Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 20. září 2004 v 18:48® jiris
jiris

doktor – nádhernej kousek!!!!!!! Můžeš vyfotit na jakýho si ho chytil ripra? :-)

Pondělí 20. září 2004 v 18:42® jiris
jiris

Sedum – kdy bude předpokládaný odjezd s Piláku do Brna (zhruba příjezd do Brna). Docela mě štve, že v neděli musím večer jet na koleje a nevím zda stihnu odjezd vlaku. Overhaul – máš ho na účtu.

Pondělí 20. září 2004 ve 14:14® Dědek
Dědek

DaH : můžeš mi sehnat časový rozpis MČR na neděli?V sobotu nemůžu. Dík

Pondělí 20. září 2004 ve 12:52® overhaul

Jiris:Dej mi prosimte telefon

Pondělí 20. září 2004 v 11:50® Chose
Chose

No nevím asi jsem koupil špatně ale určitě jsou to twistery. ale takový tužší než ty co sem měl předtím. jinak dneska se chystám na další lov,mám dovolenou tak poreferuju…

Pondělí 20. září 2004 v 11:23® Dědek
Dědek

Toulovec : nic se neděje, než stáhnu poštu, tak jí překontroluju na servru. Ale asi jsem nabyl jedinej, kterého jsi obšťastnil :-)

Pondělí 20. září 2004 v 11:02® Lovec

Dědek: pokud jde o ten zavířenej comp, tak se omlouvám, ale není v mé moci to ovlivnit. Jsem připojenej v práci ze sítě, kterou hlídá smečka správců kteří si to už ohlídají. Docela se divím, nechci s tebou polemizovat, ale věřím ti. Ale to je taky všechno co pro to můžu udělat. :o)))

Pondělí 20. září 2004 v 10:03® HaD
HaD

mirmen: velmi zajímavé

Pondělí 20. září 2004 v 1:24® mirmen

Pro ty z Vás, kteří chytají na bójku, bych měl tip na zhlédnutí instruktážního videa na www. rob. czechian. net. Docela vykoumaný.

Neděle 19. září 2004 ve 21:58® HaD
HaD

BigMike: láká, kdy?

Neděle 19. září 2004 ve 21:58® HaD
HaD

Tomash: krásná !!! , dopsal jsem Ti tam „vrácena vodě“, OK?

Neděle 19. září 2004 ve 21:55® HaD
HaD

Hampy: taky parmy miluju :-) jsou skvělé bojovnice a každopádně si zaslouží úctu spojenou s vrácením vodě. No a k tomu parníku či ponorce jen tolik, že máš super zážitek a důvod jít opět k vodě, protože tam ta ponorka n aTebe čeká :-D

Neděle 19. září 2004 ve 21:25® jiris
jiris

jaryn – pamatuju, taky sem měl kdysi twistry, které šli použít maximálně na gumování tužek. Dnes už jsou téměř všechny dobré.

Neděle 19. září 2004 ve 21:01@ Big Mike

Tak dneska jsem vymaloval další část, porádně se navlek a nějak jsem ty zády rozhejbal. Večer radši ještě nikam, ale zítra mám volno, tak razím na ten Vlkov. Týden jsem nebyl u vody, tak jsem nadrženej jak kanec. Ještě aby to věděly rybky ve vodě. Ale co, bude pěkný den, něco urvu, něco vyfotím a když nebude ryba, dám si zavináče z Makra. Tak v pátek!. DaH: neláká tě to, ráno na óóóbr štiky a okouny:-)) )?..... Jdu konečně malovat ty woblery. Prubnu vápno, dnes dobře krylo:-)

Neděle 19. září 2004 v 19:43® Dědek
Dědek

Hampy: jó, tak to musela být paráda. Osobně jsem měl na prutu tak 45-tu a bojovala jako o život.

Neděle 19. září 2004 v 19:06® jaryn

hampy : tak to si měl den D. To je pak rybařina radost, co

Neděle 19. září 2004 v 19:05® jaryn

jiris: dneska nic, ale stěmi starými twistry jsem něco udělat musel

Neděle 19. září 2004 v 19:00® Tomash
Tomash

Konečně se mi podařilo dostat svou parmu do fotogalerie chytej. cz Akorát jsem nenaspsal, že byla vrácena vodě, ale to je jasný z těch fotek. Musím se taky nějak pochlubit… :-D

