Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 21. září 2004 ve 12:57@ sedum

Rybička: Jsem překvapen a ta moje Vydra taky! Dělala si starosti,aby tam nebyla jediná ženská a Ty chceš couvnout! No toto se dělá? Být malou holkou, tak by Jsi již měla pětadvacet na holou. Fakticky že jo! Ta moje je ženská v nejlepších a v nejrásnějších letech. Já jsem se těžce učil v první třídě písmenka a sousloví EMA MÁ MASO a MÁMA MÁ MÍSU a ta moje budoucí již vychovávala svýho synátora! Takže žádný ostych a přijeď! Uvidíš, že se docela dobře pobavíš, na to vem docela klidně jed a nebudeš toho nijakým způsobem litovat! Ta moje si chce taky něco amatérsky vytáhnout a ošahat proutky (jen ty uměle vyrobený!) a už si dokonce balí koření na grilování, tak ji v tom nenech!

Úterý 21. září 2004 ve 12:54® Prizrak

David:Včera mi došlo to triko s čepkou. Čepice O. K., ale v tom triku pěkně plachtím. No hold budu muset přibrat.

Úterý 21. září 2004 ve 12:43® overhaul

Me to neprinde divny!!A pojed

Úterý 21. září 2004 ve 12:40® Rybicka

Andrea: Škoda, že nemůžeš a nepojedeš :-(( asi to taky zbaběle vzdám a nepojedu, stejnak se tu se mnou nikdo nebaví. A stejně jako Overhaulovi mi teď přijde divný, aby se ženská v nej. letech bavila s partou rybářů, můj půlkilovej příděl masa s chutí s ní Pupák. I bossík Dahík by se mě moc nadšený nebyl. A lahvinku Jamesona hold vypiju sama :-) dostala jsem jí předčasně k narozkám a chtěla jsem se o ní s vámi podělit. Dopravu mám zajištěnou, nádobíčko půjčený a doma mě v pohodě pustili. Jen mě mrzí, že si neošahám ty vaše proutky a nebudu být ve fotoalbu svojí fotku s první ulovenou rybkou :-(( Tak se rozhoduju mám-nemám......???????

Úterý 21. září 2004 v 10:51® overhaul

sedum:Aha :-) tak to jo. Mam vzit taky stihacku?Porad se rozhoduju mam nemam…?

Úterý 21. září 2004 v 10:31® jaryn

toulovec: sedum mě taky překvapil. Ještě, že ta stará vydra nechodí na Chytej to by z něj byli dva a a chodil by sem jako čtrnáct.

Úterý 21. září 2004 v 6:50® Tomash
Tomash

Jiris : Rybařím hlavně na Labi 4–5 a sem tam nárazově na Labi 8. Potřebuješ s něčím poradit???

Úterý 21. září 2004 v 6:31® Lovec

Sedum: tyjo tak s tou starou vydrou jsi mně dostal, já už viděl jak Ty, starý známý ochranář a doktor Bolíto táhneš na sraz nějakou poraněnou vydru aby se dosyta nažrala na soukromým a nestrádala doma samotou a ty takhle!!!! :o)

Pondělí 20. září 2004 ve 23:39® HaD
HaD

jaryn: trochu jsme se zasekli v knajpě. tak kandát nebyl žádnej, chytil jsem hada tak 55cm a okouna lehce přes 30 cm!!!! vzal to až cca v 20:45, to už je leto druhej takhle za totální tmy (jednoho cca 25cm jsem dostal v létě okolo půlnoci na ocásek)----to je hrozný-dáš tam 1000 hodů twistrem a nic a pak sejme hrouzka potmě !?!?!?!

Pondělí 20. září 2004 ve 23:35® HaD
HaD

Tomash: jo, perfekt, četl jsem zatím jen jeden, ten další ještě ne. dám echo

Pondělí 20. září 2004 ve 23:29® HaD
HaD

jiris: je to tam

Pondělí 20. září 2004 ve 21:44® jaryn

Big Mike: tobě to je jedno, ty půjdeš k vodě stejně. Já ze zoufalství vzal feeder a kaprák a sedl si na Jordán, plotice a 2 cejnci. aspoň něco. ted je tam Dah na candátech. Tak jsem zvědav s čím se vytasí.

Pondělí 20. září 2004 ve 21:18® Dědek
Dědek

Big Mike: tak to ti teda závidím :-)) ) Úplně živě si dovedu představit, jak ses bavil. Jo, jsou dny blbec. Ale na druhé straně, když vychladneš, tak i tohle má něco do sebe.

Pondělí 20. září 2004 ve 20:41® jiris
jiris

DaH – šlo by dát můj účet nad anketu, možná by to bylo víc O. K.?

Pondělí 20. září 2004 ve 20:36® jiris
jiris

overhaul – umíš si přečíst zprávu? (jestli ne tak hlavní stránka, můj účet, je to vpravo dole).

Pondělí 20. září 2004 ve 20:33® jiris
jiris

Tomash – kde na Labi chytáš?

