Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 20. září 2004 v 18:48® jiris
-
doktor – nádhernej kousek!!!!!!! Můžeš vyfotit na jakýho si ho chytil ripra?
- Pondělí 20. září 2004 v 18:42® jiris
-
Sedum – kdy bude předpokládaný odjezd s Piláku do Brna (zhruba příjezd do Brna). Docela mě štve, že v neděli musím večer jet na koleje a nevím zda stihnu odjezd vlaku. Overhaul – máš ho na účtu.
- Pondělí 20. září 2004 ve 14:14® Dědek
-
DaH : můžeš mi sehnat časový rozpis MČR na neděli?V sobotu nemůžu. Dík
- Pondělí 20. září 2004 ve 12:52® overhaul
-
Jiris:Dej mi prosimte telefon
- Pondělí 20. září 2004 v 11:50® Chose
-
No nevím asi jsem koupil špatně ale určitě jsou to twistery. ale takový tužší než ty co sem měl předtím. jinak dneska se chystám na další lov,mám dovolenou tak poreferuju…
- Pondělí 20. září 2004 v 11:23® Dědek
-
Toulovec : nic se neděje, než stáhnu poštu, tak jí překontroluju na servru. Ale asi jsem nabyl jedinej, kterého jsi obšťastnil
- Pondělí 20. září 2004 v 11:02® Lovec
-
Dědek: pokud jde o ten zavířenej comp, tak se omlouvám, ale není v mé moci to ovlivnit. Jsem připojenej v práci ze sítě, kterou hlídá smečka správců kteří si to už ohlídají. Docela se divím, nechci s tebou polemizovat, ale věřím ti. Ale to je taky všechno co pro to můžu udělat. :o)))
- Pondělí 20. září 2004 v 10:03® HaD
-
mirmen: velmi zajímavé
- Pondělí 20. září 2004 v 1:24® mirmen
-
Pro ty z Vás, kteří chytají na bójku, bych měl tip na zhlédnutí instruktážního videa na www. rob. czechian. net. Docela vykoumaný.
- Neděle 19. září 2004 ve 21:58® HaD
-
BigMike: láká, kdy?
- Neděle 19. září 2004 ve 21:58® HaD
-
Tomash: krásná !!! , dopsal jsem Ti tam „vrácena vodě“, OK?
- Neděle 19. září 2004 ve 21:55® HaD
-
Hampy: taky parmy miluju
jsou skvělé bojovnice a každopádně si zaslouží úctu spojenou s vrácením vodě. No a k tomu parníku či ponorce jen tolik, že máš super zážitek a důvod jít opět k vodě, protože tam ta ponorka n aTebe čeká
- Neděle 19. září 2004 ve 21:25® jiris
-
jaryn – pamatuju, taky sem měl kdysi twistry, které šli použít maximálně na gumování tužek. Dnes už jsou téměř všechny dobré.
- Neděle 19. září 2004 ve 21:01@ Big Mike
-
Tak dneska jsem vymaloval další část, porádně se navlek a nějak jsem ty zády rozhejbal. Večer radši ještě nikam, ale zítra mám volno, tak razím na ten Vlkov. Týden jsem nebyl u vody, tak jsem nadrženej jak kanec. Ještě aby to věděly rybky ve vodě. Ale co, bude pěkný den, něco urvu, něco vyfotím a když nebude ryba, dám si zavináče z Makra. Tak v pátek!. DaH: neláká tě to, ráno na óóóbr štiky a okouny
)?..... Jdu konečně malovat ty woblery. Prubnu vápno, dnes dobře krylo
- Neděle 19. září 2004 v 19:43® Dědek
-
Hampy: jó, tak to musela být paráda. Osobně jsem měl na prutu tak 45-tu a bojovala jako o život.
