Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 18. září 2004 ve 22:08® HaD
-
Andrea: škoda, tolik se nás těšilo
- Sobota 18. září 2004 ve 22:08® HaD
-
Tomash: chytej@chytej. cz
- Sobota 18. září 2004 ve 22:03® overhaul
-
sedum:Ses tu?
- Sobota 18. září 2004 ve 21:31® jaryn
-
BiG Mike:Orlík jsem zrušil a zítra jdu s těmi kamoši do Plané na metrovku. Až ti budu referovat ruce se ti uzdraví. Gambáče už chladím
- Sobota 18. září 2004 ve 21:09@ Big Mike
-
Dostal, dík. Já to ráno za boha nemohl poslat. Ale teď to odešlo. Díky, díky.
- Sobota 18. září 2004 ve 21:08@ Big Mike
-
Já dnes nebyl nikde. Zase jsem si uskříp nerv někde u lopatky a jsem rád, že jsem rád. Pravačkou jsem nabílil chodbu a sklepy, večer se přežral pstruhů na grilu a teď popijím bourbon a léčím záda i žaludek
Teplo nepomáhá, prášky také ne, cvičení jakbysmet… Asi jdu lehnout, dám si ruce podél tělaa pustím na sebe manželku
)). Dědek: to se někdy povede den,co? Padne chvíle a najednou člověk kouká, co je ve vodě ryb. . Tak lapejte a informujte.
- Sobota 18. září 2004 ve 21:00@ sedum
-
BigMike: dostal Jsi email? S twistery už to mám vyřešený, ale ozvi se.
- Sobota 18. září 2004 v 18:17® jaryn
-
Dědek: ted jsem se vrátil z Jordána a zase to nefungovalo. Vytkoušel jsem montáž Sbirulino, ale až tak daleko to neházelo. Dostal jsem na to 10cm okounka.
- Sobota 18. září 2004 v 16:25® Dědek
-
Jaryn
) já většinou taky
) Ale tentokrát byla jenom jedna vázka. Já vím, že to nabyl nějaký objev, ale fat to tentokrát fungovalo spolehlivě
- Sobota 18. září 2004 ve 13:02® Lerak
-
4 all : tak dnes po dlouhé době konečně pořádnej záběr – na EMTE č. 1 v hloubce u břehu drcnutí, zásek jak do dubu a pak už jen statické přihlížení na cívku se 150 m 0,20, jak mizí. cca 20 sec jsem zíral chvíli na cívku, chvíli na vodu, kde se zdvíhaly ode dna bubliny – klasické esíčkovité ujíždění. Když jsem odhadoval zbytek vlasce na cca 30–40 m, začal jsem trochu s UL Conolon Tournament 2,70, co ho mám na okýše, bojovat. Trochu jsem přitáhl brzdu trochu si nadešel a zkoušel dobývat vlasec zpět. Skoro to nešlo, ale byl jsem rád za každý cm. Proutek sténal, pak jsem přitáhl trochu silou a odměnou mi bylo tlučení ocasu do vlasce. Asi na popáté třpytku uvolnil. Navinul jsem vlasec, otřel sliz a na chvíli si sednul, abych to rozdejchal…
- Sobota 18. září 2004 ve 12:58® Tomash
-
DaH:Na jakou emailovou adresu mám poslat článek???Mám jich víc a chci k nim připojit i nějáké to foto… Děkuji předem. Jinak dnes na Labi 5 tloušťů 35–42cm,2 parmy 50,55cm a jeden cejn 49cm. Pěkná rybačka na 18-ku vlasec a na jemný 3m plavačkový prut.
- Sobota 18. září 2004 ve 12:50® jaryn
-
chose – kde chytáš, že ti to jde na plandavky? Kdysi jsem na nic jiného nevláčel, ale ted se na ně vůbec nechytnu. Nacpal jsem je do krabice a k vodě je vůbec nenosím. Abys mohl zdobit stromy tak ti 4 přivezu na sraz. jedeš?