Pondělí 20. září 2004 ve 20:12@ sedum

Overhaul: Tou Starou vydrou do slova a do písmene jsem myslel moji stíhačku. Tou mojí stíhačkou myslím mojí nabíječku a mojí nabíječkou je ta moje Stará vydra. Jinak je to moje partneka, která mne už 10 let chce nechat okroužkovat, ale stále odolávám !!!!!

Pondělí 20. září 2004 ve 20:05® overhaul

dedek:Diky za pomoc

Pondělí 20. září 2004 v 19:51® overhaul

Ja sem byl na becve. Za 3 hodiny sem lapl malyho bolena a par okounku a jednoho jelce. Potom sem spadl nohou do vody a jel sem dom. Na kazdej druhej nahoz sem ale tahal list.

Pondělí 20. září 2004 v 19:45@ Big Mike

Zmar nad zmar, zhouba! Ráno v 6.15 u pískovny. Voda nádherná. Na druhý nához(twistr), když mě napadlo, že bych mohl dát lanko, mi to nějaká ukousla. Po hodince přechod na další pískovnu. Naváží hráz a tak je celá zkalená. Přebrodil Lužnici, 3× urval na další pískovně, přešel zpět na tu, kde jsem začínal. K tzv. „Křížku“ Do toho jsem musel „vyřešit“ břichabol (ufuf) a házel dál na hloubku (odhadem 10m) – nic. Pak jsem na sromu pod vodou spatřil zašlou půlenou Rapalu 11cm. Při pokusech klackem zachytit jsem jen urval jedne trojhák a potápivá R. visela jen za zadní trojhák – značně zrezlý. Pokusy s plandavkama a tw. Hlavičkama dopadly na prd. Uvolněná rybka sklouzla ke dvu, které klesá asi pod úhlem 60°. Pokusi probrat dno třpytkama a pod nikam nevedly. Půl hodina lovu v háji a výsledek KO. Po půlhodině házení jsem nasadil Rapalku Shad Rap a na druhý nához jí zaháknul asi 3 metry od břehu v hloubce. Už se o mě pokoušela mrtvice. Voda se zdála Ok, tak jsem šel na „Ádu“. Po asi 10ponorech do 2,5 metru jsem jí vydoloval a když jsem byl ve vodě, prubnul dno u toho stromu s tou půlenoz R. Dno fakt mizelo pod nohama, asi 20 ponorů a nic. To už jsem drkotal, vylezl, oblekl a mazal dom. 5 hodin a jeden okounek….. Odpoledne nalakoval pár woblerů a na 17.00 byl u Lužnice. Hnusná voda. 1 a ½ hodiny bez záběru. Už jde listí, po hladině bubliny, je to dozelena, fakt už mě to neláká…………. A co vy?

Pondělí 20. září 2004 v 19:38® overhaul

sedum: Ty tu vydru mas jako na voditku?Nebojis se o nu?

Pondělí 20. září 2004 v 19:37® Tomash
Tomash

DaH : Mimo jiné přišli ty mé články??? Budou se hodit?

Pondělí 20. září 2004 v 19:37® overhaul

Jeste ze te mam

Pondělí 20. září 2004 v 19:36® Tomash
Tomash

DaH : Joj,tak díky. Považuji za nutnost pouštět každou parmu. Stejně jako můj bratr(Hampy) jsou i pro mě parmy ty pravé bojovnice z vodních proudů. Tuhle jsem chytil s velikým štěstím. Zajela mi do vázky a držela v ní cca 5–10min,ale nakonec z ní vyjela. Je naprosto amózní, jak se parma brání o svůj život. Skládám poklonu před každou parmou, která rejdí po říčním dně… :+D

Pondělí 20. září 2004 v 19:31@ sedum

Overhaul: 3× je to tam proto, že to určitě myslíš upřimně, ale hlavně je to tam proto, že Jsi hned po napsání textu z toho nevyskočil a klepnul Jsi na stránku po uveřejnění textu ještě dvakrát po sobě. Až něco napíšeš,tak z toho vyskoč třeba na nějaký jiný odkaz vlevo ve fóru a pak se vrať do Diskuse. Taky se mi to stalo.

Pondělí 20. září 2004 v 19:26@ sedum

Jiris,Overhaul: S odjezdem se přizpůsobím Vám. Myslel jsem, že bych Vás rozvezl až domů. Pokud budete mít vlastního koníka,tak potom není opravdu co řešit jak říkal Dědek.

Pondělí 20. září 2004 v 19:17® overhaul

dedek:Diky za pomoc

Pondělí 20. září 2004 v 19:12® Dědek
Dědek

Overhaul,Jiris : pánové v pohodě. Pokud máte vlastního oře, tak není co řěšit. Kdyby náhodou škodovenka zdechla, tak odjíždím v pátek okolo třetí z Brna. Telefon na mě máte, tak stačí jenom zavolat. Už se těším jako sviňa :-)) )

Pondělí 20. září 2004 v 18:59® jiris
jiris

overhaul – to bude super!!! číslo máš na účtu.

Pondělí 20. září 2004 v 18:56® overhaul

dedek:Nezlob se ze to menim ale beru si spacek veci,stolek atd. a tak je lepsi ze sem to auto sehnal, nez to tahat vlakem do Brna takze semnou nepocitej. Tak se na me nenaser ze reknu ze jo a pak zas ze ne