Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 31. ledna 2014 ve 22:51® Draky
-
OBr> Spro gold arc…nevim teda jak moc dobrej navi to je, ale na fotkach je docela zlutej
- Pátek 31. ledna 2014 ve 22:45® OBr
-
tak jo, budu sice za zženštilce, ale jsem takovej, tak proč to skrývat, žejo
Jakej naviják by se hodil na Shimano Beastmaster Jigging-Jerk? Neřeším teď značku, ale jen a pouze vzhled, musí to spolu ladit, takže hezky do žluta
Našel jsem si Ryobi ECUSIMA, ale to asi bude žlutý až moc, pak Shimano Beastmaster 6000 XSA, to je zase macek, že bych z toho měl paličku na zatloukání kolíků do země…
Napadá někoho ještě nějakej žluťák? Je jasné, že výstava v Brně to jistí, ale abych věděl, co mám hledat…
- Pátek 31. ledna 2014 ve 21:17® šimpik
-
Zdravím, vím že je to P sezona je ještě celkem daleko, ale chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s přívlačí na Divoké Orlici č.453 059 tzv. zemské bráně ..zajímá mě úsek kolem pašerácké stezky:)) díky za opdovědi..
- Čtvrtek 30. ledna 2014 ve 12:28@ Palivec
-
Mr.Štikáč> Nic si nevyčítej, každej sme nějakej. Mne má ráda jedna doga. Asi je to láska. Když k nim přijdu do firmy, celou dobu mne olizuje. Jsem jejín miláček. Je to fena, tak asi nejsem píča. Hmm, může bejt teplá.
- Středa 29. ledna 2014 v 16:57® Mr.Štikáč
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 29. ledna 2014 v 16:55® Mr.Štikáč
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 29. ledna 2014 v 16:44® Mr.Štikáč
-
ladamaj> jo jo ja zas vozim Nemeckou dogu
jmenuje se Amigo a ma vibornou vlastnost ,pruty,auto,a nas !!!!! Bere jako smecku je hravej ale pri vlace uz vi ze musi chodit pomalu aby nedupal a nastrahy ho nezajimaj je to nas maskot !!!! A ochrance naposledy odehal a zdolal postrelene (malo postrelene )prase o vaze 70 kg .Prekvapilo nas uplne doslovne v tvari v tvar !!!! A okamzite zautocilo !!!!! nastesti tam byl nas vele tok
coz ho zbrzdilo a Amig mel cas (zlomky sekundy ) ho zastavit a nechat zhasnout !! Myslivci byli radi a flasticka bananovice byla doma
- Středa 29. ledna 2014 ve 14:58® Mr.Štikáč
-
Nazdar kluci a devcata!!!! Mam dotaz chtel bych zalozit team (privlac) Ucastnit se teamove zavodu atd .....velke auto (Transit 6ti misto plus valnik na lod nebo kajaky mame (jsme 2!) Havl,Brod a okolí vlastnime zahradnickou firmu takze neni problem pomoct treba pred zavodama neco posekat ostrihat prorezat pokatit odstranit popripade nejake dary do zavodu dyztak do os zprav diky a at to bere
- Úterý 28. ledna 2014 v 16:10® HaD
-
Palivec> A to byla sakra šťastná čepice. S květinkou, kterou jsem někde koupil jako příspěvek na boj s rakovinou tuším…
- Úterý 28. ledna 2014 ve 14:54@ Palivec
-
David H.> http://www.chytej.cz/…i-dokonceni/
- Úterý 28. ledna 2014 ve 14:53@ Palivec
-
David H.> Nevím, zaujalo mne hlavně to, že jakémusi hadovi uplavala čepice. Já hada s čepicí ještě neviděl. Hada v klobouku jo, můj děda když lovil zmije, tak…
- Úterý 28. ledna 2014 ve 12:41® HaD
-
Palivec> To je tuším ze záovdů v Rožmberku nad Vltavou. Tam jsme tenkrát vyhráli
- Úterý 28. ledna 2014 v 11:45@ Palivec
-
David H.> To věřím, tato je z članku ToRo tady, i ty seš tam s nějakým metálem.
- Úterý 28. ledna 2014 v 11:43® HaD
-
Palivec> Těch fotek je mnoho…
- Pondělí 27. ledna 2014 ve 22:17@ Palivec
-
David H.> I tu máš nebohého.