- Sobota 18. září 2004 ve 12:01® Andrea
-
overhaul: Já jsem už promyslela všechny možnosti a vlastně žádný nemám. Kdyby neměl kolega dovolenou, šel by jeden den za mě, ale on ji má. Prodávám cizincům křišťálové lustry a zajišťuji jim dopravu a tak. A v so. a ne. je prostě otevřeno.
- Sobota 18. září 2004 v 11:53® overhaul
-
A co delas?Rekni nekomu at to za tebe veme. Nebo treba nahle dostanes anginu nebo tak neco…
- Sobota 18. září 2004 v 11:39® Andrea
-
Hmmm. takže na sraz se nepodívám ani náhodou. Budu v práci od pátku až do pondělí a navíc má jeden kolega dovolenou. Doufala jsem, že to vyjde alespoň na jeden den. Závidím vám to kolektivní těšení a přeju, ať se vám to vydaří. Dnes jsem taky v práci, takže si to fakt užívám.
- Sobota 18. září 2004 v 11:29® jaryn
-
Dědek – bež do p… to dělám taky akorát místo tahání štik tam nechávám twistry.
- Sobota 18. září 2004 v 8:03® HaD
-
já dnes ráno, opět mušák…2 okounci a jeden spadle duhák – alespoň něco a zatrénoval jsem daleké hody
- Pátek 17. září 2004 ve 23:53® Dědek
-
Big Mike : no jenom jsem si znova přečet jeho staré články o candátech na řece a udělal přesně to, akorát jsem ale lapal jednu zubatici za druhou a candoše ani jednoho. Vlastně klasika, ale teď jsem to dělal naprosto přesně. Prostě nahodit gumu, nechat klesnout na dno, špičku prutu k vodě, 5× otočit, nechat klesnout, počkat3–5 vteřin a znova. Možná to byla náhoda, ale jak už jsem psal, zhruba každý třetí nához záběr. A skoro vždy, když jsem jí začal zvedat. Dost dobrej den, málem jsem si cvrknul do gati
)
- Pátek 17. září 2004 ve 23:26® Chose
-
Dneska sem asi dovláčel. nechal sem na stromě poslední plandavku a 2 twistery. Ale zážitek byl
u nás se povídá že v tomrybníce je sumec asi 120cm. no nahodil sem a tahal asi metr od břehu. najednou sprut ohnul a třpytka zastavila. přitáhnul jsem vlasec,povolil a něco táhlo. tak sem se viděl se sumcem na titulní straně našich novin..
prut ohnutej k prasknutí. potáhl jsem a něco to táhlo zpátky. tak dlouho sem se přetahoval až sem zjistil že sem si nevšim že tahám za větev,která vždycky pruží zpátky. ale tentokrát sem si fakt věřil
jinak super den i když úlovek žádnej…
- Pátek 17. září 2004 ve 21:44® jaryn
-
DaH: černá rotačka
- Pátek 17. září 2004 ve 21:16® HaD
-
jaryn: kongratulejšn, na co?
- Pátek 17. září 2004 ve 20:47@ sedum
-
BigMike: Ozvi se!
- Pátek 17. září 2004 ve 20:28@ Big Mike
-
Články budou
Prubnu DaH jestli by je nedal sem, ať se pobaví i ostatní. Jinak jsem rád, že se to dobře četlo. Akorát už nechtěli pokračování. To bylo ještě zážitků. . Jaryn: OK, jedu na Špilák s DaH, dáme řeč. Láká mě ten Vlkov v zadu. V po. mám volno, tak dopoledne asi promrskám ty zadní. Včera jsem koupil „smáčky“ v Kajmanovi a čekám totál odrybnění pískoven. 15 ks za 262,–, to mi tam vzadu vystačí na celé dopoledne
). Dědek: blahopřeju. Jak píše Jiris, piš ve wordu a pak to sem skládej. Taky mě to kdysi pěkně vyškolilo. Co jsi myslel tou radou od Venci Fikarů? Ať si to vezmem k srdci také. . Jdu barvit woblery, mám z toho nervy už teď
Nepodlehnout pokušení a nezačít vytvářet magoros barvy
Ať vám to zítra chytá. Za týden už budem chroupat pstruhy a mlátit panto o 100 – 6 !!!