Neděle 19. září 2004 v 18:42® Hampy

Tak dnes jsem si zase pěkně provětral vláčák a nestačil jsem se divit. Lovil jsem na Labi. První úlovek na mini twister – parma 64cm dále 52 a 56cm. Kvůli parmám jsem místo twistera nasadil plandavku. Kdybych zůstal u parem, mohl jsem ještě mít nějakej vlasec v navijáku!!! Na třetí nához jsem zasekl podle mého názoru sumce. Ryba si to nasměrovala pěkně proti proudu. Já ji následoval až k mostu,který jsem nemohl obejít. Odmotala postupně všech 200metrů vlasce… :-) Na této řece používám vlasec 0,22mm a na konci mám 2m pletenky 0,06mm. Prut mám Zebco Trophy Crown 2,10m. Nejvíc mě mrzí, že jsem rybu, nebo ponorku- fakt nevím, co to bylo za slona, vůbec neviděl, ale i to patří k rybařině… Parmy jsem samozřejmě pustil,abych se přiznal, tak k parmám mám snad ze všech ryb největší úctu. Chytil jsem už téměř všechny druhy našich ryb, ale jak dokáže bojovat parma, to je prostě fantastické!!! kdo ji ulovil, ví , co mám na mysli. Mimo jiné připravuji o parmách článek. Snad se bude líbit…

Neděle 19. září 2004 v 18:21@ sedum

Overhaul: Už jsem tady !!!! Víš jak poznáš, kdo je zrovna na na tomto webu online? Klikni si na jakýkoli Profil a odklepni Prohlížet uživatele. Tam jsou vypsáni všichni Ti, kteří jsou momentálně k tomuto webu připojeni. Podle toho poznáš, kdo tady je a kdo je již dejme tomu na rybách.

Neděle 19. září 2004 v 17:48® Dědek
Dědek

Toulovec: máš viráše na komplu, kterého jsi nechtíc rozeslal dalším. Mimo jiné i na můj PC. Provětrej antivirus. Trochu se v tom vyznám, takže mi nic nesežral :-)

Neděle 19. září 2004 v 17:46® jiris
jiris

jaryn – v dnešní nabídce twistrů jich chodí skvěle 99% :-)) Takže nevím co bych pájel :-)

Neděle 19. září 2004 v 17:40® Dědek
Dědek

Tak jsem se dozvěděl supr nabídku. Kamoš sponzoruje závody v Luhačovicích a jako poděkování dostal ubytování ve dvou apartmánech na prodloužný vejkend. Takže za 14 dnů razíme ve čtyřech na tři dny do Luhačovic a uděláme supr pánskou jízdu. Pokud to neznáte, jedná se o krásnou malou přehradu, kde jsou jak kapříci, tak dravci. A navíc nás pustí na vlastní rybník, kde jsou kapříci nad 100. Už promazávám feeder a doufám, že přispěju i nějakám tím trofejním fótó.

Neděle 19. září 2004 v 16:30® HaD
HaD

tak jsem po oslavě dabl narozenin, absolvoval jsem s rodinkou pouť a HURÁ NA NĚ!

Neděle 19. září 2004 v 10:57® jaryn

chose – přečti si Kajmana září 04 článek od Aliho . Mně naučil vybírat twistry Rozsypal. Kdysi jsem na ně začal bezúspěšně chytat tak jsem toho nechal. Pak mi to TR ukaázal a víc než polovinu twistrů jsem musel upravit nůžkama a pájkou. připadal jsem si jak trotl. Dneska,ale většina twistrů už chodí dobře. Tos asi koupil nějakej šunt. A propó nechci tě urazit, nekoupils náhodou smáčky?

Neděle 19. září 2004 v 10:32® jaryn

s politovám vám musím sdělit, že metrovka odolala. Proto je asi metrovka, že každými troubovi na to neskočí. Na fídra akorát jeden cejnek. Já už k tý vodě si chodím opravdu jen pokecat

Neděle 19. září 2004 v 10:07® Chose
Chose

jaryn-začínám u nás na rybníce a rotačky mi nějak nesedly,spíš mám sem tam úspěch s plandavkou. stříbrná s matně červenými pruhy. sem tam okoun a jeden malej candoš. Ještě zkouším twistry. Teď sem koupil ale je to hrůza,nějakej paskvil,ocásek se vůbec nevrtí,asi to půjdu prodavačce omlátit o hlavu :-) no se srazem nevím,v pátek máme v práci setkání s investorem a netuším co po mě budou chtít v sobotu. jestli to aspoň trochu půjde tak přijedu. :-)

Neděle 19. září 2004 v 6:30® HaD
HaD

jaryn: ok. tak dej vědět, vyrážím

Sobota 18. září 2004 ve 22:31® jaryn

DaH: jsem ne metrovce

Sobota 18. září 2004 ve 22:09® HaD
HaD

jaryn: ráno mezi 6:00 a 6:30 jdu na plovku s mušákem, stavíš se?