám. Ale ta diskuze na toto téma se ve světě vede, a není od věci být připraven. Určitě k tomu přispěly i určitá omezení např. v Kalifornii. Přidám i jeden odkaz: http://www.examiner.com/…t-bait-lures
- Středa 19. února 2014 v 15:33® skwor
-
Palivec> Používat google umím, spíš mi šlo o konkrétní zkušenost někoho místního.
- Středa 19. února 2014 v 15:12® jepice-zruseno
-
Palivec> Zase existuje názor, že díky DDT leta v Evropě nebyli kormoráni
- Středa 19. února 2014 ve 13:51® OBr
-
Prichy> jasan, já to Vám i Davidovi přeju, i proto jsem to chtěl trošku nasměrovat jinam, i když je mi jasný, že to asi není reálné… Je to mnohem širší otázka, než jen problematika změkčovadel a je i otázka, jestli to řešit, když člověk chytá pod Plzní, která sice má čističku, ale i ta pustí spousty škodlivin ven…
Tento příspěvek byl editován 19.2.2014 12:52:25 uživatelem OBr. - Středa 19. února 2014 ve 13:27® double-j
-
Tak já bych to uzavřel s tím, že to jistě musí mít schválení k prodeji (tudíž) i výrobě a tím pádem je to „ekologicky“ vyřešené. Víc mě tahle diskuse bavila, když šlo o diskusi okolo rybaření, ne rozebírání výroby atd.
- Středa 19. února 2014 ve 13:24@ Palivec
-
Prichy> Jsi normální? Já jen citoval, co se píše v českých médiích. Pokud se ti to nelíbí, co píší Lidovky o dětech postižených ftaláty, napiš to do Lidovek.
- Středa 19. února 2014 ve 12:27® Mr.Štikáč
-
Je fuk co se do nich dava nebo nedava!!! Se podivejte co nam serou do jidla ja kdyz du nakoupit tak hodinu travim ctenim jakej sajrajt v tom zradle je !!! David mel urcite pravdu ze tu radi konkurence !!! Davide ser na ne urcite hudou fungovat skvele a vytahame na ne urcite krasny rybky !!!!!Dobra vec reklamu nepotrebuje lidi si to reknou mezi sebou a i treba negativni je to taky porad reklama
- Středa 19. února 2014 ve 12:22® Mr.Štikáč
-
Ja si je obednam tak jako tak urcite horsi me prijde ten bordel kolem vody !!!!
- Středa 19. února 2014 ve 12:00® Prichy
-
OBr> v poho, jen jsem se chtěl zastat Davida, u Palivce je mi jasné, že se neštítí ničeho, je mi ho spíše líto
Ale jednu věc bychom si měli ujasnit. Jestli je řeč o nastahach nebo dudlicích. ( to je otázka hlavně na jepici) V druhém případě bych snad ukončil debatu, nevím o tom zcela nic.
- Středa 19. února 2014 v 11:54® nnnap
-
Palivec> pro manželku snad bez protihrotu.
Pěkný
- Středa 19. února 2014 v 11:06® OBr
-
Palivec> ve středověku bylo hojně používané cínové a olověné nádobí,taky ty prvky kolovali u hodně lidí v těle… v minulém století bylo hojně používané hliníkové nádobí, taky hliník koloval/koluje hodně lidem v těle… tohle nejsou argumenty.
Pokud mohu ve vší skromnosti a úctě k ostatním(kromě chilli) poprosit, udržte emoce na uzdě a veďte dál debatu oproštěni od svých soukromých zájmů.
Teď jsme právě na hraně, kdy se to zlomí do slepého boje za svou pravdu, nebo to bude zajímavé i pro ostatní čtenáře, díky za tu minutku pozornosti
Tento příspěvek byl editován 19.2.2014 10:07:35 uživatelem OBr. - Středa 19. února 2014 v 11:05® Prichy
-
Palivec> základem zde byvala slušná komunikace a neotírání se o postižené děti druhých ..
Uznavam jsi lepší diskuter a dokazes druheho umlatit argumenty, které v zásadě nerozporuje. ( děti, zdravotní potřeby atd. )
- Středa 19. února 2014 v 10:29@ Palivec
- Středa 19. února 2014 v 10:26@ Palivec
-
skwor> Popis máš tady podrobný: Этот глубоководный толстячок-кранк обязательно должен понравиться любителям ловли троллингом, впрочем, и ловля взаброс, также может принести вполне закономерный успех. Не отличаясь особо выдающимися полетными качествами, в точку ловли с успехом может доставляться непосредственным сплавом по течению. Большая широкая лопасть способна без особых усилий доставить воблер до уровня 3,5–4,5 метров. Для этого потребуется сбросить с катушки всего несколько десятков метров шнура и начать проводку. Кроме того, именно большой размер лопасти во многом способствует тому, что воблер становится практически не уязвим для зацепов. В закоряженных, «крепких» местах сильно выступающая лопасть играет роль своеобразного буфера-отбойника, способствуя предотвращению мертвых зацепов. Натыкаясь на препятствие, она незамедлительно отталкивается от него даже при некотором продолжении проводки. Сам воблер при этом может даже перевернуться крючками вверх, но затем быстро принимает рабочее положение. Размеренная широкая игра воблера, вкупе с акустическим сопровождением и встроенной магнитной балансировочной системой Magnetic Force Balance (MFB) просто не может не оставить равнодушным любого из наших хищников – щуку, судака и сома. Острейшие же крючки Owner 36BC с антикоррозионным покрытием Black Chrome, которыми оснащен CRANK 70SDR, не оставят клюнувшему трофею ни малейшего шанса на спасение.
