Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 3. ledna 2014 v 17:25® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Foto Vratislav Konecny COZ MEJSES TY.......???????

Pátek 3. ledna 2014 v 17:22® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Doufam zd nebudes vymahat autorske prava kolego :-D

Pátek 3. ledna 2014 v 17:21® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Bigpista> ja se nehadam !! ;-)

Pátek 3. ledna 2014 v 17:09® Bigpista
Bigpista

Mr.Štikáč> Já vím, tu fotku jsem totiž fotil já :-))

Pátek 3. ledna 2014 v 16:45® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Tusim ze Chalupska slat je to tam jak ja Aljasce ;-)

Pátek 3. ledna 2014 v 16:42® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Bigpista> To jsou chranene slate na sumave :-)

Pátek 3. ledna 2014 v 16:27® Bigpista
Bigpista

Mr.Štikáč> Máš hezkou profilovou fotku.

Pátek 3. ledna 2014 v 16:22® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Jezisek nezapomel ;-)

foto/diskuze/privlac/2014/th-img104087.jpg
Pátek 3. ledna 2014 ve 12:40® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

hraji> jj je to zkopceno z netu kolego :-)

Čtvrtek 2. ledna 2014 ve 20:05® HaD
HaD

KOLIBŘÍK> Ti Jirka v dětství rozšlápl na písku bábovičku?

Čtvrtek 2. ledna 2014 v 19:59® BigMike

KOLIBŘÍK> někde to jde tak, že ti jí ani neseberou:)))

Čtvrtek 2. ledna 2014 v 17:34® KOLIBŘÍK
KOLIBŘÍK

hraji> Hrájí a co korupce .Třeba u vás na svazu za odebranou povolenku při porušení rybářského řádu.Ještě se to dá u vás uplatit jak jsi o tom dříve veřejně psal.O tom tu rybářům napiš.Myslím že by to každého zajímalo.Proto že to jde jenom u tebe na svazu.

Čtvrtek 2. ledna 2014 v 16:23® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Asi mě ten silvestrovský chlast trochu zmohl, nějak mě utíkají souvislosti :-) Jeden se zeptá na prut a druhý mu odpoví barvou wobu atd. končím z gořalků už jen vodu :-)

Čtvrtek 2. ledna 2014 ve 13:33® HaD
HaD

hraji> To nepsal myslím Štikáč. Je to copy odněkud z netu. Sám to v dalším příspěvku uvedl.

Čtvrtek 2. ledna 2014 ve 13:31® HaD
HaD

lukpf> já si woblery často fixem na černou upravuju. Hlavně na čisté pstruhovky.

Čtvrtek 2. ledna 2014 v 9:23® hraji
hraji

KOLIBŘÍK> hele, už jsi vrátil ty peníze? Pokud ne, tak zase zalez.

Středa 1. ledna 2014 ve 22:18® lukpf
lukpf

Potřeboval bych poradit scháním prut na UL přivlač a našel jsem tenhle prut, má s ním někdo zkušenost… http://www.tropicliberec.cz/…pasky-zdarma

Středa 1. ledna 2014 ve 22:12® KOLIBŘÍK
KOLIBŘÍK

hraji> Hrájí mohl by jsi si už dát pohov od toho tvého věčného kritizování a tvých připomínek ke každému obyčejnému rybáři.To je opravdu od tebe už trapný.Každý se ti cokoli bojí říct.Jseš tu pod ochranou.Jdi se vážně už vycpat s těma tvejma dokola stejnejma kecama.Téměř v každé diskusi jen poučuješ jak se rybáři mají chovat jak mají ryby chytat.

Středa 1. ledna 2014 ve 21:13® Scanix
Scanix

Takze nam skoncila definitivne sezona 2013 :-( , ja tedy uzavrel i dalsi mesicni album http://www.chytej.cz/…ulovky-2013/ a uz pomalu vyhlizim tu sezonu novou :-O Tak at se vam v ni dari a uzijete si ji ve zdravi :->

Středa 1. ledna 2014 ve 21:13® hraji
hraji

Mr.Štikáč> už jsi někdy slyšel přísloví Mluviti stříbro, mlčeti zlato? Píšeš naprosté nesmysly. A ještě s chybami.

