Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 10. ledna 2014 v 19:11® jepice-zruseno
-
dam> Hladkost chodu se stejně ukáže až když se táhne 50gramová široká plandavka proti proudu
Tento příspěvek byl editován 10.1.2014 18:11:17 uživatelem jepice-zruseno. - Pátek 10. ledna 2014 v 17:34® dam
-
skwor> přiznám se, že se čistotou chodu zase tolik netrápím…samozřejmě pokud ho neztěžuje…daleko víc mě zajímá návin, odhoz, kroucení vlasce a brzda…proto jsem tak trochu přestal porovnávat značky, neboť v kategorii do cca 5000 je to skoro na všechno brdo, 80–90% vlastností na pohodu… No a zajímá mě taky hmotnost…u levných je nízká znakem plasťáku, těžky zase nedáš na krátký prut, atd…
Prostě neustále něco zkouším a hledám optimum…
- Pátek 10. ledna 2014 v 10:00® skwor
-
dam> Na větší nástrahy mám jiné navijáky. Celkově se mi zdá, že chod má kultivovanější, než třeba ty Ryobi za podobnou cenu.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 22:29® kubas
-
double-j> Super, díky
.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 22:09® double-j
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:48® kubas
-
Nemá náhodou někdo odkaz na to video, jak sumec v akvárku šlukne kapra, popřípadě parmu? Děkuji, nějak to nemůžu najít…
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:42® dam
-
skwor> ty navijáky jsou v pohodě…
jen fakt trvale nepřetěžovat…
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 18:55® kubas
-
skwor> Jo tak Zauber klony… Taky jsem nějaké měl, respektive mám a na to, jak jsem se k nim choval, tak furt nějakým chytatelným stylem drží… Zaubery mám teď 3, od klasického až po CF, který mám teď nově a maximální spokojenost. Takže nějak ani nemám důvod něco zkoušet a měnil bych jen za podstatně lepší…
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 18:46® skwor
-
kubas> Uvidíme časem… Ale dal jsem tomu přednost před těmi Zauber klony a na první vycházce jsem nenašel nic, co by mi vadilo. Spíš naopak.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 18:06® kubas
-
skwor> Jo tak naviják na feeder třeba bych si koupil klidně, ale na vláčku mě nic nezaujalo a když už, tak je to v hodně vyšší cenové relaci
.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 17:50® skwor
-
David H.> Ty jsi jeden z mála, kdo ho viděl. Nějak jsem potom zapomněl vyvěsit fotku
kubas> Měl jsem Technium FC a vyměnil jsem ho za tohle. Bojovky od nich mám rád.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 17:49® kubas
-
skwor> Mě z Daiwy zaujal na první dobrou snad jen Ballistic, mít náhradní cívku, asi bych o něm vážně uvažoval. Jinak mně Daiwa nechává vcelku chladným, stejně jako Shimano
.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 17:47® HaD
-
skwor> pěkný strojek
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 17:39® skwor
-
kubas> Až na barvu je to v podstatě totožný s americkými Excelery, co mají kamarádi. A ti je chválí. http://kosak8.rajce.idnes.cz/…_Giman_2010/#…
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 17:35® kubas
-
skwor> Ty jo, úplně jiný než všecky Legalise z ebaye. Na lehčí vláčku, proč né… Já mám tady z těch Daiwa nižší střední třídy docela obavu a zatím se jim vyhýbám, radši koupím prověřeného Zaubera
Tento příspěvek byl editován 9.1.2014 16:36:24 uživatelem kubas..
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 17:27® skwor
-
Do sezóny daleko, tak aby řeč nestála. Na výstavě jsem si pořídil tenhle reel – Daiwa legalis 2500. Za dvojku, dvě kovové cívky a normální převod „4,7:1“. Proti třeba Lexe se mi zdá, že má hladší chod, po první rybačce se jeví hodně slušně.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 16:14® casper
-
jepice> nech toho voe
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 16:05® HaD
-
Mr.Štikáč> Kde vláčíš? Na Vltavě?
- Pondělí 6. ledna 2014 v 18:34® Mr.Štikáč
-
Tak sem konecne otestoval ten prut Spro Insync mikro wave a musim rict ze fakt super podarilo se stihle 48 a 2 jelcaci a krasnej duhak upadl ale akce prutu perfektni !!!! Po cca 4km vlaceni zapesti neboli
osadil sem ho Daiwou Laguna 3000 a dobry
- Pondělí 6. ledna 2014 v 1:00® jepice-zruseno
-
dodorider> U prahy je ještě jeden středočeskej MP revír, kde je přívlač celý rok. Když něco takovýho zjišťuju, jdu na stránky ČRS. Tam dám MP revíry a využiju vyhledávání. Zadám např. „přívlač celoročně“.
- Neděle 5. ledna 2014 v 19:02® skwor
-
jepice> To jsou krásný ryby… Já to tam znám, jelikož táta vyrostl v Modřanech a do dneška tím směrem občas jezdíme. Ale jak říkám, vesměs jde o pár hodů stylem „kdyby náhodou“.
dodorider> Není zač.
- Neděle 5. ledna 2014 v 18:48® jepice-zruseno
-
skwor> Já tam byl letos v sezóně několikrát, pár candátů, okounů (většinou přes třicet), pstruh obecný 58, nějakej ten bolen mi fouknul, pak nějaký čudly, kudly tloušti a takovýdle věci. Na 7mičce se chytaly nějaký závody, takže čudly v létě šly a někdo tam vytasil (ne na závodech, ale kousek vedle)candáta pěknýho. Pod soutokem vltavy s berounkou se chytil letos potočák přes 70cm, jehož fotku jsem viděl a málem jsem se z toho podělal. Je ale fakt, že dneska na štěchovicích, jak jsem psal níže, jsem nechytil nic.
- Neděle 5. ledna 2014 v 18:29® dodorider
-
skwor> jasny super diky.
- Neděle 5. ledna 2014 v 18:19® skwor
-
dodorider> Zrovna na pražské Vltavě snad dva úseky (sedmička a Štěchovice) s celoroční vláčkou jsou. Realita je taková, že jsem tam nikdy nenachytal ani v sezóně
- Neděle 5. ledna 2014 v 18:07® dodorider
-
Vim ze mozna budu vypadat jako martan, ale nedavno se ke me dostala informace, ze jsou i reviry, kde je povoleno celorocni vlaceni? Byl by nekdo te lasky a ochoty poradit, neco v okoli Prahy, kdybi se ejdnalo o revir chyt a pust, budu jeste vice nadsen, dekuji.
- Neděle 5. ledna 2014 v 17:29® dodorider
-
lukpf> ten prut sem mel uz v ruce, za ty penize fajn, ale radeji bych sahl po pezonu, a nac ho chces?
- Neděle 5. ledna 2014 v 17:09® jepice-zruseno
-
Dneska si mého woblera prohlídl zblízka jeden okouna a mojí rotačku jeden bolen, nezabralo ale vůbec nic. Navíc jsem urval toho nilsmástra, kterýho jsem sem nedávno na fotce dával. Takže jsem ukončil loňskou sezonu a můžu jít odevzdat úlovkáč.
- Neděle 5. ledna 2014 v 16:52® Mr.Štikáč
-
Chcipl tu pes koukam skoda
- Pátek 3. ledna 2014 v 17:35® Bigpista
-
Mr.Štikáč> Neboj, nebudu nic vymáhat
- Pátek 3. ledna 2014 v 17:28® Bigpista
-
Mr.Štikáč> Tak si dovolím poznamenat, že Vratislav Konečný krade. http://www.chytej.cz/pozadi/?…