- Neděle 19. září 2004 v 19:06® jaryn
-
hampy : tak to si měl den D. To je pak rybařina radost, co
- Neděle 19. září 2004 v 19:05® jaryn
-
jiris: dneska nic, ale stěmi starými twistry jsem něco udělat musel
- Neděle 19. září 2004 v 19:00® Tomash
-
Konečně se mi podařilo dostat svou parmu do fotogalerie chytej. cz Akorát jsem nenaspsal, že byla vrácena vodě, ale to je jasný z těch fotek. Musím se taky nějak pochlubit…
- Neděle 19. září 2004 v 18:42® Hampy
-
Tak dnes jsem si zase pěkně provětral vláčák a nestačil jsem se divit. Lovil jsem na Labi. První úlovek na mini twister – parma 64cm dále 52 a 56cm. Kvůli parmám jsem místo twistera nasadil plandavku. Kdybych zůstal u parem, mohl jsem ještě mít nějakej vlasec v navijáku!!! Na třetí nához jsem zasekl podle mého názoru sumce. Ryba si to nasměrovala pěkně proti proudu. Já ji následoval až k mostu,který jsem nemohl obejít. Odmotala postupně všech 200metrů vlasce…
Na této řece používám vlasec 0,22mm a na konci mám 2m pletenky 0,06mm. Prut mám Zebco Trophy Crown 2,10m. Nejvíc mě mrzí, že jsem rybu, nebo ponorku- fakt nevím, co to bylo za slona, vůbec neviděl, ale i to patří k rybařině… Parmy jsem samozřejmě pustil,abych se přiznal, tak k parmám mám snad ze všech ryb největší úctu. Chytil jsem už téměř všechny druhy našich ryb, ale jak dokáže bojovat parma, to je prostě fantastické!!! kdo ji ulovil, ví , co mám na mysli. Mimo jiné připravuji o parmách článek. Snad se bude líbit…
- Neděle 19. září 2004 v 18:21@ sedum
-
Overhaul: Už jsem tady !!!! Víš jak poznáš, kdo je zrovna na na tomto webu online? Klikni si na jakýkoli Profil a odklepni Prohlížet uživatele. Tam jsou vypsáni všichni Ti, kteří jsou momentálně k tomuto webu připojeni. Podle toho poznáš, kdo tady je a kdo je již dejme tomu na rybách.
- Neděle 19. září 2004 v 17:48® Dědek
-
Toulovec: máš viráše na komplu, kterého jsi nechtíc rozeslal dalším. Mimo jiné i na můj PC. Provětrej antivirus. Trochu se v tom vyznám, takže mi nic nesežral
- Neděle 19. září 2004 v 17:46® jiris
-
jaryn – v dnešní nabídce twistrů jich chodí skvěle 99%
Takže nevím co bych pájel
- Neděle 19. září 2004 v 17:40® Dědek
-
Tak jsem se dozvěděl supr nabídku. Kamoš sponzoruje závody v Luhačovicích a jako poděkování dostal ubytování ve dvou apartmánech na prodloužný vejkend. Takže za 14 dnů razíme ve čtyřech na tři dny do Luhačovic a uděláme supr pánskou jízdu. Pokud to neznáte, jedná se o krásnou malou přehradu, kde jsou jak kapříci, tak dravci. A navíc nás pustí na vlastní rybník, kde jsou kapříci nad 100. Už promazávám feeder a doufám, že přispěju i nějakám tím trofejním fótó.
- Neděle 19. září 2004 v 16:30® HaD
-
tak jsem po oslavě dabl narozenin, absolvoval jsem s rodinkou pouť a HURÁ NA NĚ!
- Neděle 19. září 2004 v 10:57® jaryn
-
chose – přečti si Kajmana září 04 článek od Aliho . Mně naučil vybírat twistry Rozsypal. Kdysi jsem na ně začal bezúspěšně chytat tak jsem toho nechal. Pak mi to TR ukaázal a víc než polovinu twistrů jsem musel upravit nůžkama a pájkou. připadal jsem si jak trotl. Dneska,ale většina twistrů už chodí dobře. Tos asi koupil nějakej šunt. A propó nechci tě urazit, nekoupils náhodou smáčky?
- Neděle 19. září 2004 v 10:32® jaryn
-
s politovám vám musím sdělit, že metrovka odolala. Proto je asi metrovka, že každými troubovi na to neskočí. Na fídra akorát jeden cejnek. Já už k tý vodě si chodím opravdu jen pokecat
- Neděle 19. září 2004 v 10:07® Chose
-
jaryn-začínám u nás na rybníce a rotačky mi nějak nesedly,spíš mám sem tam úspěch s plandavkou. stříbrná s matně červenými pruhy. sem tam okoun a jeden malej candoš. Ještě zkouším twistry. Teď sem koupil ale je to hrůza,nějakej paskvil,ocásek se vůbec nevrtí,asi to půjdu prodavačce omlátit o hlavu
no se srazem nevím,v pátek máme v práci setkání s investorem a netuším co po mě budou chtít v sobotu. jestli to aspoň trochu půjde tak přijedu.
- Neděle 19. září 2004 v 6:30® HaD
-
jaryn: ok. tak dej vědět, vyrážím
- Sobota 18. září 2004 ve 22:31® jaryn
-
DaH: jsem ne metrovce
- Sobota 18. září 2004 ve 22:09® HaD
-
jaryn: ráno mezi 6:00 a 6:30 jdu na plovku s mušákem, stavíš se?