- Pátek 17. září 2004 ve 20:26® jaryn
-
Hurááááááá duhák 30cm. Po dlouhé době nejsem bezrybka. Ale je to bída.
- Pátek 17. září 2004 v 16:25® HaD
-
pupak: tak jsem si zaházel, lítá to asiu slušně, jen moje ruce jsou nějak levý a navíc ani záběr
- Pátek 17. září 2004 v 16:24® HaD
-
Dědek: tak to je pěkný. docela Ti rozumím, co jsi zažíval, protože já jednou zažil něco podobného se sumcem a taky jsem čekal dost dlouho na kámoše…
- Pátek 17. září 2004 v 15:28® jaryn
-
tak jsem byl týden pryč a chytej se profiluje na sexuální seznamku. Taky dobrý,když ryby neberou. Big Mike: SMS jsem dostal. Zítra jedu na chatu na Orlík, pak máme sraz, 4.10 jsem na Podhradí. takže se domulvíme na Piláku. Svrbí mi ruce tak teď vyrážím, abych mohl prověřit vaši teorii, že neberou.
- Pátek 17. září 2004 ve 14:41® Dědek
-
Tak se vykecám potřetí, ikdyž jsem už vychlad. Včera mi jeden známý poradil nový flek s tím, že tam jsou štiky jak poleno. Bral jsem ho s rezervou, ale v práci se mi to rozleželo v hlavě a vyrazil jsem. Místo opravdu jako z pohádky, v řece ostrůvky rákosí a pořádně to tam vřelo. No zkrátím to, co třetí nához, to záběr. Nakonec jsem jich dostal na břech 7. Ale ta první byla moje nej. Asi dva metry od břehu a v hloubce asi tři metry přišel záběr. A jakej! Prut (4–24g) se ohnul až k vodě, brzda zaječela a zubatice vyrazila po proudu k rákosí. Naštěstí jsem měl lanko a pletenku, takže se mi jí podařilo otočit a časem i přitáhnou ke břehu. Ucítila nebezpečí a začala vyvádět. Když jsem jí poprvé uviděl, podlomila se mi kolena. Takovou obludu jsem na prutu ještě neměl! No jo, ale nastal problém, jak jí dostat z vody, když mám ( já idiot ) jenom vláčecí podběrák. Do něho by se jí vešel akorát tak zadek. Co teď? Tu musím dostat, ikdybych pro ní musel do vody. To mě ale rychle přešlo, jedna tam jsou dva metry a jednak se netvářila zrovna přívětivě
- Pátek 17. září 2004 ve 14:41® Dědek
-
Pokud jsem jí nechal, lehla na dno a dala pokoj. Takže dřepím na břehu, v okolí ani živáček a přemýšlím, co udělat. Naštěstí existují kamoši a mobil. Takže volám Zdenála a říkám co se děje. Ještě jsem se nevykecal a on už sedí v autě s bobkařským podběrákem a foťákem a jede za mnou. Je to z Brna asi 35km, takže jsem si se zubaticí užil ještě svoje. Háček se jí přestal líbzt a předváděla pěkná salta doprovázená úprky k rákosí. Když kamoš po telef. navigaci konečně dorazil, měli jsme toho oba dost. Konečně byly v podběráku. Ve vodě jsem jí odhadoval na 85–90, ale po změření měla „jenom“ 75. Pro někoho je to normální, ale pro mě to byl parádní zážitek. Zvlášť, když jsem jí lapnul na gumu. Následovalo samozřejmě nutné focení ( fotky pošlu později, neměl dig.,ale zrcadlovku. Takže oskenuju a pošlu) Ještě chci doplnit, že jsem se poučil ze zde uveřejněného článku pana Fikara a musím říct, že to opravdu funguje. Takže tak, v podstatě nic mimořádného, ale pro mě parádní den a zážitek.
- Pátek 17. září 2004 v 9:09® HaD
-
tak max. 25 řádků, spíše 20–23