Středa 1. ledna 2014 ve 20:39® dam
dam

jepice> to jsou železničáři…:-P

Středa 1. ledna 2014 v 15:54® Ficak
Ficak

Zdravim, Kdybych byl pytlák, tak bych se tím určitě nechlubil.Když člověk není dobytek, tak se k rybám chová tak jak má a určitě nikoho neomlouvá, že je slušný pytlák! Je zajìmavé, že někomu vadí jak to na našich vodách chodí, jen když má jako každý jiný rybář zaplatit povolenku a vše s ní spojené, ale při chytání už asi nevadí nic.To by si teda každý kdo se chová k rybám tak jak má ,mohl tedy pytlačit a nemusel by utrácet za povolenku.Je to jen můj názor, ostatní můžete klidně plácat pytláky po zádech a poslouchat jejich přednášky s otevřenou pusou.

Úterý 31. prosince 2013 ve 22:28® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Nalezeno na netu.

Úterý 31. prosince 2013 ve 22:27® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Co na tohle rikate panove ???Clanek peknej ale k bolesti kterou rybky vnimaj patri i to ze kdyz rybky lovime je potreba brat na zretel ze na ne nesmime sahal SUCHOU RUKOU!!!!!! Jednak gim setreme ochny hlenity sekret asias Sliz!!! Anavic ryba az se to muze zdat jako nepravdepodobne supiny u vsech ryb maj na povrchu nervove zakonceni.Takze kdyz je vezmete holou rukou suchou rukou u ryb nastane pocit ktery se da prirovnat k intenzivnimu paleni (je to asi jako kdyz si date na bok nebo tam kde mate jemnou kuzi rozzhaveny predmet)a ze se ryba nebrani????? Po pro ni vysujicim boji o zivot nez je zdolana pokorena a vytazena na breh nema dost sil aby dala bolest najevo ale verte ze trpijsem rabar pytlak ale ryby jim jen zcela vyjmecne!!!!! Tento postoj je muj osobni vzdor a postoj k rybarskemu pestebnimu prumyslu!Zasadne chatam jen na rekach a potokach a to na hacky bez proti hrotu abych rybu zranil jen minimalne byl jsem nekolikrat lustrovsn nasi mystni rybarskou strani a vzdy mne nechaly byt protoze pod privalem mych argumentu uznaly ze jsem sice pytlak ale neni pytlak jako pytlak.Teeba loni jsem koupil za sve penize 400 ks pstruha potocniho a nasadil jsem je na muj pytlacky (oficialni revir ) mystni chlapy mne znaj a nevim cim to je ale chytam ti nejkrasnejsi ryby.Chytam jen dravce a vse poctive poustim.Kdysy jsem rybar byl ale kdyz jsem videl jak to unas na vodach chodi ,rekl sem si tak to ne ani nahodou .Ryba je uzasnej krasnej tvor ma dusi a za sebe Vas vsechny moc prosim ,Chovejte se k rybkam slusne a s respektem svim uvazenym chovanim a ne drancovanim za vidinou masa budeme moct i v budoucnu chodit mrcasit k nasim krasnym potokum a rekam kde kaprovej prumysl nema sanci.Jsem s pozdravem Piedro.

Úterý 31. prosince 2013 v 18:45® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

sidla> komunikace pomala obednal jsem a odpoved po vic jak tejdnu na dotaz kdy zaslou obednane zbozi odpoved zadna !ale ceny maj dobry pomregistraci 23% to de usetril jsem skoro 500 oproti konkurenci

Tento příspěvek byl editován 31.12.2013 17:46:53 uživatelem Mr.Štikáč.
Úterý 31. prosince 2013 v 18:34® jepice-zruseno

dam> Vláčkařům popřej na http://www.cd.cz/ :-D

Tento příspěvek byl editován 31.12.2013 17:35:46 uživatelem jepice-zruseno.
Úterý 31. prosince 2013 v 17:28® sidla
sidla

Mr.Štikáč> proč?

Úterý 31. prosince 2013 v 16:57® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

http://www.chytej.cz/reklama/ maj super slevy ale komunikace je nicemna ale ceny dost dobry juknete kluci

Tento příspěvek byl editován 31.12.2013 16:37:28 administrátorem regulus.
Úterý 31. prosince 2013 v 16:11® dam
dam

Přeji všem vláčkařům hodně štěstí v roce 2014pivo

foto/diskuze/privlac/2013/th-img104005.jpg
Úterý 31. prosince 2013 v 16:02® Bigpista
Bigpista

abutus> Ano :-))

A co přesně bys chtěl vědět?