- Pondělí 27. ledna 2014 ve 21:12® HaD
-
15.9.2007 – závody na Sázavě v Havlíčkově Brodě…
- Pondělí 27. ledna 2014 ve 20:22@ Palivec
-
David H.>Když mi bylo 60, tak 27% konškoláků ze základní školy (v ročníku cca 60 duší) bylo po smrti. Jen 1 či 2 přišli o život při nehodě. 27% je snad dost vysoké číslo,nedožili se ani důchodu.
- Pondělí 27. ledna 2014 ve 20:00® Draky
-
David H.> Co k tomu rict…
- Pondělí 27. ledna 2014 v 19:38® HaD
-
Palivec> tuším letos 61…
- Pondělí 27. ledna 2014 v 19:15@ Palivec
-
David H.> Věk?
- Pondělí 27. ledna 2014 v 19:02® HaD
-
Strašná zpráva pro rodinu, kamarády a známé Rudolfa Bayera, rybáře tělem i duší, který celý život zasvětil rybám, přívlači, závodní přívlači. Dnes okolo oběda… těžko se to říká, protože je to k neuvěření, zemřel. Čest jeho památce.
- Pondělí 27. ledna 2014 ve 13:33@ Palivec
-
Neblbněte se Sportexem a pod. a kupte si pořádný prut. Když mi manželka přivřela Sportex dveřmi auta, exitoval Tenhle vydrží všechno. Budu si ho muset koupit.
- Pondělí 27. ledna 2014 v 11:39® ladamaj
-
Palivec>jo jo vše mám pojištěné i proti odcizení a musím sebou vozit doklady jak od člunu jde o hondu a rovněž tak i na motory.Jinak kdyby přišla kontrola a já neměl doklady tak mne to zabaví vše je registrováno a jako invalida po požádání dostavám povolení k použití plavidla od příslušné organizace.Jezdí za mnou i RS a ti si ho půjčují ke kontrole aby vodu nemuseli objíždět autem sem v poho RS také ale ne zde a jako invalida nemohu mít působnost po celé ČR už sem to projednával s Ličkou myslím na vše a stejně ryby pouštím převážně vše.Moc děkuji za upozornění i když to vše znám ale to každý neví.
Tento příspěvek byl editován 27.1.2014 10:42:00 uživatelem ladamaj.(vozím sebou hodného pitbula nezaútočí bez důvodu on to hlídá)
- Pondělí 27. ledna 2014 v 10:22@ Palivec
-
ladamaj> Člun stále na vodě…Hmmm, a co životní pojištění Ládíku? Máš? Tomu, kdo je pojištěný, se nic nestane, pojišťovna se o to postará.
- Pondělí 27. ledna 2014 v 9:48® kubas
-
skwor> Tak ono nahánět je s vláčkou na tstojáku to je tak na velkou dávku antidepresiv před každým lovem
.
- Pondělí 27. ledna 2014 v 9:38® skwor
-
Dredaty> Sumíky tu mám, dokonce se tu chytilo pár ryb přes 80kg. Ale představa, že je naháním s vláčákem na 90hektarovém, mělkém stojáku, s dnem jak vana, mě moc neláká
- Pondělí 27. ledna 2014 v 6:02® sethy
-
Dredaty> K nám je to zybtečné. Ikdyž tu asi taky takové ryby plavou…
- Pondělí 27. ledna 2014 v 1:29® ladamaj
-
kubas>přesně jak píšeš ono se to někdy povede že takovou rybu zdolaj i ze břehu ale až narazí na bojovníka tak ten nedá ani metr bez boje.
- Pondělí 27. ledna 2014 v 1:09® kubas
-
Dredaty> Neboj tady taky nejsou, proto je třeba vycestovat za hranice
.
ladamaj> Jak se jednou někdo spálí, tak naráz začne přemýšlet úplně jinak. Na každého, kdo to bere na lehkou váhu, to čeká
Tento příspěvek byl editován 27.1.2014 00:09:48 uživatelem kubas..
- Pondělí 27. ledna 2014 v 0:28® Dredaty
-
sethy> kubas> upřímně bych chtěl mít vaše starosti, ale v mém okolí bohužel sumejši v takových velikostech ani počtu, aby to mělo smysl řešit nežijou