- Středa 19. února 2014 v 9:32@ Palivec
-
Prichy> Těmi kecy, jaké máš lejstra jsi mne dojal k slzám nešťastníku. Za mých mladých let se běžně používalo na hubení škůdců (mandelinka atd.) DDT. Dichlórdifenyltrichlóretan. Bylo to vydávané za zázrak moderní chemie, teplokrevným živočichům neškodné. Sám jsem s tím práškoval brambory tak jako jiní, tedy bílý prášek v řídkém jutovém pytli a s tím se chodilo bo poli a sypaly se brambůrky. Později se ukázalo, že je to karcerogenní svinstvo a výroba DDT byla celosvětově zakázaná.Téměř.
Cituji z Wiki: Výroba a používání DDT je dnes zakázána ve většině zemí světa, ale v řadě afrických a asijských zemí se DDT stále používá.[2] Důvodem je snížení výskytu malárie, ke kterému prokazatelně dochází díky účinkům DDT na komáry rodu Anopheles, kteří malárii přenášejí. ........................................ http://cs.wikipedia.org/wiki/DDT
- Středa 19. února 2014 v 9:24@ Palivec
-
Prichy> Ty lejstra si můžeš… Pokud jsi ženatý a máš malé děcko, tak se můžeš těšit…A stěžovat na lejstra.
- Středa 19. února 2014 v 9:22@ Palivec
-
jepice> Ftaláty jsou dnes všeobecně užívanými změkčovadly plastů. Zatím za ně není rozumná náhrada. zajímavé je, že v Evropě jsou nejvíc zastoupeny právě v tělech populace České republiky. Rozumné vysvětlení to nemá. Skupina asi čtyřiceti chemických látek, které se používají jako změkčovadla při výrobě plastů, podlahových krytin a stavebních materiálů. Přidávají se do hraček, lepidel, barev, insekticidů a kosmetických přípravků. Našly se také v elektronických cigaretách z Polska a Číny. Běžně se používají při výrobě zdravotnických pomůcek. Nejrozšířenějším ftalátem je DEHP, který se dnes považuje za toxickou látku.
Ještě trochu citací: Američtí vědci z Mount Sinai School of Medicine v New Yorku přicházejí se zajímavou teorií: za dětské poruchy chování mohou s největší pravděpodobností ftaláty. Tedy jedy, které se běžně používají k měkčení plastů či při výrobě kosmetiky.Podle loňského měření odborníků ze Státního zdravotního ústavu se přitom ftaláty objevují v těle Čechů výrazně častěji a ve větší koncentraci, než je průměr v Evropské unii. Z průzkumu, kterého se zúčastnilo 120 českých dětí i jejich matek, vyplynulo, že mají české děti naprosto běžně v moči kolem 50 mikrogramů tohoto jedu na litr moči. Po celý rok. S výjimkou jednoho chlapce byla ale všechna měření pod limitem 500 mikrogramů. Ten je ovšem stanoven jen pro jeden nejtoxičtější druh.
- Středa 19. února 2014 v 8:38® Prichy
-
jepice> Podle zákona jsou tam věty R a S – vlivy na prostředí a lidské zdraví. Pokud budeš chtít, zastav se v brně na stánku u vlacej, abych jednou pro vždy rozptýlil tvé obavy, Necham tě do těch lejster nakouknout. Pokud ovšem nechceš 14 cm gumového hrouzka používat jako erotickou pomůcku
Jestli Tě nepřesvědčí ani toto, můžeš místo gum používat nástrahy z peří.....pokud se tedy nebojis ptačí chřipky
- Středa 19. února 2014 v 1:28® jepice-zruseno
-
Mr.Štikáč> Kdyby byl tatínek schopnej určit, jestli je v tom například diethylhexylftalát (DEHP), tak by to mohlo být zajímavé. Nakonec by se třeba ukázalo, že to ty jejich nymfy neobsahujou a ještě by jim to udělalo drobnou reklamu. Jednodušší variantou ale stále zůstává důvěryhodná informace od výrobce. Přeci jen běžně jsou ty analýzy v laborce dost drahé a tak se používají hlavně u věcí, které mají přímý kontakt se sliznicí spotřebitele, například hraček pro malé děti, dudlíků nebo erotických pomůcek.
- Středa 19. února 2014 v 1:02® Mr.Štikáč
-
Stim nadelate strachy nou hau vezmu k fotrovi do prace a ten to rozebere na atomy zjistit slozeni je to posledni